Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Uw Volkswagen verkopen? Dat doet u snel, gratis en zonder gedoe met onze VW-inkoopservice! Het werkt heel simpel: laat uw auto vrijblijvend taxeren, ontvang ons bod, ga akkoord, ontvang direct geld en laat uw auto gratis ophalen, door heel de Benelux. Al meer dan 15 jaar kopen wij op deze manier Volkswagens. Alle auto’s zijn welkom, ook met hoge kilometerstanden, schade of defecten! Meer weten? Lees verder of laat uw auto direct gratis taxeren.

Auto inkoop Volkswagen – Vanaf bouwjaar 2009

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Eerlijk en gegarandeerd bod
 • Direct geld na akkoord
 • Gratis ophaaldienst in Nederland en België
 • Voor alle VW-auto’s, ook met schade
 • Al meer dan 15 jaar erkend autobedrijf
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Stap voor stap uw VW verkopen

  Taxeren
De taxatie is gratis en vrijblijvend. Vul het formulier in en binnen een uur ontvangt u een eerlijk en gegarandeerd bod.

  Bod ontvangen
U ontvangt het bod op uw auto in uw mailbox. Vervolgens is het aan u: gaat u akkoord of denkt u er nog even over na?

  Uw geld ontvangen
Akkoord gegaan met ons bod? Dan zorgen wij dat het afgesproken bedrag direct op uw bankrekening komt te staan. Liever contant? Dan betalen wij u tijdens de ophaal.

  Gratis ophaal
Binnen enkele dagen komen wij gratis en op afspraak uw Volkswagen ophalen. Dit kan zoals gezegd door heel Nederland en België.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Caroline – SoestCaroline – Soest
  Uitstekende service, snel, komen afspraken na, alles keurig afgewikkeld en een goede prijs. Absoluut een aanrader!
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Boris Wicherink – HoofddorpBoris Wicherink – Hoofddorp
  Prima service. Redelijke prijs gekregen voor mijn 13 jaar oude VW Passat. De afhandeling en communicatie is netjes, vlot en stipt verlopen. Ik ben een tevreden klant en zal ze zeker weer benaderen indien nodig.
 • Miquel – MaastrichtMiquel – Maastricht
  Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • P. Willemsen – DuivenP. Willemsen – Duiven
  Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur, gewoon netjes geregeld. Top, bedankt!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt
 • Stefan Soeteman — EmmenStefan Soeteman — Emmen
  ‘Mijn Volkswagen Golf 6 verkocht, van te voren duidelijke afspraken gemaakt en scherpe prijs, alles is netjes nagekomen.’ Groeten Stefan

Wij kopen uw Volkswagen

Model Bouwjaar Model Bouwjaar
Amarok 2011 – 2019 Sharan 2009 – 2019
Caddy 2009 – 2019 T-Cross 2018 – 2019
Crafter 2009 – 2019 Tiguan 2009 – 2019
Golf 2009 – 2019 Touareg 2009 – 2019
Jetta 2009 – 2019 Touran 2009 – 2019
Passat 2009 – 2019 T-Roc 2017 – 2019
Polo 2009 – 2019 Transporter 2001 – 2019
Scirocco 2009 – 2017

Wij zijn geïnteresseerd in alle VW-modellen vanaf bouwjaar 2009. Of het nu gaat om een kleine auto, een middenklasser of een busje, wij kopen hem graag van u over. Ook diesels, hybrides, ev’s en natuurlijk benzinewagens zijn welkom. Ook de technische staat maakt voor ons niet uit, zolang de auto nog gerepareerd kan worden (sloopwagens zijn voor ons dus niet interessant).

Laat jouw Volkswagen vandaag nog gratis taxeren

Inkoop VW – Ook met problemen en mankementen

Wilt u een Volkswagen met defect verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kopen vrijwel dagelijks Volkswagens met uiteenlopende problemen. Omdat wij de auto’s voordelig in het buitenland kunnen laten repareren, krijgt u er bij ons de allerbeste prijs voor. De volgende problemen zien we vaak.

Koppeling vliegwielmassa

Dit is een veelvoorkomend defect bij vrijwel alle VW auto’s. Onze ervaring leert ons dat elke 80.000 – 100.000 km dit onderdeel vervangen dient te worden. U kunt dit overigens zelf controleren: zet de motor aan en laat hem warm lopen. Wanneer de motor warm is moet u luisteren. Hoort u een ratelend geluid? En gaat dit weg wanneer u de koppeling indrukt? Dan zal de vliegwielmassa binnenkort vervangen moeten worden.

Motorschade

Bij de 2.0 TDI motoren komen wij vaak schade tegen als gevolg van problemen met de oliepomp. Ook bepaalde problemen bij de 1.9 TDI motoren (BLS en BXE) zijn vaak niet te repareren, waardoor de hele motor vervangen dient te worden. Ook zien wij vaak defecten aan de koppakking. Bij de TSI-motoren beginnen problemen vaak met de distributieketting. Deze gaat op den duur te los zitten en dat is vaak het begin van meer problemen, vooral als u hier niet op tijd bij bent!

Overige problemen

Ook komen wij deze problemen regelmatig tegen:

 • Problemen met de automaat
 • Versnellingsbak (vooral bij DSG en 2.0 TDI)
 • Turboschade
 • Koppeling versleten
 • Homokineet

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Opkopers Volkswagen met schade

Problemen of schade Wij kopen uw VW
Technische schade of problemen
Schade door aanrijding (blikschade, koplampen, etc.)
Zonder geldige keuring (APK)
Motorschade
Bakschade of kapotte automaat
Versleten koppelingsplaat/koppeling
Defecte turbo
Storingen en computerproblemen
Ophanging/chassis/vering
Auto is total loss (sloopauto)

Volkswagen Polo verkopen

De Volkswagen Polo staat bij onze buitenlandse partners bekend als een populaire auto, waar altijd vraag naar is. Het compacte formaat in combinatie met de premium uitstraling maken deze wagens tot ver over de grens zeer geliefd. Daarom zijn wij altijd op zoek naar Polo’s voor onze inkoopservice. U kunt hiervoor altijd een zeer goede prijs verwachten, ook met schade of defecten. Benieuwd wat uw Polo waard is bij ons? Laat hem dan gratis en vrijblijvend door ons taxeren.

VW Transporter verkopen

Ook een VW Transporter is een bijzonder populaire wagen. Of het nu gaat om een bestelbus, een personenbusje of zelfs een camper, wij kopen hem met plezier van u over. Wat u misschien al heeft gemerkt is dat andere autobedrijven terughoudend zijn met het kopen van Transporter busjes. Dit komt vaak door de hoge kilometerstand. Voor ons maakt dit niet uit, want ook busjes met veel kilometers op de teller zijn meer dan welkom!

Wat is mijn Volkswagen waard?

Wilt u direct weten wat uw specifieke auto waard is? Laat onze experts hem dan gratis voor u taxeren! Zij kijken hierbij met name naar drie factoren: de algemene staat, de technische staat en de marktvraag op dit moment. Meer weten? We leggen het graag voor u uit.

Algemene staat

Ten eerste is het voor ons belangrijk wat de algemene staat van uw Volkswagen is. De leeftijd van de auto (het bouwjaar) speelt daarbij een belangrijke rol, evenals de kilometerstand. Daarnaast is het belangrijk welke motor (vermogen) en welke versnellingsbak (manueel of automatisch) er in uw auto liggen en hoe de auto wordt aangedreven (4×4, achterwiel of voorwiel?). Ook de kleur van de auto is belangrijk, evenals de uitvoering. Heeft u een Trendline, Comfortline, Highline of Sportline model?

De technische staat van uw VW

Ten tweede kijken wij bij de waardebepaling naar de technische staat van de wagen. Wanneer was de laatste technische controle (APK)? Hoe is de motor er aan toe? Wat is de staat van de versnellingsbak en van de koppeling? Heeft de auto te kampen met technische storingen? Deze zaken zijn vanwege eventuele reparatiekosten van belang voor onze partners.

Analyse dynamiek op de markt

Ten derde moeten wij ook kijken naar de vraag naar uw type Volkswagen in de landen waar wij naar exporteren, maar ook hier in Nederland en België. Een wagen die erg geliefd is kunnen wij nu eenmaal eenvoudiger verkopen, en van zo’n wagen gaat de waarde ook voor u omhoog. De Passat B6, B7 en B8 zijn altijd erg populair, net als de Touran. Ook een VW Golf verkopen is erg winstgevend op het moment.

Bereken direct de waarde van mijn auto

Direct uw Volkswagen verkopen

Wilt u direct weten wat uw auto waard is? Of wilt u direct uw Volkswagen verkopen? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend door ons taxeren. Binnen een uur ontvangt u van ons een eerlijk en gegarandeerd bod. Tevreden met ons bod? Dan kunt u de auto direct voor dat bedrag verkopen en maken wij het bedrag direct over. Vervolgens komen wij de auto gratis bij u thuis ophalen.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug