East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Schade of Kapotte Auto in Heusden-Zolder Verkopen?

Komt u uit Heusden-Zolder of omgeving en heeft u een auto die u graag verkoopt? Wij brengen u op deze pagina graag in contact met de mogelijkheden.

Als opkoper van auto’s weten wij als geen ander hoe lastig het is om een auto met schade of defecten aan de juiste partij te verkopen. East European Provider heeft zich dan ook gespecialiseerd in de inkoop van auto’s en in het bijzonder met schade of defecten.

  • Mike uit Maasmechelen Begin november ging mijn auto kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.
  • David Roelandt – Londerzeel Wil u een snelle en correcte afhandeling van uw schade wagen dan raad ik u dit bedrijf ten allen tijden aan. Paar tel's en de zaak was geklaard, zou dit meteen over doen, well done guys!! Mvg-D

Tweedehands auto verkopen met schade of defecten

Schadeauto's aankoop in Heusden-Zolder

Op allerlei manieren kunt u uw tweedehands wagen met schade of defecten verkopen. Via diverse veilingsites kunt u uw wagen te koop aanbieden, u kunt een auto inruilen bij de dealer of verkopen aan een opkoper.

De dealer biedt u vaak een lage vergoeding om uw wagen zo snel mogelijk aan een opkoper van tweedehands wagens of schadeauto’s door te verkopen.

Op een veilingsite komen er ook allerlei opkopers naar u toe en heeft u enig geduld nodig voor de juiste aanbieding er is. Als consument loopt u veel risico door een wagen online te verkopen en deze optie is dan ook zeker niet ideaal.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Opkoper in Heusden-Zolder en omgeving

Opkopers Schadewagens in Heusden-ZolderEast European Provider is actief in Heusden-Zolder en gespecialiseerd in het opkopen van tweedehands auto’s voor een eerlijke prijs. Wij kopen in principe elke auto op en dan maakt het niet uit of er sprake is van defecten, krassen, deuken of een afgekeurd voertuig.

Op alle wagens vanaf bouwjaar 2003 zijn wij bereid een eerlijk bod uit te brengen.

Ons bod is gebaseerd op allerlei gegevens als:

  • Kilometerstand
  • Vraagprijs
  • Merk en type
  • Staat van uw auto
  • Bouwjaar
De relevante gegevens kunt u delen via ons inkoopformulier of door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Naar aanleiding van uw aangeleverde gegevens kunnen wij aan de slag met onze taxatie en eventueel een bod op uw wagen uitbrengen.

Akkoord en transport

Gratis, Veilig en Snel uw Schadeauto Online VerkopenBent u akkoord met ons bod? Dan komen wij uw auto ophalen in Heusden-Zolder of op een andere locatie in België of Nederland. Het transport is volledig gratis en ook voor de bemiddeling of taxatie worden geen kosten doorberekend.

Elke taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Onze verkoopkanalen maken het mogelijk om ook voor auto’s met belangrijke defecten en veel schade een eerlijke prijs te bieden.

Als u er klaar voor bent om het inkoopformulier in te vullen kunt u dat op deze pagina doen. Zo snel mogelijk brengen wij op basis daarvan een bod op uw auto uit en vervolgens is er op korte termijn een afspraak mogelijk om uw wagen af te halen.

Handelt u het inkoopproces liever telefonisch of per e-mail met ons af? Bel dan naar +32(0) 487-603-848 vanuit België of op +31(0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.
Snel Direct online bod
Makkelijk Simpel invulformulier
Professioneel Geen tussenpersonen

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 63) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met