Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met kapotte versnellingsbak verkopen – Snelle inkoop

Gratis Taxatie

Wilt u een auto met kapotte versnellingsbak verkopen? Wij zijn gespecialiseerde auto opkopers en weten met meer dan 15 jaar ervaring precies wat uw auto nog waard is. Daarbij kunnen wij de auto heel snel van u overnemen en betalen we altijd het gehele bedrag vooraf. Zo bent u betrouwbaar én snel van uw auto af.

Wilt u een auto met defecte versnellingsbak verkopen? Dan profiteert u van:

  • Gratis en snelle taxatie.
  • Directe uitbetaling. Per bank of cash.
  • Gratis ophaalservice in NL en BE.
  • Eenvoudig en zonder gedoe uw auto verkopen.

An Decoster Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de…

Fokko van der Schuur-Almere De koppeling was stuk. De auto ging wel zonder lopen in de versnelling, maar niet als de auto rijdt. Wat betreft auto-inkoop ben zeer tevreden over de snelle en correcte…

Inkoop Auto’s koopt alle soorten versnellingsbakken

Ieder type versnellingsbak is anders. Heeft uw auto een versnellingsbak uit onderstaande tabel? Dan kunt u eenvoudig uw auto voor export aanbieden.

Type versnellingsbak Merknamen
Handgeschakelde versnellingsbak 5-bak
6-bak
Automatische versnellingsbak Allshift , Automatic Stickshift, Easytronic, EGS, DSG, Durashift EST, Powershift, S-Tronic, SMG, SSG, Sequentronic, Sportronic, SensoDrive, I-SHIFT, SMT, MultiMode, 2-tronic, Quickshift

Hoeveel is een auto met kapotte versnellingsbak waard?

waarde auto kapotte versnellingsbak De versnellingsbak is een gevoelig onderdeel van een auto. Gaat daar iets stuk, dan is de kans groot dat ook ergens anders schade ontstaat. Bent u van plan om zelf de auto met kapotte versnellingsbak te verkopen? Dealers, handelaren en autoliefhebbers lopen dan vaak met een grote boog om uw auto heen.

De reparatiekosten zijn hoog, dus krijgt u vaak alleen lage biedingen. Zo weten zij zeker dat ze geen verlies maken op de auto. Verkoopt u de auto aan hen, dan bent u degene die verlies maakt.

Koopt wij uw auto op, dan laten we hem repareren in Oost-Europa. Omdat de reparatiekosten daar laag zijn, bieden we u gewoon nog een mooi bedrag voor de auto. De auto krijgt daar dan een tweede leven.

Wilt u weten hoeveel uw auto waard is? Vul dan op deze pagina de gegevens over uw auto in. Vaak bieden we dezelfde dag nog een hoog bedrag op de auto.

Hoe werkt het verkopen van een auto met kapotte versnellingsbak?

Het hebben van een auto met kapotte versnellingsbak is heel vervelend. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het exporteren van auto’s met defecten. Hieronder ziet u hoe eenvoudig u van de auto af bent.

  1. U verzamelt alle gegevens over de auto, maakt een paar foto’s en stuurt die op. Dat kan hierboven, maar u mag ook bellen of mailen.
  2. Wij kijken naar alle gegevens en uw gemaakte foto’s. Daarna kunnen wij de auto eenvoudig op afstand taxeren. Dat doen wij uiteraard gratis.
  3. Vervolgens nemen we contact op en bieden we een eerlijk bedrag. U kunt dan zelf bepalen of u dat bod hoog genoeg vindt.
  4. Bent u tevreden met het bod? Dan betalen wij het bedrag direct op uw rekening. Ook maken we een afspraak om de auto op te komen halen. Voorkeur voor contant geld? Dat nemen we dan mee tijdens het ophalen.
  5. Wij komen de auto op het afgesproken tijdstip ophalen. Uiteraard is dat gratis. Wij nemen ook de vrijwaringspapieren mee. Die hoeft u alleen even te tekenen. Daarna bent u direct van uw probleemauto af.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe snel kan ik een auto met kapotte versnellingsbak verkopen?

inkoop defecte autoEen auto met kapotte versnellingsbak is voor weinig mensen interessant. Heeft u een goedkopere auto, dan is de dagwaarde van de auto vaak te laag. Heeft u een Audi, BMW of Mercedes, dan zijn de kosten voor onderdelen en de arbeid juist weer te hoog. De enige optie om snel te verkopen is dan om in te gaan op een veel te laag bod.

Gelukkig kunt u de auto ook snel én voor een goede prijs verkopen. Soms duurt het slechts drie dagen voordat u van de auto af bent. Binnen die tijd doen wij een gratis taxatie, betalen we het geld en halen we de auto op.

Inkoop Auto’s heeft jarenlange ervaring met het inkopen van auto’s met een kapotte versnellingsbak. Verkoopt u de auto aan ons, dan profiteert u direct van een snelle en betrouwbare service.

U hoeft dus geen vrij te nemen van werk, geen tientallen telefoontjes af te handelen of veel papierwerk te regelen. U kunt bij ons eenvoudig uw auto verkopen met kapotte versnellingsbak.

Wat gebeurt er met mijn auto bij export?

Inkoop Auto’s is een bedrijf van East European Provider. U kunt al sinds 2006 uw schadeauto of auto met defect verkopen. Wij brengen deze auto’s naar Oost-Europa, waar ze goedkoper worden gerepareerd dan in Nederland.

Ons doel is om deze auto’s een tweede leven te geven. Door het grote verschil in reparatiekosten, is het mogelijk om u een betere prijs bieden voor de auto. Zo krijgt u toch nog een mooi bedrag, en hoeft uw auto niet direct naar de autosloperij.

We vinden het vooral belangrijk om eerlijk en betrouwbaar te werk te gaan. Alles wat wij doen, is dus ook transparant en vooraf duidelijk. We doen een gratis taxatie, betalen het geaccepteerde bod direct en halen de auto gratis op. U betaalt dus niets extra’s voor deze services.

Wij begrijpen dat een kapotte auto vervelend is. Onze service is er daarom op gericht om u zo snel mogelijk van dat probleem af te helpen. We denken dan ook graag met u mee.

Wilt u zelf ervaren waarom andere klanten onze bedrijf omschrijven als correct, snel en betrouwbaar? Neem vandaag nog contact met ons op. Bellen kan naar +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). Ons e-mailadres is info@inkoopautos.com.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2021 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug