East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto met schade verkopen

Heeft u een auto met schade en weet u niet precies hoe u deze moet verkopen? East European Provider B.V. koopt auto’s met schade in en voorziet u graag van advies.

Wij begrijpen dat het voor klanten niet altijd even gemakkelijk is om te begrijpen hoe het verkopen van een auto werkt.

Via deze pagina kunt u hier meer over te weten komen en tevens een invulformulier invullen om een vrijblijvende offerte voor uw schadeauto te ontvangen.

  • Het inkoopformulier is gratis.
  • Snelle en discrete afhandeling
  • Wij bieden een realistische en eerlijke prijs
  • Mike uit Maasmechelen Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Lichte schade of zware schade

waarde van schadeautoDe vraag is hoe groot de schade aan uw auto precies is en wat de dagwaarde van het voertuig is. Is de schade groter dan de dagwaarde? Dan is de auto Total Loss en zal deze op de sloop belanden. Gelukkig is dit meestal niet het geval en kunt u nog een mooi bedrag voor uw auto krijgen.

Onder het hebben van schade worden onder andere de volgende soorten schade verstaan: deuken, krassen, ruitschade, pitten, putjes en schade aan de binnenkant van het voertuig. Maak zelf een rapport op en voeg passende foto’s toe om een duidelijk beeld te vormen. Hoe duidelijker het beeld, hoe sneller we u een eerlijke prijs kunnen bieden!

De dagwaarde is vrij eenvoudig te berekenen en kunt u via het internet opvragen.

Het bepalen van het totale schadebedrag is iets lastiger, alleen een expert kan hiervoor een eerlijke inschatting maken. Autoschadebedrijven zijn vaak niet mals en rekenen forse tarieven voor het herstellen van schade, bij autoschadeherstelbedrijven kunt u een ruime inschatting laten maken van het totale schadebedrag.

De dagwaarde – het schadebedrag = de waarde van uw kapotte auto.

Waar kunt u een auto met schade verkopen?

Verkoop uw Auto in Groningen - Auto Opkopers GroningenParticulieren betalen vaak te veel voor het herstellen van schade! East European Provider B.V. ziet dat het in vrijwel alle gevallen lonender is om een schadeauto direct te verkopen zonder enige reparatie.

Het herstellen van schade is relatief duur. Een inkooporganisatie is beter instaat om de schade voor een laag bedrag te herstellen en de auto op de markt door te verkopen.

We betalen direct na het overleggen van de verschillende documenten. U kunt bij ons terecht voor een schadeauto of kapotte bedrijfswagen.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

East European Provider B.V.

inkoop schadeautosWilt u verlost worden van uw kapotte auto? Via East European Provider B.V. kunt u uw auto eenvoudig verkopen. Vul in welk type auto u heeft, het bouwjaar, de kilometerstand, de vraagprijs en eventueel de staat van de auto met bijbehorende foto’s. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een passende deal te maken. Wij geven u de volgende garanties:

  • Snelle inkoop voor een eerlijke prijs
  • Contante betaling of via de bank
  • Wij halen uw defecte auto gratis op in Nederland of België

East European Provider B.V. rekent geen bemiddelingskosten of andere verborgen kosten. Het is belangrijk dat onze inkoopprijs duidelijk is wanneer we de auto komen ophalen.

Vul het invulformulier direct in of bel ons via +316 3199 3048 / +32487 603848 om direct een passend aanbod te ontvangen.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met