Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Den Bosch

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Snel uw auto verkopen zonder gedoe in de regio Den Bosch? Maak dan gebruik van onze auto inkoop in Den Bosch. Wij kopen uw auto direct van u over, ook als er sprake is van schade of defecten. Wij zijn al meer dan 15 jaar een door de RDW erkend autobedrijf. Wij bieden hoge prijzen voor alle soorten auto’s. Lees verder voor meer informatie of laat uw auto direct gratis taxeren en profiteer van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie in 1 uur
  • Gratis ophaalservice in Den Bosch
  • Direct geld voor uw auto
  • RDW-erkend autobedrijf, al 15 jaar
  • Wat wij bieden = wat wij betalen
  • Ook inkoop van kapotte auto’s

G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».

Auto inkoop ’s-Hertogenbosch – Vanaf bouwjaar 2009

Via onze website kunt u ieder merk en model personenauto of bestelbus vanaf bouwjaar 2009 verkopen. Wij hanteren slechts één uitzondering, en dat is voor sloopauto’s. Nadat wij uw auto hebben ingekocht, verkopen wij deze namelijk weer aan een nieuwe gebruiker. Eventueel na een reparatie, maar dan moet de auto dus nog wel gerepareerd kunnen worden.

Wij kopen uw auto met ons eigen geld. Wij zijn dus geen veilingbedrijf of bemiddelaar. Dat heeft voor u als voordeel dat u dus niet hoeft te wachten tot wij een koper hebben gevonden. U krijgt dus direct geld. Ook taxeren wij uw auto volledig op afstand. Na de online taxatie hoeft u dus niet nog eens bij een vestiging langs voor een ‘echte’ taxatie. Wat wij bieden, is wat wij betalen! Twijfelt u of uw auto geschikt is voor onze inkoopdienst? Kijk dan ook in onderstaande tabel.

Wij kopen auto’s vanaf bouwjaar 2009
Personenwagens, bestelbusjes, SUV, personenbusjes
Benzine, diesel, elektrisch, lpg, hybride aandrijving
Auto met een kapotte motor of een kapotte versnellingsbak
Schade door ongeval, vandalisme of weer
Grote en kleine technische mankementen
Ook met hoge kilometerstand
Ook zonder APK
Ford, Toyota, Nissan, Volkswagen, Skoda, Seat, Peugeot, Fiat, BMW, Renault, Kia, Mercedes-Benz, Audi, Mitsubishi, Opel, Citroën, Volvo, Saab, Iveco, Land Rover, Mazda en meer
Total loss

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto verkopen in Den Bosch in vier stappen

Wijkopenautos in Den BoschSnel en eenvoudig uw auto verkopen vanuit Den Bosch en Noord-Brabant, dat is de auto inkoop service van Inkoopautos.com. Wilt u weten hoe het werkt? Dan leggen we het graag uit. Er zijn vier stappen:

  1. U laat de auto gratis taxeren
  2. Ontvang ons bod en ga akkoord
  3. Afspraken maken en geld ontvangen
  4. Gratis ophaaldienst

1. U laat de auto gratis taxeren

De eerste stap bij het verkopen van uw auto is de taxatie. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Hiervoor vult u het taxatieformulier in, waarna u binnen een uur van ons een gegarandeerd bod krijgt. Wij kunnen aan de hand van de gegevens die u ons geeft, zoals merk, model, bouwjaar uitvoering en enkele foto’s heel nauwkeurig de waarde van de auto bepalen. Er is dus alleen een online taxatie nodig!

2. Ontvang ons bod en ga akkoord

Na taxatie ontvangt u van ons binnen een uur een email met het resultaat van de taxatie. Dit is ook direct ons bod, dus het geld dat wij direct zullen betalen voor uw auto. Nu is het aan u: gaat u akkoord met ons bod of houdt u de auto liever nog even zelf? Als u direct akkoord gaat is uw auto direct verkocht en kunnen we de volgende dag de auto komen ophalen. Maar ook later akkoord gaan is natuurlijk mogelijk!

3. Afspraken maken en geld ontvangen

Bent u akkoord en wilt u de auto tegen ons bod verkopen? Dan nemen we contact met u op voor het maken van de nodige afspraken. Drie dingen zijn belangrijk: uw adres, wanneer u tijd heeft en uw rekeningnummer. Want het adres is waar wij de auto komen ophalen, wanneer u tijd heeft is wanneer wij langskomen en op uw rekeningnummer betalen we direct uw auto!

4. Gratis ophaaldienst

Op de afgesproken datum en tijd staan we bij u voor de deur met onze oplegger. Voordat we uw oude auto meenemen, zorgen we dat alles netjes in orde wordt gemaakt. Zo krijgt u van ons een verkoopovereenkomst, die we samen tekenen. Ook zorgen we voor een vrijwaring van de RDW en beantwoorden we met plezier al uw vragen. Wanneer u liever contant geld heeft, betalen we u op dit moment ook cash voor de auto. Pas als alles in orde is laden we uw auto op en nemen we afscheid.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Verkoop ook een schadeauto in Den Bosch

inkoop autos Den BoschNaast auto’s in goede staat kopen wij dagelijks tweedehands auto’s met verschillende vormen van schade. Wist u dat een auto die kapot is vaak nog een heel mooi bedrag kan opleveren voor export? Wij exporteren veel auto’s naar landen als Polen, Oekraïne en de Baltische staten. Vanwege de grote hoeveelheid tweedehands onderdelen en het lagere loon kan men in deze Oost-Europese landen repareren voor een fractie van de Nederlandse kosten. En dat zult u merken aan ons zeer hoge bod!

Wij hebben interesse in zowel kapotte auto’s met technische schade als mankementen na een ongeval. Denk bij technische schade aan alles van kapotte onderdelen (motor, transmissie, katalysator, ophanging, stuurbekrachtiging en meer) of problemen waar u de oorzaak niet van kent, zoals een auto die moeilijk start, trilt of foutcodes geeft. Bij ongevalschade kunt u denken aan deuken, krassen, bumperschade of glasschade.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

De waarde van uw auto in ’s-Hertogenbosch

Heel belangrijk bij het verkopen van een gebruikte auto is de waarde ervan. Wij taxeren uw auto helemaal gratis en zonder verplichtingen voor u, en daar rolt dan vanzelf de echte waarde van uw wagen uit. Bent u benieuwd hoe wij zo nauwkeurig de waarde kunnen berekenen? Dat leggen we graag uit. Er zijn drie belangrijke factoren: de dagwaarde, de onderhoudsstaat en de marktvraag.

Dagwaarde

Van ieder type wagen wordt bijgehouden wat de gemiddelde waarde is. Dit is een grove schatting, gebaseerd op de leeftijd van de auto, de nieuwwaarde (cataloguswaarde) en hoe snel de afschrijving gaat. Zoals u misschien wel weet gaat afschrijving in het eerste jaar het hardst, om daarna af te vlakken. Daarom zijn nieuwere wagens met een hoge cataloguswaarde dus meer waarde van oudere modellen met een lagere cataloguswaarde.

Onderhoudsstaat

Een andere belangrijke factor voor de waarde is de staat van het voertuig. Is er sprake van schade, defecten of problemen? Hoeveel kilometer staat er op de teller? En is er het nodige periodieke onderhoud uitgevoerd? Is bijvoorbeeld de distributieriem tijdig vervangen? Liggen er nieuwe banden op? Zijn defecten in het verleden vakkundig gerepareerd? Dit bepaalt allemaal mede de waarde van ieder voertuig.

Marktvraag

Wanneer iets erg gewild is, gaat de prijs ervan omhoog. Wil niemand het hebben? Dan dalen de prijzen. Zo werkt het met aandelen, met huizen en zeker ook met auto’s. Wat we de afgelopen jaren hebben gezien is dat de waarde van grotere auto’s met dieselmotoren erg is gedaald in Nederland, vanwege alle nieuwe milieuregels. In Oost-Europa zijn deze regels nog minder streng, waardoor ook dieselauto’s daar nog veel waard zijn. Daarom is het slim zulke auto’s altijd voor export te verkopen!

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Direct tweedehands auto verkopen in Den Bosch

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u direct weten wat de waarde is van uw auto? Meld hem dan direct aan voor een gratis taxatie. Binnen een uur taxeren wij uw auto en bij akkoord kunt u dan direct van onze auto inkoop Den Bosch en omstreken gebruik maken. Wij komen uw auto dan helemaal gratis thuis ophalen en u krijgt direct het geld. Allemaal binnen een dag. Graag tot snel!

Michiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug