East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto met defecten verkopen – Ontdek de waarde van defecte auto

Wilt u uw auto met defecten verkopen? Inkoopautos.com is gespecialiseerd in het opkopen van auto’s en kan er direct een eerlijk bedrag voor bieden. Ook wanneer het om ernstige defecten of storingen gaat. Wij kopen tweedehands auto’s in met tal van verschillende defecten. Denk aan een defect aan de versnellingsbak, motor of elektronica in uw auto. Op deze pagina wordt duidelijk hoe ons inkoopproces werkt en welke alternatieven er eventueel zijn.

We zijn geïnteresseerd in alle soorten auto’s met alle denkbare defecten:

  • Rudi – Houtvenne Mijn wagen had een lekkende cilinder koppakking en is via deze site verkocht. Ik ben zeer tevreden over de afspraken en afhandeling van de verkoop.

Hoe werkt het verkopen van een auto met defecten?

Inkoop defecte auto's

Bij het verkopen van een auto met defecten is het niet noodzakelijk om te repareren voor u verkoopt. Een gespecialiseerde opkoper als Inkoopautos.com kan namelijk reparaties uitvoeren en uw auto vervolgens exporteren naar het buitenland.

Omdat deze reparaties op grote schaal plaatsvinden, is het mogelijk dit een stuk voordeliger te doen. Dit ziet u terug in de vergoeding die u voor uw tweedehands auto kunt krijgen. Deze ligt een stuk hoger dan vaak verwacht wordt. Wilt u direct ontdekken wat uw auto met defecten waard is? Vul dan ons inkoopformulier in en laat een vrijblijvend bod uitbrengen.

Als de noodzakelijk reparaties zijn uitgevoerd is het mogelijk om uw auto te exporteren. Vaak wordt uw auto geëxporteerd naar Oost-Europa, hier is meer vraag naar tweedehands auto’s dan in Nederland en België het geval is. De waarde van uw tweedehands auto (ook met schade), ligt daar een stuk hoger. U hoeft er niet op te wachten tot uw auto gerepareerd en geëxporteerd is. Als wij uw wagen kopen, krijgt u er direct een vergoeding voor. Deze wordt contant of via een bankoverschrijving betaald.

Snel Direct online bod
Gratis transport Door heel Benelux
Makkelijk Simpel invulformulier
Gratis 100% kosteloos

Voordelen van defecte auto verkopen bij Inkoopautos.com

auto met defect inkoopInkoopautos.com maakt het verkopen van uw auto met defect graag zo eenvoudig mogelijk. Bij Inkoopautos.com kunt u daardoor profiteren van de volgende voordelen:

  • Wanneer wij een bod op uw auto met defect doen is dit volledig vrijblijvend. Wij berekenen geen administratieve kosten of kosten voor het taxeren aan u door.
  • Inkoopautos.com haalt uw auto overal in Nederland en België op en berekent hier geen kosten voor door.
  • Het bod dat u na onze taxatie op uw auto ontvangt is het bedrag dat u ook daadwerkelijk voor uw auto krijgt.
  • Wij kopen in principe alle auto’s in. Ook als er sprake is van schade, defecten of een hoge kilometerstand.

Vul direct ons inkoopformulier in om zo snel mogelijk een vrijblijvend bod te ontvangen. U kunt ons inkoopformulier 24 uur per dag en 7 dagen per week via Inkoopautos.com invullen. Vervolgens brengen wij zo snel mogelijk een bod uit en weet u direct wat u te wachten staat.


Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met