Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met kapotte koppakking verkopen – Beste Waarde

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een auto met kapotte koppakking verkopen? Dat is niet eenvoudig! Een auto met kapotte koppakking is namelijk al snel veel minder waard. Een koppakking is de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. De koppakking dient een vloeistof- en gasdichte afdichting te realiseren.

Het is van belang dat de koppakking tegen een hoge gasdruk bestand is. Door veroudering en het gebruik loopt deze na een tijdje automatisch slijtage op. Op dit moment moet uw koppakking vervangen worden. Wij zijn er gespecialiseerd in om dit snel en efficiënt te doen.

T.F. Okker – Dirksland Over de afhandeling van de verkoop van mijn auto met schade ben ik erg tevreden. Afspraken worden nagekomen. Betaling en vrijwaringsbewijs wordt direct geregeld. Een betrouwbaar adres!

Rudi – Houtvenne Mijn wagen had een lekkende cilinder koppakking en is via deze site verkocht. Ik ben zeer tevreden over de afspraken en afhandeling van de verkoop.

Autoreparatie kosten lekke koppakking

inkoop auto kapotte koppakking Een auto met een kapotte koppakking is geen pretje, omdat dit specialistisch werk is kost het repareren namelijk veel geld! Een koppakking zelf is niet zo duur, maar het arbeidsloon kan behoorlijk hoog oplopen. Uw koppakking kan op verschillende manieren kapot zijn gegaan, uw koppakking kan bijvoorbeeld verbrand zijn!

Als de motor te heet is geweest kunnen er nog meer problemen zijn ontstaan. Dit kan te maken hebben met een defect in het koelsysteem. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw radiateur over onvoldoende koelcapaciteit beschikt en dit andere problemen veroorzaakt heeft.

Ook kan er sprake zijn van te weinig koelvloeistof, een kapotte waterpomp of ventilator. Als dit één van de oorzaken is kan er nog meer defect zijn en zijn er al snel meerdere reparaties benodigd. De reparatie kosten van een lekke koppakking liggen tussen 500 en 3000 Euro.

Wat zijn de gevolgen van een auto met kapotte koppakking?

auto defecte joint de culasse opkopersHeeft u een auto met een lekke koppakking? Dan kan dat verschillende gevolgen hebben. Er kan sprake zijn van een kleine olielekkage, verminderde prestaties, het verlies van koelwater of oververhitting. Hoe dan ook!

Een te groot risico om rond te blijven rijden met met een kapotte koppakking. U kunt deze koppakking het best laten vervangen of naar andere alternatieven zoeken. Vaak wordt een auto met kapotte koppakking daarom verkocht.

Er dienen namelijk allerlei onderdelen verwijderd te worden en dat loopt al snel in de papieren. De motor kan bijvoorbeeld droog zijn gelopen en er kan een scheur in de kop aanwezig zijn. Dan moet er gelast worden en moeten er andere delen vervangen worden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in dit soort reparaties en koopt auto’s met deze problemen regelmatig op.

Auto met kapotte koppakking verkopen aan inkoopautos.com

Het is goed te begrijpen dat u het repareren van een kapotte koppakking duur vindt. Daarnaast zal u onderzoeken of reparatiekosten in verhouding staan met de waarde van uw auto. Als uw auto al iets ouder is kan deze verhouding behoorlijk zoek zijn. Soms is het lastig om er concreet achter te komen met welke kosten u te maken krijgt.

Een optie: uw auto met kapotte koppakking verkopen aan Inkoopautos.com. Vul ons inkoopformulier in of neem contact op en ontdek wat uw wagen waard is.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
  • Breng alle gegevens van uw auto met kapotte koppakking bij elkaar en vul ons inkoopformulier zo volledig mogelijk in. Vul het type, merk en het bouwjaar van uw auto (wij kopen in vanaf bouwjaar 2005) in en geef de status van uw auto aan. Omschrijf de problemen en geef aan wanneer de koppakking kapot is.
  • Aan de hand van uw informatie zal onze taxateur een bod op uw auto uitbrengen. Dit wordt via de e-mail of telefonisch aan u doorgegeven.
  • Vervolgens aan u de keuze! Als u akkoord gaat met onze prijs zullen wij een afspraak met u inplannen. Het bedrag wordt vervolgens contant aan u uitgekeerd of via de bank overgemaakt. Daarna wordt uw auto opgehaald.
  • Ook het papierwerk wordt door ons geregeld! Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Er worden geen taxatie-, transport- of administratiekosten gerekend.
auto met motor schade verkopenopkoper auto met motorschadeopkoper auto met kapotte motor
Wilt u graag meer weten of persoonlijk in contact komen? Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar Inkoopautos.com of neem telefonisch contact op via +31 (0) 631-993-048 (NL) en +32 (0) 497-852-557 (BE).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug