East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto met Defect Verkopen snel en veilig

Heeft u een auto met defect en wilt u uw auto verkopen? Via Inkoopautos.com kunt u uw defecte auto voor een hoge vergoeding verkopen.

Wij kopen tweedehands auto’s in met tal van verschillende defecten.Denk aan een defect aan de versnellingsbak, motor of elektronica in uw auto. Op deze pagina wordt duidelijk hoe ons inkoopproces werkt en welke alternatieven er eventueel zijn.

We zijn geïnteresseerd in alle soorten auto’s met alle denkbare defecten:

  • Kapotte Motor
  • Turbo
  • Versnellingsbak
  • Koppeling
  • Elektronica
 • Jan Vannieuwenhuysen-Buggenhout Vlotte en correcte afhandeling, eerlijke prijs, stipt nageleefde afspraak! Mercedes e220cdi break van 11/2005 met 281.000km op de teller. Overeengekomen prijs werd zonder discussie cash betaald.

Uw defecte auto verkopen doet u bij ons snel, betrouwbaar en veilig!

Inkoopproces voor auto met defect verkopen

Inkoop defecte auto'sWilt u een vrijblijvende taxatie ontvangen en instappen op het inkoopproces van Inkoopautos.com? Dan doorloopt u de volgende stappen:

1. Om de waarde van uw auto te bepalen is het belangrijk om alle relevante gegevens te verzamelen. U kunt deze op ons inkoopformulier invullen en per e-mail of telefonisch met ons delen. We achterhalen op deze manier welk type auto u verkoopt, het bouwjaar van uw auto, de kilometerstand en vraagprijs. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar het defect dat uw auto precies heeft.

2. Op basis van alle gegevens gaat Inkoopautos.com aan de slag met het taxeren van uw auto. Wij doen dit op professionele wijze en richten ons op een zo hoog mogelijke vergoeding voor uw auto met defect.

3. Wanneer er een bod op uw auto wordt uitgebracht krijgt u de tijd om te reageren. Gaat u akkoord met het bod op uw auto? Dan maken we direct een afspraak om uw auto met defect op te halen.

4. Bij het ophalen van uw auto wordt er eerst contant of per bank voor uw auto betaald. Wanneer de betaling is voldaan wordt uw auto meegenomen.

Voor vragen over het inkoopproces van Inkoopautos.com kunt u op ieder moment contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Voordelen van Inkoopautos.com

auto met defect inkoopInkoopautos.com maakt het verkopen van uw auto met defect graag zo eenvoudig mogelijk. Bij Inkoopautos.com kunt u daardoor profiteren van de volgende voordelen:

 • Wanneer wij een bod op uw auto met defect doen is dit volledig vrijblijvend. Wij berekenen geen administratieve kosten of kosten voor het taxeren aan u door.
 • Inkoopautos.com haalt uw auto overal in Nederland en België op en berekent hier geen kosten voor door.
 • Het bod dat u na onze taxatie op uw auto ontvangt is het bedrag dat u ook daadwerkelijk voor uw auto krijgt.
 • Wij kopen in principe alle auto’s in. Ook als er sprake is van schade, defecten of een hoge kilometerstand.

Vul direct ons inkoopformulier in om zo snel mogelijk een vrijblijvend bod te ontvangen. U kunt ons inkoopformulier 24 uur per dag en 7 dagen per week via Inkoopautos.com invullen. Vervolgens brengen wij zo snel mogelijk een bod uit en weet u direct wat u te wachten staat.

Vragen over het te koop aanbieden van uw auto met defect? U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0) 631-993-048 of vanuit België op +32(0) 487-603-848. U kunt ons per e-mail bereiken via info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met