Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Verkoop uw auto met een defecte versnellingsbak
of koppeling snel en zonder kosten.

Verkoop uw auto nu!

Voor verkoop van uw auto met een transmissieprobleem, tegen een goede prijs, moet u naar East European Provider B.V. We kopen uw defecte auto in en betalen onmiddellijk uit.

U verspilt geen tijd aan adverteren en de auto voor verkoop voor te bereiden. Een auto met een defecte versnellingsbak of koppeling? Aan ons verkopen, zal winstgevend voor u zijn!

Fokko van der Schuur-Almere De koppeling was stuk. De auto ging wel zonder lopen in de versnelling, maar niet als de auto rijdt. Wat betreft auto-inkoop ben zeer tevreden over de snelle en correcte…

An Decoster Er was geen interesse in onze Ford Galaxy van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 400 km om de…

Verkoop uw auto met slechte versnellingsbak of koppeling nu!

Verkoop uw auto met een defecte versnellingsbak of koppeling snel en zonder kosten.

Uzelf verlossen van een auto met een defect is een een garantie voor rust. U heeft niet de last om te zoeken naar een koper, de versnellingsbak te laten repareren of uw kapotte auto voor een te lage prijs te verkopen.

Ons bedrijf betaalt het volledige bedrag voor uw auto meteen uit. Uw probleem is opgelost en u heeft direct de beschikking over het geld!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto verkopen met defecte versnellingsbak bij East European Provider

opkopers autos met defectEast European Provider is gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met schade of defecten. Wanneer u uw auto met defecte versnellingsbak wilt verkopen is het dan ook zeker de moeite waard om deze door ons te laten taxeren.

Ons inkoopproces maakt het mogelijk om eerst een vrijblijvende taxatie te laten te doen en vervolgens maakt u uw eigen beslissing. Doorloop het volgende stappenplan:

Stap 1: U deelt alle relevante gegevens om ons een eerlijke taxatie te laten doen. Wij komen graag te weten wat de staat van uw auto is en voor welke vraagprijs u uw wagen verkoopt.

Stap 2: Zo snel mogelijk gaan wij aan de slag met onze taxatie en brengen wij een bod uit. Wanneer u uw auto aan ons verkoopt halen wij deze overal in Nederland en België gratis op.

Stap 3: U ontvangt het volledige bedrag contant of per bank.

Stap 4: Op afspraak nemen wij uw auto mee.

U hoeft uw wagen dan ook niet naar ons toe te brengen, wij halen uw auto gratis af. Door snel en efficiënt te handelen, bieden wij zo snel mogelijk de juiste prijs voor uw voertuig en beslist u vervolgens of u akkoord gaat. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op wanneer u uw aanbod kenbaar maakt.

Voordelen van East European Provider

inkoop defecte autoEast European Provider begrijpt dat u niet zit te wachten op moeilijkheden en een langdurig inkoopproces. Wij hebben het u dan ook gemakkelijk gemaakt door alle auto’s vanaf bouwjaar 2005 in te kopen. Het maakt ons niet uit wat de kilometerstand of staat van uw wagen is. Door onze brede oriëntatie kunt u met allerlei soorten auto’s bij ons terecht.

East European Provider haalt uw voertuig overal in Nederland en België gratis af. Onze taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. In tegenstelling tot andere inkopers gaan wij graag doelgericht te werk en maken wij het inkoopproces graag zo voordelig mogelijk om een zo hoog mogelijke prijs voor uw tweedehands voertuig te bieden.

Wilt u direct met ons in contact komen? Bel ons in België via +32 (0) 497-852-557 of bereik ons in Nederland op +31 (0) 631-993-048. Per e-mail kunt u contact met ons leggen via info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug