Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen voor export

Bied uw auto gratis aan

Wilt u een auto verkopen voor export? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de inkoop van auto voor export naar Oost-Europa en West-Afrika. Dankzij ons unieke netwerk kunnen wij standaard zeer hoge prijzen bieden voor alle auto’s, ook wanneer u schade heeft.

Lees snel verder over onze diensten of laat uw auto nu geheel gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

 • Direct taxatie (gratis en vrijblijvend)
 • Direct geld (cash of via bank)
 • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
 • Al meer dan 15 jaar (RDW-) erkend
 • Hoge prijzen, ook voor schadeauto’s

 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Taxeer nu gratis mijn auto voor export

Waarom een auto voor export verkopen?

auto aan buitenland verkopenSoms bent u toe aan een nieuwe wagen en wilt u uw oude verkopen. Dit is echter niet altijd even gemakkelijk. Schadewagens verkopen die niet door de keuring zijn gekomen aan Nederlandse of Belgische garagisten is vaak een probleem, omdat de kosten voor reparatie hoog zijn in vergelijking met de dagwaarde van uw auto. Ook een particulier zal niet zo snel tot de inkoop van een defecte auto overgaan. De risico’s zijn vaak te groot.

In veel West-Europese steden gelden bovendien allerlei Euro-normen waardoor (vooral diesel) oudere wagens praktisch onbruikbaar zijn geworden. U zult begrijpen dat dit de waarde enorm drukt, waardoor zo’n wagen bijna niets meer oplevert. In Oost-Europa gelden hier andere regels voor, zodat dit soort wagens daar nog wel op waarde geschat worden.

Bovendien hoeft een voertuig die verkocht wordt voor export niet door de keuring te zijn gekomen en deze hoeft ook niet verzekerd te zijn. De wagen wordt simpelweg op de trailer geplaatst en naar Oost-Europa getransporteerd. Daar zal hij goedkoop worden gerepareerd en krijgt hij een nieuw leven. Vanwege de lage reparatiekosten kan een wagen mits hij naar de goede markt wordt gebracht nog heel veel geld opleveren!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Advies bij zelf de auto verkopen in het buitenland

Wanneer u de hoofdprijs wilt krijgen voor uw wagen, kunt u zelf op zoek gaan naar buitenlandse partij om bijvoorbeeld uw auto verkopen aan export met motorschade, hoge kilometerstand of een ander mankement. U bespaart dan op de tussenpartij, waardoor u in theorie de beste prijs kunt krijgen. Let daarbij wel op de volgende punten:

 • Houd er rekening mee dat auto’s niet goedkoop zijn, en daarom is deze business een doelwit voor malafide partijen. U zult niet gelijk beroofd worden (maar spreek beter niet af laat op de avond in een verlaten havengebied), maar het kan wel gebeuren dat u met vals geld wordt betaald. Probeer daarom altijd de betaling via de bank te doen of neem een apparaatje mee dat de echtheid van het geld kan controleren.
 • Het is belangrijk om elkaar goed te verstaan om misverstanden tijdens de verkoop te voorkomen. Vaak spreken de mensen in Oost-Europa weinig Engels en al helemaal geen Nederlands. Als uw Duits goed is kunt in met Poolse auto opkopers en in Tsjechië vaak nog wel uit de voeten, maar verder naar het Oosten zal de communicatie steeds moeilijker worden. Probeer dus een tolk mee te nemen, of probeer iemand te vinden die Engels spreekt.
 • In België heeft u een inschrijvingsbewijs, CVO en verkoopovereenkomst nodig. De achterste kentekenplaat moet naar de verzekering gestuurd worden of op een nieuwe wagen gemonteerd worden. In Nederland heeft u een kentekenkaart, tenaamstelling codes en twee kenteken platen nodig. Vervolgens moet de auto afgemeld worden bij de RDW of een RDW erkend bedrijf. Vooral wanneer u de auto zelf naar Oost-Europa wilt rijden kan dit nogal eens lastig zijn.
Export Auto Opkoperstweedehands auto opkoper export

Bespaar uzelf de moeite – aan ons uw auto verkopen voor export

Wij als commercieel auto opkoper bedrijf voor de inkoop van schadeauto’s adviseren dan ook om uzelf de moeite te besparen en van onze services gebruik te maken. Waarom? Wij spreken de taal, kennen de mensen, hebben de kennis en de ervaring en beschikken over een administratieve afdeling om snel en efficiënt uw wagen voor een heel mooi bedrag van eigenaar te doen wisselen. Bespaar uzelf dus de moeite en verkoop uw wagen aan ons.

Professioneel Veilig en snel
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoopautos.com: opkoper van uw auto voor export

Export Opkoper Inkoopautos.com Particulier/Internet verkoop
Auto’s met hoge kilometerstand
Auto’s zonder technische controle
Schade en defecte auto’s
Auto’s zonder garantie op technische staat
Auto’s ouder dan 13 jaar

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

In drie stappen uw export auto verkopen – Het inkoopproces

auto voor export wegdoenDe verkoop en inkoop van auto’s met schade en defecten (en trouwens ook zonder schade) hebben wij heel eenvoudig gemaakt door middel van ons inkoopproces. U doorloopt gewoon de volgende stappen om uw auto te verkopen:

1. Vul het inkoopformulier in. Vermeld het merk van uw wagen, het type, en geef ons zoveel mogelijk informatie over uw voertuig. Stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee. Dit verplicht u tot niets en is 100% gratis, maar stelt onze schade-experts in staat om de waarde van uw auto (op afstand) zo nauwkeurig mogelijk te bepalen.

2. Binnen enkele dagen, en soms dezelfde dag nog, ontvangt u van ons een bod op uw auto. Dit is dan ook daadwerkelijk het bedrag dat wij zullen betalen voor uw auto, mits de gegevens die u heeft ingevuld over uw wagen kloppen. Gaat u hiermee akkoord, dan maken wij het geld over (cash bij ophaal kan overigens ook) en maken een afspraak met u voor de ophaalservice.

3. De ophaalservice is ook 100% gratis. Wij komen de auto ophalen wanneer het u uitkomt, en niet andersom. Wij begrijpen dat u belangrijkere zaken heeft dan de ophaal van uw oude wagen. Wij verzorgen het papierwerk, zoals een verkoopovereenkomst en een eventueel vrijwaringsbewijs. Als alles in orde is laden we de auto op en rijden ermee de horizon tegemoet. Uw wagen krijgt een nieuw leven, en u krijgt geld om een nieuwe te kopen.

Makkelijker kan niet toch? U zeven dagen per week uw auto verkopen voor export. Bereik ons telefonisch op +31 (0) 631-993-048 of vanuit België via +32 (0) 497-852-557. Per e-mail kunt u ons bereiken op info@inkoopautos.com.

FAQ auto voor export verkopen

Welke documenten zijn nodig bij verkoop auto voor export?

Voor België:

 • Verkoopovereenkomst
 • Inschrijvingsbewijs
 • Gelijkvormigheidsattest (niet nodig voor Oost-Europa)

Voor Nederland:

 • Kentekenbewijs met tenaamstellingscode
 • Kentekenplaten van het voertuig

Waarom auto verkopen voor export?

Het voordeel van een auto verkopen voor export is dat deze zonder garantie en zonder geldig keuringsbewijs (APK in Nederland) verkocht kan worden. Ook auto’s die niet voldoen aan milieueisen voor lage emissiezones kunnen probleemloos verkocht worden. Daarnaast krijgt u doorgaans een hogere prijs voor uw auto met problemen dan bij binnenlandse verkoop. Dit geldt ook voor oudere auto’s.

Hoe werkt auto verkopen voor export?

Een auto verkopen voor export werkt heel eenvoudig als u gebruik maakt van een export auto opkoper. U meldt de auto aan en dan regelt de opkoper het transport en de overdracht voor u. U krijgt direct geld en de auto wordt gratis opgehaald.

Wat krijg je voor een auto voor export?

Wat u krijgt u voor uw auto voor export, is afhankelijk van de volgende factoren:

 • Merk, model en bouwjaar
 • Type van de motor (diesel, benzine, LPG)
 • Kilometerstand
 • Technische defecten of schade aan de carrosserie
 • Marktvraag naar uw auto in het buitenland

Wat betekent auto alleen voor export?

Auto alleen voor export betekent dat wij als koper uw auto accepteren zoals gezien en zonder garantie, bijvoorbeeld in het geval uw auto niet voldoet aan milieueisen of technische mankementen heeft.

Welke auto is geschikt voor export?

Alle auto’s met een benzine- of dieselmotor vanaf bouwjaar 2008 zijn geschikt voor de verkoop voor export. Populaire export merken zijn Volkswagen, Audi, BMW, Opel, Volvo, Renault, Toyota, Peugeot, Ford en Mercedes-Benz.

Waar gaan export auto’s heen?

De top 10 van landen waar wij naar exporteren is als volgt:

 1. Polen
 2. Duitsland
 3. Frankrijk
 4. Roemenië
 5. Oekraïne
 6. Litouwen
 7. Servië
 8. België
 9. Moldavië
 10. Slowakije
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug