East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Schade Auto Opkopers Sint-Truiden

Het verkopen van uw tweedehands wagen in Sint-Truiden of omgeving? Op deze pagina ontdekt u de mogelijkheden. In het bijzonder gaan we in op het verkopen van wagens met een hoge kilometerstand, defecten of veel schade.

Voor elke tweedehands auto vanaf bouwjaar 2003 bent u bij East European Provider aan het juiste adres, wij maken geen onderscheid in de staat of geschiedenis van uw auto.

Graag bent u ontzorgd bij het verkopen van uw auto en helaas is dit lang niet altijd het geval. Zo wordt er door veel opkopers niet gevraagd wat uw vraagprijs voor een wagen is of worden er kosten doorberekend die eigenlijk bij de opkoper liggen. Lees snel verder om kennis te maken met de werkwijze van East European Provider.

  • R. Bouchez-Limburg Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Rekem

Inkoopbeleid East European Provider

Auto Opkopers - met Schade of Hoge KilometerstandHet inkoopbeleid van East European Provider is berust op eenvoud en snelheid. Wij kopen allerlei soorten auto’s in en nemen zoveel mogelijk relevante informatie mee om tot een waardebepaling te komen.

Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om op afstand een taxatie te doen.

Bij ons is de afspraak leidend en betalen wij altijd het bedrag zoals dat afgesproken is. Blijkt de staat van uw auto of een ander gegeven toch anders in de praktijk dan is beschreven? Dan kunnen wij onze taxatie ter plaatse aanpassen.

Stappenplan voor inkoopproces

Schadewagen Verkopen - Zonder KeuringOm ons inkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een helder stappenplan samengesteld:

  • Stap 1: lever ons de gevraagde gegevens aan vanuit het inkoopformulier. Denk aan de kilometerstand, het merk en type van uw auto, het bouwjaar en de staat van uw wagen. Wanneer u ons liever telefonisch of per e-mail benadert is dat ook mogelijk.
  • Stap 2: op basis van de aangeleverde gegevens gaan wij aan de slag met onze taxatie. Onze taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht tot niets.
  • Stap 3: in de derde stap ontvangt u onze taxatie en gaat u daarmee akkoord. Wanneer u akkoord gaat wordt er een afspraak gemaakt om uw wagen op te halen.
  • Stap 4: u wagen wordt gratis opgehaald in Sint-Truiden of op een andere locatie in Nederland of België. De wagen wordt direct per bank of contant betaald.
Heeft u vragen over ons inkoopbeleid? Bel dan naar +32(0) 487-603-848 vanuit België of op +31(0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Voordelen East European Provider

Verkoop uw Kapotte Auto Snel en Veilig met inkoopautos.comWanneer u uw tweedehands auto verkoopt zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. U kunt uw tweedehands auto verkopen via de dealer, eigen kanalen, een opkoper uit de buurt of door de wagen op een veilingsite te plaatsen.

East European Provider heeft al bijna 15 jaar ervaring met het opkopen van auto’s en kent zowel de voor- als nadelen van iedere methode.

Om het de verkopende partij gemakkelijk te maken is ons inkoopproces tot in het kleinste detail geoptimaliseerd. U ontvangt snel een eerlijk bod en na uw akkoord kan er direct een afspraak worden gemaakt.
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met