Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen zonder keuring – Ontvang vandaag nog een hoog bod!

Gratis Taxatie

Wilt u een auto verkopen zonder keuring? Dat kan bij ons, want wij zijn dé auto inkoop specialist van de Benelux. Dankzij meer dan vijftien jaar ervaring en een breed internationaal netwerk zijn wij als geen ander in staat om een goede waarde te geven aan uw afgekeurde auto, ongeacht de schade. Laat uw auto zonder keuring daarom nu taxeren om direct een goed bod te ontvangen en morgen de wagen al verkocht te hebben.

U profiteert bij ons altijd van:

 • Erkend autobedrijf, al vijftien jaar lang
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Direct geld (cash of via bank)
 • Hoge waarde dankzij internationaal netwerk
 • Gratis ophaaldienst
 • Inkoop auto’s met technische schade of aan de carrosserie
 • Ook voor bedrijfswagens en camionettes

Winkeler G – Merelbeke Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

Hoe een auto verkopen zonder keuring? – Vanaf bouwjaar 2008

opkopers auto zonder keuringEen auto die niet door de keuring gekomen verkoopt u bij ons simpel en snel. Het maakt voor ons niet uit dat uw auto afgekeurd is, want wij kunnen aan iedere auto met schade of defecten een goede en eerlijke prijs geven. Voor het verkopen van uw afgekeurde wagen doorloopt u simpelweg de volgende vier stappen:

 1. Laat de auto taxeren
 2. Ontvang ons bod
 3. Ga akkoord
 4. Laat uw wagen ophalen en ontvang direct geld

Stap 1: Gratis autotaxatie

Voordat wij uw auto kunnen kopen is het natuurlijk belangrijk dat we een prijs overeenkomen. Daarom bieden we u onze gratis taxatiedienst aan. Om hier gebruik van te maken vult u simpelweg het formulier op deze pagina in. Wees zo volledig mogelijk. Op deze manier kunnen onze taxateurs een zo goed mogelijke inschatting maken van de staat van uw auto en de hoogste waarde geven. Zoals gezegd maakt het voor de waarde van uw auto voor ons niet uit dat deze is afgekeurd. Wel zouden we uiteraard graag weten waarom deze is afgekeurd, omdat het defect van invloed is op de waarde die wij kunnen toekennen.

Stap 2: Ons bod ontvangen

Wanneer wij uw taxatie op orde hebben, ontvangt u van ons een taxatierapport, inclusief passend en eerlijk bod. Dit kan op rustige dagen al binnen een uur zijn, en anders in ieder geval binnen een dag. Anders dan bij sommige andere bedrijven is dit bod ook daadwerkelijk het geld dat wij voor uw wagen betalen. Geen tweede taxatie dus en ook geen andere grappen.

Stap 3: U gaat akkoord

Bent u tevreden met wat wij bieden? Dan kunt u de auto direct verkopen voor dat bedrag. Stuur ons een mailtje terug met akkoord en dan maken wij alles voor u in orde. We maken een afspraak voor de ophaaldienst (indien gewenst de volgende dag al) en maken indien gewenst het geld direct naar u over via de bank.

Stap 4: Gratis de afgekeurde auto laten ophalen en geld ontvangen

Een afgekeurde auto mag niet meer de weg op. Dat is geen enkel probleem voor ons, want wij komen met onze oplegger naar uw auto toe. Dat kan dus bij u thuis zijn, maar ook bij het keuringsbureau waar deze nu nog staat. Voordat wij de auto opladen zorgen we ervoor dat alles netjes in orde wordt gemaakt. U krijgt van ons dus een getekende verkoopovereenkomst en een goedgevulde envelop met cash.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto tweedehands verkopen zonder keuring – Maximale waarde

wagen verkopen zonder keuringU bent bij ons gegarandeerd van de maximale waarde voor uw tweedehands auto zonder geldige keuring. Dit komt omdat wij uw auto internationaal zullen aanbieden, nadat wij deze gekocht hebben. Een auto verkopen voor export heeft enkele grote voordelen.

Om te beginnen hebben wij op deze manier veel meer keuze wat betreft afzetmarkt. Zoals u misschien wel weet zijn niet alle auto’s overal even populair. In Rusland houdt men bijvoorbeeld erg van grotere wagens en SUV’s, vanwege de slechte kwaliteit van de wegen. Daarom zijn deze daar, ook zonder keuring, veel meer waard dan in Nederland of België.

Een andere factor die van invloed is op de hoge waardes van exportauto’s zijn de lagere reparatiekosten in Oost-Europa. Men werkt er tegen lagere lonen dan hier en er zijn erg veel tweedehands onderdelen beschikbaar om auto’s voordelig te repareren. Daardoor wordt een auto met schade (de reden voor afkeuring) dus meer waard.

Waar wordt een auto op afgekeurd?

Anders dan wat veel mensen denken, worden auto’s met technische problemen en schade niet automatisch afgekeurd. In principe wordt bij een autokeuring slechts naar twee aspecten gekeken. Het eerste is de verkeersveiligheid. Een auto moet in een dusdanige staat verkeren dat u er veilig de baan mee op kan. Denkt u hierbij aan goede remmen en een deugdelijke verlichting. Het tweede aspect is milieuvriendelijkheid. Daarvoor wordt met name gelet op de emissiewaarden van uw voertuig.

Benieuwd waar uw auto op basis van deze twee uitgangspunt zoal op kan worden afgekeurd? Bekijk dan onderstaande tabel:

Waar een auto op afgekeurd wordt (onder meer):
Slechte remmen Schade aan chassis Snelheidsmeter kapot Het stuurhuis
Lekkende remvloeistof Bevestiging motor Verlichting kapot Carrosserieschade
Afmetingen Brandstoflekkages Wielassen Kapotte trekhaak
Massa Kapotte accu Wielen en banden Defecte Katalysator

 

Wij zijn geïnteresseerd in alle afgekeurde auto’s. Kijk hier voor meer informatie over autokeuringen in België en Nederland.

Mag je een auto verkopen zonder keuring?

Met een auto die niet door de keuring is gekomen, mag u niet de weg op. Dat wil echter niet zeggen dat u hem niet mag verkopen. Dat is gewoon toegestaan, mits de koper er ook niet mee de weg op gaat. Deze dient ook allereerst een geldige keuring te verkrijgen voordat hij of zij de auto weer verkoopt aan een consument.

In de praktijk leidt deze situatie uiteraard wel tot moeilijkheden bij de verkoop van een niet goedgekeurde auto. U kunt bijvoorbeeld niet naar een garage of een particulier rijden om uw auto te verkopen en een particulier kan de auto ook niet bij u thuis komen ophalen. Daarnaast zult u nooit een goede prijs krijgen wanneer u verkoopt aan een lokale garage of een particulier. Deze loopt namelijk hoge risico’s bij het kopen van uw auto, wat de prijs flink zal drukken.

Daarom biedt onze online inkoopdienst uitkomst. Wij beschikken over een oplegger, waardoor uw auto zelf niet hoeft te rijden. Nadat wij de auto gekocht hebben zullen wij deze, zoals gezegd, bovendien exporteren naar een land waar de reparatiekosten laag zijn. Hierbij lopen wij nauwelijks risico’s, waardoor wij altijd een goede prijs kunnen bieden voor uw wagen zonder keuring.

Opkoper auto zonder keuring in Limburg, Antwerpen en de rest van België

auto verkopen zonder keuringU kunt bij ons vanuit heel Vlaanderen uw afgekeurde auto te koop aanbieden. Bent u dus op zoek naar een opkoper voor een auto zonder keuring in Limburg? Of zoekt u juist iemand voor de auto inkoop in Antwerpen, Gent, Brugge of een plaats daartussenin? Waar in België u ook woont, bij ons bent u aan het goede adres voor het verkopen van uw wagen. Daarbij maakt het voor ons verder niet uit waar uw auto gestationeerd staat: we kunnen bij u thuis de wagen komen halen, maar bij de garage of nog ergens anders is voor ons ook prima.

Snel een wagen verkopen zonder keuring

Wilt u direct uw auto verkopen zonder keuring? Meld hem nu gratis aan voor een vrijblijvende taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een passend bod en krijgt u de optie om de auto voor dat bedrag te verkopen. Gaat u akkoord? Dan is de auto verkocht en maken wij indien gewenst direct het geld over. De auto halen we gratis op en die keuring nemen we zelf voor onze rekening. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug