Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen in België. Ook zonder keuring en voor export

Verkoop uw auto nu!

Woont u in België en zoekt u een betrouwbare opkoper voor uw gebruikte auto? Is hij in perfecte staat, zonder keuring of heeft hij schade? Wij hebben altijd interesse in uw auto, vanaf bouwjaar 2005.Wij van East European Provider hebben veel ervaring met de inkoop van alle soorten wagens en exporteren dan ook dagelijks grote hoeveelheden auto’s van België naar Oost-Europa. Zelfs auto’s die in België vrijwel afgeschreven worden, zijn daar namelijk erg veel geld waard.

Hier kunt u van profiteren door uw auto aan ons te verkopen. Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat. Heeft u een schadewagen en woont u in België? Scroll dan snel naar beneden! Profiteer daarvan en verkoop uw auto aan ons. Hieronder vertellen wij hoe het in zijn werk gaat.

Stefan uit Rekem Heel erg bedankt voor de zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader.

East European Provider –
Al meer dan tien jaar uw auto opkopers in België

Opkoper auto's voor exportWij zijn sinds 2006 actief als opkoper van auto’s voor export in België en Nederland. Duizenden wagens zijn dankzij onze diensten inmiddels van eigenaar gewisseld. Met als gevolg: duizenden tevreden klanten die veel geld hebben bespaard en duizenden auto’s die op de Oost-Europese wegen een nieuw leven hebben gekregen.

Met service op nummer één en eerlijkheid en betrouwbaarheid als leidraad, is het ons gelukt om erg veel kennis op te doen over de exportmarkten en hier een groot netwerk op te bouwen. Wij weten dus precies welk model we naar welk land moeten exporteren, en welke partijen aldaar geschikt zijn om mee samen te werken. Het gevolg: wij krijgen de hoogste prijs voor uw auto. En daar profiteert u van mee!

Gratis 100% kosteloos
Veilig Al sinds 2006
Professioneel Geen tussenpersonen
Snel Direct online bod

Laat uw auto eerst gratis taxeren

Het verkopen van uw auto gaat heel eenvoudig. Om te beginnen bepalen wij de waarde van uw wagen. Hoe? Door geheel op afstand geheel gratis uw auto te taxeren. Inkoopautos.com heeft een formulier voor u klaarstaan dat u in enkele minuten invult. Dit is overigens geheel vrijblijvend. Vertel ons zoveel mogelijk over uw auto en voeg foto’s bij, zodat wij een goed beeld van de huidige waarde krijgen. U hoort vervolgens zo snel mogelijk van ons. Komt u er niet uit? Bel ons dan gratis: +32 (0) 497-852-557. Wij staan u graag te woord.

Wij regelen de rest

export auto inkoopNadat onze schade-experts de gegevens over uw wagen grondig hebben bestudeerd, zullen zij in vrijwel alle gevallen besluiten om een bod uit te brengen. In sommige gevallen zult u echter bericht van ons krijgen dat wij niet geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld wanneer de auto te oud (van voor 2005) of te kapot is.

Hebben wij interesse in uw personenauto of bestelwagen, dan brengen wij er per e-mail een bod op uit. Bent u hier tevreden mee en gaat u akkoord, dan kan het snel gaan. We maken meteen een afspraak met u voor de (kosteloze!!) ophaal. Dat kan in veel gevallen de volgende dag al, ook in het weekend!

Bij ons bezoek controleren wij nog even of de informatie die u heeft opgegeven strookt met de werkelijkheid. Vervolgens krijgt u het geboden bedrag cash in handen of, als u dat liever hebt, meteen nadat u aangegeven heeft akkoord te zijn met ons bod overgemaakt op uw bankrekening.

Het ophalen van uw auto nemen wij voor onze rekening, evenals het overzetten van de auto, door middel van een verkoopovereenkomst. Wel zo makkelijk!

Kapotte auto verkopen in België

Wij zijn doen ook de aankoop van schadewagens. Een auto met bijvoorbeeld een kapotte motor of een defecte transmissie is namelijk enorm veel geld waard voor onze partners in Oost-Europa, en dus ook voor ons. En dus ook voor u, althans als u hem aan ons verkoopt! Waarom is uw kapotte wagen nog zo veel waard? We leggen het zo direct uit. Maar eerst bespreken we met u even de andere opties.

Schade auto verkopen in België aan een sloper?

Op het eerste gezicht lijkt het logisch om de inkoop van schadeauto’s over te laten aan gespecialiseerde sloopbedrijven. Wij Belgen recyclen immers graag, want zo houden we de planeet groen en leefbaar. Een sloper demonteert uw auto en verkoopt de onderdelen en het oud ijzer door zodat vrijwel elk onderdeel hergebruikt kan worden. Klinkt goed toch? Op zich wel, het is alleen zo dat de waarde van de som van de onderdelen de transportkosten net dekt, zodat u in het beste geval een paar tientjes zult krijgen van de sloper. En bovendien, zou het niet beter zijn om de defecte auto in zijn geheel te recyclen?

Beste manier om uw schadewagens te verkopen

schadewagen vandaag verkopenDoor een schadeauto in zijn geheel te verkopen aan ons, kunt u de auto in zijn geheel recyclen. Dit levert meer op dan losse onderdelen, véél meer. Na de inkoop zullen wij deze mét defect op de trailer of de trein richting Oost-Europa sturen. Daar nemen gespecialiseerde monteurs de auto van ons over. Voor een fractie van het bedrag dat u hier kwijt zou zijn aan een reparatie, repareren zij daar de wagen, waarna hij zal worden verkocht aan een blije Oost-Europese consument die er nog vele kilometers van zal kunnen genieten op de wegen aldaar.

Het geld dat wij uitsparen door deze goedkope reparatie berekenen we door aan u en zoals gezegd garanderen wij u de beste service. De beste manier om uw schadewagen te verkopen is dan ook via deze website, door middel van het snel en eenvoudig invullen van het auto inkoop formulier!

Opkoop van auto’s met schade en defecten vanaf bouwjaar 2005 –
Welke defecten zijn voor ons interessant?

Soort defect  

Defecten aan de motor

Distributieketting, distributieriem, turbo, koppakking, cilinders, injector en meer

Schade aan de transmissie

Slijtage tandwielen, synchromeringen, lagers en meer

Elektronische storingen

Ruitbediening, startmotor, dynamo, kachelmotor, motor, EGR klep en meer

Problemen met het brandstofsysteem

Brandstofpomp, brandstofmeter, luchtstroommeter, opwarmregelaar en meer

Defecten aan aandrijving

Aandrijfassen, differentieel, koppeling, kroonwiel, lagers en meer

Direct uw (kapotte) auto verkopen in België

Ontdek meteen hoe extreem veel uw (defecte) auto voor ons waard is door het formulier op deze pagina in te vullen. U kunt ook mailen naar info@inkoopautos.com of bellen naar +32 (0) 497-852-557. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen. Tot gauw!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug