East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto zonder keuring verkopen?

Of u nu schade heeft gereden of een defect onderdeel heeft, een afkeuring zit in een klein hoekje.

Wanneer u een auto zonder keuring verkopen wilt, kan dat een afknapper voor een potentiële koper zijn.

Het is namelijk onduidelijk welke kosten gemaakt moeten worden om de wagen weer veilig en rijwaardig te maken.Bevindt u zich in zo’n situatie, dan kan het een onmogelijke klus lijken om een auto zonder keuring te verkopen.

Opkoper auto zonder keuring

Gelukkig kunt u in veel gevallen bij Inkoopautos.com terecht. Dit online initiatief van East European Provider biedt u snel zekerheid over de verkoopbaarheid van uw wagen.

  • Winkeler G – Merelbeke Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

Auto verkopen voor export zonder controle voor de echte waarde van uw auto

wagen verkopen zonder keuringBij het verkopen van een wagen zonder keuring is het vaak lastig om er de echte prijs voor de krijgen. Inkopers zonder het grote internationale netwerk zoals wij dat hebben kunnen namelijk vaak niet goed inschatten hoeveel een reparatie zal kosten. Wij kunnen dat wel, zoals u dat zelf in principe ook kunt.

Hoe? Heel eenvoudig, u maakt de volgende som: Neem de dagwaarde van uw auto, en trek daar de reparatiekosten vanaf. Het bedrag wat u vindt is de waarde van uw auto. Ons geheim? Wij rekenen hele lage reparatiekosten!

Auto verkopen zonder keuring voor export binnen enkele dagen

Na het invullen van het inkoopformulier brengen onze taxateurs vaak nog binnen een dag een bod uit. Gaat u akkoord? Dan is uw auto officieel verkocht en maken wij het geld over. Vervolgens komen we de auto ophalen. Dit alles gebeurt dus binnen enkele dagen!

Hoe bepalen jullie de waarde van de auto zonder inspectie?

Om heel nauwkeurig de waarde van uw auto te bepalen, hoeven onze schade-experts alleen maar enkele algemene gegevens van uw auto te hebben en wat informatie over de schade of de reden dat deze niet door de keuring is gekomen. Wij kennen namelijk de dagwaardes van alle auto’s van na 2005 en wij kunnen ook heel nauwkeurig de kosten voor een reparatie in Oost-Europa bepalen. Soms is het een en ander ons echter niet duidelijk en zullen wij om een extra foto vragen.

Uw auto zonder keuring verkopen kan veel geld opleveren bij ons

Daar waar particulieren en garages in Nederland terughoudend zijn met het kopen van auto’s en bestelwagens zonder keuring, zijn onze professionele partners in Oost-Europa niet bang om een wagen zonder keuring te kopen. Dit zijn namelijk ‘mannen met gouden handen’. opkopers auto zonder keuringVaak zijn ze opgegroeid met een passie voor auto’s en alles wat ermee te maken heeft. Ook al hebben ze geen rapport van de auto of bestelbus tot hun beschikking, binnen enkele minuten weten ze wat er met een wagen aan de hand is, door er alleen maar naar te kijken en er vooral naar te luisteren.

Tel daarbij op dat deze mensen werken voor een lager uurloon dan hun collega’s in de Benelux en dat er veel goedkope tweedehands onderdelen beschikbaar zijn in deze landen, en u zult begrijpen hoe wij zulke lage reparatiekosten kunnen rekenen. Dit leidt zoals gezegd  tot hogere waardes, en daarom kunt u uw wagen zonder keuring voor veel geld aan ons verkopen!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Ontdek wat uw wagen waard is

  • Meewis uit Venlo Opel Zafira uit 2006 zonder keuring verkocht. Betrouwbaar en plezierig contact en prima afhandeling. Aanrader.

Bezit u een personenauto of bedrijfswagen uit 2005 of later en heeft deze de keuring niet weerstaan, maak u dan geen zorgen. De kans bestaat dat u deze auto zonder keuring aan ons verkopen kunt. En het prettige is: u kunt daar al binnen een dag duidelijkheid over hebben.

       opkopers export wagensauto aan opkoper verkopenwagen voor export wegdoen

Als opkopers van auto’s zonder keuring zijn wij altijd op zoek naar wagens met een groot potentieel. Om te ontdekken of wij mogelijkheden in uw wagen zien, vult u het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. Wij nemen razendsnel contact op met de uitslag en, indien van toepassing, een concreet bod.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met