Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wat is mijn auto waard voor export ?
Juiste waardebepaling van auto’s voor export

Bied uw auto gratis aan!

De inkoop en waarde van auto’s voor export is anders dan de waardebepaling van auto’s voor de binnenlandse markt. Normaal gesproken kunt u uw eigen prijs of waarde bepalen door de prijzen op verschillende marktplaatsen en tweedehands websites met elkaar te vergelijken.

Bent u benieuwd naar de export-dagwaarde van uw auto? Bel ons of vul vrijblijvend ons auto-inkoopformulier in.

R. Valkonet – Nederhorst den Berg Top onderneming om je auto te verkopen. De motor van de Volvo S40 was niet meer in orde en contact gezocht. Foto's gemaakt van de auto en de gebreken aan de carrosserie en binnen een paar uur een bod. Afhandeling meer dan correct, vlot vriendelijk en vooral geen gedoe. Ik ben echt heel erg te spreken over inkoopautos.com!!!

Echter, de verkoop van auto’s voor de export heeft zijn eigen nuances
in de waardebepaling:

waarde auto voor export1. Bouwjaar – Dit is de eerste graadmeter in de berekening van de autowaarde. Het is bekend dat als u bij de dealer de drempel overgaat, uw nieuwe auto 10% minder waard is. Auto’s die nog fabrieksgarantie hebben, kunt u voor 75% van de oorspronkelijke prijs verkopen. Wanneer de levensduur van de auto ouder is dan 3 jaar, wordt de waardebepaling complexer. Auto-experts bekijken niet alleen de kilometerstand en leeftijd, maar ook naar het gebruik van de auto. De waarde van een gezinsauto is uiteraard hoger dan de waarde van een taxi.

2. Carrosserie – Iets dat de aandacht van elke koper trekt. De carrosserie, afhankelijk van eventuele defecten, lakschade of lichte beschadigingen, kan de prijs met 30-60% verminderen. Bij de inkoop van auto’s met schade of gebreken aan de carrosserie, moet in gedachten worden gehouden dat dit weerspiegeld wordt in de waarde.

3. Opties en extra’s – Deze bepalen de initiële waarde van de wagen waarover de waardeberekening wordt uitgevoerd. Alarm, Audiosysteem, Airconditioning, Cruise Control, Lichtmetalen Velgen enz.

4. De kleur en de vraag naar het merk – Deze factoren hebben in eerste plaats invloed op de verkoopwaarde van auto’s voor de export. Het is van groot belang niet alleen de statistieken van de interne markt te leren kennen, maar ook de nuances en de vraag van het doelgebied – Oost-Europa – waar de meeste auto’s vanuit Nederland en België worden verkocht. Alleen exportauto-experts hebben regelmatig bijgewerkte en complete informatie en weten welk merk en type auto’s onmiddellijk kunnen of worden verkocht. Inkoop van auto’s voor de export is een specialisme maar verhoogt de kans op verkoop.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Zoekt u een partij met ervaring? Inkoopautos.com is sinds 2006 actief!

Inkoopautos.com is al bijna 10 jaar actief met het inkopen van auto’s in Nederland en België. Onze procedure werkt uiterst eenvoudig en onze langdurige ervaring maakt het inkoopproces steeds gemakkelijker. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Actief sinds 2006
 • Wij halen uw auto gratis op in Nederland en België
 • Wij communiceren telefonisch of per mail
 • Wij brengen direct een bod uit
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Eventueel kunt u ons invulformulier invullen om zo snel mogelijk een bod te ontvangen. Vul de volgende gegevens in:

wat levert mijn export auto

 • Automerk en type
 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Vraagprijs
 • Aanvullende informatie en staat van de auto
 • Foto’s
 • Contactgegevens

Wij kopen auto’s vanaf bouwjaar 2008 in van merken als Opel, Citroën, Audi, Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, BMW, Renault, Mercedes en meer.

Wilt u de export waarde van uw auto weten? Bel ons op +31 (0) 631-993-048 of via +32 (0) 497-852-557 in België of vul vrijblijvend ons ainkoopformulier in. Per e-mail zijn wij bereikbaar op info@inkoopautos.com

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug