East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto zonder APK verkopen?

Soms is het niet meer waard om een auto te repareren omdat dit meer kost dan de wagen nog waard is. In Oost-Europa kost een reparatie stukken minder. Vandaar dat veel Nederlandse en Belgische ‘afdankers’ een tweede leven krijgen in deze opkomende economieën.

Wilt u uw auto zonder APK verkopen, lees dan aandachtig door om te ontdekken hoe wij te werk gaan.

  • M. Jansen – Drunen Ik ben zeer te spreken over de vriendelijke en correcte afhandeling met u. U heeft zich aan de afgesproken afspraken gehouden, zowel qua prijs, betaling en tijdstip van ophalen van mijn auto. De afwikkeling van mijn auto heb ik overgelaten aan mijn automonteur. Ook deze was zeer te spreken over uw manier van afhandelen. Nadat u mijn monteur het vrijwaringsbewijs had afgegeven en deze contant had betaald, heeft u mij gebeld om te verifiëren of hij mij had gebeld dat alles was afgehandeld. Ook daar ben ik zeer te spreken over. Dus kortom het was zeer prettig met u zaken…

Uw auto zonder APK verkopen

Opkopers van Autos zonder APKBij onze inkoop van auto’s zonder APK gelden de volgende voorwaarden en eisen:

  • Diesel of benzine
  • Bouwjaar 2003 of later
  • Personenauto of bestelwagen
  • Schade of APK-afkeuring geen probleem

Om uw auto zonder APK te verkopen, vult u eerst het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. Voegt u ook foto’s bij, zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen.

Wanneer u akkoord gaat met ons bod, komen wij uw auto al binnen enkele dagen ophalen.

Prettig om te weten: wij kunnen u in contact geld betalen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoop auto’s zonder APK

Verkoop uw Auto Zonder Apk met East Europen ProviderEen auto kan om verschillende redenen geen APK-keurmerk bezitten. Ten eerste omdat de bezitter er zelf voor gekozen heeft om de auto niet naar de keuring te brengen.

Ten tweede kan de reden een defect aan de auto zijn, bijvoorbeeld door slijtage of door schade na een ongeval. Zo’n auto zonder APK verkopen kan een uitdagende klus zijn; kopers rijden namelijk het liefst meteen met een wagen weg.

Het adres van deze website zegt het al: wij houden ons bezig met de inkoop van auto’s zonder APK. Inkoopautos.com is onderdeel van East European Provider.

Vrijwel dagelijks transporteren wij Nederlandse auto’s en Belgische wagens naar Oost-Europa, waar grote interesse in goede gebruikte vierwielers bestaat. Dat hier enige schade aan is, deert de kopers niet. Het arbeidsloon is er laag en de mechanische know-how is enorm.

RDW-ErkendVWE

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met