Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Beschadigde auto verkopen

Gratis Taxatie

Wilt u een beschadigde auto verkopen? Dat kan vaak lang duren. Gelukkig maakt inkoopautos.com het erg eenvoudig. Wij kopen namelijk al 15 jaar auto’s met beschadigingen op. Daardoor weten we precies wat uw auto waard is en bent u hem binnen één dag al kwijt. Geen zorgen, geen dure reparaties, maar direct geld op uw bankrekening.

Verkoopt u een beschadigde auto aan inkoopautos.com? Dan profiteert u direct van:

  • Gratis taxatie op afstand. Ook als u de auto toch niet verkoopt.
  • Directe betaling. Cash of per bank.
  • Gratis ophaalservice. In Nederland én België
  • Gegarandeerd een positieve ervaring.

Heeft u geen zin om de openbare weg op te gaan met een beschadigde auto? Wilt u niet onnodig veel geld uitgeven aan een veel te dure reparatie?

Inkoopauto’s koopt uw auto al binnen één dag van u over. Neem vandaag nog contact op voor een passend bod.

Verkopen beschadigde wagen; hoe werkt het?

Verkopen beschadigde wagenEen beschadigde auto verkopen brengt vaak veel gedoe met zich mee. Gelukkig is dat bij inkoopautos.com niet het geval. Wij kunnen de auto namelijk in vier eenvoudige stappen van u overkopen.

  • U stuurt ons alle gegevens over de auto en maakt enkele foto’s. Wij taxeren de auto daarmee gratis op afstand.
  • We nemen direct contact met u op om een bod te doen. U laat ons dan weten of het bod op de auto hoog genoeg is.
  • Gaat u akkoord, dan storten we direct het geld over. Ook maken we gelijk een afspraak om de auto op te halen. Wilt u contant geld hebben, dan nemen we dat mee bij het ophalen.
  • We halen de auto op. We nemen wat papierwerk door en binnen enkele minuten rijden we de straat uit met uw beschadigde auto. U hoeft vanaf dat moment niets meer te doen.
Snel Direct online bod
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Hoeveel is mijn beschadigde auto waard?

Hoeveel mijn beschadigde auto waardDe waarde van uw beschadigde auto hangt natuurlijk af van de beschadiging. Is er alleen schade aan de buitenkant van de auto en moeten er slechts enkele bumpers vervangen worden, dan is de auto meer waard dan wanneer er ook motorische of technische beschadigingen zijn.

Daarnaast kijkt inkoopautos.com bij de taxatie naar het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en de huidige staat. Aan de hand van die informatie bepalen wij binnen een paar minuten wat de marktwaarde van de auto is.

Omdat wij de auto naar het buitenland exporteren en daar laten repareren, hoeven wij geen rekening te houden met Nederlandse reparatiekosten. Daardoor is de auto in het buitenland meer waard en krijgt u daardoor ook een hoger bod van ons.

De waarde van uw auto wordt dus ook bepaald door de plek waar u de auto verkoopt. Wilt u zoveel mogelijk geld voor de auto ontvangen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met inkoopautos.com, want wij zijn een gespecialiseerde opkoper van auto’s met schade.

Hoe snel kan ik mijn beschadigde auto verkopen?

Verkoopt u een beschadigde auto aan een particulier of aan een dealer? Dan bent u vaak lang bezig om geïnteresseerde kopers te vinden. Weinig mensen willen rondrijden met een beschadigde auto, maar een auto direct laten repareren kost vaak veel geld. Het kan dus zomaar maanden duren voordat u de auto voor een redelijk bod verkoopt. In die tijd ontvangt u tientallen telefoontjes met onserieuze biedingen en krijgt u te maken met kopers die niet komen opdagen.

Inkoopautos.com neemt al uw zorgen direct over. U verkoopt uw auto namelijk zonder advertentiekosten, zonder tijdsinvestering en vooral zonder gedoe. Binnen één dag krijgt u betaald en bent u van het probleem af.

Wat voor auto’s koopt inkoopauto.com op?

Auto’s krijgen op verschillende manieren een beschadiging. Soms heeft u schade door hagel, door een garage of misschien wel door slecht wegdek. Bij andere auto’s is juist de onderkant van de auto beschadigd en is de bodemplaat helemaal kapot. Heeft uw auto een bouwjaar vanaf 2007? In dat geval kunt u ons eenvoudig een auto met schade verkopen. Voor ons maakt de kilometerstand en de huidige staat ook helemaal niets uit. Neem dus gerust contact op om erachter te komen wat uw auto nog waard is.

Iemand heeft mijn auto beschadigd; wat kan ik doen?

Bij een aanrijding weet u vaak wie erbij betrokken is. Maar bij een beschadiging is dat niet altijd het geval. Dan is de lak op uw auto bijvoorbeeld beschadigd op de parking. Zonder briefje met een telefoonnummer is het lastig om de dader te vinden en geld te krijgen.

De enige optie is dan om gebruik te maken van het Waarborgfonds Motorverkeer. Verzamelt u genoeg bewijs van de schade aan uw geparkeerde auto, dan krijg u op die manier soms nog geld uitgekeerd.

Krijgt u geen geld van het Waarborgfonds Motorverkeer, dan kunt u misschien terecht bij uw autoverzekeraar. Heeft u een WA Casco of Allriskverzekering, dan krijgt u daar vaak ook nog geld voor de schade. Helaas krijgt u met een standaard WA-verzekering niets uitgekeerd. Er zit dan niets anders op dan de auto zelf te repareren of te verkopen.

Heeft u de schade aan uw auto zelf veroorzaakt of staat u een dure reparatie te wachten? Neem contact met ons op. Wij zorgen dat u morgen al niet meer met de beschadigde auto over straat hoeft. Vul het formulier op onze website in, mail naar info@inkoopautos.com,of bel +31 (0) 631-993-048 voor Nederland en +32 (0) 497-852-557 voor België.

Wij halen uw schadewagen in heel België op. (Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Luxemburg, Namen, Waals-Brabant, Gent, Charleroi, Luik, Brugge, Namen, Leuven, Bergen, Mechelen, Aalst, La Louvière, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Oostende, Doornik, Genk, Seraing, Roeselare, Moeskroen, Verviers, Dendermonde, Beringen, Turnhout, Vilvoorde, Lokeren, Sint-Truiden, Herstal, Geel, Ninove, Halle, Waregem, Châtelet, Ieper, Lier, Lommel, Waver, Binche, Tienen, Menen, Geraardsbergen, Bilzen, Tongeren, Oudenaarde, Deinze, Aarschot, Aat, Aarlen, Herentals, Izegem)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug