East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Bedrijfsauto verkopen (Ook met schade en defecten)

Inkoopautos.com is gespecialiseerd in het inkopen van bedrijfsauto’s voor export en weet voor ieder model een eerlijke prijs te bieden. Wij brengen in principe een bod uit op alle bedrijfsauto’s vanaf 2005 en wij bereid hier een eerlijk bedrag voor te betalen.

Onze kanalen in onder andere Oost-Europa en andere delen van de wereld maken het mogelijk om bedrijfsauto’s met schade of defecten een tweede kans te geven. Wij zijn ook geïnteresseerd in bedrijfsauto’s waarbij grote reparaties noodzakelijk zijn, waarvan de kilometerstand hoog is en zelfs wanneer alle elektronica kapot is.

Omdat wij een RDW-erkend bedrijf zijn, regelen wij ook de vrijwaringsbewijzen voor u. U kunt tijdens het gehele proces dus gewoon op uw kantoor blijven. Wij zijn uitsluitend geïnteresseerd in dichte bedrijfswagens en eventueel ook met laadbakken (bakwagens).

  • Gert Jan – Schagen Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan

Is bedrijfsauto verkopen met schade of defecten verstandig?

bedrijfsauto export opkopers

Uiteindelijk is deze afweging voor iedereen persoonlijk. Wanneer de kosten voor een reparatie echter te hoog zijn is het soms noodzakelijk om afstand van uw bedrijfsauto te doen. Op deze manier kunt u een nieuwe bedrijfsauto kopen en betaalt u niet voor de reparatie van schade of defecten.

Voor gespecialiseerde inkopers is het vaak een stuk voordeliger om te repareren en loont het niet om uw bedrijfsauto eerst te repareren en daarna te koop aan te bieden. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op! Wij nemen de mogelijkheden graag met u door om tot een passende oplossing te komen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Bedrijfsauto met schade verkopen voor de export

export inkoop bedrijfsauto

Wilt u uw bedrijfsauto met schade verkopen? Dan wordt deze in de meeste gevallen voor de export verkocht, ook bij Inkoopautos.com is dit het geval. Bedrijfsauto’s worden eerst gerepareerd en vervolgens worden ze doorverkocht voor de export. Zeker in Oost-Europese landen kunnen bedrijfsauto’s met schade gemakkelijk opnieuw gebruikt worden.

Wanneer u een aantrekkelijk bedrag voor uw bedrijfsauto wilt krijgen is het raadzaam om uw wagen te exporteren. East European Provider neemt dit gehele proces van u over en draagt de risico’s. Wanneer u uw bedrijfsauto aan ons verkoopt kunt u direct een betaling ontvangen en hoeft de reparaties en export niet af te wachten.

Voordelen Inkoopautos.com

bedrijfsauto met defect verkopen

  • Snel een taxatie en vrijblijvend bod
  • Transport is gratis
  • Betaling per bank of cash en daarna halen wij uw bedrijfsauto op
  • Goed bereikbaar en geen gedoe
Wilt u ons direct bereiken? Bel vanuit Nederland dan naar +31(0) 631-993-048 of vanuit België op +32(0) 487-603-848. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com en uiteraard kunt u ons inkoopformulier 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruiken.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met