Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wat is mijn auto waard voor export ?

Bied uw auto gratis aan!

Bent u geïnteresseerd in het te koop aanbieden van uw auto voor export? En twijfelt u nog tussen verkopen voor export en verkopen op de binnenlandse markt? Dan is het slim eens te kijken naar wat uw auto waard is voor export. Veel auto’s zijn meer waard bij export, maar er zijn uitzonderingen. Wilt u direct weten wat uw auto waard is voor export en direct de mogelijkheid krijgen te verkopen? Laat uw wagen dan gratis en vrijblijvend taxeren. Meer weten over exportwaardes? Lees dan verder!

Snelle waardebepaling van auto’s voor export en directe inkoop

 • Gratis vrijblijvende taxatie in 1 uur
 • Direct geld bij akkoord
 • Wat wij bieden is wat wij betalen
 • Zeer goede waarde voor auto’s met problemen
 • Gratis ophaal door heel de Benelux
 • Erkend en betrouwbaar bedrijf sinds 2007
 • Direct geld voor uw auto
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • F. Burgert – AlmereF. Burgert – Almere
  Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Waarde auto voor export is in veel gevallen hoger

auto export waardeHet financiële voordeel bij het verkopen van een auto aan een buitenlander heeft twee oorzaken. De eerste is simpelweg omdat het buitenland veel groter is dan het binnenland. Praten we over de Benelux, dan hebben we het over 30 miljoen mensen. Kijken we naar heel Europa, dan zijn dat er 700 tot 800 miljoen, afhankelijk hoe u telt. En die mensen, dat zijn dus allemaal potentiële kopers van uw oude auto! Per land zijn mensen op zoek naar ander types auto’s. Bij ons zijn met name kleinere auto’s geliefd, terwijl in Duitsland en de Alpenlanden de sedans en luxere auto’s meer in trek zijn. In Oost-Europa zijn het weer SUV’s en andere grote auto’s die in trek zijn. Door te exporteren, kunt u uw auto dus precies daar verkopen waar hij gewild is. En dat zorgt voor hoge prijzen!

Een tweede factor is reparatiekosten. Die zijn in andere landen vaak stukken lager dan hier, vooral als we verder naar het oosten gaan. Met name auto’s met problemen en defecten zijn daardoor zeer geschikt als exportauto. De waarde van een schadeauto kan echt flink hoger liggen bij exporteren!

Sloopauto of exportauto

In sommige gevallen kunnen zelfs total loss auto’s nog flink wat waard zijn voor export. Dit vanwege de lagere reparatiekosten. Neem een 308 uit 2013 met een kapotte motor en nog wat euvels. Een nieuw blok en andere reparaties kosten hier al gauw 5000 – 6000 euro, wat meer is dan de dagwaarde van zo’n auto. Het gevolg? Uw auto wordt tot sloopauto verklaard en u krijgt er nog een paar honderdjes voor het oud ijzer. Zou u kiezen voor export? Dan zijn de kosten voor dezelfde reparatie misschien 5000 euro, en krijgt u dus nog enkele duizenden euro’s voor uw auto. Een groot verschil!

Welke auto’s hebben een goede waarde voor export?

Auto of probleem Zeer goede waarde voor export
Auto’s van 5 tot 10 jaar oud
Hoge kilometerstanden
Zonder keuringsbewijs of APK
Technische mankementen
Schade na ongeval
Auto met motorschade
Problemen met versnellingsbak, koppeling
Kleine auto’s
Auto is in perfecte staat (zo goed als nieuw)
Na zwaar ongeval

Wat is mijn auto waard voor export? Dit zijn factoren in de waardebepaling:

1.Bouwjaar

Dit is de eerste graadmeter in de berekening van de autowaarde. Het is bekend dat als u bij de dealer de drempel overgaat, uw nieuwe auto 10% minder waard is. Auto’s die nog fabrieksgarantie hebben, kunt u voor 75% van de oorspronkelijke prijs verkopen. Wanneer de levensduur van de auto ouder is dan 3 jaar, wordt de waardebepaling complexer. Auto-experts bekijken niet alleen de kilometerstand en leeftijd, maar ook naar het gebruik van de auto. De waarde van een gezinsauto is uiteraard hoger dan de waarde van een taxi.

2. Carrosserie

Iets dat de aandacht van elke koper trekt. De carrosserie, afhankelijk van eventuele defecten, lakschade of lichte beschadigingen, kan de prijs met 30-60% verminderen. Bij de inkoop van auto’s met schade of gebreken aan de carrosserie, moet in gedachten worden gehouden dat dit weerspiegeld wordt in de waarde.

3. Opties en extra’s

Deze bepalen de initiële waarde van de wagen waarover de waardeberekening wordt uitgevoerd. Alarm, audiosysteem, airconditioning, cruise control, lichtmetalen velgen enz.

4. De kleur en de vraag naar het merk

Deze factoren hebben in eerste plaats invloed op de verkoopwaarde van auto’s voor de export. Het is van groot belang niet alleen de statistieken van de interne markt te leren kennen, maar ook de nuances en de vraag van het doelgebied – Oost-Europa – waar de meeste auto’s vanuit Nederland en België worden verkocht. Alleen exportauto-experts hebben regelmatig bijgewerkte en complete informatie en weten welk merk en type auto’s onmiddellijk kunnen of worden verkocht. Inkoop van auto’s voor de export is een specialisme en verhoogt de kans op verkoop.

5. Schade en mankementen

Zijn er problemen met uw auto? Dan maakt dat de auto bij uitstek geschikt voor export. Ook bij exportauto’s zijn schade, problemen en mankementen een factor die de waarde van een auto wat verkleinen, maar veel minder dan bij binnenlandse verkoop. Door uw auto naar de juiste landen te exporteren, laten we u profiteren van lagere reparatiekosten. Zo houdt u meer geld voor uw auto over!

Bereken gratis de waarde van uw auto voor export en verkoop direct

Wilt u direct weten wat de waarde is van uw auto voor export? Dan kunt u deze gratis en vrijblijvend laten berekenen door onze exportauto-experts. Vul het formulier in en vermeld alle belangrijke informatie over uw auto, zoals merk, model, bouwjaar, uitvoering, opties, problemen en mankementen. Binnen één uur ontvangt u dan de waarde van uw auto en kunt u de auto direct voor dit bedrag verkopen. U krijgt direct het geld en daarna komen we uw wagen gratis thuis bij u ophalen, waarna wij deze zullen exporteren.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2023 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug