Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen zonder keuring

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een auto verkopen zonder keuring? Dat kan bij ons, want wij zijn dé auto inkoop specialist van de Benelux. Dankzij meer dan vijftien jaar ervaring en een breed internationaal netwerk zijn wij als geen ander in staat om een goede waarde te geven aan uw afgekeurde auto, ongeacht de schade. Laat uw auto zonder keuring daarom nu taxeren om direct een goed bod te ontvangen en morgen de wagen al verkocht te hebben.

U profiteert bij ons altijd van:

 • Erkend autobedrijf, al vijftien jaar lang
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Direct geld (cash of via bank)
 • Hoge waarde dankzij internationaal netwerk
 • Gratis ophaaldienst
 • Inkoop auto’s met technische schade of aan de carrosserie
 • Ook voor bedrijfswagens en camionettes

 • Winkeler G – MerelbekeWinkeler G – Merelbeke
  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Cynthia – BeerseCynthia – Beerse
  Mijn beschadigde Toyota Yaris via deze website verkocht. De afhandeling is correct en naar wens verlopen zelf de gene die hem ophaalde was heel correct en vroeg of alles naar wens was gegaan. De reactie op de auto was snel en geheel naar mijn wens. Zeer goede en snelle inkoop service, een aanrader!
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • H.Siaens – Vlaams-BrabantH.Siaens – Vlaams-Brabant
  Dank u voor de snelle afhandeling en afhaling van de Opel Meriva. Waren er met de som die afgesproken was ! De personen met wie in relaas kwam waren heel klantvriendelijk. Dank u en zal u zeker aanbevelen bij anderen verkopers !!!!!

Taxeer nu gratis mijn auto zonder keuring

Wat is de waarde van een auto zonder keuring?

waarom een auto keuringVoordat u uw auto zonder technische keuring verkoopt wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Daar kunt u direct achter komen door hem gratis door ons te laten taxeren. Onze ervaren taxateurs gaan dan direct voor u aan de slag en bepalen heel nauwkeurig de waarde. Binnen het uur krijgt u vervolgens ons rapport in uw mailbox.

Omdat wij het belangrijk vinden om zo transparant mogelijk te zijn, vertellen we u graag wat meer over wat de waarde van een wagen zonder geldige keuring bepaalt. Er zijn drie belangrijke factoren:

 • Merk, model en uitvoering. Net zoals elke nieuwe auto een andere waarde heeft, zo hebben ook afgekeurde auto’s een andere waarde. U zult begrijpen dat een afgekeurde Porsche Cayenne uit 2017 (we vragen ons inderdaad ook af waarop die zo jong op zou kunnen worden afgekeurd) meer waard is dan een Opel Astra uit 2010 zonder keuringsbewijs.
 • De staat van uw auto. Wanneer er sprake is van defecten (wat altijd het geval is bij afkeuring), dan beïnvloedt dat de waarde van uw wagen negatief. Meer precies moeten de verwachte reparatiekosten van de dagwaarde van uw model worden afgetrokken. Omdat wij hierbij gebruik maken van internationale tarieven, hoeven wij hiervoor een relatief laag bedrag af te trekken. Daardoor zijn de prijzen voor auto’s met defecten bij ons ook zo hoog!
 • De marktvraag in binnen- en buitenland. Hoe meer vraag er is naar het type auto dat u aanbiedt, hoe hoger de waarde wordt. Omdat wij zowel zakendoen met partijen in het binnen- en buitenland, kunnen wij altijd goede prijzen bieden. Auto’s die hier niet populair zijn, kunnen dat in Polen of Oekraïne bijvoorbeeld wel zijn!

Gratis taxatie van uw niet- of afgekeurde auto

Wil u eenvoudig en snel een auto die nog niet gekeurd is of zelfs een afgekeurde auto laten taxeren? Meld hem dan simpelweg aan voor autotaxatie door het formulier in te vullen. Binnen het uur krijgt u dan van ons een bod op de mail!

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto keuren voor verkoop hoeft niet!

Wij krijgen vaak de vraag of het nodig is de auto te laten keuren voordat hij te koop kan worden aangeboden. Het antwoord is dat dit niet nodig is! Een auto kan ook zonder geldige technische keuring verkocht worden. Daarbij moeten we wel opmerken dat het niet overal even eenvoudig is een voertuig zonder keuring te verkopen, want er mag niet mee gereden worden op de openbare weg. De bestuurder is ook niet verzekerd, wat hoge risico’s met zich meebrengt. U kunt dus niet naar de koper rijden, en de koper kan er niet mee wegrijden. Daarom kunt u de auto dus alleen verkopen als u zelf een oplegger heeft om hem weg te brengen of de koper er een heeft. Of u moet hem aan de buren verkopen…

Auto laten keuren of direct verkopen?

Wanneer auto keuringStel u heeft een auto die nog niet gekeurd is en u wilt de auto verkopen. Dan heeft u twee opties: of de auto keuren en dan verkopen of de auto direct verkopen. Wat is slimmer?

Het meest voordelige zal zijn om uw voertuig direct te verkopen. Op deze manier bespaart u immers op de kosten van de keuring. Dit is natuurlijk vooral slim als u weet dat de auto toch al zal worden afgekeurd, op één van de verderop deze pagina genoemde redenen.

Denkt u dat de kans reëel is dat uw auto door de keuring komt? Dan is het misschien interessant om de auto toch te laten keuren, omdat u er dan wellicht nog een jaar mee kunt blijven rijden. Ook kunt u met een gekeurde auto natuurlijk gewoon verzekerd op de weg blijven rijden, dus het zal eenvoudiger zijn om de auto te verkopen aan een particulier. Wordt de auto afgekeurd, dan krijgt u geen nieuw keuringsbewijs.

Voor het verkopen van uw auto bij ons maakt dit overigens niet uit: wij kopen zowel auto’s met als zonder keuring. Ook kunnen wij voor allebei evenveel betalen. Wij kijken namelijk niet naar de keuring, maar naar de staat van de auto (al geven we toe dat dit enigszins met elkaar te maken heeft!).

Meld uw auto gratis aan voor taxatie!

Wie koopt een auto zonder keuring?

Een auto zonder geldig technisch keuringsbewijs kunt u bij verschillende partijen verkopen. Te denken valt in de eerste plaats aan een particulier, en natuurlijk kunt u ook uw wagen verkopen bij de beste auto inkoper van de Benelux.

Auto particulier verkopen zonder keuring

Het voordeel van het verkopen aan een particuliere koper is dat u direct verkoopt aan de eindgebruiker. Hierdoor kunt u er doorgaans een hoge prijs voor krijgen. Het nadeel is wel dat het lastig is de auto te vervoeren, omdat deze niet meer de baan op mag. Ook kost het vrij veel moeite om een geschikte en betrouwbare koper te vinden, tenzij deze bij u in de straat woont natuurlijk!

Ongekeurde auto bij East European Provider verkopen

Bij ons kunt u uw voertuig zonder geldig keuringsbewijs direct en zonder gedoe verkopen. Wij beschikken over een mooie oplegger waarmee we gratis naar uw woning of de stallingslocatie van uw auto of camionette komen. Daarom is het voor ons geen enkel probleem dat uw auto niet meer de weg op mag. Wilt u weten hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Hoe een auto verkopen zonder keuring? – Vanaf bouwjaar 2008

opkopers auto zonder keuringEen auto die niet door de keuring gekomen verkoopt u bij ons simpel en snel. Het maakt voor ons niet uit dat uw auto afgekeurd is, want wij kunnen aan iedere auto met schade of defecten een goede en eerlijke prijs geven. Voor het verkopen van uw afgekeurde wagen doorloopt u simpelweg de volgende vier stappen:

 1. Laat de auto taxeren
 2. Ontvang ons bod
 3. Ga akkoord
 4. Laat uw wagen ophalen en ontvang direct geld

Stap 1: Gratis autotaxatie

Voordat wij uw auto kunnen kopen is het natuurlijk belangrijk dat we een prijs overeenkomen. Daarom bieden we u onze gratis taxatiedienst aan. Om hier gebruik van te maken vult u simpelweg het formulier op deze pagina in. Wees zo volledig mogelijk. Op deze manier kunnen onze taxateurs een zo goed mogelijke inschatting maken van de staat van uw auto en de hoogste waarde geven. Zoals gezegd maakt het voor de waarde van uw auto voor ons niet uit dat deze is afgekeurd. Wel zouden we uiteraard graag weten waarom deze is afgekeurd, omdat het defect van invloed is op de waarde die wij kunnen toekennen.

Stap 2: Ons bod ontvangen

Wanneer wij uw taxatie op orde hebben, ontvangt u van ons een taxatierapport, inclusief passend en eerlijk bod. Dit kan op rustige dagen al binnen een uur zijn, en anders in ieder geval binnen een dag. Anders dan bij sommige andere bedrijven is dit bod ook daadwerkelijk het geld dat wij voor uw wagen betalen. Geen tweede taxatie dus en ook geen andere grappen.

Stap 3: U gaat akkoord

Bent u tevreden met wat wij bieden? Dan kunt u de auto direct verkopen voor dat bedrag. Stuur ons een mailtje terug met akkoord en dan maken wij alles voor u in orde. We maken een afspraak voor de ophaaldienst (indien gewenst de volgende dag al) en maken indien gewenst het geld direct naar u over via de bank.

Stap 4: Gratis de afgekeurde auto laten ophalen en geld ontvangen

Een afgekeurde auto mag niet meer de weg op. Dat is geen enkel probleem voor ons, want wij komen met onze oplegger naar uw auto toe. Dat kan dus bij u thuis zijn, maar ook bij het keuringsbureau waar deze nu nog staat. Voordat wij de auto opladen zorgen we ervoor dat alles netjes in orde wordt gemaakt. U krijgt van ons dus een getekende verkoopovereenkomst en een goedgevulde envelop met cash.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto tweedehands verkopen zonder keuring – Maximale waarde

wagen verkopen zonder keuringU bent bij ons gegarandeerd van de maximale waarde voor uw tweedehands auto zonder geldige keuring. Dit komt omdat wij uw auto internationaal zullen aanbieden, nadat wij deze gekocht hebben. Een auto verkopen voor export heeft enkele grote voordelen.

Om te beginnen hebben wij op deze manier veel meer keuze wat betreft afzetmarkt. Zoals u misschien wel weet zijn niet alle auto’s overal even populair. In Rusland houdt men bijvoorbeeld erg van grotere wagens en SUV’s, vanwege de slechte kwaliteit van de wegen. Daarom zijn deze daar, ook zonder keuring, veel meer waard dan in Nederland of België.

Een andere factor die van invloed is op de hoge waardes van exportauto’s zijn de lagere reparatiekosten in Oost-Europa. Men werkt er tegen lagere lonen dan hier en er zijn erg veel tweedehands onderdelen beschikbaar om auto’s voordelig te repareren. Daardoor wordt een auto met schade (de reden voor afkeuring) dus meer waard.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Waar wordt een auto op afgekeurd?

Anders dan wat veel mensen denken, worden auto’s met technische problemen en schade niet automatisch afgekeurd. In principe wordt bij een autokeuring slechts naar twee aspecten gekeken. Het eerste is de verkeersveiligheid. Een auto moet in een dusdanige staat verkeren dat u er veilig de baan mee op kan. Denkt u hierbij aan goede remmen en een deugdelijke verlichting. Het tweede aspect is milieuvriendelijkheid. Daarvoor wordt met name gelet op de emissiewaarden van uw voertuig.

Benieuwd waar uw auto op basis van deze twee uitgangspunt zoal op kan worden afgekeurd? Bekijk dan onderstaande tabel:

Waar een auto op afgekeurd wordt (onder meer):
Slechte remmen Schade aan chassis Snelheidsmeter kapot Het stuurhuis
Lekkende remvloeistof Bevestiging motor Verlichting kapot Carrosserieschade
Afmetingen Brandstoflekkages Wielassen Kapotte trekhaak
Massa Kapotte accu Wielen en banden Defecte Katalysator

 

Wij zijn geïnteresseerd in alle afgekeurde auto’s. Kijk hier voor meer informatie over autokeuringen in België en Nederland.

Mag je een auto verkopen zonder keuring?

Met een auto die niet door de keuring is gekomen, mag u niet de weg op. Dat wil echter niet zeggen dat u hem niet mag verkopen. Dat is gewoon toegestaan, mits de koper er ook niet mee de weg op gaat. Deze dient ook allereerst een geldige keuring te verkrijgen voordat hij of zij de auto weer verkoopt aan een consument.

In de praktijk leidt deze situatie uiteraard wel tot moeilijkheden bij de verkoop van een niet goedgekeurde auto. U kunt bijvoorbeeld niet naar een garage of een particulier rijden om uw auto te verkopen en een particulier kan de auto ook niet bij u thuis komen ophalen. Daarnaast zult u nooit een goede prijs krijgen wanneer u verkoopt aan een lokale garage of een particulier. Deze loopt namelijk hoge risico’s bij het kopen van uw auto, wat de prijs flink zal drukken.

Daarom biedt onze online inkoopdienst uitkomst. Wij beschikken over een oplegger, waardoor uw auto zelf niet hoeft te rijden. Nadat wij de auto gekocht hebben zullen wij deze, zoals gezegd, bovendien exporteren naar een land waar de reparatiekosten laag zijn. Hierbij lopen wij nauwelijks risico’s, waardoor wij altijd een goede prijs kunnen bieden voor uw wagen zonder keuring.

Laat jouw auto zonder keuring vandaag nog gratis taxeren

Opkoper auto zonder keuring in Limburg, Antwerpen en de rest van België

auto verkopen zonder keuringU kunt bij ons vanuit heel Vlaanderen uw afgekeurde auto te koop aanbieden. Bent u dus op zoek naar een opkoper voor een auto zonder keuring in Limburg? Of zoekt u juist iemand voor de auto inkoop in Antwerpen, Gent, Brugge of een plaats daartussenin? Waar in België u ook woont, bij ons bent u aan het goede adres voor het verkopen van uw wagen. Daarbij maakt het voor ons verder niet uit waar uw auto gestationeerd staat: we kunnen bij u thuis de wagen komen halen, maar bij de garage of nog ergens anders is voor ons ook prima.

Snel een wagen verkopen zonder keuring

Wilt u direct uw auto verkopen zonder keuring? Meld hem nu gratis aan voor een vrijblijvende taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een passend bod en krijgt u de optie om de auto voor dat bedrag te verkopen. Gaat u akkoord? Dan is de auto verkocht en maken wij indien gewenst direct het geld over. De auto halen we gratis op en die keuring nemen we zelf voor onze rekening. Graag tot snel!

FAQ auto verkopen zonder keuring

Kan ik mijn auto verkopen zonder keuring?

Een auto verkopen zonder geldig keuringsbewijs (APK in Nederland) is geen probleem als u de auto verkoopt aan een garagist of voor export. Voor de verkoop aan een particulier moet de auto wel gekeurd worden.

Welke documenten bij verkoop auto zonder keuring?

Bij de verkoop zonder keuring dient u in België de volgende papieren mee te geven:

 • Verkoopovereenkomst (deze maken wij voor u)
 • Inschrijvingsbewijs
 • Gelijkvormigheidsattest
 • Car-pass (niet verplicht voor export)

Vanuit Nederland heeft u een kentekenbewijs met tenaamstellingscode en de kentekenplaten nodig.

Is keuring voor verkoop verplicht bij export?

Als u de auto via inkoopautos.com verkoopt is het niet verplicht uw auto te laten keuren voor verkoop. Wij halen uw auto op met ons eigen transport. Voor de aanvraag van transitplaten en verzekering bij particuliere verkoop is dit wel nodig.

Wie moet keuring voor verkoop doen?

Keuring voor verkoop is niet nodig wanneer u aan ons verkoopt. Indien u (in België) aan een particulier verkoopt, dient u de keuring voor verkoop te laten uitvoeren door een erkend keuringsstation.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug