East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Defecte Auto Verkopen. Beste prijs voor uw auto met defect

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw defecte auto of bestelwagen?

Zoek niet verder, want u kunt uw defecte auto verkopen aan East European Provider.

Deze universele dienst zorgt ervoor dat u direct geld voor uw wagen krijgt – naar keuze contact of via een bankoverboeking.

Onze service:

  • Gratis Ophaaldienst
  • Een vrijblijvende offerte
  • Direct contante betaling
  • Wij zijn eerlijk, betrouwbaar, professioneel en we staan voor onze zaak

  • Jan – Noord Holland Ook wij hebben prima ervaringen met inkoopautos.com. Onze VW Passat had de oliepomp in elkaar. Na telefonisch contact kwamen ze binnen 2 uur kijken én betalen. Een correcte prijs. Een paar dagen later werd de auto keurig opgehaald en de vrijwaring uitgegeven. Wij kijken heel tevreden terug op de transactie en bevelen dit bedrijf van harte aan. Met dank Jan

Al jarenlang opkoper defecte auto’s

inkoop defecte auto
U wilt uw defecte auto verkopen, maar kijkt liever eerst de kat uit de boom?

Heel begrijpelijk. East European Provider, de partij achter Inkoopautos.com, is al jarenlang actief als opkoper van defecte auto’s.

Wat wij met defecte auto’s moeten, vraagt u zich af? Welnu, wij verkopen ze weer in Oost-Europa, waar grote belangstelling bestaat voor luxe personenauto’s en praktische bedrijfsauto’s.

Waar het in Nederland al snel niet meer de moeite (en het geld) waard is om een auto te repareren, wordt dit in de landen van het voormalige Oostblok relatief goedkoop gedaan.

Zo kan het gebeuren dat een auto die vrijwel afgeschreven is in Nederland een tweede leven geniet in Polen of Roemenië, om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Uw defecte auto binnen een dag verkopen is mogelijk!

Hoeveel is uw defecte auto waard?

Inkoop Defecte AutoOf uw auto nu ernstige schade aan de motor of versnellingsbak heeft of aan elektrische storingen lijdt, wij hebben interesse zolang het bouwjaar 2003 of later is. Het te koop aanbieden van uw defecte auto is makkelijker dan u denkt. East European Provider B.V. is uw partner bij het verkopen van uw defecte tweedehands auto.

Het maakt niet of uw auto schade heeft of om welke type het gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van defecte auto’s en bepalen een goede waarde van een auto met defect. Wij garanderen een snelle betaling en vervolgens halen wij uw auto gratis af.

Wilt u uw defecte auto snel en goed verkopen? Vul dan vrijblijvend het inkoop formulier in en klik op verzenden. Wij doen u zo snel mogelijk een eerlijk bod. Omdat onze oplegger dagelijks door Nederland en België rijdt, kunnen wij uw auto morgen al ophalen.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Wij halen uw defecte auto in heel Nederland of België op: (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen).

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met