East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Schade of Kapotte Auto in Hasselt Verkopen?

Komt u uit Hasselt of de omgeving van Hasselt en wilt u uw auto met schade of defecten verkopen? Dan bent u bij East European Provider aan het juiste adres.

Op deze pagina wordt precies uitgelegd hoe het inkoopproces bij East European Provider precies werkt en wat de voordelen van een professionele opkoper zijn.

Door met ons te werken, krijgt u:

  • Direct Contant Geld
  • Een snelle service en verkoop van uw auto zonder tussenpersonen.
  • Aangename ervaring!
  • Kevin Houwaart uit Hasselt East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin

Professionele opkoper van Schade en Export auto’s

Export Auto Opkoper HasseltHet verkopen van uw schadeauto kan een lastig en onzeker proces zijn. U weet niet precies wat uw schadeauto waard is en u dient te vertrouwen op een opkoper of dealer.

East European Provider wist dat dit beter kon en is daarom een inkoopprogramma gestart om tweedehands auto’s voor een eerlijke prijs op te kopen.

Het inkoopprogramma is in het bijzonder gefocust op auto’s met schade, defecten, hoge kilometerstanden en afgekeurde auto’s.

Onze taxatie vindt plaats op basis van uw aangeleverde gegevens en wij halen uw wagen op in Hasselt, een andere plaats in België of in Nederland.

Stappenplan voor inkoopproces

Verkoop uw Schadeauto Snel en Veilig in HasseltWilt u een vrijblijvende taxatie laten doen? Volg dan de volgende stappen:

  • Vul ons inkoopformulier in, bereik ons telefonisch of stuur ons een e-mail. Naderhand van het inkoopformulier of onze vragen wordt er bepaald wat de waarde van uw auto is.
  • Wij maken ons bod aan u bekend en vervolgens beslist u om akkoord te gaan.
  • Na een akkoord maken we een afspraak in Hasselt of op een andere locatie en wordt de betaling contant of per bank voldaan.
  • Uw auto wordt meegenomen nadat u de betaling in ontvangst neemt.
Het taxeren van uw auto is volledig vrijblijvend en verplicht tot niets. Voor de taxatie of het transport worden op geen enkele manier kosten aan u doorberekend.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Voordelen East European Provider

Schade Auto in Hasselt? Verkoop met East European Provider!In het begin van het tweede millennium heeft East European provider de belangrijkste fundamenten gelegd voor het verkoopproces zoals dat vandaag de dag werkt. Snelheid, gemak en een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto zijn altijd de belangrijkste uitgangspunten geweest.

In de loop der jaren is er steeds meer ervaring opgebouwd en dat heeft geresulteerd in een systeem waarmee wij binnen enkele dagen overstappen van de taxatie tot de verkoop van uw auto.

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk over uw auto te weten te komen om het juiste bod uit te brengen.

Graag komen wij te weten van welke type en merk uw wagen is, wat het bouwjaar is, de kilometerstand, de staat van uw auto en de vraagprijs. Op basis van al deze gegevens komt er een taxatie. Indien u akkoord gaat met deze taxatie halen wij uw wagen op.

U maakt een afspraak wanneer u tijd heeft en de betaling wordt direct voldaan. U krijgt altijd het afgesproken bedrag en wij zorgen voor de verdere afhandeling.

Vul ons inkoopformulier in om het proces direct op te starten! Wil u graag telefonisch met ons in contact komen? Bel dan naar +32(0) 487-603-848 vanuit België of op +31(0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met