East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Schadeauto opkoper

Zoekt u een degelijk bedrijf dat ervaring heeft bij het opkopen van schadeauto’s?

East European Provider B.V. staat graag aan uw zijde. Via deze pagina delen wij de mogelijkheden en ontdekt u wat er precies mogelijk is.

Wij zijn een opkoper van schadeauto’s en begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als uw auto schade heeft opgelopen. Reparatie is vaak kostbaar en het is niet altijd mogelijk om deze kosten te betalen. Uw auto is in de meeste gevallen nog steeds geld waard, waardoor ook een auto met schade verkoopbaar is. East European Provider B.V. kan inschatten welke eerlijke prijs u voor uw schade auto kunt ontvangen. Via deze pagina komt u te weten hoe dit proces precies werkt en welke stappen u hiervoor kunt ondernemen.

  • Stefan uit Rekem Heel erg bedankt voor de zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader.

Dagwaarde en schade

Wij berekenen graag de dagwaarde van uw auto, vanaf dit moment kunnen wij de schade van uw schadeauto aftrekken en een offerteprijs bepalen. De dagwaarde is relatief eenvoudig te berekenen, het bereken van de schade is een stuk lastiger en daar helpen wij u dan ook graag bij! Lees snel verder en ontdek welke informatie wij nodig hebben om snel een voorstel te doen.

Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Opkoper auto’s met schade

Heeft u een ongeval met de auto gehad en hierdoor een auto met schade? Wij verlossen u graag van uw schadeauto!
We kunnen de auto in heel België en Nederland ophalen en voor een eerlijke prijs kopen. Het berekenen van de dagwaarde van uw auto is voor ons vrij eenvoudig.

Wij hebben de volgende informatie nodig om snel een passend aanbod te doen:

  • Auto merk en type
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • Extra informatie en de staat van uw auto
  • Foto’s van uw schadeauto

Neem rustig de tijd om alle papieren bij elkaar te pakken en de feiten boven tafel te krijgen. Breng de schade zo duidelijk mogelijk in beeld, zo kan er goed ingeschat worden wat de waardevermindering van de dagwaarde precies is. Het herstel van schade is duur, maar vaak valt het mensen mee wat een schadeauto uiteindelijk nog waard is!

Heeft u alle gegevens verzameld? Dan is het voor ons vrij eenvoudig om snel een passende offerte te maken. De offerte is volledig vrijblijvend en kunnen we u soms nog dezelfde dag aanleveren. U kunt het invulformulier op deze pagina invullen, maar u kunt ook bellen of mailen om snel een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Professioneel, makkelijk en gratis transport

East European Provider B.V. maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk! Wanneer u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte, komen wij langs in Nederland of België om uw schadeauto af te halen. Wij rekenen direct contant of per bank met u af. Het transport is helemaal gratis en ook om bemiddelingskosten wordt niet gevraagd. De afgesproken prijs wordt netjes betaald, zo kunt u snel met ons handelen en bent u direct van de auto of bedrijfswagen af.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met