East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Hyundai verkopen bij dé Hyundai inkoop specialist

Wij kunnen onze vinger er niet goed opleggen, maar op de één of andere manier zien we erg veel Hyundai’s de laatste tijd. Hoewel Hyundai altijd een vrij slechte reputatie had, is dat de laatste jaren helemaal omgedraaid. Onze partners in Oost-Europa roemen deze betaalbare wagen vanwege de goede kwaliteit. Een Hyundai voor export verkopen is dan ook altijd mogelijk bij ons.

Wilt u een Hyundai met defect verkopen? Ook dat is geen probleem. Een Hyundai is relatief goedkoop te repareren, waardoor kapotte auto’s van dit merk misschien nog wel populairder zijn dan wagens in goede staat voor export.

 • Mike uit Maasmechelen Mijn auto ging kapot. Had problemen met de koppeling en achteruit. Inkoopautos.com heb ik via het internet gevonden. Zeer snelle en correcte afhandeling. Alle afspraken werden bevestigd via mail. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Wij zijn geïnteresseerd in deze Hyundai’s:

hyundai verkopen export

 • Hyundai i10 – vanaf 2008
 • Hyundai i20 – vanaf 2009
 • Hyundai i30 – vanaf 2008
 • Hyundai i40 – vanaf 2010
 • Hyundai i50 – vanaf 2011
 • Hyundai ix20 – vanaf 2010
 • Hyundai ix35 – vanaf 2010
 • Hyundai ix55 – vanaf 2008
 • Hyundai Kona – vanaf 2011
 • Hyundai Tucson – vanaf 2008
 • Hyundai Santa Fe – vanaf 2008

Wilt u een andere Hyundai verkopen?

Staat uw gebruikte Hyundai hier niet tussen? Dat wil niet per se zeggen dat wij hem niet van u kunnen overnemen. U kunt ons altijd benaderen, dan kijken wij graag samen met u wat er mogelijk is met uw auto.

Daarbij moeten we wel het volgende vermelden: wij doen zoals gezegd ook de schadeauto inkoop, maar nemen geen auto’s in die total loss zijn. Dat hoeft niet te betekenen dat een auto die in Nederland of België total loss is verklaard dit ook in Oost-Europa is. Sommige reparaties zijn in de Benelux duurder dan de dagwaarde van een auto in goede staat, terwijl diezelfde reparaties in Oost-Europa voor een fractie van de prijs kunnen worden uitgevoerd, waardoor de auto nog een aardig bedrag kan opleveren.

Auto’s die echter betrokken zijn geraakt bij een (zwaar) ongeval of die waterschade hebben opgelopen zijn niet meer interessant voor export. Zoals u zult begrijpen moet het nog mogelijk zijn de auto te repareren.

Wat is mijn Hyundai waard?

wat is mijn auto nog waardEr zijn veel plaatsen waar u een Hyundai kunt verkopen,  maar u zult niet zo snel opkopers van Hyundai vinden die de auto echt op waarde kunnen schatten. Een Hyundai met mankementen verkopen voor een goede prijs zal daarom niet altijd even gemakkelijk zijn.

De meeste particulieren en opkopers beschikken namelijk niet over het grote netwerk aan schade opkopers zoals wij dat doen. Een Hyundai met kapotte motor verkopen wij bijvoorbeeld heel gemakkelijk in Polen of Oekraïne, omdat er daar veel goedkope onderdelen beschikbaar zijn.

Vanwege de lage reparatiekosten is men bereid erg hoge bedragen te bieden voor kapotte Hyundai’s en daar profiteert u van! In onderstaande tabel hebben wij dit schematisch weergegeven.

Hoe verkoop ik mijn Hyundai?

Staat van uw wagen Inkoopautos.com Internet/Particulier
> 100,000 km op de teller
> 150,000 km op de teller
Geen technische keuring
Lichte beschadigingen
Carrosserieschade
Defecte motor
> 5 jaar oud

 

U krijgt een goede prijs
U krijgt een matige prijs
U krijgt helemaal niets

 

Zo bepalen wij de waarde van uw Hyundai

Wilt u gratis en vrijblijvend achter de waarde van uw Hyundai komen? Dat gaat heel eenvoudig. U vult simpelweg het inkoopformulier op deze pagina in. Voeg daar bij voorkeur ook enkele foto’s van uw auto bij. Aan de hand van de gegevens die u ons geeft kunnen onze ervaren taxateurs heel precies de waarde van uw auto bepalen.

Waar onze taxateurs zoal naar kijken? Er zijn drie zaken die belangrijk zijn: de algemene staat van uw Hyundai, de technische staat en de marktvraag.

De algemene staat

 • Aantal gereden kilometers
 • Het bouwjaar
 • Motortype
 • Uitvoering
 • Handgeschakeld of automatische versnellingsbak?
 • Welke kleur?
 • Aantal wielen dat aangedreven wordt

De technische staat

 • Is de auto gekeurd?
 • Zijn er problemen met het ‘hart’ van de auto? (motor/transmissie/koppeling)
 • Elektronische storingen of fouten

De marktvraag

Een gebruikte auto wordt meer waard als er meer vraag naar is en minder als er minder vraag naar is. Hierbij spelen zowel de marktvraag hier in de Benelux als de vraag in de exportlanden een rol. Bij Hyundai zien we dat de vraag (zowel hier als daar) steeds groter wordt. Dit is goed nieuws, want hierdoor worden gebruikte Hyundai’s steeds meer waard!

In principe kunnen wij alle Hyundai’s overal in alle Oost-Europese landen kwijt, behalve in de Baltische staten. Deze neigen op het moment vooral naar het kopen van SUV’s, dus die zijn vooral geïnteresseerd in de Kona. Een speciale vermelding verdient de Hyundai i30, die is op het moment heel populair in Oekraïne. Op een van de grootste afzetmarkten, Polen, zijn Hyundai’s met motoren met een inhoud tot 2000 cc heel populair.

Inkoop defecte Hyundai: wat u moet weten

Wilt u een kapotte Hyundai verkopen? Dan bent u niet alleen! Reeds honderden mensen verkochten via onze website hun defecte Hyundai aan ons. Het is ons opgevallen dat er bij dit merk weinig echt structurele problemen zijn. Meestal zien we dan ook carrosserieschade of wagens met een hoge kilometerstand of achterstallig onderhoud. We zien alleen wel regelmatig problemen met de ix35 en de Santa Fe.

Defecte Hyundai ix35

 • Problemen met de transmissie: De aandrijfas is een zwak punt. De verbindingen hebben een zwakke bescherming tegen corrosie. Het gevolg: roestvorming. Meestal treden defecten op na 50 – 100 duizend kilometer. Worden de symptomen hiervan genegeerd, dan kan de as afbreken, waardoor een nieuwe transmissie zal moeten worden ingebouwd.
 • Problemen met het stuurhuis: Met name de vierwiel aangedreven ai xx heeft last van defecten aan het stuurhuis.
 • Zwakke schokdempers: Ook deze moeten regelmatig vervangen worden

Defecte Hyundai Santa Fe

 • Zwakke lak: Zoals bij wel meer Koreaanse auto’s zien we bij de Santa Fe dat er snel krassen ontstaan in de lak. Desondanks valt het mee met de roestvorming.
 • De ophanging: De lagers bij de schokdempers aan de voorwielen slijten erg snel. Meestal moeten er al na 50 duizend kilometers nieuwe lagers geïnstalleerd worden.
 • Stuurhuis: Ook bij de Santa Fe is het stuurhuis een zwakke plek. Meestal moeten er voor de 100 duizend kilometer op te de teller diverse reparaties aan worden uitgevoerd.

Verkoop direct u Hyundai

Wilt u nu direct uw Hyundai verkopen? Laat uw wagen dan eerst gratis en vrijblijvend taxeren. Vul het inkoopformulier in of mail ons op info@inkoopautos.com. Bellen kan ook. Bel ons op +31(0) 631-993-048 (NL) of  +32(0) 487-603-848.

Wanneer onze taxateurs uw taxatie op orde hebben, zullen wij een bod uitbrengen op uw auto, samen met een uitleg waar nodig. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw wagen direct verkocht en maken wij het geld over. Pas dan maken wij een afspraak om de auto op te halen (wanneer het u uitkomt). Onze ophaalservice is overigens ook helemaal gratis, want wij rekenen hier geen kosten voor. Wij nemen ook een vrijwaringsbewijs mee (voor Nederland) en een verkoopovereenkomst, zodat alles administratief op een legale wijze in orde kan worden gemaakt.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met