Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkopers Volkswagen – Uw Volkswagen verkopen doet u hier!

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Volkswagen verkopen? Doe het bij dé Volkswagen inkoop specialist van Nederland en België. Al meer dan tien jaar zijn wij actief in de aankoop van tweedehands Volkswagens voor export. Ook kapotte Volkswagens verkopen doet u hier!

Wilt u direct uw VW verkopen? Vul dan gratis en vrijblijvend het inkoopformulier in en wij doen u binnen een paar uur een bod. Daarbij profiteert u gegarandeerd van:

 • 100% gratis taxatie
 • 100% gratis ophaaldienst door heel Nederland en België
 • Erkende opkoper sinds 2006
 • VW inkoop tegen de maximale waarde
 • Direct geld

Annemiek – Noord Brabant Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.

Wij zijn geïnteresseerd in onder andere deze modellen:

volkswagen inkoop bedrijf

 • VW Amarok – vanaf 2011 t/m 2016
 • VW Caddy – vanaf 2010 t/m 2016
 • Volkswagen Crafter – vanaf 2007 t/m 2016
 • VW Golf – vanaf 2007 t/m 2016
 • VW Jetta – vanaf 2007 t/m 2016
 • VW Passat – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volkswagen Polo – vanaf 2009 t/m 2016
 • VW Scirocco – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volkswagen Sharan – vanaf 2007 t/m 2016
 • VW Tiguan – vanaf 2007 t/m 2016
 • VW Touareg – vanaf 2007 t/m 2016
 • Volkswagen Touran – vanaf 2008 t/m 2016
 • VW Transporter – vanaf 2007 t/m 2016
Staat uw model of bouwjaar niet in deze lijst? Grote kans dat wij hem toch van u kunnen kopen. U kunt altijd contact met ons op nemen hierover. U kunt, zoals gezegd, ook uw kapotte Volkswagen verkopen aan ons, maar deze moet dan niet ‘total loss’ zijn. Bij de aankoop van schadewagens is het voor ons belangrijk dat de wagen nog gerepareerd kan worden.

Volkswagen voor export verkopen

Mensen in Oost-Europa zijn erg geïnteresseerd in uw oude en wellicht defecte Volkswagen. Volkswagen Touareg verkopen wij erg veel in de Baltische landen Litouwen en Letland, maar ook in bijvoorbeeld Polen, Roemenië (waar de Sedan erg populair is) en de Balkan. De Passat is in heel Oost-Europa heel populair, ook in Oekraïne, al koopt men daar enkel de B7 en B8 vanwege de Euro 5 norm. Vijfdeurs VW Golf 5, 6 en 7 kunnen wij overal kwijt. Ook werken wij samen met veel Touran opkopers, die erg goedkoop uw auto kunnen repareren, waardoor hij voor ons, en dus voor u, extreem veel waard wordt!

Inkoop defecte VW – Deze defecten komen wij vaak tegen

waarde vw passatWilt u een Volkswagen met defect verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door de jaren heen hebben wij veel geleerd over de problemen bij deze wagens. Wij delen onze verworven kennis graag met u.

Koppeling vliegwielmassa

Dit is een veelvoorkomend defect bij vrijwel alle VW auto’s. Onze ervaring leert ons dat elke 80.000 – 100.000 km dit onderdeel vervangen dient te worden. U kunt dit overigens zelf controleren: zet de motor aan en laat deze warm lopen. Wanneer de motor warm is moet u luisteren. Hoort u een ratelend geluid? En gaat dit weg wanneer u de koppeling indrukt? Dan zal de vliegwielmassa binnenkort vervangen moeten worden.

Motorschade

Bij de 2.0 TDI motoren komen wij vaak schade tegen als gevolg van problemen met de oliepomp. Ook bepaalde problemen bij de 1.9 TDI motoren (BLS en BXE) zijn vaak niet te repareren, waardoor de hele motor vervangen dient te worden. Ook zien wij vaak defecten aan de koppakking. Een laatste punt is de levensduur van de distributieketting bij TSI benzinemotoren. Deze wil nog wel eens lager uitvallen dan gepland. De gevolgen zijn dan niet mild. De motor is onbruikbaar geworden en moet vervangen worden, wat vaak meer kost dan de waarde van uw auto!

Overige problemen

Ook komen wij dit vaak tegen:

 • Problemen met de automaat
 • Versnellingsbak (vooral bij DSG en 2.0 TDI)
 • Turbo
 • Koppeling
 • Homokineet
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wat is de waarde van mijn Volkswagen?

volkswagen verkopen

Wij bepalen helemaal gratis de waarde van uw auto op afstand. Wanneer u het inkoopformulier invult, zullen wij de waarde van uw wagen afleiden uit de gegevens die u aan ons geeft. Daarbij kijken wij voornamelijk naar drie zaken.

Taxatie op basis van algemene staat

Ten eerste is het voor ons belangrijk wat de algemene staat van uw model Volkswagen is. De leeftijd van de auto (het bouwjaar) speelt daarbij een belangrijke rol, evenals de kilometerstand. Daarnaast is het belangrijk welke motor (vermogen) en welke versnellingsbak (manueel of automatisch) er in uw auto ligt, hoe de aandrijving werkt (4×4, achterwiel of voorwiel?). Ook de kleur van de auto is belangrijk, evenals de uitvoering. Heeft u een Trendline, Comfortline, Highline of Sportline model?

Taxatie op basis van technische staat

Ten tweede kijken wij bij de waardebepaling naar de technische staat van de wagen. Wanneer was de laatste technische controle (APK)? Hoe is de motor er aan toe? Wat is de staat van de versnellingsbak en van de koppeling? Heeft de auto te kampen met technische storingen? Deze zaken zijn vanwege eventuele reparatiekosten van belang voor onze partners.

Taxatie op basis van marktanalyse

Ten derde moeten wij ook kijken naar de vraag naar uw type Volkswagen in de landen waar wij naar exporteren, maar ook hier in Nederland en België. Een wagen die erg geliefd is kunnen wij nu eenmaal eenvoudiger verkopen, en van zo’n wagen gaat de waarde ook voor u omhoog. De Passat B6, B7 en B8 zijn altijd erg populair, net als de Touran. Ook een VW Golf verkopen is erg winstgevend op het moment.

Indicatie van de waarde van uw Passat

Een Volkswagen verkopen doet u bij ons niet alleen heel snel en gemakkelijk, u krijgt er ook nog eens de beste prijs voor. In onderstaande tabel ziet u een schatting van wat wij als opkoper VW Passat, betalen voor uw wagen met gebreken. Zoals u kunt zien, krijgt u van ons tot wel 1500 euro meer voor uw wagen dan bij de dealer. Een Volkswagen met defect verkopen doet u dus het beste hier!

Volkswagen Passat
Bouwjaar 2008/2009
inkoopautos.com Dealer inruil prijs
Motorschade 1500-2500 euro 1000-1500 euro
Defecte versnellingsbak 2000-2500 euro 1500-2000 euro
Kilometerstand boven 250,000 2500-3500 euro 1800-2500 euro

Verkoop direct uw Volkswagen!

Wilt u vandaag nog eenvoudig uw Volkswagen met mankementen (of zonder mankementen) verkopen? Vult u dan vrijblijvend ons inkoopformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze schade-experts zullen dan vaak dezelfde dag nog een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw auto. Als u hiermee akkoord gaat, ontvangt u direct het geld via overschrijving (of cash bij de ophaal) en komen wij de auto kosteloos binnen enkele dagen ophalen bij u thuis. In dringende gevallen kunnen wij soms zelfs dezelfde dag nog bij u komen ophalen.

Heeft u vragen of verkoopt u uw auto liever via de mail of telefoon? Aarzel dan niet om ons een mail te sturen op info@inkoopautos.com of bel gratis +31 (0) 631-993-048 (NL), of  +32 (0) 497-852-557 (BE). Wij staan u graag te woord!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug