Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto zonder keuring verkopen: Eenvoudig & Snel

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u uw auto snel en efficiënt verkopen zonder keuring? Ontdek de voordelen van onze service. Met meer dan twintig jaar ervaring en een uitgebreid internationaal netwerk, bieden wij uitzonderlijke waarde voor auto’s in elke staat. Onze gratis, vrijblijvende taxatie zorgt ervoor dat u onmiddellijk een eerlijk bod ontvangt.
Profiteer van onze snelle, gemakkelijke service die omvat:

 • Gratis Service: Geen kosten voor u, puur gemak.
 • Ophaalservice: Comfortabel opgehaald waar u wilt.
 • Directe Betaling: U wordt vooraf betaald, contant of via bank.
 • Eerlijke Taxatie: Beste prijs garantie met een transparante waardering.
 • Deskundigheid: 20 jaar ervaring in de autoverkoop.

Meld uw auto snel aan via ons online formulier en geniet van een snelle, betrouwbare service. Verkoop uw auto zonder keuring tegen de beste prijs, profiteer van onze voordelige en zorgeloze ervaring. Kies voor gemak en waarde, kies voor ons.

Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • Christophe — regio NAMUR (B)Christophe — regio NAMUR (B)
  Fantastische zakenmannen en heel vriendelijke mensen.Houden zich perfect aan de gemaakte afspraken. voor hun is afspraak een ECHTE afspraak. Geen beloof en discussies zoals er vele anderen zijn als je een wagen wenst te verkopen.100%…
 • Frederik D – AffligemFrederik D – Affligem
  Heel vlotte en correcte afhandeling van de verkoop. De afspraken worden nagekomen : Geld stond snel op de rekening, daarna pas is men de wagen komen ophalen.
 • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • Timo-Maasmechelen
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker.…
 • H.Siaens – Vlaams-BrabantH.Siaens – Vlaams-Brabant
  Dank u voor de snelle afhandeling en afhaling van de Opel Meriva. Waren er met de som die afgesproken was ! De personen met wie in relaas kwam waren heel klantvriendelijk. Dank u en zal…
 • Jurgen – KinrooiJurgen – Kinrooi
  Super service, vlotte betaling en afhaling zonder discussie... Aanradertje!
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De…

Ontvang uw gratis taxatie nu!

Wat betekent zonder keuring?

Definitie van ‘zonder keuring’

“Zonder keuring” betekent in de context van autoverkoop in België dat de auto verkocht wordt zonder dat deze een technische keuring heeft ondergaan. Een technische keuring is een controle om te bevestigen dat het voertuig voldoet aan de vereiste veiligheids- en milieuvoorschriften.

Verkoop van een auto zonder keuring

Een auto verkopen zonder keuring is meestal gericht op verkoop aan handelaren of voor export. De koper neemt de verantwoordelijkheid om de auto te laten keuren. Deze optie wordt vaak gekozen omdat het de verkoop kan versnellen en de verkoper kan besparen op de kosten van de keuring.

Wettelijke context in België

In België is het toegestaan om een auto zonder keuring te verkopen, maar er zijn beperkingen. De nieuwe eigenaar mag het voertuig niet registreren of gebruiken op de openbare weg zonder een geldige keuring. Dit is vooral van belang bij de verkoop aan particuliere kopers die de auto binnen België willen gebruiken.

Verkoopproces voor auto’s zonder keuring

  Stap 1: Gratis autotaxatie
Vul ons online formulier in voor een gratis taxatie. Geef alle relevante details van uw auto, inclusief eventuele defecten.

  Stap 2: Ontvang ons bod
Na taxatie ontvangt u van ons een eerlijk bod. Tevreden? Dan kunt u overgaan tot verkoop.

  Stap 3: Akkoord en voorbereiding ophaalservice
Bij akkoord regelen we de ophaalservice voor u. Geen zorgen over transport; wij halen uw auto op.

  Stap 4: Verkoop afronden
U ontvangt de betaling vooraf per bank. Op de ophaaldag is alle documentatie gereed en halen we de auto op.

Nodige documenten

 • Inschrijvingsbewijs: Bewijs van eigendom.
 • Verkoopovereenkomst: Bevestigt de verkoop.

Meld uw auto direct aan!

Voordelen van verkoop zonder keuring

Besparingen op keuringskosten

Een van de belangrijkste voordelen van het verkopen van uw auto zonder keuring is de besparing op keuringskosten. Normaal gesproken zijn deze kosten voor rekening van de verkoper. Door uw auto te verkopen zoals deze is, bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd die anders besteed zou worden aan het keuringsproces.

Snellere verkoopmogelijkheden

Verkopen zonder keuring kan het verkoopproces aanzienlijk versnellen. U hoeft niet te wachten op een keuringsafspraak en de afhandeling met de koper is directer. Dit is bijzonder voordelig als u snel van uw auto af wilt of als de auto niet meer in optimale staat is.

Export Auto Opkoper

Als export auto opkoper bieden wij een gratis service aan om uw auto snel en efficiënt op te kopen. Hierdoor krijgt u direct toegang tot een netwerk van kopers die gespecialiseerd zijn in de exportmarkt, wat een brede markt opent voor uw auto zonder keuring.

Tabel: Overzicht van voordelen

Voordeel Beschrijving
Besparing op keuringskosten Kosten die normaal voor de keuring zijn, worden bespaard.
Snellere verkoop Geen wachttijden voor keuringsproces, directe verkoop mogelijk.
Gratis service Geen extra kosten voor het gebruik van ons platform als auto opkoper.
Toegang tot exportmarkt Uw auto kan aantrekkelijk zijn voor internationale kopers gespecialiseerd in export.

Ontdek uw kansen in de exportmarkt!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het verkopen van een auto zonder keuring

Wat is het proces om een auto zonder keuring te verkopen?

Het proces omvat vier stappen: het aanvragen van een gratis taxatie, het ontvangen van een bod, het accepteren van dat bod, en het laten ophalen van uw auto waarbij u direct wordt betaald.

Kan ik mijn auto verkopen voor export?

Ja, auto’s die bestemd zijn voor export kunnen verkocht worden ongeacht hun staat. Dit kan voordelig zijn omdat u vaak een goede prijs krijgt, zelfs als de auto defecten heeft.

Wat gebeurt er als mijn auto niet door de keuring komt?

U kunt uw auto nog steeds verkopen. Er worden marktconforme prijzen geboden voor auto’s met of zonder geldige keuring.

Hoe snel kan ik mijn auto verkopen?

Het verkoopproces kan zeer snel verlopen. Vaak kunt u binnen een uur na aanmelding al een bod ontvangen, en de auto wordt snel na acceptatie van het bod opgehaald.

Zijn er kosten verbonden aan het verkopen van mijn auto?

Nee, de service omvat gratis taxatie, biedingen, en het ophalen van de auto zonder extra kosten.

Kan ik mijn auto ook zelf exporteren?

Hoewel dit mogelijk is, vereist zelf exporteren veel werk en kennis van de internationale autohandel. Het uitbesteden van dit proces kan veel moeite besparen.

Welke soorten auto's worden opgekocht?

Er worden diverse merken en modellen opgekocht, inclusief auto’s met een kapotte motor, schadeauto’s en auto’s zonder geldig keuringsbewijs.

Wat gebeurt er na de verkoop van mijn auto?

Na de verkoop wordt alle benodigde administratie geregeld. U ontvangt een verkoopovereenkomst en het afgesproken bedrag.

Hoe wordt de waarde van mijn auto bepaald?

De waarde wordt bepaald door een taxatie, waarbij gekeken wordt naar factoren zoals het merk, model, bouwjaar, kilometerstand, en de staat van de auto.

Kan ik mijn auto verkopen als deze technische mankementen heeft?

Ja, auto’s met technische mankementen of hoge kilometerstanden kunnen nog steeds verkocht worden voor een eerlijke prijs.

Juridische overwegingen bij verkoop zonder keuring aan particulieren

Wanneer u in België een auto verkoopt zonder keuring aan een particulier, moet u zich bewust zijn van specifieke juridische aspecten die deze transactie met zich meebrengt. Het is belangrijk om de volgende punten in acht te nemen:

1. Registratie en gebruik van de auto

De koper kan de auto niet registreren of legaal gebruiken totdat deze gekeurd en goedgekeurd is. Dit moet duidelijk gecommuniceerd worden aan de koper om misverstanden en potentiële juridische problemen te voorkomen.

2. Aansprakelijkheid voor verborgen gebreken

Als verkoper kunt u aansprakelijk gesteld worden als er later gebreken aan de auto ontdekt worden die u kende maar niet heeft gemeld. Het is essentieel om alle bekende mankementen en de algehele staat van de auto transparant te communiceren.

3. Verkoopovereenkomst

Het opstellen van een gedetailleerde verkoopovereenkomst is cruciaal. Deze overeenkomst moet de staat van de auto, de verkoopprijs, en de afspraak dat de auto verkocht wordt zonder keuring, duidelijk vermelden. Beide partijen moeten deze overeenkomst ondertekenen.

4. Juridische geschillen

Het risico op juridische geschillen bestaat, vooral als de koper vindt dat hij/zij misleid is over de staat van de auto. Een duidelijke communicatie en gedocumenteerde afspraken zijn belangrijk om dergelijke geschillen te vermijden.

5. Advies inwinnen

Het kan raadzaam zijn om juridisch advies in te winnen voordat u overgaat tot de verkoop van een auto zonder keuring, vooral als u onzeker bent over de procedure of de mogelijke risico’s.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u als verkoper uw risico’s minimaliseren en zorgen voor een transparante en eerlijke verkoop aan een particulier.

Hoe Bepalen we de waarde van een auto zonder keuring?

Het vaststellen van de waarde van een auto zonder keuring vereist een zorgvuldige beoordeling van verschillende factoren. Hier is een eenvoudige tabel die de belangrijkste factoren samenvat die de waarde van een auto zonder keuring beïnvloeden:

Factor Beschrijving
Algemene Staat Beoordeelt zowel de interne als externe conditie van de auto, inclusief eventuele schades en slijtage.
Kilometerstand Lagere kilometerstanden wijzen op minder gebruik en slijtage, wat meestal resulteert in een hogere waarde.
Leeftijd Nieuwere auto’s hebben vaak meer waarde door recentere technologieën; klassieke auto’s kunnen ook waardevol zijn.
Merk en Model Populaire of luxe modellen behouden vaak een hogere waarde.
Marktvraag Auto’s die gewild zijn op de markt brengen vaak meer op.

Ontvang Direct Uw Gratis Taxatie!

Neem Actie: vraag nu uw gratis taxatie aan

Heeft u overwogen uw auto te verkopen, maar ziet u op tegen de keuring? Bespaar tijd en geld door nu actie te ondernemen! Vraag direct een vrijblijvende taxatie aan en ontdek wat uw auto waard is zonder de noodzaak voor een keuring. Ons deskundige team staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Contactinformatie

Voor meer informatie of om uw auto direct aan te melden voor verkoop, kunt u contact met ons opnemen via de volgende mogelijkheden:

Wacht niet langer met het keuren van uw auto en start vandaag nog met het besparen van kosten. Onze professionele service garandeert een snelle afhandeling en een faire prijs voor uw voertuig. Neem nu contact op en zet de eerste stap naar een zorgeloze verkoop!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug