Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Kapotte auto verkopen – Snelle inkoop

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een kapotte auto verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van kapotte auto’s. Dankzij onze unieke samenwerking met partners in het buitenland zijn wij in staat een zeer hoog bedrag te betalen voor uw auto, ongeacht het defect.

Laat uw auto direct gratis en geheel vrijblijvend taxeren om direct te profiteren van:

  • Gratis taxatie
  • Wat wij bieden = wat wij betalen
  • Gratis ophaaldienst door heel Nederland en België
  • RDW-erkend bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring
  • Hoogste prijs dankzij internationale oriëntering
  • Direct geld
  • Erwin – UlftErwin – Ulft
    Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze manier een auto heb verkocht. Kreeg een mooie prijs voor mijn Peugeot 5008 met een niet 100% Turbo. Geld stond de volgende dag al op de rekening terwijl de auto pas eind van de week werd opgehaald. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt Erwin
  • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
    Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
  • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
    Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
  • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen
    Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf
  • Rick- GoorRick- Goor
    Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening, hebben de auto 2 dagen later keurig opgehaald en per mail gevrijwaard. Heel tevreden over, zou het zo weer doen. Bedankt.
  • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
    Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
  • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
    Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
  • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
    De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
  • Redouan Baysa – AarschotRedouan Baysa – Aarschot
    Mijn schadewagen verkocht en laten ophalen door East European Provider, ik heb een zeer correcte prijs gekregen voor een wagen met meer dan 180000 km, wagen werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald . meer moet dat niet zijn - Bedankt!!

Inkoop kapotte auto met deze problemen vanaf 2008

Motor Versnellingsbak
Carrosserie Bumper
Koppeling Lak
Elektronica Brandstofpomp
Turbo Distributieriem
Koppakking Overige

Laat jouw kapotte auto vandaag nog gratis taxeren

Kapotte auto verkopen met technische problemen

kapotte auto inkoopHeeft uw auto technische schade? Dan kunt u deze altijd bij ons verkopen. Denk hierbij aan:

Alle auto’s met deze types schade zijn voor ons interessant, dus wij kunnen heel hoog bieden voor dit soort auto’s. Ook wanneer u te maken heeft met meerdere technische problemen kunt u de auto verkopen. Hetzelfde geldt voor auto’s zonder keuring en met hoge kilometerstanden: iedere kapotte auto is welkom.

Inkoop auto’s met problemen na een ongeval

Bent u tegen een paaltje gereden? Of is iemand tegen u aangereden? Dan is de kans groot dat uw auto beschadigd is:

  • Kapotte carrosserie
  • Deuken
  • Kapotte bumper
  • Kapotte koplampen en achterlichten

Dit soort problemen kan hoge reparatiekosten met zich meebrengen. En na reparatie is de kans groot dat uw auto minder waard is geworden. Kies daarom eieren voor uw geld en verkoop direct uw auto in de staat zoals hij is. Wij kunnen altijd een goed bedrag bieden, omdat wij via ons internationale netwerk deze auto’s heel voordelig kunnen laten repareren.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

De waarde van een kapotte auto – Voorbeelden

De waarde van een kapotte auto is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zijn:

  • Het merk, model en uitvoering
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • Wat precies kapot is gegaan

Aan de hand van deze factoren kunnen onze taxateurs op afstand heel nauwkeurig de waarde van een auto bepalen. Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden voor uiteenlopende auto’s met kapotte onderdelen? Kijk dan eens in onderstaande tabel. Hier vindt u een overzicht van kapotte auto’s die wij onlangs hebben ingekocht, inclusief de prijs die wij hebben betaald.

Merk & Model Wat is kapot Onze prijs
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD, 2012 Kapotte motor € 2000,-
VW Passat GTE 1.4 Hybrid, 2016 Kapotte DSG-bak € 9000,-
Audi A4 2.0 TDI, 2010 Kapotte oliepomp en verstuivers € 2650,-
Seat Altea XL 1.6i, 2008 Defecte motor € 1800,-
VW Golf 1.6 TDI, 2013 Verstopte roetfilter € 3250,-
Volvo V40 1.6D, 2013 Kapotte motor € 3500,-
Audi TT 2.0 TFSI, 2011 Cilinder compressieverlies € 5000,-
Audi A3 1.9TDI, 2010 ABS regelaar stuk € 2500,-
Peugeot 3008 1.6 HDI, 2012 Achteras gebarsten € 3000,-
Opel Astra 1.3 CDTI, 2012 Kapotte motor € 2000,-

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Een kapotte auto snel verkopen gaat heel makkelijk

kapotte auto verkopenHet verkopen van een kapotte auto gaat bij ons heel snel en gemakkelijk. U volgt simpelweg onderstaande stappen. Dit begint bij de auto gratis laten taxeren, waarna alles vanzelf gaat en uw kapotte auto binnen een dag verkocht is.

Gratis en vrijblijvende taxatie

De eerste stap is het gratis en vrijblijvend laten taxeren van uw auto. Hiervoor vult u simpelweg het taxatieformulier in. Vermeld de belangrijkste gegevens van uw auto en geef aan wat er kapot is. Als u niet weet wat er kapot is, geef dan aan wat het probleem is (bijvoorbeeld: tikkend geluid onder de motorkap, auto start slecht, auto lekt olie, enzovoorts). Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe nadat u op taxeren heeft gedrukt, zodat onze taxateurs een goed beeld krijgen van uw auto.

Accepteren bod

Binnen enkele uren ontvangt u van ons een mailtje met de resultaten van de taxatie. Dit is ook daadwerkelijk ons bod, dus u kunt direct beslissen om uw kapotte auto tegen deze prijs te verkopen. Gaat u akkoord? Stuur ons dan gewoon een mailtje terug en uw auto is verkocht!

Afspraak gratis ophaalservice

Vervolgens bellen wij u op voor het maken van een afspraak om de auto bij u op te halen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het uitkomt voor u. Door goede afspraken te maken kunnen we er zeker van zijn dat u niet de hele dag thuis moet blijven en hoeft zitten te wachten op ons met onze oplegger. Wij komen enkel wanneer het u uitkomt!

Gratis uw kapotte auto laten ophalen

Op de afgesproken datum en tijd staan we bij u voor de deur. Voordat we uw kapotte auto meenemen, zorgen we dat alles in orde is. U krijgt van ons het geld (contant of we maken het direct over) en een getekende verkoopovereenkomst. Woont u in Nederland? Dan krijgt u ook een vrijwaringsbewijs van de RDW. Als alles in orde is nemen we de auto mee en krijgt hij een nieuw leven.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe

Inkoopautos.com – Uw kapotte auto opkoper

kapotte auto inkopersWij zijn al meer dan vijftien jaar actief in de inkoop van kapotte auto’s door heel Nederland en België. In die tijd hebben wij duizenden bezitters van kapotte auto’s gelukkig gemaakt met een mooi bedrag voor hun oude wagen. Van Amsterdam tot Den Haag tot Antwerpen: wij komen overal.

Ons geheim zit hem in het feit dat wij altijd de maximale waarde kunnen geven aan kapotte auto’s en dat wij altijd de beste service bieden. Zo rekenen wij geen irritante extra kosten voor transport, administratie of taxatie. Ook doen wij niet mee aan schimmige praktijken, zoals het nog eens opnieuw taxeren van de auto bij u thuis (of in onze garage). U krijgt daardoor altijd wat wij de eerste keer bieden. Zo bent u verzekerd van een goede prijs zonder grappen!

Inkoop auto’s die kapot zijn voor export

De meeste kapotte auto’s die wij inkopen zullen worden doorverkocht aan onze buitenlandse partners. Deze unieke partijen kunnen zeer veel betalen voor kapotte auto’s, omdat zij voor een fractie van de prijs die men hier (in Nederland en België) vraagt, een auto kunnen repareren. Dit voordeel berekenen we door aan u, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de allerhoogst mogelijk prijs krijgt voor uw auto die kapot is.

Onze partners bevinden zich over de heel de wereld, maar vooral in Oost-Europa en West-Afrika. Veel auto’s die in de Benelux worden afgeschreven, kunnen daar namelijk nog jaren mee na een relatief simpel reparatie.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Direct uw kapotte auto verkopen

Wilt u direct uw kapotte auto verkopen? Vul dan nu het inkoopformulier in en krijg vrijwel direct een goed bod. Als u dan het bod accepteert is uw auto direct verkocht en staat u morgen met het geld in handen! Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op nemen. Bel vanuit Nederland naar +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com. Onze medewerkers staan u graag te woord.

FAQ waar kan ik mijn kapotte auto verkopen

Wat is een kapotte auto waard?

De waarde van een kapotte auto is afhankelijk van meerdere factoren. De belangrijkste zijn:

  • Het merk, model en uitvoering
  • Het bouwjaar
  • De kilometerstand
  • De ernst van de schade of het defect
  • De algemene staat van de auto

Waar kan ik mijn kapotte auto verkopen?

U kunt uw kapotte auto verkopen bij een schadeauto inkoop specialist. Ook is het mogelijk uw auto verkopen bij een sloopbedrijf.

Wie koopt mijn kapotte auto?

Uw kapotte auto wordt gekocht door een sloopbedrijf of een kapotte auto inkoop specialist, zoals Inkoopautos.com. De inkoop specialist koopt de auto met de intentie om hem weer rijklaar te maken, waardoor dit doorgaans meer oplevert dan een sloopauto.

Wat doen met kapotte auto?

Met een kapotte auto kunt u twee dingen doen: naar de sloop brengen of verkopen aan een schadeauto opkoper. Wanneer de auto nog rijklaar gemaakt kan worden, zal een schadeauto opkoper uw voorkeur hebben, omdat u dan een veel betere prijs krijgt.

Wat brengt een auto op bij de sloop?

Wat een auto opbrengt bij de sloop is afhankelijk van het merk en het model en het gewicht van de auto. Zwaardere auto’s brengen doorgaans meer op, omdat hier meer ijzer in zit. Reken op een sloopprijs tussen de 150 en 250 euro.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug