Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met gebreken verkopen – Ontvang de beste prijs

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een auto met gebreken? Dan kan het zo zijn dat u uw auto wilt verkopen. De reparatiekosten worden wellicht te hoog of u bent toe aan een nieuwe auto (en u wilt geen kosten maken om gebreken te verhelpen).

Door Inkoopautos.com kan uw auto worden opgeknapt en vervolgens worden doorverkocht aan een eindgebruiker.

U kunt direct contact opnemen met Inkoopautos.com of u biedt uw auto direct te koop aan via het inkoopformulier. Inkoopautos.com staat er op dat u een eerlijke prijs voor uw auto krijgt.

Michiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!

Welke auto’s met gebreken worden ingekocht door Inkoopautos.com?

auto verkopen met gebreken

Wilt u een auto met gebreken of kapotte auto verkopen? Doe dit via Inkoopautos.com. Wij staan open voor auto’s met allerlei soorten problemen. Een auto kan technische mankementen hebben of problemen met de motor. Ook kan er sprake zijn van kapotte elektronica of een versnellingsbak die niet werkt. Mogelijk is er een systeem dat niet goed functioneert!

Bijvoorbeeld ABS, EPS of een ander systeem. De volledige motor kan er mee stoppen of er is een storing. Met al dit soort problemen weet Inkoopautos.com raad. Wij brengen een eerlijk bod op uw wagen met problemen uit.

Gaat u akkoord? Dan ontvangt u het afgesproken bedrag contant of via de bank en halen wij uw auto zo snel mogelijk op. Daarna gaan onze medewerkers aan de slag om uw auto te repareren en vervolgens door te verkopen.

Snel Direct online bod
Gratis transport Door heel Benelux
Makkelijk Simpel invulformulier
Gratis 100% kosteloos

Uiteraard kan er van alles aan de hand zijn! Zo kan uw auto met gebreken ineens geen vermogen meer hebben. Dit kan te maken hebben met een verstopte roet- of brandstoffilter die vervangen moet worden. Ook wordt er door ons gekeken naar de oliepomp. Wanneer uw auto niet werkt moet deze eventueel vervangen worden. Dankzij ons specialisme in het verhelpen van defecten, kunnen wij altijd een passende oplossing vinden. Een oplossing waar u niet op hoeft te wachten! Wij nemen uw wagen namelijk direct over.

Wij kiezen voor auto’s die minimaal uit bouwjaar 2005 komen. Waarom? Omdat deze auto’s nog een behoorlijke waarde vertegenwoordigen. Het is in dat geval interessant om ingrijpende reparaties te doen en uw auto door te verkopen. Wanneer de waarde van uw wagen te laag is en repareren te duur kunnen wij dit niet doen.

Wachten op reparaties is niet nodig! Wij doen een bod dat bindend is en nemen uw wagen direct over. Als u daarmee akkoord gaat komen wij uw auto ophalen. Wij regelen de betaling per bank of contant en halen uw wagen kosteloos op.

opkopers auto met gebrekenauto gebreken export verkopen
  • Auto met gebreken aanbieden bij Inkoopautos.com
  • Wij van Inkoopautos.com vinden het belangrijk om uw auto met gebreken voor een eerlijke over te nemen. Daar kunt u bij Inkoopautos.com op rekenen! Bent u benieuwd welke prijs u krijgt voor uw auto met gebreken? Als u de onderstaande stappen volgt doen wij een bod:
  • Breng de belangrijkste gegevens van uw auto in kaart. Denk hierbij aan het beschrijven van de gebreken van uw auto. Vermeld ook het merk, type en bouwjaar van uw auto. Deze gegevens zijn belangrijk voor een taxatie!
  • Een taxateur zal alle informatie bekijken en u een passend bod doen. Het bod wordt telefonisch of via de e-mail gecommuniceerd.
  • Gaat u akkoord? Dan wordt een afspraak ingepland om uw auto op te halen. Voor het transport worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw auto kan overal in Nederland, België en Luxemburg worden opgehaald.
  • Na het maken van een afspraak betalen wij uw auto per bank of contant en nemen wij uw auto vervolgens mee.
  • Ook het papierwerk wordt volledig door Inkoopautos.com overgenomen. U hoeft hier niets voor te doen!
Wilt u graag weten welk bedrag u voor uw auto krijgt of heeft u andere vragen? Dan kunt u persoonlijk met ons in contact komen. Wij zijn bereikbaar op verschillende manieren. Stuur een e-mail naar Inkoopautos.com of neem telefonisch contact op via +31 (0) 631-993-048 (NL) en +32 (0) 497-852-557 (BE).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug