East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto zonder keuring verkopen?

Of u nu schade heeft gereden of een defect onderdeel heeft, een afkeuring zit in een klein hoekje.

Wanneer u een auto zonder keuring verkopen wilt, kan dat een afknapper voor een potentiële koper zijn.

Het is namelijk onduidelijk welke kosten gemaakt moeten worden om de wagen weer veilig en rijwaardig te maken.Bevindt u zich in zo’n situatie, dan kan het een onmogelijke klus lijken om een auto zonder keuring te verkopen.

Opkopers auto zonder keuring

Gelukkig kunt u in veel gevallen bij Inkoopautos.com terecht. Dit online initiatief van East European Provider biedt u snel zekerheid over de verkoopbaarheid van uw wagen.

  • Winkeler G – Merelbeke Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G

Uw auto zonder keuring verkopen werkt op de volgende manier

opkopers auto zonder keuring

  • Vul het taxatieformulier volledig in
  • U hoort zo snel mogelijk wat uw wagen waard is
  • Akkoord met ons bod? Dan halen wij uw wagen op
  • East European Trader verzorgt het vrijwaringsbewijs
  • U krijgt naar keuze contant of per bankoverschrijving betaald

Het hele proces hoeft maar enkele dagen te duren. In vrijwel alle gevallen is de deal binnen een week afgerond. Let op: wij kopen uitsluitend personenauto’s en bestelwagens in die in 2005 of later zijn gebouwd. In Oost-Europa bestaat grote interesse voor deze wagens. Zoals u hierboven ziet maken wij het u zo makkelijk mogelijk.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Ontdek wat uw wagen waard is

  • Meewis uit Venlo Opel Zafira uit 2006 zonder keuring verkocht. Betrouwbaar en plezierig contact en prima afhandeling. Aanrader.

Bezit u een personenauto of bedrijfswagen uit 2005 of later en heeft deze de keuring niet weerstaan, maak u dan geen zorgen. De kans bestaat dat u deze auto zonder keuring aan ons verkopen kunt. En het prettige is: u kunt daar al binnen een dag duidelijkheid over hebben.

       opkopers export wagensauto aan opkoper verkopenwagen voor export wegdoen

Als opkopers van auto’s zonder keuring zijn wij altijd op zoek naar wagens met een groot potentieel. Om te ontdekken of wij mogelijkheden in uw wagen zien, vult u het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. Wij nemen razendsnel contact op met de uitslag en, indien van toepassing, een concreet bod.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met