Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Beschadigde Auto Verkopen kosteloos en veilig

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een beschadigde auto en staat u op het punt deze te verkopen? Dan bent u bij Inkoopautos.com aan het juiste adres.

Inkoopautos.com koopt beschadigde auto’s in voor een eerlijke prijs en maakt er vervolgens andere bestuurders blij mee.

Op deze pagina ontdekt u hoe het inkoopproces precies werkt en wat de voordelen van het verkopen van uw beschadigde auto bij Inkoopautos.com zijn. Ook doorlopen we verschillende alternatieven om u een zo compleet mogelijk beeld te geven.

Wij zijn auto opkopers die gespecialiseerd zijn in het opkopen van tweedehands auto ’s met schade en defecten vanaf bouwjaar 2003.

Cees Van Kollenburg – Turnhout Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare…

Hoe kan ik mijn beschadigde auto verkopen?

Wanneer u op het punt staat uw beschadigde auto te verkopen zijn er een aantal mogelijkheden:

 • U verkoopt uw auto via Markplaats, Kapaza, Autoscout 24 of een ander platform.
  Het verkopen van uw tweedehands auto is via dergelijke platformen gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zeker wanneer het om een beschadigde auto gaat kost het veel tijd om uw aanbieding zo goed mogelijk online te brengen. Vervolgens krijgt u reacties en biedingen op uw beschadigde auto. Het is vaak niet direct duidelijk met wie u te maken heeft en of u iemand die geïnteresseerd is kunt vertrouwen.
 • U verkoopt uw tweedehands beschadigde auto bij de autodealer.
  Een autodealer koopt beschadigde auto’s vaak in om u een nieuwe of tweedehands auto uit te showroom te kunnen verkopen. Doordat een autodealer niet gespecialiseerd is in het inkopen van beschadigde auto’s ontvangt u vaak een te laag bod.
 • U biedt uw beschadigde auto bij een gespecialiseerde opkoper aan.
  Inkoopautos.com is een gespecialiseerde opkoper van tweedehands auto’s met beschadigingen en defecten. Wij kunnen de waarde van uw auto snel inschatten en voordelig reparaties uitvoeren, om vervolgens iemand anders gelukkig met uw auto te maken.
Opkoper Beschadigde Autoschadeauto waarde

Beschadigde auto verkopen via Inkoopautos.com

Opkopers auto met schade

Wilt u uw (licht) beschadigde auto vrijblijvend te koop aanbieden via Inkoopautos.com? Dan kunt u dat online, per e-mail of telefonisch doen. Doorloop de volgende stappen om het inkoopproces succesvol te doorlopen:

 1. Allereerst is het belangrijk om in kaart te brengen welk voertuig u precies aanbiedt. U doet dit door informatie te verschaffen over het merk, type, bouwjaar, de vraagprijs en staat van uw beschadigde auto.
 2. Wanneer wij deze informatie ontvangen kunnen we op afstand aan de slag met de taxatie.
 3. Op basis van onze taxatie wordt er zo snel mogelijk een bod op uw auto uitgebracht.
 4. Gaat u akkoord met ons bod? Dan komen we uw beschadigde auto op afspraak ophalen.
 5. Eerst betalen wij het afgesproken bedrag contant of per bank en vervolgens wordt uw auto meegenomen.
  Vraag vrijblijvend een taxatie aan via ons inkoopformulier. U ontvangt vervolgens een bod op uw auto! Bent u niet tevreden over het bod? Dan kunt u dit afwijzen.
Snel Direct online bod
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Heeft u vragen over het verkopen van uw beschadigde auto? Bereik ons dan telefonisch vanuit Nederland op +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. U kunt ons per e-mail bereiken via info@inkoopautos.com.
Wij halen uw schadewagen in heel België op. (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Gent, Charleroi, Luik, Brugge, Namen, Leuven, Bergen, Mechelen, Aalst, La Louvière, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Oostende, Doornik, Genk, Seraing, Roeselare, Moeskroen, Verviers, Dendermonde, Beringen, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, Sint-Truiden, Herstal, Geel, Ninove, Halle, Waregem, Châtelet, Ieper, Lier, Lommel, Waver, Binche, Tienen, Menen, Geraardsbergen, Bilzen, Tongeren, Oudenaarde, Deinze, Aarschot, Aat, Aarlen, Herentals, Izegem)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug