East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Hoe kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Heeft u een kapotte auto? Wellicht heeft u een ongeluk gehad of moet er een dure reparatie uitgevoerd worden om een mechanisch defect te verhelpen. Dit kost soms meer dan de waarde van de auto. Het kan daarom een goed idee zijn om de kapotte auto te verkopen.

Maar hoe werkt dit? Hoe kan ik mijn kapotte auto verkopen? Wie doet de kapotte auto inkoop? Wat is de waarde van mijn kapotte auto?

 • R. Valkonet – Nederhorst den Berg Top onderneming om je auto te verkopen. De motor van de Volvo S40 was niet meer in orde en contact gezocht. Foto's gemaakt van de auto en de gebreken aan de carrosserie en binnen een paar uur een bod. Afhandeling meer dan correct, vlot vriendelijk en vooral geen gedoe. Ik ben echt heel erg te spreken over inkoopautos.com!!!

Wie doet de kapotte auto inkoop?

inkoop defecte auto

Laten wij ons even voorstellen. Wij zijn East European Provider, al sinds 2006 kapotte auto inkoper voor export. Wij zijn specialisten in de kapotte auto inkoop. Wij kopen auto’s vanaf bouwjaar 2005 en exporteren deze naar landen in Oost-Europa. Denk hierbij aan landen als Polen, Roemenië, Tsjechië, Slowakije en Servië. Waarom exporteren wij naar Oost-Europa?

Vakmensen
Waar reparaties in Nederland en België vaak met behulp van computers worden uitgevoerd, vinden we in Oost-Europa nog ‘echte’ automonteurs. Dit zijn vakmensen die uw kapotte auto zullen behandelen als een dokter zijn patiënt. Auto’s met bijvoorbeeld defecte motoren of versnellingsbakken worden weer helemaal opgelapt en krijgen een nieuw leven op de Oost-Europese wegen.

Goedkope reparaties
ontdek waarde kapotte autoIn Oost-Europa liggen de lonen een stuk lager dan in Nederland en België. Dit in combinatie met het hoge arbeidsethos zorgt ervoor dat een reparatie in Oost-Europa veel goedkoper is dan hier. Hierdoor stijgt de waarde van uw kapotte auto, want de waardevermindering door het defect wordt veel kleiner!

Daarom kunt u aan ons uw kapotte auto verkopen voor een veel betere prijs. De waarde die wij, als kapotte auto inkoper voor export, aan uw auto kunnen geven ligt namelijk veel hoger dan die van onze concurrenten. Wij werken met uitsluitend professionals en leveren de beste service. Wij bepalen gratis de hoogste waarde van uw auto en zullen deze kosteloos bij u komen ophalen.

Hoe kan ik bij jullie mijn kapotte auto verkopen?

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw auto met een defect, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons altijd mailen of bellen, maar het gemakkelijkst is om het contactformulier hierboven in te vullen. Dit gaat als volgt:

auto die kapot verkopen

 • Vul het merk en type van uw auto in.
 • Vul het bouwjaar in. Let erop dat wij auto’s kopen vanaf bouwjaar 2005.
 • Vul de kilometerstand in.
 • Vul eventueel een vraagprijs is. Onze ervaren taxateurs kunnen de waarde van uw auto ook op afstand bepalen. Zie ook het volgende punt:
 • Schrijf zoveel mogelijk op over uw auto en focus hierbij vooral de extra’s, en op de gebreken en defecten. Is de motor defect? Of de versnellingsbak? Geen probleem, wij horen het liefst zo uitgebreid mogelijk van u!
 • Vul uw contactgegevens in, druk op verzenden, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
 • In de meeste gevallen kunnen wij al binnen een dag gratis uw auto komen halen en krijgt u van ons het geld. Dit kan via overschrijving of contant.
Gratis 100% kosteloos
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Veilig Al sinds 2006

Hoe bepalen jullie de waarde van mijn auto?

Wij begrijpen dat u uw kapotte auto wilt verkopen voor de hoogst mogelijke prijs. Daarvoor zit u bij ons dan ook goed. Voor ons, als kapotte auto opkoper voor export naar Oost-Europa, is de waarde van uw auto, zelfs bij een defecte motor of versnellingsbak, nog steeds extreem hoog.

Bij de waardering van uw (kapotte) auto letten wij op volgende zaken:

 • Het merk en het type auto
 • De kilometerstand
 • Het bouwjaar
 • De kleur
 • De extra’s
 • De gebreken en defecten. Daarbij gaan wij uit van de reparatiekosten die onze partners in Oost-Europa rekenen.
Wij zullen u vervolgens een eerlijke en waardige prijs bieden. Bij ons bent u dus aan het goede adres om een kapotte auto te verkopen. Vul daarom direct het kapotte auto inkoop formulier in en verkoop uw kapotte auto vandaag nog aan de voordeligste kapotte auto opkoper voor export in de Benelux!

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met