East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto inkoop in Nederland en België

East European Provider B.V. is al meer dan 15 jaar actief met in – en verkopen van auto’s. Wij zijn voornamelijk gefocust op auto’s met schade, defecten of een hoge kilometerstand.

Doordat wij klanten bedienen in voornamelijk Oost-Europa kunnen wij auto’s die hier zijn afgekeurd daar laten repareren en voor een passende prijs verkopen.

Ook bedrijfswagens, dieselauto’s en vrachtwagens kopen wij in! U kunt uw voertuig direct via ons inkoopformulier te koop aanbieden of contact met ons opnemen.

Bereik ons via info@inkoopautos.com of op

+32 (0) 487-603-848 (België) en
+31 (0) 631-993-048 (Nederland).

  • Mike uit Maasmechelen Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail.…

Inkoop in Nederland en België: inkoopproces

Doorloop ons inkoopproces om uw voertuig met schade of defecten direct aan ons aan te bieden. Wij brengen u graag zo snel mogelijk een vrijblijvend bod uit.

  • Allereerst is het belangrijk dat wij de belangrijkste gegevens van uw voertuig hebben. In ons inkoopformulier dient u het merk, bouwjaar, de kilometerstand, vraagprijs en staat van uw auto te beschrijven.
  • Wanneer u de benodigde gegevens heeft aangeleverd kunnen wij aan de slag met de taxatie.
  • Vaak ontvangt u dezelfde dag nog een bod op uw voertuig.
  • Beslist u uw voertuig aan East European Provider B.V. te verkopen? Dan maken we direct een afspraak om deze te betalen en op te halen.
  • Eerst betalen wij contant of per bank en vervolgens wordt uw voertuig meegenomen. Wij halen uw voertuig overal in Nederland en België op, voor het transport betaalt u niets.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoop van voertuigen in alle soorten en maten

Biedt uw voertuig aan en ontvang direct een bod! Als gevestigde inkoper zijn wij gefocust op allerlei soorten voertuigen. U kunt terecht voor uw auto van Hyundai, Mercedes, BMW, Seat, Mini, Opel, Renault, Toyota, Skoda en ieder ander merk!

Biedt u een afgekeurde auto aan, een auto met hoge kilometerstand of auto met kapotte motor? Ook dit soort auto’s kunt u aan ons aanbieden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsmatige voertuigen met schade of defecten. Denk aan vrachtwagens, bedrijfsbusjes, taxi’s en meer!

Auto inkoop in Nederland en BelgiëAuto inkoop in Nederland en BelgiëAuto inkoop in Nederland en België

Voordelen East European Provider B.V.

Doordat East European Provider B.V. al meer dan 15 jaar actief is kunnen wij snel en deskundig taxeren. Het maakt dan ook niet uit welk soort voertuig u aan ons aanbiedt. Wij kopen bedrijfswagens, dieselauto’s, vrachtwagens, taxi’s, busjes en tweedehands auto’s in. Vooral wanneer u ons een auto met schade of defecten aanbiedt kunt u daarvoor een hogere prijs krijgen dan normaal het geval is.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Als inkoper vinden wij het belangrijk om het inkoopproces zo flexibel mogelijk met u te doorlopen. Zo kunnen wij snel taxeren en binnen enkele dagen een afspraak maken om uw voertuig op te halen. Het bedrag dat wij op uw voertuig bieden is gelijk aan het bedrag dat u bij de verkoop ontvangt.

U wordt bij East European Provider B.V. niet belast met administratieve kosten, kosten voor het transport of kosten voor de taxatie. Laat uw gebruikte voertuig volledig vrijblijvend door ons taxeren! Kunt u zich uiteindelijk niet vinden in het bod dat wij u doen? Dan betaalt u niets.

Bereik ons via info@inkoopautos.com of op +32(0) 487-603-848 (België) en +31(0) 631-993-048 (Nederland).

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met