Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

BMW verkopen aan opkoper in Nederland en België

Verkoop uw auto nu!

Wilt u snel en eenvoudig uw oude BMW verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van BMW’s en kunnen standaard zeer hoge prijzen bieden. Ook defecte BMW’s of BMW’s met schade, zoals motorschade, bakschade, blikschade en defecte koppeling zijn welkom bij ons.

Bied uw BMW direct gratis en vrijblijvend aan voor taxatie en ontvang binnen een dag een gegarandeerd bod. U profiteert daarbij van:

 • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
 • Gratis taxatie
 • Standaard zeer hoge prijzen voor BMW
 • Erkende opkoper met meer dan 15 jaar ervaring
 • Snelle afhandeling en direct geld

KUYS RENE – Nevele Een heel klantvriendelijke en correcte afhandeling van de verkoop van mijn BMW 530d. Alles was super geregeld, afspraken nagekomen echt een top firma. En naderhand nog een heel vriendelijke mail van de baas gekregen, dat doet deugd als je je wagen na elf jaar met toch wat spijt in het hart ziet wegrijden Bedankt

We zijn geïnteresseerd in:

BMW X3 SUV

 • BMW 1-Serie – vanaf 2008 t/m 2016
 • BMW 2-Serie – vanaf 2014 t/m 2016
 • BMW 3-Serie – vanaf 2008 t/m 2016
 • BMW 4-Serie – vanaf 2008 t/m 2016
 • BMW 5-Serie – vanaf 2008 t/m 2016
 • BMW X1 – vanaf 2009 t/m 2016
 • BMW X2 – vanaf 2017
 • BMW X3 – vanaf 2008 t/m 2016
 • BMW X4 – vanaf 2014 t/m 2016
 • BMX X5 – vanaf 2008 t/m 2016
 • BMX X6 – vanaf 2008 t/m 2016

Inkoop gebruikte BMW

Een BMW is niet zomaar een auto. Een BMW rijder houdt van zijn auto en het doet hem pijn in het hart te zien dat zijn BMW schade heeft opgelopen, of zelfs defect is gegaan.

Wij, als BMW inkoop specialist, kunnen deze pijn niet wegnemen, maar we kunnen deze wel verzachten. Hoe? Door u een mooie prijs te bieden voor uw, al dan niet defecte, BMW. Aan ons kunt u met gemak en zeer voordelig uw BMW verkopen.

Wat is mijn BMW waard?

BMW verkopenUw BMW is altijd van waarde voor ons. Hoe hoog de kilometerstand ook is, hoe kapot uw motor ook is, van ons krijgt u altijd een eerlijk transparant bod. U kunt eenvoudig het inkoop formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Om u alvast te helpen hebben wij de drie factoren die de waarde van uw BMW bepalen alvast op een rijtje gezet.

1. Algemene staat van uw wagen

 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Motor type (vermogen)
 • Versnellingsbak (manueel of automatisch)
 • Carrosserie (kleur en eventuele beschadigingen, mankementen)
 • Extra’s (airco, cruisecontrol)

2. Technische staat van de BMW

 • Laatste technische controle
 • Staat van de motor
 • Elektronische storingen en fouten

3. De marktvraag voor een bepaald merk en type

Afhankelijk van het merk, type en de marktvraag in binnenlandse of export markten kan de waarde van uw auto hoger of lager liggen.

Waarom uw BMW voor export verkopen?

Mensen in Oost-Europa zijn gek op BMW. Daarom is er in deze landen veel vraag naar BMW (ongeveer vanaf bouwjaar 2005), wat de prijs opdrijft. Een BMW verkopen in Oost-Europa is dus voor ons heel interessant. U kunt dan ook altijd uw kapotte BMW verkopen aan ons. Waarom zijn deze wagens hier zo populair?

bmw opkopersopkoper bmw

Verschillende landen, verschillende droomauto’s

Voor veel mensen is het rijden in een eigen BMW simpelweg het uitkomen van een jeugddroom. Toch bestaan er nog grote verschillen in smaak tussen inwoners van verschillende landen. In Roemenië, Polen, en Bulgarije zijn tweedehands 3-Serie’s, en de oudere modellen van de X1 en X3 erg populair. Dit in tegenstelling tot Litouwen, Rusland, Oekraïne en Letland, waar de mensen eerder een 5-Serie, 7-Serie of BMW X5 zullen kiezen.

Dit heeft alles te maken met het klimaat en de kwaliteit van de wegen in deze tweede groep landen. In Rusland en Oekraïne ligt vaak sneeuw, waardoor de vierwielaandrijving van bijvoorbeeld de X5, X6 of X3 geen overbodige luxe is. Bovendien zijn hier vaak weinig snelwegen, en zijn er (ook door het klimaat) veel putten gevallen in het wegdek. Een wat hogere auto met betere vering komt dan ook goed van pas.

BMW verkopen of toch repareren?

Uw (defecte) BMW verkopen doet u niet zo maar. Als autoliefhebbers kunnen wij dit goed begrijpen. U denkt misschien aan een reparatie. Wanneer de kosten voor u geen rol spelen is dit ook een goede optie. U behoudt dan uw eigen auto, maar bent wel veel geld kwijt. Wij bieden een alternatief: Verkoop uw defecte BMW aan ons, opkopers BMW. Leg het geld dat u van ons krijgt samen met het geld dat u bespaart op de reparatie, en koop een nieuwe BMW.

Rekenvoorbeeld BMW 5-Serie 2008 met kapotte motor

Wij zullen dit toelichten met een voorbeeld uit de praktijk. Laten we eens kijken naar de BMW 5-Serie uit 2008. Afhankelijk van het model en de extra’s is zo’n wagen, in goede staat, nu 6000 tot 8000 euro waard. Stel nu dat de motor kapot is. Als u dit in Nederland of België laat repareren, kost dit u minstens 5000 tot 6000 euro. Dat wil zeggen dat u maximaal 3000 euro overhoudt (als u geluk heeft), en soms zelfs niets! Bovendien is dan nog maar afwachten of alles blijft werken. Wij geven minstens 3000 euro voor een BMW 5-Serie uit 2008 met een kapotte motor en dit kan oplopen tot 4500 euro, als het een luxe uitvoering is. Dit is een verschil van 1500 tot 3000 euro! Dus wat denkt u? BMW verkopen of toch nog repareren?

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wie doet de inkoop defecte BMW?

Reparatie of inruil van een defecte BMW levert u dus amper iets op. Wellicht bent u toch nog niet helemaal overtuigd dat u aan ons moet verkopen, want u heeft tenslotte nog andere opties. Dat weten wij. U kunt de auto naar de sloop brengen, en u kunt ook zelf een koper zoeken via internet (particulier). Naast het feit dat slopen zonde is, zal het u ook niet veel opleveren.

Particulier via internet verkopen lijkt ons nog een betere optie. Het klinkt ook logisch, want zonder derde partij moet u toch zeker een betere deal krijgen? Als er niet veel schade is aan uw BMW, geven wij u hier gelijk in. In alle andere gevallen: nee. Veel particulieren hebben niets met zware reparaties en zullen niet gauw een auto met veel schade willen kopen. In onderstaande zetten we dit voor u op een rijtje.

Defecte of schade BMW Verkopen

Soort defect/mankement Inkoopautos.com Internet/Particulier
Motor problemen
Versnellingsbak
Ongeval/Schade
Turbo
Koppeling
Kleine beschadigingen
Makkelijk verkoopbaar
Middelmatig verkoopbaar
Moeilijk verkoopbaar

Opkoop/Aankoop schadewagens – Wij zijn uw BMW opkoper

bmw opkopers export

Uw BMW met mankementen verkopen doet u dus het beste bij ons. Vul vrijblijvend het inkoop formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wie wij zijn? Wij zijn East European Provider en zijn gespecialiseerd in de opkoop en aankoop van schadewagens. Wij doen dus ook de BMW inkoop. Aangenaam kennis te maken!

Wij werken al jarenlang succesvol samen met de beste garagisten en autodealers in Oost-Europa. Wanneer u aan ons uw (defecte) auto verkoopt, zullen wij deze doorverkopen aan onze partners in Oost-Europa. Zij kunnen uw auto vervolgens repareren tegen een veel lagere prijs dan hier in Nederland en België, omdat de lonen daar veel lager liggen dan hier. Zo besparen wij kosten, en dit berekenen we door aan u, zodat ook u een goede prijs krijgt!

Wij hebben interesse in 3-Series (E90, E91, E92, E93, F30 en F31), 5-Series (E60, E61, F10, F11 en F07), BMW X-Series (E53, E70, E83, E84 en F25)
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug