Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto Online Verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een auto online verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als (RDW-) erkende online auto inkoop specialist. In die tijd hebben we duizenden auto’s via het internet opgekocht. Auto’s in goede staat, maar ook kapotte: ook auto’s met problemen zijn welkom bij ons.

Wilt u direct online een auto verkopen? Vul dan nu het taxatieformulier in en profiteer van onze garanties:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaaldienst in België en Nederland
  • Direct geld (cash of via bank)
  • Hoge bedragen, ook voor kapotte auto’s
  • RDW-erkend – Veilig & betrouwbaar

F. Burgert – Almere Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!

Auto gratis online verkopen – Simpel & snel

gratis mijn auto verkopenOnze diensten zijn gratis, snel en worden door al onze klanten gewaardeerd als eenvoudig en betrouwbaar. Wij rekenen nergens extra kosten voor en komen als u wilt binnen een dag de auto bij u ophalen.

Het online verkopen van een auto begint bij ons altijd met de taxatie. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Hiervoor hoeft u alleen maar het inkoopformulier in te vullen op deze pagina. Geef ons het merk, het type en uitvoering, het bouwjaar en eventuele bijzonderheden (schade of extra’s). Onze taxateurs kunnen aan de hand van die gegevens binnen enkele uren heel precies de waarde van uw auto bepalen.

Als de taxatie op orde is, krijgt u van ons een mailtje met het resultaat. Dit bedrag is ook direct ons bod en dit is dus het bedrag dat u ook daadwerkelijk voor uw auto krijgt. Met een simpel mailtje terug gaat u vervolgens akkoord (of niet natuurlijk) en dan is uw auto verkocht!

Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Makkelijk Zonder gedoe

Gratis auto-ophaaldienst door heel de Benelux

Het enige wat we dan nog moeten doen is alles goed afspreken en natuurlijk het geld aan u betalen. Dit kan via de bank of cash tijdens de ophaal. Hiervoor nemen wij direct na akkoord contact met u op. U vertelt ons dan waar en wanneer we verwacht worden met onze oplegger, waarna wij zullen zorgen dat we er zijn.

Daarbij regelen wij alles voor u: u krijgt van ons een officiële verkoopovereenkomst, een vrijwaring (voor Nederland) en een overschrijvingsbewijs. Heeft de auto defecten en rijdt deze niet meer? Geen probleem, want onze oplegger is ook geschikt voor schadeauto’s.

Auto verkopen online België & Nederland stukken voordeliger

auto aan handel verkopenWij krijgen regelmatig telefoontjes van mensen die vragen hoe het toch kan dat wij veel meer geld kunnen geven voor auto’s dan garages en andere auto inkopers. Ze kunnen het gewoon niet geloven dat een auto verkopen via het internet zoveel voordeliger is voor hun.

Dit heeft alles te maken met onze veel lagere kosten. Een garagist of een dealer moet een groot pand huren op een goede locatie, met verwarming en een groot lichtgevend uithangbord. Wij hebben gewoon een simpel pand op een bedrijventerrein: stukken goedkoper! Daardoor hoeven wij amper kosten aan u door te berekenen en kunnen wij veel meer betalen voor uw oude auto!

Wij betalen meer voor auto’s in goede staat

Een tweede reden is onze internationale oriëntatie. Waar lokale dealers bij het doorverkopen van hun auto’s zich vooral richten op kopers in de buurt, gaan onze auto’s (en dus de uwe) heel de wereld over.

Wij verkopen soms auto’s in West-Afrika, soms in Oost-Europa en soms ook gewoon in Nederland, afhankelijk van waar wij er de beste prijs voor krijgen. Deze prijs berekenen we door aan u, waardoor ook u altijd de beste prijs krijgt.

Wij betalen meer voor auto’s met mankementen

Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn reparaties in Nederland en België alles behalve goedkoop. Daarom brengt een auto met schade amper wat op als u deze lokaal verkoopt. Stel dat een auto 5.000 euro waard is, maar de reparatie kost 2.500 euro? U krijgt er dan maar 2.500 euro voor! Dat is toch niet de moeite?

Dat is in andere werelddelen wel anders. Diezelfde reparaties kunnen in bijvoorbeeld Oekraïne of Servië stukken goedkoper worden uitgevoerd. Daardoor kan diezelfde auto, die hier 2.500 oplevert, voor de export nog wel 4.000 euro of meer opleveren!

De misverstanden over online een auto verkopen

veilig auto verkopenOver het online verkopen van een auto heersen nog altijd veel misverstanden, waardoor sommige mensen het toch niet doen. Het zou zonde zijn als u hierdoor veel geld misloopt, dus daarom helpen we de belangrijkste drie hieronder uit de wereld.

Het via internet verkopen van een auto is niet veilig

Vroeger was het internet een plek voor nerds en was handelen via het internet alleen voor mensen die heel goed wisten waar ze mee bezig waren. Dat is echt veranderd. Niet alleen moeten internetbedrijven tegenwoordig voldoen aan tal van regels en wetten om online actief te zijn. U kunt ook heel makkelijk nagaan of een bedrijf betrouwbaar is.

Zo dient een auto opkoper in Nederland aangesloten te zijn bij de RDW. Dat zijn wij. Ons RDW-nummer is 67998. Ook kunt u beoordelingen lezen van klanten die eerder bij ons hun auto verkochten. Deze zijn aan de linkerkant van onze website te vinden.

Je krijgt online nooit een goede service

Ook zijn sommigen nog bang voor de anonimiteit van het internet en het gebrek aan aandacht en service. Hoewel u inderdaad geen kopje koffie krijgt bij een bezoek aan onze website, hebben wij verder toch echt slechts één doel: u tevreden maken.

Dit doen we zoals gezegd door het bieden van de allerbeste prijs, maar ook door een perfecte service. Zo kunt u ons altijd bellen, hoeft u nooit lang te wachten (meestal minder dan een uur) als u mailt en hebben al onze medewerkers alle kennis en vaardigheden in huis om u perfect en vriendelijk van dienst te zijn.

Een auto verkopen via het internet is een heel gedoe

Vroeger, toen u nog een advertentie moest maken, met goede foto’s van een blinkende auto en een omschrijving, was het online verkopen van een auto een heel gedoe. Dat is al lang niet meer zo. Al meer dan 15 jaar kunt u op onze website een formuliertje invullen, waarna alles vanzelf gaat. Dankzij onze ervaring zijn wij bovendien in staat alles snel en zonder gedoe voor u te regelen.

Direct uw auto online verkopen

Wilt u direct beleven hoe makkelijk en snel u een auto verkoopt via het internet? Meld hem dan nu gratis en vrijblijvend aan voor de taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u dan van ons een passend bod, waarna u hem direct kunt verkopen.

Heeft u nog vragen over onze online auto inkoopservice? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via e-mail op info@inkoopautos.com of via de telefoon. Bel ons vanuit Nederland op +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. Wij hopen snel van u te horen!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug