East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Volkswagen Passat verkopen?

De Volkswagen Passat is een uitermate comfortabele of liever gezegd: luxe – auto.
Geen wonder dat deze in meerdere landen populair is.

Inkoopautos.com speelt in op die populariteit. Wilt u uw Volkswagen Passat verkopen, dan zijn uw logische partner.

Export Auto Opkoper

Zoek dus niet langer naar opkopers van VW Passat’s; u heeft de beste gevonden. Wij zijn in heel Nederland en België actief en halen dagelijks luxe auto’s op.

Deze gaan vervolgens op transport naar Oost-Europa, waar grote belangstelling bestaat voor representatieve auto’s in het hogere segment.

  • John – Schagen Mijn Volkswagen Passat TDI verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

We zijn geïnteresseerd in:

vw passat met defect verkopen

vw passat 2007 waarde

Volkswagen Passat auto’s:

  • Benzine
  • Diesel
  • Stationwagen, sedan
  • Hoge kilometerstand
  • Schade of defecten
Dagelijks exporteren wij Volkswagens naar landen waar een tekort aan gebruikte luxe wagens bestaat.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Opkoper VW Passat

opkoper volkswagen passatHoe een Volkswagen Passat verkopen werkt? Vul het formulier op deze pagina zo duidelijk mogelijk in. Vertel ons hoeveel kilometers uw VW Passat heeft gereden, wat de kleur is, om welk model het precies gaat, wat de motorinhoud is en in welke staat van onderhoud hij verkeert. Voeg ook foto’s van de buitenkant en het interieur bij. Zo kunnen wij een accuraat bod uitbrengen.

Gaat u akkoord met dit bod, dan kunt u uw Volkswagen Passat nog deze week verkopen. Inderdaad, wij werken snel en effectief.

Bij het ophalen van uw auto betalen wij u meteen; naar keuze in contact geld of door middel van een bankoverschrijving.

Schade of APK-afgekeurd: geen probleem

kapotte passat vw verkopenZoals gezegd zijn automobilisten in Oost-Europa zeer geïnteresseerd in de VW Passat. U kunt uw Volkswagen Passat ook aan ons verkopen wanneer u schade heeft gereden, zolang het maar geen ‘total loss’ betreft.

Ook als uw Volkswagen Passat de keuring niet is doorstaan (of er één heeft overgeslagen) horen wij graag van u. U zult er versteld van zijn hoeveel hij nog waard kan zijn.

Inkoopautos.com is opkoper van VW Passat’s van de bouwjaren 2005-2014. Zowel de diesel- als de benzine uitvoeringen zijn goed verkoopbaar. Dus waar wacht u nog op? Vul meteen het formulier in voor een snel bod.

Dagelijks kopen wij tweedehands VW Passat’s van type B6 en B7 in. We zijn geïnteresseerd in alle type van motoren (1.4 TSI, 1.6 FSI, 1.8 TSI, 2.0 TSI, 1.6 TDI, 1.9 TDI, 2.0 TDI). Tevens kopen wij VW Passat’s met technische defecten/schade en bieden hogere prijzen/waarde dan normale garage of VW Dealer. Wij kopen uw VW Passat met alle denkbare gebreken (bijv. motorschade, defecte oliepomp of turbo, koppakking, koelvloeistofprobleem, massa vliegwiel, koppeling, versnellingsbak). Bij ons kunt u snel de waarde van VW Passat van (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013) gratis bepalen.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met