Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Maastricht

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Stel u voor: u wilt snel een auto verkopen in Maastricht en omstreken. U wilt een eerlijke prijs ontvangen en vooral geen gedoe hebben. Maak dan gebruik van onze auto inkoop in Maastricht! Wij zijn al meer dan 15 jaar een RDW-erkende opkoper van auto’s en bedrijfswagens en kopen ook auto’s met schade en problemen.

Meer weten? Lees dan snel verder of laat u auto direct gratis taxeren en profiteer van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie in één uur
  • Gratis ophaaldienst bij u thuis
  • Al meer dan 15 jaar RDW-erkend
  • Wat wij bieden = wat wij betalen
  • Direct geld
  • Ook voor auto’s met schade

R. Bouchez-Limburg Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg

Auto opkoper in Maastricht en Limburg – Vanaf bouwjaar 2009

Wij kopen uw auto in heel Limburg en komen deze bovendien gratis bij u thuis ophalen. Kan uw auto niet meer de weg op, bijvoorbeeld omdat er geen geldige keuring op zit of omdat er schade is? Dan is dat geen probleem, want wij kopen auto’s in iedere staat. Behalve wanneer uw auto ouder is dan 2009 of helemaal total loss, want dan moet u hem echt naar de sloop brengen.

Wij hebben een breed internationaal netwerk van schadeauto opkopers. Onze partners kunnen voor relatief weinig geld reparaties uitvoeren, waardoor wij altijd een goede prijs kunnen bieden voor auto’s met schade. Ook auto’s die in Nederland niet lekker in de markt liggen, zoals auto’s met dieselmotoren, krijgen van ons een goede prijs, omdat deze in het buitenland een stuk populairder zijn. Benieuwd of uw auto in aanmerking komt? Kijk ook eens in onderstaande tabel:

Inkoop van auto’s in Maastricht (vanaf 2009)
Auto’s, bestelbusjes en personenbusjes
Alle brandstoffen (ook hybride, LPG of ev)
Inkoop auto’s met kapotte motor of kapotte versnellingsbak
Schade na ongeval of blikschade
Auto met kapotte onderdelen (technische schade)
Kilometerstand hoog of laag
Auto zonder APK of geldige keuring
Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Kia, Peugeot, Fiat, Ferrari, Skoda, Seat, Citroën, Lada, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Tesla, Renault, Mitsubishi, Opel enzovoorts.
Total loss auto

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto inkoop in Maastricht in vier simpele stappen

inkoop auto's in MaastrichtBij ons verkoopt u uw auto vanuit Maastricht, Heerlen, Sittard of een andere plaats in Limburg snel en eenvoudig. Makkelijker en sneller kan zelfs niet, tenzij u de auto aan uw buurman verkoopt. Hoe het werkt? In vier simpele stappen:

  1. Laat de auto gratis en vrijblijvend taxeren
  2. Ontvang ons bod (en ga akkoord)
  3. Ontvang het geld en maak afspraken
  4. Uw auto wordt gratis opgehaald

1.Laat de auto gratis en vrijblijvend taxeren

Voordat we met elkaar in zee gaan moeten we het in ieder geval over één ding eens worden: de prijs. Daarom begint het verkopen van uw auto bij ons altijd met een taxatie. Dit kost u niets en is geheel vrijblijvend. Bovendien kan het gewoon online. U vult simpelweg het taxatieformulier in en dan gaan onze taxateurs direct aan de slag. Aan de hand van de belangrijkste informatie over uw auto en enkele foto’s kunnen wij heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen. Binnen een uur!

2.Ontvang ons bod (en ga akkoord)

Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Binnen een uur kunt u ons taxatierapport in uw email ontvangen. De waarde die wij hebben berekend is ook direct ons bod, want dat lijkt ons wel zo helder! Vervolgens is het aan u: gaat u akkoord of kijkt u toch liever nog even verder? Ons blijft in ieder geval staan, dus u hoeft niet direct te beslissen. Maar als u dat wel doet is uw auto direct verkocht.

3.Ontvang het geld en maak afspraken

Bent u akkoord gegaan? Dan hebben we een deal en maken we graag goede afspraken met u. De eerste is heel belangrijk, want dat gaat op de bankrekening waarop wij uw geld mogen storten. U krijgt dan direct uitbetaald (wanneer u kiest voor bank, cash is ook mogelijk). Een andere afspraak die we met u maken gaat over de ophaaldienst. We komen uw auto gratis bij u thuis ophalen. Wanneer komt het u uit? Vertel het ons en we zorgen dat we er zijn!

4.Uw auto wordt gratis opgehaald

Tot slot halen wij uw auto op het afgesproken tijdstip bij u thuis op. Daarbij zorgen we dat alles netjes in orde is voordat we de auto opladen. Zo krijgt u van ons eventueel nog contant geld (wanneer u hiervoor hebt gekozen). Ook krijgt een vrijwaring van de RDW en een getekende verkoopovereenkomst. Op die manier is alles goed geregeld en iedereen tevreden!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Ook voor het verkopen van een kapotte auto in Limburg

schadeauto verkopen MaastrichtWist u dat ook een auto met schade nog een mooi bedrag kan opbrengen bij ons bedrijf? Kapotte auto’s die wij inkopen exporteren wij namelijk in veel gevallen naar het buitenland. Met name in Oost-Europa kunnen auto’s met problemen veel meer waard zijn dan hier, omdat daar de reparatiekosten nog een stuk lager liggen. En dat scheelt, zeker wanneer er behoorlijk wat gerepareerd moet worden!

U kunt bij ons alle auto’s verkopen vanaf bouwjaar 2009, behalve wanneer deze total loss is. Dus ook een auto zonder keuring, een hoge kilometerstand of met een mankement verkoopt u hier! Bij mankementen kunt u echt overal aan denken. Wij kopen auto’s met krassen of lakschade, maar soms ook auto’s die een compleet nieuw motorblok nodig hebben, of waarbij de versnellingsbak gereviseerd dient te worden.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Wat is uw auto waard?

Een belangrijke vraag die u zichzelf zult stellen is wat uw auto eigenlijk waard is. Daar kunt u gratis en supersnel achter komen door de auto aan te melden voor een taxatie. Maar hoe komt zo’n waarde eigenlijk tot stand? Welke factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de waarde van een auto? We leggen het graag uit. Er zijn drie dingen waar we vooral naar kijken: dagwaarde, staat en marktvraag.

Wat is dagwaarde?

De dagwaarde van een auto is wat een auto vandaag waard is volgens algemene schattingen. Hierbij zijn vooral de nieuwwaarde (cataloguswaarde) en de leeftijd van de auto van belang. In de loop der jaren wordt de afschrijving in totaal steeds groter, wat van de nieuwwaarde van de auto wordt afgetrokken. Het bedrag dat overblijft is de dagwaarde.

In welke staat is de auto?

Naast de algemene dagwaarde van een bepaald model en uitvoering, speelt ook de staat van een auto een grote rol. Denk aan factoren als de kilometerstand, onderhoudshistorie en de aanwezigheid van eventuele defecten en mankementen. In de regel is een goed onderhouden auto met weinig kilometers een stuk meer waard dan een auto met veel problemen. Maar zoals een wijs man ooit zei: da’s logisch.

Hoe de marktvraag in binnen- en buitenland de waarde van uw auto mede bepaalt

Zoals bij alles wordt de waarde van een auto in Maastricht (en trouwens ook daarbuiten) ook bepaalt door vraag en aanbod. Simpel gezegd zijn auto’s die gewild zijn meer waard dan auto’s die minder populair zijn. Omdat wij in tegenstelling tot de meeste autobedrijven ook intensief zakendoen met het buitenland, profiteer u bij ons ook van de hoge vraag naar bepaalde modellen in Polen en Moldavië. Wist u bijvoorbeeld dat premium merken (Audi, Mercedes, BMW) daar nog geliefder zijn dan hier? En dat dieselauto’s vaak ook veel meer opbrengen?

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Direct een gebruikte auto verkopen in Maastricht en Limburg

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u direct gebruik maken van onze auto inkoop in Maastricht? Laat uw auto dan nu direct gratis en vrijblijvend taxeren! Wij gaan dan direct voor u aan de slag en binnen een uur ontvangt u een goed en eerlijk bod. Als u wilt kunt u dan direct de auto verkopen en ontvangt u direct geld. Vervolgens halen we de auto helemaal gratis bij u thuis op. Graag tot snel!

Miquel – Maastricht Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug