Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met defecte motor verkopen – Snelle inkoop

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u een auto met defecte motor verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met defecte motoren. Dankzij onze unieke samenwerking met enkele buitenlandse partners zijn wij in staat voor elke auto met motorproblemen de maximale prijs te betalen.

Laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

 • Gratis ophaalservice door heel Nederland en België
 • Wat wij bieden = wat wij betalen
 • Standaard de hoogste prijs
 • Direct geld & geen gedoe
 • RDW-erkende auto inkoper

 • Michiel van den Boogaart – ‘s-HertogenboschMichiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch
  Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • André Meulman – ZoetermeerAndré Meulman – Zoetermeer
  Deze week onze 10 jaar oude Volvo V50 diesel verkocht. Op hol geslagen motor. Het bod was goed (de Volvo garage bood niet hoger). De betaling vooraf via de bank. Mijnheer Sytko handelt snel en komt zijn afspraken stipt na. En toen bleek dat ik nog wat in de auto had laten liggen, belde hij…
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
  De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!

Taxeer nu gratis mijn auto met defecte motor

Hoe werkt het verkopen van een auto met defecte motor?

defecte wagens opkoperUw auto verkopen met schade aan de motor werkt bij ons heel eenvoudig. U doet dit namelijk stap voor stap. Het begint altijd met het gratis taxeren van de auto, waarna alles vanzelf gaat en u uiteindelijk een mooi bedrag krijgt voor uw auto. Als u haast heeft kan dit morgen al zijn!

Gratis en vrijblijvend auto laten taxeren

De eerste stap bij het verkopen van een auto met motorproblemen is altijd het laten taxeren van uw auto. Dit doet u simpel en snel door het formulier op deze pagina in te vullen. Geef ons de belangrijkste gegevens van uw auto, zoals het merk, model, bouwjaar en de uitvoering. Vertel ons ook wat er aan de hand is met uw motor. Weet u niet wat er is? Omschrijf dan de problemen (bijvoorbeeld: auto trekt slecht op, auto rijdt niet meer, olielekkage, vreemde geluiden, enzovoorts). Voeg eventueel ook enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen van uw auto en de defecten.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Akkoord gaan met het bod

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met het taxeren van uw auto. Hierbij kijken we naar welk model u aanbiedt, wat de defecten zijn (hoeveel de reparatie naar verwachting zal kosten) en wat de marktvraag (in binnen- én buitenland!) is. Meestal hebben we binnen enkele uren uw taxatie op orde, waarna u een mailtje krijgt. Gaat u akkoord? Laat dit ons dan weten in een mailtje terug en dan is uw auto voor dat bedrag verkocht!

Afspraak maken om de auto gratis op te laten halen bij u thuis

Wij vinden het belangrijk dat u niet de hele dag op ons zit te wachten thuis. Daarom komen we enkel de auto ophalen wanneer het u uitkomt. Daarvoor maken we graag van te voren een afspraak. U kunt ons dan vertellen wanneer u wilt dat wij langskomen, zodat u geen gedoe heeft bij het verkopen van uw oude auto. Eventueel kunnen wij ook morgen al bij u zijn!

De gratis ophaalservice

Op de afgesproken dag en tijdstip staan we bij u voor de deur met de oplegger. Voordat we uw auto opladen zorgen we dat alles in orde wordt gemaakt. Zo krijgt u van ons een getekende verkoopovereenkomst en natuurlijk het geld (contant of via overschrijving). Ook zorgen wij voor een vrijwaring bij de RDW (voor Nederland, in België is dit niet nodig). Vervolgens nemen we uw auto mee en krijgt deze een nieuw leven.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoop auto met defecte motor vanaf bouwjaar 2008 – Denk aan deze problemen

inkoop auto met kapotte motor

 • Lekke koppakking
 • Defecte cilinder
 • Defecte zuigerstangen
 • Oliepomp
 • Brandstofpomp
 • Kapotte distributieriem of -ketting
 • EGR-klep
 • Turbo defecten

Soms is het niet geheel duidelijk of het defect zich in de motor bevindt of dat er toch iets anders aan de hand is. Voor onze inkoopservice maakt het niet uit, wij nemen alle kapotte auto’s in. Als u niet zeker bent van het defect kunt u dit aangeven bij de taxatie. Eventueel nemen wij contact met u op en stellen we enkele vragen. Direct meer weten? Lees hier meer informatie over het herkennen van een kapotte motor of hier meer over kapotte versnellingsbakken.

Laat jouw auto met defecte motor vandaag nog gratis taxeren

Auto met defecte motor verkopen of repareren?

auto met defecte motor verkopenEen alternatief voor het verkopen van een auto met motordefecten is het laten repareren ervan. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de auto nog niet veel kilometers op de teller heeft of wanneer deze slechts enkele jaren oud is. Bij alle andere auto’s zouden we zeggen: verkoop hem nu, want nu is hij nog wat waard!

Het probleem met auto’s met defecte motoren is dat zij meestal meer problemen beginnen te vertonen. Vandaag is het de motor, morgen is het de versnellingsbak en volgende week zit u met een startonderbreker die storing geeft. Daarom is het verstandig eieren voor uw geld te kiezen bij een partij die de maximale waarde geeft aan een auto met defecte motor.

Waarom wij zeer hoog kunnen bieden voor auto’s met defecte motoren – export

Wij zijn in staat een zeer hoge bedrag te betalen voor een auto met motordefect. Hoe dat kan? Een groot deel van de auto’s met defecten die wij inkopen, wordt doorverkocht in het buitenland. Wij exporteren dus meestal uw auto met defecte motor.

Hiervoor werken wij samen met enkele unieke partners in Oost-Europa en West-Afrika. Zij zijn in staat om een defecte motor voor veel minder geld dan hun collega’s hier in Nederland en België te repareren. Daardoor wordt zo’n defecte auto dus meer waard! Deze hogere waarde berekenen we door aan u, waardoor u kunt rekenen op de allerhoogste waarde voor uw oude wagen.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Direct een auto verkopen met defecte motor

Wilt u direct uw auto met defecte motor verkopen en profiteren van onze soepele werkwijze en hoge prijzen? Of bent u gewoon benieuwd wat uw kapotte auto zou opleveren als u hem bij ons verkoopt? Laat hem dan nu gratis taxeren. Dit is helemaal vrijblijvend, maar als u wilt kunt u direct de auto voor het bedrag dat wij bieden verkopen. Heeft u vragen of onze defecte auto inkoopservice? Neem dan contact op. Bel vanuit Nederland naar +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Wij hebben interesse in alle denkbare schade aan de motor (cilinderblok, cilinderbussen, cilinderkop, koppakking, cilinderkoppakking, cilinderpakkingen, distributietandwiel, distributieriem, drijfstangen, drijfstanglagers, hydraulische lifter, inlaatspruitstukken, inwendige lagers, kettingen, klepgeleiders, kleppen, klepveren, krukas, krukaslagers, krukaspoelie, nokkenas, nokkenasriem, nokkenaslagers, nokvolgers, oliepomp, oliepompaandrijving, spanners, starterkrans, stoterwiel, stroomverdeleras, tuimelaaras, turbo/intercooler, uitlaatspruitstukken, vliegwiel, verstuivers, 2e massa vliegwiel, zuigerpennen, zuigers, zuigerveren).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug