Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Verkoop uw auto of bestelwagen met een motorprobleem
tegen gunstige voorwaarden!

Verkoop uw auto nu!

Verkoop uw auto met een motorprobleem – snel en rendabel. Ons bedrijf biedt een inkoopservice aan voor auto’s met defecte motoren. Wij kopen defecte auto’s van elk merk en met alle kilometers.

  • Direct contante betaling of via de bank
  • Gratis transport van uw defecte auto
  • Ook inkoop met andere defecten

Mike uit Maasmechelen Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle…

Theo uit Beuningen Op 26 augustus liep de motor van mijn Volkswagen diesel Golf Bluemotion helemaal vast. Zuigerstang gebroken en door het motorblok geslagen. Inkoopautos.com heeft deze…


inkoop auto met kapotte motorKortom, u hoeft geen geld aan reparaties en een sleepwagen te besteden!

East European Provider B.V. werkt samen met klanten uit Oost-Europa die op zoek zijn naar auto’s met defecte motoren. Daardoor bieden wij een relatief hoge marktprijs voor auto’s met een defecte motor.

Verlos uzelf nu van uw auto met defecte motor! Waarom de auto repareren en rijden zonder zekerheid?

Haast u om uw auto of bestelwagen met een motorprobleem met winst te verkopen!
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe kan ik mijn auto met defecte motor verkopen?

defecte wagens opkoperVoor het verkopen van een auto met kapotte motor bestaan verschillende opties. In veel gevallen kiest men ervoor een auto in te ruilen bij een dealer voor een functionerend tweedehands op nieuw exemplaar. Voor de auto met defecte motor krijgt u meestal een behoorlijke korting op het nieuwe model en dat maakt het aantrekkelijk om voor deze optie te kiezen.

De dealer is meestal gespecialiseerd in één automerk en gericht op verkoop in plaats van inkoop. Wanneer u een auto met defecte motor heeft is dit niet het ideale uitgangspunt, u kiest liever een partij waarbij de focus op het inkopen van auto’s ligt.

East European Provider: uw professionele inkoper

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van allerlei auto’s met schade. Wij taxeren uw auto met defecte motor gratis en rekenen geen transportkosten of andere verborgen kosten. Het bedrag dat wij u bieden is het bedrag dat ook daadwerkelijk aan u betaald wordt.

Wagens met een defecte motor verliezen in sommige gevallen een groot deel van de waarde. East European Provider werkt nauw samen met de Oost-Europese markt en weet de vraag daardoor uitstekend met het aanbod te combineren.

John – Schagen Mijn Volkswagen Passat TDI verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

Wij zijn wat dat betreft uniek en zien in dat een auto met kapotte motor nog zeker niet afgeschreven is.

Doorloop het volgende stappenplan wanneer u vrijblijvend een taxatie wilt laten doen:

auto kapotte koppakking verkopen

  1. Vul ons inkoopformulier in met alle gevraagde gegevens. Wij zijn benieuwd naar het merk van uw auto, de kilometerstand, het bouwjaar, de vraagprijs en de exacte staat van uw auto.
  2. Op basis van alle gegevens wordt het mogelijk om een taxatie te doen. Wij benutten onze expertise om een eerlijke prijs voor uw auto met defecte motor te bieden.
  3. Bent u akkoord met ons bod? Dan wordt uw wagen op de gewenste locatie opgehaald. Wij rekenen geen kosten voor het transport en voldoen de betaling per bank of contant.

Het verkopen van uw auto is niet gemakkelijk. East European Provider biedt zich graag aan als taxateur om de mogelijkheden met u te delen.

Neem contact met ons op door ons inkoopformulier in te vullen, bel ons of stuur een e-mail op info@inkoopautos.com.
Wij hebben interesse in alle denkbare schade aan de motor (cilinderblok, cilinderbussen, cilinderkop, koppakking, cilinderkoppakking, cilinderpakkingen, distributietandwiel, distributieriem, drijfstangen, drijfstanglagers, hydraulische lifter, inlaatspruitstukken, inwendige lagers, kettingen, klepgeleiders, kleppen, klepveren, krukas, krukaslagers, krukaspoelie, nokkenas, nokkenasriem, nokkenaslagers, nokvolgers, oliepomp, oliepompaandrijving, spanners, starterkrans, stoterwiel, stroomverdeleras, tuimelaaras, turbo/intercooler, uitlaatspruitstukken, vliegwiel, verstuivers, 2e massa vliegwiel, zuigerpennen, zuigers, zuigerveren).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug