East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto met schade verkopen

Wilt u uw auto met schade verkopen? Dan zit u hier op de juiste pagina! East European Provider B.V. is expert in het opkopen van schadeauto’s voor een eerlijke prijs en met de juiste service.

Bij het opkopen van uw schadeauto is het belangrijk dat het snel gebeurt en dat u een eerlijke prijs voor uw auto ontvangt.

East European Provider B.V. heeft zich de laatste jaren gefocust op deze belangrijke pijlers en is als geen ander instaat om u snel een eerlijk voorstel te doen.

  • Snelle en discrete afhandeling
  • Geen bemiddelingskosten
  • Contante betaling of via de bank
  • Wij halen uw schade auto gratis op in Nederland of België
  • Stefan uit Rekem Heel erg bedankt voor de zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader.

Snel uw schadeauto verkopen

opkoper auto met schadeWilt u zo snel mogelijk uw schadeauto verkopen? Dan zit u bij East European Provider B.V. helemaal goed! Wij hebben interesse in alle soorten auto’s met elk denkbaar defect. Wij garanderen het beste bod en de beste prijs.

De service werkt snel en professioneel! U kunt ons bellen, mailen of eenvoudig het invulformulier invullen om zo snel mogelijk een passende deal te maken.

Wij halen uw schadeauto gratis op in België of Nederland en we kunnen de deal direct rond maken met contante betaling of per bank.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Stap voor stap uw schadeauto verkopen

opkoper auto met schadeWilt u zonder problemen snel een deal maken? Graag ontdekken we wat u te koop heeft om een passende offerte aan te bieden. De offerte is geheel vrijblijvend, voor onze service worden geen bemiddelingskosten gerekend.

Eerlijkheid, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. U krijgt de afgesproken prijs en daar komt geen extra gedoe bij om de hoek kijken.

Alle auto’s zijn welkom, het maakt niet uit wat voor auto het is of welke defecten er zijn.

Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Hoe verkoop ik mijn auto met schade?

Het verkopen van uw auto met schade is eigenlijk heel gemakkelijk! Stel eerst de volgende feiten vast:

  • Merk en type auto
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • De opgelopen schade

U bepaalt na het ontvangen van de offerte pas of u wel of niet akkoord gaat!

opkopers schadeautos

Het type auto, het bouwjaar en de kilometerstand helpen ons om op een eenvoudige manier de dagwaarde van uw auto vast te leggen.

De opgelopen schade wordt van de dagwaarde van uw auto afgetrokken, zo kunnen wij direct het inkoopbedrag bepalen.

Vul uw telefoonnummer en e-mailadres via het invulformulier in, zo kunnen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte opmaken en toesturen.

Na een eventueel akkoord kunnen wij uw schadeauto in België of Nederland afhalen.

East European Provider B.V.

We zijn al meer dan 10 jaar actief met het opkopen van schadeauto’s, als geen ander lukt het ons om de inkoop van schadeauto’s snel voor een eerlijke prijs mogelijk te maken. We vinden het belangrijk dat de afhandeling discreet en snel verloopt. Kies voor het invulformulier op de website of bel ons via +316 3199 3048 / +32487 603848 om direct een passend aanbod te ontvangen.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met