Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Wat is mijn auto waard voor export ?

Bereken Nu Uw Exportwaarde!

Heeft u interesse om uw auto te verkopen voor export, maar bent u onzeker over de waarde vergeleken met binnenlandse verkoop? Het is tijd om te ontdekken wat uw auto echt waard is op de exportmarkt. Vaak zijn auto’s voor export meer waard, hoewel er uitzonderingen zijn. Wilt u meteen weten wat uw auto waard is voor export en direct een verkoopkans grijpen? Laat uw auto dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Benieuwd naar meer details over exportwaardes? Lees verder voor meer informatie!

Waarom Kiezen voor Onze Service?

 • Snelle en nauwkeurige waardebepaling specifiek voor exportauto’s.
 • Ontvang een gratis taxatierapport binnen 1 uur.
 • Transparante prijsstelling – wat we bieden, betalen we ook.
 • Directe betaling voor uw auto bij overeenkomst.
 • Aantrekkelijke prijzen voor auto’s met defecten.
 • Gratis ophaalservice in heel de Benelux.
 • Erkende en betrouwbare dienstverlening sinds 2007.

Vraag Uw Gratis Taxatie Aan!

 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • F. Burgert – AlmereF. Burgert – Almere
  Met plezier zaken gedaan. Vlot, correct en zakelijk. Prettige contacten, vriendelijk en betrouwbaar. Alle afspraken punctueel nagekomen. Erg tevreden over de opbrengst van mijn auto. Ik raad iedereen "East European Provider" aan!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Wat is een Exportprijs Auto?

wat is export auto waardDe term ‘exportprijs auto’ verwijst naar de prijs die een voertuig kan opleveren wanneer het wordt verkocht voor export buiten het land van oorsprong. Deze prijs kan significant verschillen van de marktwaarde in het binnenland om verschillende redenen.

Marktvraag en Beschikbaarheid:

De vraag naar bepaalde automodellen kan in verschillende landen variëren. Sommige modellen die in het binnenland misschien minder gewild zijn, kunnen in het buitenland zeer populair zijn, wat leidt tot een hogere exportprijs.

Valutaschommelingen:

De wisselkoers tussen verschillende valuta’s kan de exportprijs beïnvloeden. Bij een gunstige wisselkoers kan de verkoop van een auto voor export financieel aantrekkelijker zijn.

Regelgeving en Belastingen:

Verschillende landen hebben verschillende regelgeving en belastingen met betrekking tot de import van gebruikte voertuigen. In sommige gevallen kunnen deze factoren de exportprijs verhogen, vooral als er weinig tot geen importbeperkingen zijn.

Staat en Leeftijd van de Auto:

De staat waarin de auto verkeert en de leeftijd kunnen ook een rol spelen. Oudere modellen die goed onderhouden zijn, kunnen in sommige markten een hogere exportwaarde hebben, vooral als ze als ‘klassiekers’ worden beschouwd.

Vervoerskosten en Logistiek:

De kosten voor het transporteren van de auto naar een ander land moeten ook in overweging worden genomen. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de afstand en de logistieke uitdagingen.

Aanpassingen en Specificaties:

Specifieke aanpassingen of zeldzame specificaties kunnen de exportprijs verhogen. Auto’s die zijn aangepast voor specifieke klimaten of terreinen kunnen in bepaalde regio’s meer waard zijn.

Exportprijs vs. Binnenlandse Verkoopprijs: Een Vergelijking

Om de verschillen tussen exportprijzen en binnenlandse verkoopprijzen beter te begrijpen, is hier een eenvoudige tabel die een overzicht geeft:

Factor Binnenlandse Verkoopprijs Exportprijs
Vraag en Populariteit Afhankelijk van lokale trends Kan hoger zijn in andere markten
Valuta Fluctuaties Niet van toepassing Kan prijs beïnvloeden
Regelgeving en Belastingen Vastgesteld per land Varieert per importland
Staat en Leeftijd Belangrijk voor waardebepaling Kan verschillen in waardering
Vervoerskosten Niet van toepassing Moet worden meegerekend
Aanpassingen en Specificaties Kan waarde verhogen Vaak hoger gewaardeerd

In conclusie, de exportprijs van een auto is een complexe variabele die afhangt van meerdere factoren. De marktvraag, regelgeving, en specifieke eigenschappen van de auto spelen een cruciale rol in het bepalen van deze waarde. Voor eigenaars die overwegen hun auto te exporteren, is het essentieel om deze elementen zorgvuldig te onderzoeken om de meest gunstige verkoopprijs te bepalen.

Ontdek Wat Uw Auto Waard Is!

Welke Auto’s Zijn Populair bij Export?

Bij de export van auto’s zijn bepaalde modellen en merken populairder dan andere. Deze populariteit kan variëren afhankelijk van factoren zoals merknaam, betrouwbaarheid, prestaties en de specifieke eisen van de importmarkt. Hieronder vindt u een tabel die enkele van de meest populaire auto’s voor export weergeeft, met een korte uitleg over hun populariteit:

Merk/Model Type Auto Reden voor Populariteit bij Export
Toyota Corolla Sedan/Compact Wereldwijd bekend om betrouwbaarheid en duurzaamheid
Honda Civic Sedan/Compact Geliefd vanwege prestaties en efficiëntie
Volkswagen Golf Hatchback Populair in Europa, veelzijdig en betrouwbaar
BMW 3-serie Luxe Sedan Prestige en kwaliteit, gewild in opkomende markten
Mercedes-Benz E-Klasse Luxe Sedan Synoniem voor luxe, hoge vraag in Azië en het Midden-Oosten
Ford F-150 Pickup Truck Populair in Noord-Amerika, vraag naar grote voertuigen in bepaalde markten
Toyota Land Cruiser SUV/4×4 Betrouwbaar in ruwe terreinen, gewild in Afrika en het Midden-Oosten
Porsche 911 Sportauto Iconische status, gewild bij verzamelaars en liefhebbers
Tesla Model S Elektrische Sedan Groeiende vraag naar elektrische voertuigen, vooral in Europa
Nissan Patrol SUV/4×4 Sterk en duurzaam, populair in ruig terrein en woestijngebieden

Deze tabel geeft een overzicht van de diversiteit van auto’s die populair zijn voor export. De populariteit van deze modellen kan afhangen van regionale voorkeuren, economische factoren, en de behoeften van de markt. Bijvoorbeeld, sommige landen hebben een hogere vraag naar luxe sedans, terwijl andere markten meer gericht zijn op duurzame en betrouwbare voertuigen voor ruig terrein.

Ontdek Nu de Exportwaarde van Uw Auto – Snel, Gratis en Zonder Verplichtingen!

Bent u nieuwsgierig naar wat uw auto kan opbrengen in de exportmarkt? Laat onze experts het gratis voor u berekenen! Vul eenvoudig ons online formulier in met details over uw auto, zoals merk, model, en het bouwjaar. Ontvang binnen een uur een nauwkeurige schatting en de mogelijkheid om uw auto direct voor deze prijs te verkopen. Wij bieden directe betaling en een gratis ophaalservice bij u thuis. Laat deze kans niet liggen – bereken vandaag nog de waarde van uw auto voor export en verkoop met gemak!

Begin met verkopen - vul het formulier in!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug