East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Kapotte auto nog vandaag verkopen

Het zal u maar gebeuren: uw auto in de prak wegens een ongeluk. Of een mechanisch defect dat net op het verkeerde moment komt. En soms kost reparatie meer dan de waarde van de auto.

Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u uw kapotte auto verkopen wilt. Maar hoe weet u welk bedrag u voor uw schadeauto kunt vragen? En, belangrijker nog, hoe krijgt u uw auto snel verkocht?

  • W.Nategaal – Amersfoort Vandaag mijn BMW verkocht. Na helder telefonisch contact kreeg ik een keurig bod op mijn auto. De afwikkeling ging ook heel erg netjes. De auto werd op afgesproken tijdstip opgehaald en alles liep zoals afgesproken ik ben zeer tevreden. is zeker een aanrader. Ook vrijwaringsbewijs kreeg ik direct netjes op…

Export Opkoper

Verkoop uw Auto via Auto Opkoper in GroningenEast European Provider biedt u mogelijk de oplossing. Wij zijn specialisten in de kapotte auto inkoop. Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, zijn relatief nieuwe schadeauto’s erg in trek in Oost-Europa.

Vooral Duitse en Japanse wagens zijn gewilde objecten voor de kapotte auto inkoop.

Wij zijn geïnteresseerd in zowel benzine – als dieselauto’s.
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Kapotte auto inkoop – gratis waardebepaling

Kapotte Auto VerkopenHeeft u zelf nog geen vraagprijs in gedachten, dan voeren wij graag een taxatie op afstand uit. Hoe zo’n waardebepaling werkt? Vul het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in en wij nemen daarna contact met u op met een bod. Let op: uw auto dient in 2003 of later te zijn gebouwd.

De waardebepaling vindt op de beproefde manier plaats. Wij letten op het merk en type, de kilometerstand, het bouwjaar en zelfs de kleur. Ook de extra’s en natuurlijk de mogelijke reparatiekosten nemen wij mee. Daar rolt een eerlijke prijs uit waar alle partijen tevreden mee zijn.

Uw kapotte auto verkopen kan niet makkelijker. In de meeste gevallen komen wij al binnen een dag langs om uw auto op te halen. De kapotte auto inkoop geschiedt naar wens met contant geld of via een bankoverschrijving. Omdat wij een RDW-erkend bedrijf zijn, regelen wij tevens de vrijwaringsbewijzen.

Klinkt dat goed? Wacht dan niet langer, maar vul meteen het formulier in.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 66) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met