East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Opkoper schadewagens in België en Nederland

Heeft u schade gereden en wilt u uw auto inruilen of verkopen? U zult merken dat dat nog niet zo makkelijk is.

Dealers hebben over het algemeen maar weinig over voor een auto die – ongeacht de reden – deuken, krassen en mechanische defecten vertoont.

Gelukkig kunt u wél terecht bij een opkoper. Auto’s met schade zijn de specialiteit van East European Provider.

  • John – Schagen Mijn Volkswagen Passat TDI verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

Uw auto binnen een dag verkocht!

Snel en Makkelijk uw Auto VerkopenEast European Provider koopt auto’s op die in 2003 of later zijn gebouwd. Vooral in Oost-Europa bestaat een grote belangstelling voor relatief nieuwe auto’s die nog goed te repareren zijn.

Wij zijn de directe schakel tussen u en de koper in het buitenland.

Doordat er geen verdere tussenpersonen zijn, krijgt u het hoogst mogelijke bedrag voor uw voertuig. Zoals het hoort.

Professioneel Geen tussenpersonen
Makkelijk Zonder gedoe
Snel Direct online bod

Opkopers auto’s met schade

Auto met Schade VerkopenVoor export zijn schadeauto’s, en dan met name van Duitse en Japanse makkelijk, vaak nog prima geschikt. Nadat wij uw foto’s en beschrijving ontvangen hebben, bepalen wij de waarde aan de hand van de bekende factoren: merk, type, bouwjaar, kilometerstand en eventuele extra’s. Ook nemen wij de verwachte kosten van reparaties en de prijsindicaties die wij vanuit het buitenland ontvangen mee in de berekening.

Bent u tevreden met ons aanbod? Als opkopers van auto’s met schade maken wij het u zo makkelijk mogelijk. Zo sluiten wij de deal al binnen dag, inclusief betaling in contant of per bankrekening. Daarnaast halen wij uw auto zelf op. En omdat we een RDW-erkend bedrijf zijn, regelen wij ook de vrijwaringsbewijzen.

Wel zo makkelijk toch? Vul daarom nu het formulier in en u heeft snel duidelijk over de waarde van uw schadeauto.
Veilig Al sinds 2006
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Benieuwd hoeveel uw auto nog waard is? Voor uw auto met schade opkopers benaderen is dan een goed idee. Dat doet u door middel van het formulier op deze pagina. In enkele minuten stuurt u ons de gegevens en foto’s van uw voertuig. Gratis en vrijblijvend vertellen wij u vervolgens wat de waarde van uw gebruikte auto nog is.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met