Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Snel auto verkopen – Direct cash

Verkoop uw auto nu!

Wilt u snel uw auto verkopen en direct een bod ontvangen? Vul dan vrijblijvend het inkoopformulier in en laat uw auto snel en gratis taxeren. Wij nemen dan zo snel mogelijk (meestal binnen een dag) contact met u op en doen een goed bod. Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht!

 • Gratis en geen verplichtingen
 • Eerlijk en transparant bod
 • Directe betaling: contant of via bank
 • Ook voor bedrijfswagens en schadeauto’s
 • Gratis en snelle ophaalservice

Maurice Dumas-Sint-Truiden Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.

G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».

Snelle auto inkoop door heel Nederland en België

East European Provider is actief door heel Nederland en België. Wij rijden dagelijks met een van onze opleggers door uw streek en kunnen dan ook dagelijks in ieder deel van de Benelux auto’s komen ophalen. Van Antwerpen tot Groningen, van Limburg tot Rotterdam, van Tilburg tot Utrecht, overal zult u ons tegenkomen met trailers vol auto’s en bedrijfswagens in goede en minder goede staat die we een nieuw leven zullen geven. En wellicht ziet u morgen al uw eigen oude auto op één van onze opleggers staan.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Mijn defecte auto snel verkopen voor cash

opkoper schadeauto

Wilt u direct een schadeauto verkopen voor cash? Ook dat kan bij Inkoopautos.com. Sterker nog, wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van wagens met schade en defecten. Om snel een kapotte auto te verkopen vult u simpelweg het inkoopformulier in en vermeldt u naast de algemene informatie ook welke onderdelen er schade hebben of wat er aan de hand is met uw wagen.

Ook dan zullen onze taxateurs direct aan de slag gaan en een verrassend hoog bod uitbrengen. Hoe dit kan? Wellicht heeft u zich al afgevraagd waarom onze naam ‘East European Provider’ is. Wij voorzien namelijk Oost-Europa van gebruikte en tweedehands auto’s. Hoe? Door ze hier in de Benelux te kopen en deze wagens te exporteren naar daar.

Vooral schadewagens brengen relatief veel op voor de export. Reparaties in landen als Tsjechië, Oekraïne en Polen zijn veel goedkoper dan hier. Daardoor hoeft er voor een defect veel minder van de waarde van een auto te worden afgetrokken. Het gevolg is een hogere waardering voor kapotte auto’s, een betere prijs voor ons daar, en dus een betere prijs voor u hier.

Deze soorten schadeauto’s nemen wij onder andere in:

 • Kleine defecten zoals lakschade, defecte remmen of lekke banden
 • Auto’s met motorschade
 • Wagens met defecte transmissies
 • Lichte tot middelzware blikschade (let op: auto’s die echt total loss zijn kunnen wij niet innemen)
 • Technische defecten aan bijvoorbeeld motorpomp, koppeling, filters, dashboard, uitlaat, accu, etc.

Gratis snelle taxatie

Wanneer u het inkoopformulier elders op deze pagina invult, zullen onze ervaren taxateurs aan de hand van de gegevens die u ons over uw auto geeft de waarde ervan bepalen. In onderstaande tabel kunt u zien waar onze taxateurs zoal op letten:

Criterium en uitleg Details

Algemene staat van de auto

Aan de hand van deze gegevens kunnen onze taxateurs de dagwaarde van de auto bepalen

 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Type motor (vermogen en inhoud)
 • Welke uitvoering heeft u? Sedan, stationwagen of hatchback?
 • Type versnellingsbak (handmatige schakeling of automatisch)
 • Vierwielaandrijving of voor-/ achterwielaandrijving?
 • Kleur

Technische staat van de wagen

Met behulp van deze gegevens is het voor onze schade-experts mogelijk om te bepalen hoeveel van de dagwaarde van de auto zal moeten worden afgetrokken voor reparatie. Let op: wij gebruik hiervoor de Oost-Europese prijzen.

 • Wanneer was de laatste APK of technische controle
 • Wat is de staat van de motor, versnellingsbak en overige onderdelen? Welke zijn er defect?
 • Fouten in de elektronica

De marktvraag

Sommige auto’s zijn erg geliefd. Andere minder. Dit kan van tijd tot tijd verschillen en nemen wij altijd mee in onze taxatie.

 • De binnenlandse vraag naar uw  type wagen
 • De exportvraag naar de auto

Snelle en eerlijke afspraken

waarde auto defecte koppelingNa de gratis taxatie zullen wij binnen een dag een bod uitbrengen op uw wagen. In tegenstelling tot bij sommige andere auto inkopers is dit bij ons ook daadwerkelijk het geld dat wij voor uw auto over hebben. Als u dus besluit op ons bod in te gaan, krijgt u ook het bedrag dat wij bieden. Niet minder, omdat het een richtprijs is, niet minder, omdat we toch nog een defect ontdekken, of wat dan ook. Nee, u krijgt wat wij u beloven, want wij houden van eerlijke afspraken. Wij bepalen zoals gezegd de waarde van uw auto aan de hand van bovenstaande tabel. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen waarna wij u transparante uitleg zullen verlenen.

Na akkoord zullen wij u om uw bankrekeningnummer vragen, zodat we direct het geld naar u kunnen overmaken. Ontvangt u liever contant geld? Ook dat is mogelijk. Dan betalen wij u bij de ophaal. Vervolgens zullen wij een afspraak maken voor de ophaalservice. Dit kan dus allemaal al binnen een dag geregeld zijn!

Gratis en snelle ophaaldienst

auto opkopersWij komen uw auto of bestelwagen ophalen wanneer het u uitkomt. Dit kan vaak ook al binnen een dag. U hoeft dus niet de hele dag thuis de zitten wachten tot wij langskomen of vrij nemen van werk om uw auto te verkopen. Wij begrijpen dat u meer te doen heeft en passen ons graag aan. De ophaaldienst is bovendien helemaal gratis en wij voorzien in alle diensten die van belang zijn voor een goede en legale verkoop.

In België hoeft men enkel de achterplaat van de wagen te halen. In Nederland is echter een vrijwaringsbewijs nodig. Woont u in Nederland en verkoopt u uw auto aan ons? Dan zorgen wij voor het vrijwaringsbewijs. Ook zullen wij de verkoopovereenkomst meenemen, zodat u dus helemaal niets hoeft te doen! En wanneer u voor contante betaling heeft gekozen nemen wij ook nog eens een goed gevulde envelop voor u mee!

De ophaaldienst kost niets en u zult altijd het maximaal mogelijke bedrag voor uw auto zo snel mogelijk in uw bezit hebben. Pas daarna nemen wij uw auto mee naar zijn nieuwe bestemming. Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een mail op info@inkoopautos.com of bel direct gratis +31 (0) 631-993-048 (NL), of  +32 (0) 497-852-557 (BE). Graag tot ziens en horens!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug