Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen met storing

Gratis Taxatie

Wilt u een auto met storing verkopen? Dan bent u bij ons helemaal goed, want wij kopen auto’s, ook als er problemen zijn met de elektronica. Sterker nog: bij ons bent u gegarandeerd van de allerhoogste prijs voor uw auto met elektronische storingen. Dit is omdat wij een unieke samenwerking hebben met enkele buitenlandse auto opkopers, die maximaal betalen voor auto met deze defecten.

Laat daarom nu uw auto taxeren. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien profiteert u dan gegarandeerd van:

  • Gratis ophaal in heel Nederland en België
  • Direct gratis de waarde van uw auto berekenen
  • RDW-erkend auto inkoper
  • Alle schadeauto’s zijn welkom
  • Direct geld en geen gedoe

R. Valkonet – Nederhorst den Berg Top onderneming om je auto te verkopen. De motor van de Volvo S40 was niet meer in orde en contact gezocht. Foto's gemaakt van de auto en de gebreken aan de carrosserie en binnen een paar uur een bod. Afhandeling meer dan correct, vlot vriendelijk en vooral geen gedoe. Ik ben echt heel erg te spreken over inkoopautos.com!!!

U kunt bij ons auto’s met deze soorten elektronicaproblemen verkopen

Storing Geschikt voor onze auto inkoop service
ABS
Emissiesysteem/EGR
Motorsysteem
Versnellingsbak
Accu/startmotor
Steenmarter
Overige

Heeft uw auto een ander type storing of is er iets anders met uw auto aan de hand? Aarzel dan niet om hem toch aan te bieden voor taxatie. Zolang de auto gerepareerd kan worden hebben wij interesse! Twijfelt u aan welk defect uw wagen heeft? Lees dan hier alles over auto elektronica en storingen.

Uw auto verkopen met storing is voordeliger dan repareren

inkoop probleem autosWanneer de computer van uw auto storingen geeft, is er iets aan de hand met de auto. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om te bepalen wat het defect precies is. Daarom kunnen dit soort problemen een zware aanslag zijn op uw portemonnee.

Wij horen vaak verhalen van mensen die naar de garage gaan met een brandend motorstoringslampje, waarna bijvoorbeeld de EGR klep vervangen wordt. Dit kost dan 800 euro. Op de weg naar huis lijkt het probleem inderdaad verholpen, maar de volgende dag brandt het lampje weer. Wat nu weer? U kunt dan weer terug gaan naar de garage om de verstuivers te laten vervangen, de katalysator te laten reinigen of een nieuwe lambdasonde te laten inbouwen. Maar wie garandeert dat het probleem dan verholpen is? Juist: niemand.

Daarom kiezen veel mensen terecht eieren voor hun geld en verkopen hun auto bij ons. Dan krijgen ze direct een mooi bedrag, hebben ze geen gedoe en hoeven ze geen dure reparaties te betalen. Bovendien zijn de waardes die wij aan schadeauto’s geven vrijwel altijd hoger dan de waarde van uw kapotte auto!

Waarom geeft inkoopautos.com de hoogste waarde aan auto’s met problemen?

opkopers auto met storingZoals gezegd zult u in de meeste gevallen bij ons uw auto voor export verkopen. Dit houdt in dat wij na inkoop van uw auto deze zullen doorverkopen aan onze partners in het oosten van Europa. Zoals u misschien wel weet liggen de lonen daar stukken lager dan hier in de Benelux. Dus ook de lonen van de automonteurs!

Daarom zijn autoreparaties daar stukken goedkoper dan hier. Als u zaken met ons doet, profiteert u hiervan. Daarom kunnen wij extreem hoge bedragen bieden voor auto’s met schade en problemen.

Auto met kapotte elektronica verkopen – Hoe het werkt

wat is mijn auto waardHet verkopen van een auto met storing of kapotte elektronica is bij ons zo simpel dat een kind het kan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het (eerlijk en naar waarheid) invullen van het formulier op deze pagina. Daarna gaat alles stap voor stap vanzelf.

Eerste stap – Uw auto gratis laten taxeren

Voordat u uw auto verkoopt, wilt u natuurlijk weten hoeveel deze waard is. Daarom nodigen we u uit om uw auto bij ons te laten taxeren. Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. U vult hiervoor het formulier op deze pagina in en drukt op verzenden. Daarna kunt u nog foto’s toevoegen.

Zo weten wij precies wat het merk, het model, het bouwjaar en de uitvoering is. Als u erbij vermeldt dat er sprake is van elektronische storingen (wees alstublieft zo specifiek mogelijk) en eventueel een foto toevoegt, kunnen onze taxateurs op afstand heel nauwkeurig de waarde van uw defecte auto bepalen.

Tweede stap – Ons bod accepteren

Vrijwel direct ontvangt u van ons een mailtje met het resultaat van de taxatie. De waarde die wij hebben berekend is ook gelijk ons bod. Als u wilt kunt u dus direct de auto voor dat bedrag verkopen! Stuur gewoon een mailtje terug of bel ons, en uw auto is verkocht.

Derde stap – De gratis ophaaldienst inplannen

Nadat u akkoord bent gegaan maken we graag een afspraak om de auto gratis bij u thuis (of ergens anders) te komen ophalen. Wij komen enkel wanneer het u uitkomt. U hoeft dus niet de hele dag vrij te nemen om uw auto te verkopen. Vertel ons waar en wanneer we verwacht worden, en we zullen er zijn!

Vierde en laatste stap – De auto wordt gratis bij u opgehaald en u krijgt het geld

Op het afgesproken adres (en dus op de afgesproken tijd) zorgen wij dat we met onze oplegger voor de deur staan. Vervolgens laden we de auto op en gunnen hem een nieuw leven, maar niet voordat we alles in orde hebben gemaakt. U krijgt van ons een envelop met geld (of directe overschrijving als u dit wenst), een getekende verkoopovereenkomst en eventueel een vrijwaring (voor Nederland).

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Nu direct uw schadeauto verkopen voor export

Wilt u nu direct uw auto met storing verkopen voor export voor de allerhoogste prijs? Laat hem dan nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren. U weet dan vrijwel direct de waarde en kunt als u wilt uw wagen morgen al verkocht hebben en met het geld in uw handen staan. Zonder enkele vorm van gedoe! Tot morgen?

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2021 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug