East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Opkoper van Auto’s en Bestelwagens met kapotte embrayage of boite

Wanneer u een auto heeft met een kapotte boite of embrayage is repareren duur. Mogelijk zoekt u daarom een export auto opkoper in België om uw auto te verkopen zodat een dure reparatie niet meer nodig is.

Op deze pagina ontdekt u hoe u uw auto met kapotte boite of embrayage snel en eenvoudig kunt verkopen.

  • Cees Van Kollenburg – Turnhout Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
  • Mike uit Maasmechelen Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Mogelijkheden bij auto met kapotte boite of embrayage

kapotte auto verkopen belgieHet vervangen van een kapotte boite of embrayage brengt vanzelfsprekend hoge kosten met zich mee. Soms wegen deze kosten niet meer op tegen de waarde van uw auto en bent u daardoor genoodzaakt uw wagen te verkopen. Vaak is verkopen en een nieuwe tweedehands auto kopen zelfs een stuk goedkoper. U vraagt zich mogelijk af hoe dit komt, als professioneel opkoper kunnen wij u daar meer over vertellen.

Als professioneel opkoper koopt Inkoopautos.com auto’s in met kapotte boite, embrayage of andere defecten. Wanneer wij een defecte auto inkopen zijn wij in de gelegenheid deze voor een voordeliger tarief te repareren en kunnen wij hier iemand anders mee verblijden. Door dit naar landen in onder andere Oost-Europa te doen is dit een stuk voordeliger dan in België.

Inkoopautos.com voordelen

Inkoopautos.com is professioneel opkoper van wagens met defecten en garandeert u de volgende voordelen:

    • Het ophalen van uw wagen is volledig gratis

Bij veel opkopers wordt er gevraagd of u uw wagen wilt komen brengen of zijn er kosten verbonden aan het transport. Inkoopautos.com berekent geen kosten door voor het transport en haalt uw wagen gratis op.

    • Inkoopautos.com werkt niet met verborgen kosten

Inkoopautos.com betaalt u het bedrag dat op uw wagen geboden wordt. Voor het taxeren of transporteren van uw wagen worden dan ook geen kosten in rekening gebracht.

    • Onze taxatie en het bijbehorende bod is vrijblijvend

Het taxeren van uw wagen is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u akkoord met ons bod? Dan komen wij uw wagen op afspraak ophalen.

defecte wagens opkopersdefecte auto inkoopauto gratis ophalen

Inkoopproces Inkoopautos.com

Besluit u uw wagen met kapotte boite of embrayage te verkopen? Dan gaat het volgende inkoopproces in werking:

1. U biedt uw wagen te koop aan. Belangrijk is dat u alle relevante gegevens via ons inkoopformulier aanlevert. Neemt u liever telefonisch of per e-mail contact met ons op? Dan is dat ook mogelijk.

2. Op basis van uw aangeleverde gegevens wordt er een bod op uw wagen uitgebracht. Ons bod ligt volledig in lijn met de waarde van uw wagen.

3. Gaat u akkoord met ons bod? Dan maken we direct een afspraak om uw auto op te halen.

4. Bij het ophalen van uw wagen wordt er direct contant of per bank betaald en nemen wij uw wagen vervolgens mee.

Wilt u direct met ons in contact komen? Bereik ons dan op info@inkoopautos.com of telefonisch via +32(0) 487 603 848.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met