Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto verkopen met storing (ABS, ESP, Roetfilter, Computer en andere)

Verkoop uw auto nu!

Wanneer de elektronica van uw auto niet meer werkt kan dat een vervelende uitwerking hebben. U kunt te maken hebben met ABS, ESP, EGR klep, het emissiesysteem, de turbodruk of de roetfilter die niet meer werkt.

Loopt de volledige computer van de auto of andere elektronica vast? Ook dan is uw auto niet meer te gebruiken. Omdat dit behoorlijke reparaties met zich meebrengt is het mogelijk interessant om uw auto te verkopen. Zo hoeft u geen hoge reparatiekosten te betalen en kunt u eventueel een andere auto van de resterende waarde kopen.

R. Valkonet – Nederhorst den Berg Top onderneming om je auto te verkopen. De motor van de Volvo S40 was niet meer in orde en contact gezocht. Foto's gemaakt van de auto en de gebreken aan de carrosserie en binnen een paar uur een bod. Afhandeling meer dan correct, vlot vriendelijk en vooral geen gedoe. Ik ben echt heel erg te spreken over inkoopautos.com!!!

Wat is een auto met storing(en) waard?

inkoop probleem autos

Het bepalen van de waarde van een auto met storingen blijkt niet altijd even gemakkelijk. Dit heeft te maken met de complexiteit van een storing. Zo kunt u er bij een storing aan het emissiesysteem, roetfilter, EGR klep, de turbodruk, ABS of ESP rekenen op een onderzoek dat tijd met zich meebrengt. Als de noodzakelijke analyses zijn uitgevoerd is het vervolgens mogelijk om reparaties uit te voeren. Zoals u begrijpt kost het tijd om dit soort onderzoeken uit te voeren en dit ziet u terug in de waarde van uw auto. Ons bedrijf is gespecialiseerd in dit soort reparaties en kan daardoor vaak een hoger bod uitbrengen dan vergelijkbare partijen.

Auto met storingen of defecte elektronica verkopen

Een auto met defecte elektronica verkopen? Inkoopautos.com koopt auto’s met defecten, zonder tussenpersonen en commissie. U krijgt snel uw geld en we staan garant voor zekerheid bij de verkooptransactie. Wij exporteren vervolgens uw defecte auto naar een land in Oost-Europa, waar volop kopers zijn.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Waar kunt u uw auto met storing verkopen?

wat is mijn auto waard

De elektronica van uw auto wordt steeds belangrijker. Wanneer de elektronica van uw auto kapot is wordt het verkopen van uw auto er niet gemakkelijker op. De reparatie van uw elektronica is al snel een behoorlijke investering en zeker wanneer u onverwachts met deze kostenpost zit is dat niet prettig.

Afhankelijk van de schade kunt u al snel denken aan een kostenpost van enkele honderden euro’s tot soms duizend euro. Wanneer u het niet ziet zitten om deze kosten te betalen is het mogelijk uw auto met kapotte elektronica te verkopen. Uiteraard kunt u uw auto op veilingsites aanbieden, maar helaas zitten hier grote risico’s aan verbonden en doet u zaken met een consument in plaats van een professionele inkoper. Wanneer u zaken doet met een professionele inkoper kunt u rekenen op een deskundige taxatie en bent u verzekerd van een snelle inkoopprocedure. Wij begrijpen dat uw auto met kapotte elektronica nog steeds een behoorlijke waarde vertegenwoordigt en niet is afgeschreven.

Voordelen van Inkoopautos.com

opkopers auto met storing

Inkoopautos.com koopt alle voertuigen vanaf bouwjaar 2005 en maakt geen onderscheid tussen auto’s met een hoge kilometerstand, schade of eventuele defecten. Biedt uw auto te koop aan om te ontdekken wat deze waard is, want de taxatie is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij vinden het belangrijk dat de gehele procedure professioneel en met enige snelheid plaatsvindt. Bij het ophalen van de auto ontvangt u de betaling dan ook direct cash of contant. Voor het vervoer van uw tweedehands auto worden geen administratie- of transportkosten doorberekend.

Bel vanuit België naar +32 (0) 497-852-557 of bereik ons in Nederland op +31 (0) 631-993-048. Per e-mail kunt u contact met ons leggen via info@inkoopautos.com
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug