Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Mercedes Benz verkopen bij dé Mercedes opkoper

Verkoop uw auto nu!

Wilt u nu een Mercedes verkopen en hier direct veel geld voor krijgen? Dan bent u bij ons precies goed! Wij zijn namelijk gespecialiseerde opkopers van Mercedes Benz. Wij bieden standaard de allerhoogste prijzen voor ieder type Mercedes. Ook kapotte auto’s zijn welkom bij ons en kunnen rekenen op zeer hoge prijzen, dankzij een unieke samenwerking met buitenlandse partners.

Laat uw Mercedes nu gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer gegarandeerd van:

 • De hoogste waarde voor uw auto
 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaaldienst
 • Direct geld
 • (RDW-)erkende opkoper van Mercedes
 • Ook inkoop Mercedes met schade (en hoge prijzen!)

Jan Vannieuwenhuysen-Buggenhout Vlotte en correcte afhandeling, eerlijke prijs, stipt nageleefde afspraak! Mercedes e220cdi break van 11/2008 met 281.000km op de teller. Overeengekomen prijs werd zonder discussie cash betaald.

U kunt bij onze de volgende modellen Mercedes Benz verkopen:

mercedes E-Klaase opkoper

 • Mercedes A-klasse – vanaf 2008
 • Mercedes B-klasse – vanaf 2008
 • Mercedes C-Klasse – vanaf 2007
 • Mercedes E-Klasse – vanaf 2008
 • Mercedes ML – vanaf 2007
 • Mercedes Vito – vanaf 2007
 • Mercedes Viano – vanaf 2007
 • Mercedes Sprinter – vanaf 2007

Hoe werkt het verkopen van een Mercedes Benz?

mercedes export opkopersHet verkopen van een Mercedes is bij ons zo eenvoudig dat een kind het kan. Onze meer dan vijftien jaar lange ervaring in het inkopen van Mercedessen en andere wagens heeft ons geleerd hoe we dit voor onze klanten zo fijn en makkelijk mogelijk kunnen maken.

Dit heeft geresulteerd in een heel simpele werkwijze die vrij is van iedere vorm van gedoe. Het enige wat u eigenlijk hoeft te doen is uw auto gratis aan te melden voor taxatie. Daarna doorloopt u automatisch alle stappen en uiteindelijk is uw auto verkocht, en heeft u het geld. Hieronder leest u hoe de inkoop van Mercedes stap voor stap werkt bij ons.

Stap 1: Geheel gratis en vrijblijvende taxatie

Laten we er niet omheen draaien: het gaat om het geld. Wij kunnen u nog zo’n goede service bieden, als u geen goed bedrag voor uw oude wagen kunt krijgen, verkoopt u hem liever ergens anders, toch?

Daarom is de eerste stap bij het verkopen van een auto altijd de taxatie. Wanneer u het taxatieformulier op deze pagina invult, gaan onze taxateurs meteen voor u aan de slag. Aan de hand van de informatie die u ons geeft over uw auto, en eventueel wat foto’s, kunnen zij zeer nauwkeurig de waarde van uw wagen bepalen. Dit duurt niet lang, en meestal hebben zij de taxatie dan ook snel op orde.

Stap 2: U accepteert ons bod

Als de taxatie op orde is, krijgt u van ons een mailtje met ons bod. In tegenstelling tot bij veel andere inkoopbedrijven is dit gegarandeerd de prijs die wij voor uw Mercedes betalen (tenzij de echte auto niet dezelfde is als die van het formulier).

Door dit mailtje te beantwoorden met iets als: “Ja, ik wil (mijn Mercedes aan jullie verkopen)”, kunt u direct uw auto voor het bedrag van de taxatie verkopen. Bellen kan natuurlijk ook!

Stap 3: Samen maken we een afspraak voor de gratis ophaalservice

Na akkoord nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis ophaaldienst. U vertelt ons wanneer we welkom zijn, en vervolgens maken we de afspraak. Zo zorgen we ervoor dat we enkel komen wanneer het u uitkomt, en u dus niet heel de dag hoeft thuis te zitten wachten totdat wij uw oude auto komen ophalen! Overigens kan dit heel snel: als u wilt staan we morgen al op de stoep.

Stap 4: Gratis ophaalservice en u krijgt het geld

Op het afgesproken moment staan wij dat we met onze oplegger bij u voor de deur. Voordat we de auto opladen zorgen we dat alles in orde is. Zo krijgt u van ons een vrijwaring (voor Nederland) en een getekende verkoopovereenkomst. Als u kiest voor contante betaling krijgt u op dit moment uiteraard ook het geld. Vervolgens nemen we uw Mercedes Benz mee en zorgen dat hij een nieuwe toekomst krijgt.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Wij zijn ook opkopers van Mercedes met schade en problemen

Mercedes verkopenHeeft u een Mercedes met mankementen of schade als gevolg van een ongeval? Geen probleem! Ook een defecte Mercedes verkopen is mogelijk bij ons. Ook wagens met hoge kilometerstanden, auto’s zonder keuring of andere problemen zijn welkom bij ons. Omdat wij kapotte auto’s zeer voordelig kunnen exporteren (hieronder leest u hier meer over) krijgt u hier zelfs nog een zeer goede prijs voor.

Hoewel Mercedes één van de meest degelijke automerken is, kan er natuurlijk altijd iets kapot gaan. Dit kan zijn door een ongeval, of door een technisch defect. Wij kopen Mercedes Benz in met onder andere schade aan:

 • carrosserie
 • bumpers en verlichting
 • motor
 • transmissie / koppeling
 • brandstofsysteem
 • storingen in computer en elektronica

Unieke samenwerking met Oost-Europese partners voor export

Wat ons bedrijf (East European Provider) uniek maakt is onze intensieve samenwerking met enkele buitenlandse partijen. Deze partijen hebben mannen in dienst met zogenaamde ‘gouden handen’. Dat wil zeggen dat zij snel en goedkoop defecten aan auto’s kunnen repareren. Waar men hier vaak hele computers nodig heeft, kan een monteur in Oost-Europa vaak door enkel te luisteren al horen wat er met de auto aan de hand is.

Doordat reparaties bij hun zo goedkoop zijn, worden kapotte auto’s stukken meer waard. Een Mercedes met motorschade bijvoorbeeld kost hier in Nederland en België vaak duizenden euro’s om te repareren. Mannen met gouden handen repareren deze auto’s voor de helft of nog minder. Dat betekent dus dat een auto met een kapotte motor honderden, soms zelfs duizenden, euro’s meer oplevert voor export!

Wat is mijn Mercedes waard bij inkoop?

mercedes export opkopersWij kunnen ons voorstellen dat u vooral benieuwd bent hoeveel uw Mercedes nog waard is als u hem bij ons verkoopt. Daar kunt u vrijwel direct achter komen door hem nu aan te melden voor een gratis taxatie. Dit gaat supermakkelijk met behulp van het taxatieformulier. Zo zet u onze taxateurs direct aan de slag.

Zeer hoge prijs voor uw Mercedes Benz

Verder hebben wij goed nieuws: de waarde van een Mercedes is bij ons stukken hoger dan gemiddeld. Hoe dat kan? Dit heeft twee redenen. Ten eerste houden wij onze kosten laag. Ten tweede kunnen wij de Mercedessen altijd voor een hoge prijs doorverkopen bij onze unieke partners.

In tegenstelling tot veel dealers en grote bedrijven, kunnen wij onze kosten laaghouden. Wij hoeven geen duur pand op een zichtlocatie te betalen en ook geen reclamespotjes op tv. Deze kosten berekenen we dus ook niet aan u door, waardoor u de maximale waarde krijgt voor uw auto!

Daarnaast is Mercedes nog altijd razend populair in Oost-Europa. Hier is dat nu wat minder aan het worden, maar in Oekraïne, Polen en Moldavië staat een Mercedes nog altijd symbool voor status. Mensen zijn daar daarom altijd op zoek naar tweedehands Mercedes en bereid hier goede prijzen voor te bieden. Omdat wij een unieke samenwerking hebben met Oost-Europese importeurs profiteren wij van deze hoge marktvraag, en u dus ook!

Andere factoren die de waarde van uw auto bepalen

Naast de marktvraag (veel vraag doet de waarde van een Mercedes stijgen), zijn er nog een aantal andere factoren die van invloed zijn op de hoogte van ons bod. Dit zijn de leeftijd, de kilometerstand, het model, de uitvoering en de technische en onderhoudsstaat.

Hoe minder oud een auto is en hoe minder kilometers deze op de teller heeft, des te meer deze waard is. Hetzelfde geldt voor de motorinhoud: hoe meer vermogen deze levert, hoe meer deze waard is. Ook de uitvoering is wat dit betreft van belang: een auto met veel extra’s kan op een hogere prijs rekenen dan een basisuitvoering.

Tevens zal een goed onderhouden auto (die altijd gekeurd en volgens het boekje onderhouden is) meer waard zijn dan een slecht onderhouden auto met problemen. Ook schade (zowel technisch als aan de buitenkant) maakt een auto minder waard. Overigens zijn schadeauto’s bij ons stukken meer waard dan bij andere partijen omdat wij deze zoals gezegd zeer goedkoop kunnen laten repareren.

Vandaag nog uw Mercedes verkopen voor export

Wilt u nu direct uw Mercedes Benz verkopen? Laat hem dan direct taxeren en ontvang direct een bod op uw oude Mercedes. De taxatie is gratis en geheel vrijblijvend, dus er zijn geen kosten aan verbonden en u bent niet tot verkopen verplicht.

Wel krijgt u meteen de mogelijkheid om uw auto voor dat bedrag te verkopen. Als u hier gebruik van maakt krijgt u direct het geld en halen we de verkochte Mercedes zo snel mogelijk bij u op. Dit kan eventueel al binnen een dag!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug