Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met kapotte turbo verkopen – Snelle Inkoop

Bied uw auto gratis aan

Wilt u een auto met kapotte turbo verkopen? Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat uw auto nog waard is. Verkoopt u de auto aan ons, dan bent u daarom verzekerd van het hoogste bod. Uiteraard betalen we u altijd het gehele bedrag vooraf en bent u vrijwel direct van de auto af. Wilt u weten wat uw auto met defecte turbo waard is? Vraag vandaag nog een gratis taxatie aan op onze website.

Verkoopt u een auto aan Inkoop Auto’s, dan profiteert u van:

 • Gratis taxatie op afstand.
 • Betaling vooraf. Per bank of cash.
 • Gratis ophaalservice in Nederland en België.
 • Besparing van tijd én geld.

 • Erwin – UlftErwin – Ulft
  Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze manier een auto heb verkocht. Kreeg een mooie prijs voor mijn Peugeot 5008 met een niet 100% Turbo. Geld stond de volgende dag al op de rekening terwijl de auto pas eind van de week werd opgehaald. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt Erwin
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Taxeer nu gratis mijn auto met defecte koppeling

Hoeveel is een auto met kapotte turbo nog waard?

wie koopt kapotte wagensEen auto met kapotte turbo wordt vaak volledig afgeschreven. Zeker als het geen nieuwe auto meer is, zijn de kosten voor de reparatie namelijk erg hoog. De garage, een handelaar, maar ook iemand op internet zal weinig meer bieden voor de auto.

Dat is natuurlijk logisch. Niemand zit te wachten om de dure reparatie te betalen. In Nederland kunnen die kosten oplopen tot wel 2.000 euro. Dat komt omdat de turbo vaak onder, naast of voor het motorblok zit. Er is dan veel tijd nodig voor de reparatie.

Inkoop Auto’s werkt samen met gespecialiseerde monteurs in Oost-Europa. Hoewel de arbeidsuren in Nederland te duur zijn, kan de auto daar nog wel gerepareerd worden. Wij bieden u daarom gewoon nog een eerlijke prijs voor de auto.

Vraagt u zich af hoeveel uw auto nog waard is? Stuur ons gerust de informatie over uw auto op. We laten dan direct weten hoeveel wij bieden. Heeft de auto nog meer defecten? Ook dan krijgt u van ons een goed bod.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Hoe werkt de inkoop van autos met defecte turbo?

Het exporteren van een auto lijkt misschien moeilijk. Toch is het erg eenvoudig, want u hoeft er bijna niets voor te doen. Hieronder beschrijven we de vijf eenvoudige stappen.

 1. U stuurt ons alle informatie over de auto. Dat kan op deze pagina, maar ook per mail of telefonisch.
 2. Aan de hand van de informatie en enkele gedetailleerde foto’s bepalen wij op afstand de waarde van uw auto. Onze taxatie is altijd gratis.
 3. Wij doen een eerlijk bod op uw auto. U kunt vervolgens bepalen of u het bod op de auto hoog genoeg vindt.
 4. Gaat u akkoord met het bod? Dan storten wij direct het geld over en maken we een afspraak om de auto op te halen. Liever contant geld? Dan betalen we u tijdens het ophalen van de auto. We betalen dus altijd vooraf.
 5. We komen de auto gratis ophalen, op een tijdstip dat u uitkomt. Wij nemen de vrijwaringspapieren mee en u hoeft alleen even te tekenen. We laden de auto op en binnen enkele minuten bent u van de auto af.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe snel kan ik mijn auto met kapotte turbo verkopen?

auto met defecte turbo waardeVerkoopt u zelf een auto met schade of defecten, dan duurt dat vaak erg lang. En krijgt u biedingen, dan zijn deze vaak veel te laag. Het is dus wel mogelijk om snel een kapotte auto te verkopen, maar verwacht dan geen hoog bedrag.

Wilt u de auto snel verkopen, maar toch een hoog bod ontvangen? Inkoop Auto’s rondt het gehele verkoopproces af in slechts enkele dagen. Accepteert u vandaag ons bod, dan betalen wij direct het geld. Zodra het geld op uw rekening staat, komen we de auto ophalen.

Wilt u contant geld en moet de auto met spoed weg? Dan staan we soms al binnen een dag voor de deur. Uiteraard betalen we ook dan altijd het afgesproken bedrag.

Wij zijn professionele auto opkopers. Het verkopen van uw auto gaat bij ons dus snel en veilig. U hoeft geen vrije dag op te nemen en ook nemen wij alle papieren voor uw mee. U hoeft bij het ophalen alleen even te tekenen en u bent direct van de auto af.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Wat gebeurt er met mijn auto bij export?

Inkoop Auto’s is onderdeel van East European Provider. Door ons brede netwerk kunt u eenvoudig uw schade auto verkopen. Wij exporteren die dan samen met andere defecte auto’s naar Oost-Europa. Daar is het vaak nog mogelijk om een auto goedkoop te repareren en een tweede leven te geven.

Wij vinden dat niet alle auto’s met een defecte turbo direct op een autosloperij thuishoren. Door uw auto te exporteren, krijgt u een goede prijs én zorgen we dat iemand anders nog een tijd met uw auto kan rondrijden.

In ons werk staan eerlijkheid en betrouwbaarheid daarbij centraal. Daarom bieden we altijd een zo hoog mogelijk bedrag én betalen we vooraf. Alle kosten zijn ook inclusief. De administratie, de taxatie en het ophalen van de auto zijn bij ons allemaal gratis.

Door op een eerlijke en transparante manier zaken te doen hebben wij sinds 2006 een groot netwerk opgebouwd, zowel in Nederland als in Oost-Europa. Wij laten u graag zelf zien waarom Inkoop Auto’s is uitgegroeid tot de beste auto opkoper van Nederland.

Heeft u vragen, of wilt u op een vlotte en betrouwbare manier uw auto verkopen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op +31 (0) 631-993-048 (NL) of Telefoon niet gevonden (BE). Mailen kan naar info@inkoopautos.com.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug