Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volvo XC60 verkopen – Direct geld

Verkoop uw auto nu!

Wilt u snel een Volvo XC60 verkopen en direct geld ontvangen voor uw auto? Dan bent u bij ons in goede handen. Als opkoper van auto’s en specialist in de inkoop van Volvo XC60 wagens zijn wij dé expert om uw wagen over te nemen. Onze meer dan vijftien jaar ervaring en brede internationale netwerk zijn een garantie dat u snel en veilig uw auto kunt verkopen. Omdat Volvo zeer geliefd is bij onze exportpartners, krijgt u bovendien de allerhoogste prijs, ook met schade.

Laat uw gebruikte Volvo XC60 nu vrijblijvend taxeren en profiteer van:

 • Vandaag taxeren = morgen geld voor uw wagen
 • Taxatie geheel gratis en vrijblijvend
 • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
 • Ook inkoop van XC60 met schade of defecten
 • Opkoop alle bouwjaren en alle uitvoeringen tegen goede prijs
 • Erkend autobedrijf

Timo-Maasmechelen Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf

Verkopen Volvo XC60 – Alle uitvoeringen en bouwjaren

Volvo XC60 waardeDe Volvo XC60 is nog een relatief nieuw model, hoewel we inmiddels bij de tweede generatie zijn aanbeland. Daarom zijn alle uitvoeringen van het model welkom voor onze inkoopdienst. Het maakt daarbij tevens niet uit dat deze een hoge kilometerstand of zelfs geen geldige technische keuring heeft.

Onze partners in Oost-Europa kunnen de vraag naar deze ruime en veilige SUV’s namelijk nauwelijks aan en zijn constant op zoek naar tweedehands uitvoeringen. Vanwege de lage reparatiekosten zijn ook auto’s met schade en mankementen zeer interessant voor hen. Zie voor een overzicht van alle wagens waarnaar wij dringend op zoek zijn ook onderstaande tabel.

 Volvo XC60 uitvoeringen Geschikt voor snelle inkoop
Eerste generatie (2008 t/m 2017)
Tweede generatie (2017 t/m nu)
Benzinemotoren
Dieselmotoren
Plug-in-hybride motor
Handgeschakelde bak
Geartronic-automaat
Powershift-automaat
Met of zonder schade

Inkoop Volvo XC60 – Stap voor stap

Het verkopen van een auto via onze website is snel, veilig en bovendien zeer gemakkelijk. Omdat het toch niet altijd evident is om een auto na jarenlange trouwe dienst online te koop aan te bieden, leggen we u graag uit hoe onze inkoopdienst in zijn werk gaat. U doorloopt daarvoor vier stappen, beginnend bij de taxatie en eindigend bij de gratis ophaal van uw tweedehands XC60:

 • Uw Volvo gratis en vrijblijvend laten taxeren
 • Het bod ontvangen
 • Akkoord gaan met het bod
 • De gratis ophaalservice

Gratis waarde van de Volvo XC60 laten bepalen

Voordat u besluit of u uw auto bij ons verkoopt of toch nog even houdt, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is, en wat wij bieden. Daar zit overigens geen verschil in. Want wij bieden de volledige waarde van uw auto, voor 100%! Uw auto door ons laten taxeren gaat simpel en snel met het taxatieformulier. Vul dit in en stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee. Vertel ons ook iets over de staat van uw auto en eventuele bijzonderheden. Hoe completer uw aanvraag, hoe hoger wij uw auto doorgaans waarderen.

Ontvang het taxatierapport, tevens bod, in uw mailbox

Binnen enkele uren ontvangt u het taxatierapport in per mail. Zoals gezegd is dit ook direct ons bod en kunt u ervoor kiezen de auto direct voor dit bedrag aan ons verkopen.

Ga akkoord met het bod

Bent u tevreden met ons bod? Dan hoeft u enkel een mailtje terug te sturen om akkoord te gaan. Dit is niet verplicht. Als u van mening bent dat wij niet genoeg bieden of als u de wagen toch liever nog even wilt houden, dan is dit geen enkel probleem. Ons bod blijft namelijk staan, dus volgende week verkopen kan ook altijd nog. Na akkoord zullen wij contact met u opnemen om de deal in orde te maken. We maken het geld over (via de bank voordat we de auto komen ophalen) en maken een afspraak om uw auto gratis op te komen halen.

Laat uw wagen gratis ophalen door heel de Benelux

Op de dag die u uitkomt komen wij met onze oplegger bij u langs. Dit is geheel gratis en kan door heel Nederland en België. Ook wanneer de auto niet bij u voor de deur staat is dit geen probleem, want onze oplegger kan overal komen. Tijdens de ophaaldienst maken we alles netjes met u in orde, waarna we de auto opladen. We geven u een goed gevulde enveloppe (als u kiest voor cash) en maken een verkoopovereenkomst op, waarna we deze tekenen. U hoeft dus zelf niets te doen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Opkoper Volvo XC60 met schade

Volvo XC60 kapotte verkopenVia onze website kunt u tevens een schadeauto verkopen. Veel mensen vinden dit een wat gek idee. Want wie koopt er nu een kapotte wagen? Wat u moet begrijpen is dat ook kapotte wagens een goede waarde kunnen hebben. Vooral omdat wij kapotte auto’s exporteren naar landen waar de lonen wat lager liggen dan hier, kunnen wij ook zeer goede prijzen krijgen voor een XC60 met allerlei vormen van schade, variërend van motorschade tot deuken en kapotte bumpers. Aarzel dus niet en meld ook een kapotte wagen gratis aan voor taxatie!

Volvo XC60 problemen

De XC60 staat bekend als een zeer degelijk en betrouwbaar voertuig. Toch zijn er enkele defecten die we bij dit model vaak tegenkomen. Deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • De uitvoeringen met Powershift-automaat ondervinden regelmatig problemen met de transmissie. Omdat reparaties aan deze automaat erg kostbaar zijn, staat het ding ook wel bekend als de Powershit-automaat. Met name storingen in de TCM regelmodule en transmissievloeistoflekkages zijn dure grappen.
 • Omdat de XC60 een vrij zware auto is, hebben de remmen en de ophanging het in de regel wat zwaarder te verduren dan bij een kleine auto. Daarom zien we relatief veel slijtage bij deze onderdelen.
 • Een ander vaak voorkomend probleem is een koelvloeistoflekkage. De auto geeft in dit geval een melding om u te waarschuwen voor oververhitting.

Snel een tweedehands Volvo XC60 verkopen

Wilt u direct uw Volvo XC60 verkopen voor een goede prijs? Meld uw auto dan gratis en vrijblijvend aan voor een taxatie met het formulier aan de zijkant. Binnen enkele uren ontvangt u dan een eerlijk en mooi bod, en wanneer u akkoord gaat is de auto direct verkocht. We maken dan direct het geld over en komen indien gewenst morgen al uw Volvo gratis ophalen. Zien we u morgen?

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug