East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Verkoop uw Ford Transit, C-max, Galaxy, Fusion of Mondeo en bespaar tijd en energie.

East European Provider B.V. koopt uw Ford personenauto of bedrijfswagen onmiddellijk in en betaalt direct uit.

Door een breed netwerk van onze contacten in Oost-Europa hebben wij de mogelijkheid om u een goede prijs te bieden.

Bovendien kopen wij ook alle Ford auto’s in met een hoge kilometerstand of defecten.

De voordelen van ons werk – is uw comfort!

 • Professionaliteit.
 • Scherpe prijs.
 • Goede prestaties.
 • Aangename ervaring!
 • An Decoster Er was geen interesse in onze Ford Galaxy van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 400 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen.…

Wij hebben interesse in:

Verkoop uw Ford Transit, C-max, Galaxy, FusionFord Fiesta Verkopen

 • Ford C-Max en S-Max (vanaf 2006 t/m 2011)
 • Ford Fiesta – (vanaf 2005 t/m 2011)
 • Ford Fusion – (vanaf 2005 t/m 2011)
 • Ford Focus – (vanaf 2006 t/m 2011)
 • Ford Galaxy – (vanaf 2005 t/m 2011)
 • Ford Mondeo – (vanaf 2007 t/m 2011)
 • Ford Transit – (vanaf 2000 t/m 2010)
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Uw Ford, een van de meest populaire auto in Europa, heeft een opkoper gevonden! Verkoop uw Ford Veilig en Snel

Ford verkopen aan East European Provider

East European Provider koopt in principe alle soorten Ford wagens. Inmiddels hebben wij bijna 15 jaar ervaring en zijn daardoor instaat om snel het juiste bedrag te bieden.

Het inkoopproces is voor een groot deel geautomatiseerd wanneer u ons inkoopformulier gebruikt. U doorloopt de volgende stappen wanneer u uw Ford via ons inkoopformulier verkoopt:

 1. Verkoop uw Ford Snel en VeiligWanneer u een vrijblijvende taxatie wilt ontvangen is het noodzakelijk ons inkoopformulier in te vullen. Deel het type Ford dat u te koop aanbiedt, de kilometerstand, de vraagprijs en de staat van uw auto.
 2. Op basis van al deze gegevens gaan wij zo snel mogelijk over tot taxatie en komt ons bod u zo snel mogelijk tegemoet.
 3. Wij brengen ons bod telefonisch of per e-mail aan u uit. U heeft enige tijd om over het bod na te denken en de vrijblijvende taxatie dwingt u nooit om akkoord te gaan.
 4. Wanneer u akkoord gaat maken wij direct een afspraak om uw Ford te betalen en op te halen. Wij betalen uw wagen contant of per bankoverschrijving.
Komt u liever telefonisch of per e-mail in contact? Dan is dat geen probleem, wij kunnen u direct te woord staan en u waar nodig van informatie voorzien.

Voordelen van Ford verkopen bij East European Provider

Opkopers van Ford Auto's - ook met Schade en DefectenHet grote voordeel van het verkopen van uw Ford bij East European Provider is onze lange ervaring, brede deskundigheid en de eerlijke prijs die wij voor iedere auto betalen.

Schade, defecten, een hoge kilometerstand of een negatieve keuring zijn voor ons nog geen redenen om een wagen volledig af te waarderen. Via onze verkoopkanalen kan een Ford weer worden gerepareerd om in het buitenland aan een tweede leven te beginnen.

De vraag vanuit het buitenland drijft ons om uw Ford over te kopen en er de juiste prijs voor te bieden. Ons deskundige team maakt het mogelijk om snel een taxatie te doen en ons bod aan u uit te brengen.

We doen niet moeilijk met zaken als bemiddelingskosten, transportkosten of andere belemmeringen.

Wanneer wij een bod doen staat dit vast en wordt uw Ford of andere wagen op afspraak afgehaald. Blijkt de staat van uw wagen anders dan u heeft aangegeven? Dan wordt het bod ter plaatse aangepast en kunnen we eventueel alsnog tot een overeenkomst komen.

East European Provider vindt flexibiliteit belangrijk en maakt het haar klanten graag zo gemakkelijk mogelijk.

Heeft u nog vragen? Bel naar +32(0) 487-603-848 vanuit België of via +31(0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken op info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met