Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Alkmaar en omgeving

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Snel uw auto verkopen in Alkmaar aan een betrouwbaar bedrijf? En wilt u direct geld ontvangen? Dan zit u goed bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in de auto inkoop in Alkmaar en omgeving. Al meer dan 15 jaar kopen wij auto’s in alle staten, dus ook met schade of zonder geldige APK. Wij halen uw auto gratis thuis op en betalen direct uit. Lees snel verder voor meer informatie of taxeer direct gratis en profiteer van:

  • Taxatie is gratis en vrijblijvend
  • Binnen een uur een bod
  • Wat wij bieden = wat u krijgt
  • RDW-erkend, al meer dan 15 jaar
  • Gratis ophaaldienst
  • Ook voor auto’s met problemen

Menco-Noord Holland Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 20 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen jullie graag aan!

Verkoop uw auto vanaf bouwjaar 2009 vanuit Alkmaar

Wij kopen auto’s in Alkmaar en omstreken, onder meer in Heerhugowaard, Heiloo en Bergen. Uw auto is voor ons altijd interessant wanneer deze gebouwd is vanaf 2009. We hebben slechts één uitzondering, en dat is wanneer de auto total loss is, bijvoorbeeld na een ongeval. Heeft u dus een auto met (lichte) blikschade, technische schade, een hoge kilometerstand of een auto zonder APK? Dan kunt u deze gewoon aan ons verkopen. Uiteraard zijn ook relatief nieuwe auto’s zonder problemen welkom!

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kunnen wij aan ieder soort auto met uiteenlopende problemen de beste waarde geven. Anders dan lokaal georiënteerde bedrijven profiteren wij immers van de hogere vraag naar bepaalde soorten auto’s in het buitenland en van lagere reparatiekosten! Meer weten? Lees verder of kijk in onderstaande tabel wat wij kopen.

Auto inkoop service Alkmaar
Personenauto’s, bestelwagens en personenbusjes
Benzine, diesel, LPG, Hybride, elektrisch
Grote schade als kapotte motor of kapotte versnellingsbak
Ongevalschade, inbraakschade of vandalisme
Lichte technische schade
Hoge kilometerstanden
Ook zonder keuring!
Alle merken. Denk aan Ford, Toyota, Opel, Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz, Skoda, Seat, Fiat, Audi, Tesla, Kia, Nissan, Renault, MG, Mitsubishi, Citroën en Saab
Auto gebouwd voor 2009 of total loss

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Stap voor stap uw auto verkopen in Alkmaar

auto inkoop AlkmaarHet verkopen van een auto vanuit Alkmaar of ergens anders in Noord-Holland gaat bij ons heel simpel en snel. Bij ons bedrijf is één ding namelijk het allerbelangrijkst, en dat is dat is de service naar onze klanten toe. Service is meer dan een goede prijs en goede afspraken: het gaat er vooral om dat u weet waar u aan toe bent en wat u mag verwachten. Daarom vertellen we graag stap voor stap hoe het werkt:

  1. U laat uw auto gratis en vrijblijvend taxeren
  2. Vervolgens ontvangt u binnen een uur ons bod
  3. Bij akkoord krijgt u direct het geld
  4. Uw auto wordt gratis opgehaald

1. Gratis en vrijblijvend uw auto laten taxeren

Het verkopen van wagen of busje begint bij ons altijd met een taxatie. Dit is zoals gezegd helemaal gratis en vrijblijvend. Het kost dus niets en u hoeft niet akkoord te gaan! Om een taxatie aan te vragen vult u ons taxatieformulier in. Doe dit zo volledig en nauwkeurig mogelijk, want hoe beter wij ons een beeld kunnen vormen van uw wagen, hoe hoger wij kunnen bieden! Voeg dus bij voorkeur ook een paar foto’s toe.

2. Ontvang ons bod

Binnen een uur ontvangt u van ons een email met het resultaat van de taxatie. De waarde die wij berekend hebben is ook direct ons bod, en dat staat vast. Wij gaan dus niet nog een keer extra taxeren als we de auto komen ophalen en we halen ook geen andere grappen uit. Beloofd! Het is dan verder aan u: gaat u akkoord met ons bod of houdt u de auto toch liever nog even? U mag ook later beslissen, want ons bod blijft staan.

3. Ontvang ons geld en afspraak voor ophaaldienst

Bent u akkoord gegaan? Dan zorgen wij ten eerste dat de aanbetaling zo snel mogelijk op uw bankrekening wordt overgemaakt (als u kiest voor uitbetaling via bank, cash kan ook!). Dit kan vaak dezelfde dag nog. Vervolgens nemen we contact met u op om afspraken te maken over de ophaal. Als u haast heeft kunnen wij de volgende dag al in bij u in Alkmaar zijn. En uiteraard komen we alleen wanneer het u uitkomt. U hoeft dus niet per se de hele dag voor ons thuis te blijven!

4. Laat uw auto gratis ophalen thuis

Tot slot komen we bij u thuis de auto ophalen met onze oplegger. Voordat we de auto opladen maken we alles netjes met u in orde. Zo krijgt u een getekende verkoopovereenkomst en een vrijwaring van de RDW. En wilt u graag contant worden uitbetaald? Dan krijgt u het geld cash, en anders maken we het resterende bedrag ook direct over via de bank. Als u tevreden bent nemen we uw auto mee en nemen we afscheid.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wij kopen auto’s met schade in Alkmaar

Wij kopen uw defecte autoWij zijn zoals vermeld ook opkoper van kapotte auto’s. In veel gevallen zullen wij deze auto’s voor export verkopen. Waarom vertellen wij dit en waarom is dit voor u interessant? Simpel: kapotte auto’s zijn voor export stukken meer waard dan in Nederland! En dus brengt uw auto met mankementen bij ons veel meer op dan bij een bedrijf dat de auto zelf gaat repareren. Zowel onderdelen als arbeid zijn in Oost-Europa veel goedkoper dan hier, waardoor reparaties voor een fractie van de prijs hier kunnen worden uitgevoerd.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd inkoper van schadeauto’s. Welke soorten schadeauto’s u bij ons verkoopt? Denk aan wagens met technische schade, zoals een kapotte motor, transmissie, EGR-klep, katalysator, defecte airco, problemen met de ophanging of het remsysteem, of een auto die om welke reden dan ook niet door de keuring is gekomen. Ook auto’s met deuken, krassen of ruitschade door een ongeval, inbraak of vandalisme zijn welkom. Zolang de auto een bouwjaar heeft vanaf 2009 en niet total loss is!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

De waarde van uw tweedehands auto – Meer informatie

Veel mensen vragen zich af hoe wij de waarde van een gebruikte auto berekenen, geheel op afstand. Dat is een goede vraag waar we graag antwoord op geven. Er zijn namelijk drie factoren die vooral de waarde van een voertuig bepalen: de dagwaarde, de staat waarin de auto verkeert en de marktvraag. Wat bedoelen we precies?

Dagwaarde gebruikte auto

Van ieder model en uitvoering wordt de dagwaarde bijgehouden. Zo is van iedere wagen dus bekend wat deze gemiddeld waard is. Deze theoretische waarde wordt automatisch berekend aan de hand van de nieuwwaarde (of cataloguswaarde) en de leeftijd van de auto. Hoe ouder de auto, hoe meer afschrijving deze krijgt, en dus hoe lager de waarde van auto.

De staat van de auto

Nu zegt dagwaarde alleen natuurlijk niet zoveel. Heel belangrijk is daarom ook de staat van de auto. Hiermee bedoelen we de onderhoudsstaat en of er eventueel sprake is van defecten. Een auto met gebreken is minder waard dan een auto in perfecte conditie. Ook wanneer er recentelijk bijvoorbeeld een nieuwe distributieketting of koppakking is geplaatst komt dit de waarde ten goede!

Uw auto in de markt

Tot slot spelen ook allerlei factoren op het gebied van vraag en aanbod een grote rol. In principe zijn auto’s waar veel vraag naar is daardoor meer waard dan auto’s die men liever niet heeft. Tegenwoordig zie je dat de vraag naar dieselmotoren in Nederland bijvoorbeeld flink gedaald is, in verband met milieuzones en hogere belastingen. Daardoor zijn deze hier minder waard geworden. Maar in Oost-Europa, waar wij vaak zakendoen, zijn ook dieselauto’s nog zeer geliefd. Daarom brengen ook deze bij ons nog een goede prijs op!

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto inkoop Alkmaar – Vraag nu een gratis taxatie aan

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u de auto direct verkopen? Meld hem dan gratis aan voor een vrijblijvend taxatie en profiteer van al onze voordelen van onze auto inkoop in Alkmaar! U krijgt dan binnen een uur een goed en eerlijk bod. Wanneer u vervolgens akkoord gaat maken wij direct het geld over en komen de auto desgewenst de volgende dag gratis thuis ophalen. Graag tot snel!

F. Malotaux-Amsterdam Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug