Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Ford verkopen bij dé Ford inkoop specialist

Verkoop uw auto nu!

Wilt u vandaag nog een Ford verkopen? Dan bent u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerde Ford opkopers en kunnen aan elke Ford de maximale waarde geven. Ook auto’s met schade of defecten zijn welkom bij ons en kunnen rekenen op snelle taxatie en hoge bedragen.

Laat uw tweedehands Ford nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

 • Gratis ophaaldienst door heel Nederland en België
 • Taxatie is 100% gratis en vrijblijvend
 • U doet zaken met een RDW-erkend bedrijf
 • Direct geld, cash of via bank
 • Hoge bedragen voor alle Ford

An Decoster Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!

Wij hebben met name interesse in de volgende Ford modellen:

ford verkopen

 • Ford B-Max – vanaf 2012
 • Ford C-Max en S-Max – vanaf 2008
 • Ford Fiesta – vanaf 2008
 • Ford Fusion – vanaf 2008
 • Ford Focus – vanaf 2010
 • Ford Galaxy – vanaf 2008
 • Ford Kuga – vanaf 2008
 • Ford Mondeo – vanaf 2008
 • Ford Transit – vanaf 2008

Staat uw Ford hier niet bij? Dat wil niet zeggen dat wij hem niet van u willen overnemen! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is. We moeten wel even het volgende vermelden: wij kopen ook kapotte auto’s of schadewagens, maar wij kunnen geen auto’s innemen die total loss zijn. Het is voor ons belangrijk dat de auto nog gerepareerd kan worden. Wagens die te water zijn geraakt of betrokken zijn geweest bij een zwaar ongeval zijn daarom voor ons niet meer interessant.

Wat is mijn Ford waard?

Veel bedrijven doen de inkoop van Ford, maar weinig bedrijven kunnen de auto echt op waarde schatten zoals wij dat doen. Een Ford met motorschade verkopen, of met een ander technisch defect zal bij veel particulieren en inkopers moeilijk gaan. De meesten beschikken namelijk niet over een goed netwerk om kapotte auto’s door te kunnen te verkopen. Inkoopauto’s heeft dit netwerk wel. Daarom kunnen wij vrijwel altijd de hoogste prijs bieden voor uw Ford, met óf zonder gebreken!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe verkoop ik mijn Ford?

Staat van uw Ford Bij Inkoopautos.com Internet/Particulier
Meer dan 100,000 km
Meer dan 150,000 km
Lichte beschadigingen
Geen keuring of APK
Kapotte motor
Schade na ongeval
Ouder dan 5 jaar
Voor een goede prijs
Voor een matige prijs
Gaat gewoon niet

Hoe bepalen jullie de waarde van mijn Ford?

U kunt heel eenvoudig achter de waarde van uw Ford voor ons komen. Vul simpelweg en geheel vrijblijvend het inkoopformulier elders op deze pagina in. Als u deze heeft, vragen wij u om ook enkele foto’s toe te voegen. Aan de hand van deze gegevens kunnen onze taxateurs en schade-experts heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen. Geheel op afstand! Bij de waardebepaling spelen drie factoren een rol: de algemene staat van uw wagen, de technische staat en de marktvraag.

De algemene staat van uw Ford

 • Kilometers op de teller
 • Bouwjaar
 • Type en uitvoering
 • Motortype
 • Transmissie (manueel of automaat?)
 • Aandrijving (4×4?)
 • Kleur van de lak

De technische staat van uw Ford

 • Heeft uw wagen een geldige keuring/APK?
 • Zijn er problemen met de motor? En met de transmissie/koppeling?
 • Storingen en fouten

De marktvraag. Een tweedehands auto is wordt meer waard wanneer er veel vraag naar is en minder wanneer er weinig vraag naar is. Bij Ford wisselt de vraag enorm daarom fluctueren de prijzen behoorlijk. Een 2009 Ford Mondeo verkopen wij de ene maand voor 4000 euro, de andere voor 3000-3500. Een Ford Kuga verkopen is over het algemeen een succes. Hier is men in Oost-Europa nog steeds gek op!

Welke modellen zijn populair voor export?

auto voor export wegdoenHeeft u een Mondeo, Focus, Kuga, Fiesta, B-max, S-max of een Galaxy? Al deze modellen zijn over het algemeen vrij populair op de exportmarkten (waarbij de Kuga er toch wel met kop en schouders bovenuit steekt). De waarde is zoals gezegd niet erg constant, maar over het algemeen worden goede prijzen geboden. Zeker de waarde van Ford Kuga is heel hoog voor export!

U profiteert bij ons dan ook van het voordeel dat wij kunnen exporteren naar alle landen in Oost-Europa. Anderen zijn vaak gebonden aan een enkel contact, maar inkoopautos.com heeft professionele partners in het gehele continent. Een Ford focus verkopen wij daarom altijd voor de hoogst mogelijke prijs in Polen, Oekraïne of Roemenië. Een Ford B-max verkopen wij dan weer in Roemenië of Polen, want die is daar erg gewild.

De marktvraag op dit moment

Wat we op het moment zien in Polen is bijvoorbeeld dat de vraag naar modellen met benzinemotoren de laatste twee jaar enorm stijgt. In Oekraïne zijn benzinemotoren niet erg interessant. Hier vraagt men voornamelijk naar diesels (vanaf 2011). In Moldavië wil men ook liever dieselmotoren, maar dan wel de wat lichtere modellen en niet meer dan 10 jaar oud.

Veelvoorkomende defecten bij Ford

Door de jaren heen hebben wij veel Fords met problemen voorbij zien komen. We willen graag de meestvoorkomende defecten die wij tegenkomen in de meest populaire modellen met u delen.

Ford Mondeo 4

Oost-Europa houdt van de Ford Mondeo 4. Dit model staat bekend als erg degelijk en ook motorisch is deze wagen dik in orde. Een paar kleine puntjes zijn de volgende:

 • De rubbers bij de deuren slijten relatief snel.
 • De turbomotoren 2.5 liter kennen problemen met de oliepomp. Hierdoor ontstaan lekkages. Meestal treedt dit probleem rond de 80 duizend kilometer op.
 • De benzinepomp kan een probleem zijn. Dit is een dure reparatie, omdat de hele benzinetank moet worden verwijderd om dit te kunnen repareren.
 • Wat we ook vaak zien zijn kapotte distributiekettingen. Deze moeten tijdig worden vervangen (rond de 200 duizend kilometer). Anders treedt zware motorschade op!

Ford Focus 3

De Focus 3 kent met name problemen met de 1.6 dieselmotoren en de powershift automaat. Wat we ook zien:

 • De laklaag van deze wagen is erg zwak. Zelfs het rijden tegen een takje of het iets te ruw wassen van de auto kan leiden tot krasjes. Jammer! Toch zien wij gelukkig weinig roestvorming op deze wagens.
 • De motoren zijn over het algemeen prima! Fords met motorschade zien wij zelden, alleen kan een opwarmende motor nogal eens wat lawaai maken.
 • De powershift automatische transmissie heeft nogal eens last van schokken en produceert soms vreemde geluiden. Zeker in stedelijke gebieden gaat deze niet zo lang mee. Om de 50-60 duizend kilometer dient hier de koppeling van vervangen te worden. Dit is een dure grap!
 • Schokdempers en lagers gaan ook relatief snel kapot. Meestal halen ze de 100.000 kilometer niet.
 • Het stuurmechanisme kent ook behoorlijk wat problemen. Het vervelende is dat dit helemaal verwerkt zit diep in de auto. Reparaties zijn daarom tijdrovend en dus niet goedkoop.

Ford Kuga

Ook deze SUV is enorm populair in onze exportlanden. Hij rijdt lekker over de meestal niet al te beste wegen daar, en gaat bovendien niet snel kapot. Een paar puntjes van aandacht:

 • Het carterventilatiesysteem zorgt soms voor problemen
 • De pakkingen en ontstekingsmodules zijn vatbaar voor defecten
 • Wanneer u een HALDEX-koppelingspomp heeft, bent u slecht af. Deze gaat meestal niet lang mee en kan beter worden vervangen door een model met een betere kwaliteit.

Direct uw Ford verkopen

Wilt u liefst direct heel eenvoudig uw oude Ford met of zonder schade verkopen? Laat uw auto dan gratis en vrijblijvend taxeren door onze schade-experts. U kunt het inkoopformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever uw Ford verkopen via de mail of via telefoon? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Bel ons op +31 (0) 631-993-048 (NL), of  +32 (0) 497-852-557 (BE) of stuur uw email naar info@inkoopautos.com.

Wanneer wij de taxatie op orde hebben, ontvangt u van ons een bod. Wij zijn hier heel transparant in en zullen u waar nodig ook van uitleg voorzien. Wanneer u akkoord gaat zullen wij direct het geld overmaken en een afspraak maken voor de ophaalservice. Deze is ook 100% gratis en wij komen met de oplegger wanneer het u uitkomt. Ook nemen wij een verkoopovereenkomst mee en eventueel een vrijwaringsbewijs (voor Nederland).

Zo hoeft u zich niet bezig te houden met papierwerk en kunt u zich focussen op de mooie dingen in het leven!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug