Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen voor export

Bied uw auto gratis aan

Wilt u een auto verkopen voor export? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de inkoop van auto voor export naar Oost-Europa en West-Afrika. Dankzij ons unieke netwerk kunnen wij standaard zeer hoge prijzen bieden voor alle auto’s, ook wanneer u schade heeft.

Lees snel verder over onze diensten of laat uw auto nu geheel gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

  • Direct taxatie (gratis en vrijblijvend)
  • Direct geld (cash of via bank)
  • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
  • Al meer dan 15 jaar (RDW-) erkend
  • Hoge prijzen, ook voor schadeauto’s

Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Waarom een auto voor export verkopen?

auto aan buitenland verkopenSoms bent u toe aan een nieuwe wagen en wilt u uw oude verkopen. Dit is echter niet altijd even gemakkelijk. Schadewagens verkopen die niet door de keuring zijn gekomen aan Nederlandse of Belgische garagisten is vaak een probleem, omdat de kosten voor reparatie hoog zijn in vergelijking met de dagwaarde van uw auto. Ook een particulier zal niet zo snel tot de inkoop van een defecte auto overgaan. De risico’s zijn vaak te groot.

In veel West-Europese steden gelden bovendien allerlei Euro-normen waardoor (vooral diesel) oudere wagens praktisch onbruikbaar zijn geworden. U zult begrijpen dat dit de waarde enorm drukt, waardoor zo’n wagen bijna niets meer oplevert. In Oost-Europa gelden hier andere regels voor, zodat dit soort wagens daar nog wel op waarde geschat worden.

Bovendien hoeft een voertuig die verkocht wordt voor export niet door de keuring te zijn gekomen en deze hoeft ook niet verzekerd te zijn. De wagen wordt simpelweg op de trailer geplaatst en naar Oost-Europa getransporteerd. Daar zal hij goedkoop worden gerepareerd en krijgt hij een nieuw leven. Vanwege de lage reparatiekosten kan een wagen mits hij naar de goede markt wordt gebracht nog heel veel geld opleveren!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Advies bij zelf de auto verkopen in het buitenland

Wanneer u de hoofdprijs wilt krijgen voor uw wagen, kunt u zelf op zoek gaan naar buitenlandse partij om bijvoorbeeld uw auto verkopen aan export met motorschade, hoge kilometerstand of een ander mankement. U bespaart dan op de tussenpartij, waardoor u in theorie de beste prijs kunt krijgen. Let daarbij wel op de volgende punten:

  • Houd er rekening mee dat auto’s niet goedkoop zijn, en daarom is deze business een doelwit voor malafide partijen. U zult niet gelijk beroofd worden (maar spreek beter niet af laat op de avond in een verlaten havengebied), maar het kan wel gebeuren dat u met vals geld wordt betaald. Probeer daarom altijd de betaling via de bank te doen of neem een apparaatje mee dat de echtheid van het geld kan controleren.
  • Het is belangrijk om elkaar goed te verstaan om misverstanden tijdens de verkoop te voorkomen. Vaak spreken de mensen in Oost-Europa weinig Engels en al helemaal geen Nederlands. Als uw Duits goed is kunt in met Poolse auto opkopers en in Tsjechië vaak nog wel uit de voeten, maar verder naar het Oosten zal de communicatie steeds moeilijker worden. Probeer dus een tolk mee te nemen, of probeer iemand te vinden die Engels spreekt.
  • In België heeft u een inschrijvingsbewijs, CVO en verkoopovereenkomst nodig. De achterste kentekenplaat moet naar de verzekering gestuurd worden of op een nieuwe wagen gemonteerd worden. In Nederland heeft u een kentekenkaart, tenaamstelling codes en twee kenteken platen nodig. Vervolgens moet de auto afgemeld worden bij de RDW of een RDW erkend bedrijf. Vooral wanneer u de auto zelf naar Oost-Europa wilt rijden kan dit nogal eens lastig zijn.
Export Auto Opkoperstweedehands auto opkoper export

Bespaar uzelf de moeite – aan ons uw auto verkopen voor export

Wij als commercieel auto opkoper bedrijf voor de inkoop van schadeauto’s adviseren dan ook om uzelf de moeite te besparen en van onze services gebruik te maken. Waarom? Wij spreken de taal, kennen de mensen, hebben de kennis en de ervaring en beschikken over een administratieve afdeling om snel en efficiënt uw wagen voor een heel mooi bedrag van eigenaar te doen wisselen. Bespaar uzelf dus de moeite en verkoop uw wagen aan ons.

Professioneel Veilig en snel
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Inkoopautos.com: opkoper van uw auto voor export

Export Opkoper Inkoopautos.com Particulier/Internet verkoop
Auto’s met hoge kilometerstand
Auto’s zonder technische controle
Schade en defecte auto’s
Auto’s zonder garantie op technische staat
Auto’s ouder dan 13 jaar

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

In drie stappen uw export auto verkopen – Het inkoopproces

auto voor export wegdoenDe verkoop en inkoop van auto’s met schade en defecten (en trouwens ook zonder schade) hebben wij heel eenvoudig gemaakt door middel van ons inkoopproces. U doorloopt gewoon de volgende stappen om uw auto te verkopen:

1. Vul het inkoopformulier in. Vermeld het merk van uw wagen, het type, en geef ons zoveel mogelijk informatie over uw voertuig. Stuur bij voorkeur ook enkele foto’s mee. Dit verplicht u tot niets en is 100% gratis, maar stelt onze schade-experts in staat om de waarde van uw auto (op afstand) zo nauwkeurig mogelijk te bepalen.

2. Binnen enkele dagen, en soms dezelfde dag nog, ontvangt u van ons een bod op uw auto. Dit is dan ook daadwerkelijk het bedrag dat wij zullen betalen voor uw auto, mits de gegevens die u heeft ingevuld over uw wagen kloppen. Gaat u hiermee akkoord, dan maken wij het geld over (cash bij ophaal kan overigens ook) en maken een afspraak met u voor de ophaalservice.

3. De ophaalservice is ook 100% gratis. Wij komen de auto ophalen wanneer het u uitkomt, en niet andersom. Wij begrijpen dat u belangrijkere zaken heeft dan de ophaal van uw oude wagen. Wij verzorgen het papierwerk, zoals een verkoopovereenkomst en een eventueel vrijwaringsbewijs. Als alles in orde is laden we de auto op en rijden ermee de horizon tegemoet. Uw wagen krijgt een nieuw leven, en u krijgt geld om een nieuwe te kopen.

Makkelijker kan niet toch? U zeven dagen per week uw auto verkopen voor export. Bereik ons telefonisch op +31 (0) 631-993-048 of vanuit België via +32 (0) 497-852-557. Per e-mail kunt u ons bereiken op info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2021 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug