Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

BMW verkopen aan opkoper

Bied uw BMW gratis aan!

BMW verkopen? Wij kopen uw BMW voor de beste prijs, zonder gedoe en met de allerbeste service. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief als auto opkopers van BMW. U kunt bij ons ieder model BMW verkopen in elke staat, behalve total loss. Dankzij ons grote internationale netwerk bent u altijd gegarandeerd van een hoge prijs, ook bij schade of defecten. Meer weten? Lees snel verder of laat uw BMW direct gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang binnen een uur een gegarandeerd bod.

Auto inkoop BMW – Betrouwbaar en zonder gedoe:

 • Onze service is 100% gratis en vrijblijvend
 • Gratis taxatie en gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Wat wij bieden = wat wij betalen
 • Direct geld na akkoord, geen gedoe!
 • Alle BMW’s zijn welkom, ook met schade
 • Erkend autobedrijf, al 15 jaar lang!
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Stap voor stap uw BMW verkopen

  Gratis taxeren
Vul het taxatieformulier in om gratis en vrijblijvend uw Audi te laten taxeren. Voeg ook enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen.

  Direct bod ontvangen
Na het invullen van het taxatieformulier ontvangt u binnen 1 uur een eerlijk en gegarandeerd bod in uw mailbox.

  Direct geld ontvangen
Akkoord met ons bod? Wij maken het afgesproken bedrag vervolgens direct over op uw bankrekening. Liever contant? Dan betalen wij u tijdens de ophaal.

  Gratis ophaal van uw BMW
Binnen enkele dagen, en wanneer het u uitkomt, komen we uw BMW gratis thuis ophalen met onze oplegger.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • Winkeler G – MerelbekeWinkeler G – Merelbeke
  Goede, correcte en snelle afhandeling. Heel klantvriendelijke omgang. Geld reeds overgemaakt voor de afhaling van de wagen. Zeer correcte prijzen. Bedankt voor de vlotte, vriendelijke en correcte afhandeling Vriendelijke groeten Winkeler G
 • W.Nategaal – AmersfoortW.Nategaal – Amersfoort
  Vandaag mijn BMW verkocht. Na helder telefonisch contact kreeg ik een keurig bod op mijn auto. De afwikkeling ging ook heel erg netjes. De auto werd op afgesproken tijdstip opgehaald en alles liep zoals afgesproken ik ben zeer tevreden. is zeker een aanrader. Ook vrijwaringsbewijs kreeg ik direct netjes op de mail toegestuurd.
 • KUYS RENE – NeveleKUYS RENE – Nevele
  Een heel klantvriendelijke en correcte afhandeling van de verkoop van mijn BMW 530d. Alles was super geregeld, afspraken nagekomen echt een top firma. En naderhand nog een heel vriendelijke mail van de baas gekregen, dat doet deugd als je je wagen na elf jaar met toch wat spijt in het hart ziet wegrijden Bedankt
 • Redouan Baysa – AarschotRedouan Baysa – Aarschot
  Mijn schadewagen verkocht en laten ophalen door East European Provider, ik heb een zeer correcte prijs gekregen voor een wagen met meer dan 180000 km, wagen werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald . meer moet dat niet zijn - Bedankt!!
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • Rick- GoorRick- Goor
  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening, hebben de auto 2 dagen later keurig opgehaald en per mail gevrijwaard. Heel tevreden over, zou het zo weer doen. Bedankt.
 • Bos -TongerenBos -Tongeren
  Goed bod, geen gezeur, alles volgens afspraak. Fijn om zaken mee te doen.
 • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
  De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
 • Bart – IdegemBart – Idegem
  Zeer tevreden! Vlotte en correcte afhandeling betreft onderhandeling, prijs en service Met dank

Wij kopen uw BMW-model

Model Bouwjaar Model Bouwjaar
1 Serie 2008 – 2019 X3 2008 – 2019
2 Serie 2014 – 2019 X4 2014 – 2019
3 Serie 2008 – 2019 X5 2008 – 2012
4 Serie 2011 – 2019 X6 2008 – 2018
5 Serie 2011 – 2019 i3 2013 – 2019
X1 2009 – 2019 Z (roadsters) 2011 – 2019
X2 2017 – 2019

Wij zijn geïnteresseerd in alle auto’s van de Bayerische Motoren Werke, vanaf bouwjaar 2008. Zowel coupés, sedans, stations, busjes en cabrio’s zijn interessant voor ons. Staat uw model niet in bovenstaande lijst? Geen zorgen! Wij willen hem graag van u over nemen. Vul ons taxatieformulier in om vrijblijvend een bod te ontvangen, zonder kosten of verplichtingen! Wij nemen ook wagens met schade en defecten in.

Auto opkopers BMW – Ook voor wagens met schade

bmw opkopers exportDe auto’s van BMW staan zonder meer bekend als degelijke en betrouwbare voertuigen. Toch krijgen ook BMW’s vroeg of laat te maken met defecten en mankementen, en dat kan tot dure grappen leiden. Een nieuw onderdeel voor een BMW-motor of een versnellingsbak kan namelijk behoorlijk in de kosten lopen. En zoals alom bekend: als een auto eenmaal problemen begint te krijgen, volgen er doorgaans snel meer. Daarom is het slim een BMW met problemen niet te blijven repareren, maar te kiezen voor het verkopen van uw defecte auto.

Het verkopen van een defecte BMW voor een eerlijke prijs kan helaas nog wel wat voeten in de aarde hebben. Veel autobedrijven en handelaren zijn huiverig om een auto met problemen te kopen, omdat ze moeilijk een inschatting kunnen maken van wat er kapot is, en dientengevolge van wat de kapotte auto waard is. Daarom zullen ze geneigd zijn voorzichtig te bieden en krijgt u zelden de prijs die de auto echt waard is. Met meer dan 15 jaar ervaring en een breed netwerk vol BMW-liefhebbers, kunnen wij wél uw BMW op waarde schatten, wat het probleem ook is. De volgende problemen komen wij bijvoorbeeld regelmatig tegen.

Distributieketting

Wat we bij veel motoren van BMW zien, zijn problemen met de distributieketting. Deze problemen kunnen soms al na minder dan 100.000 km optreden, veel vroeger dan zou moeten dus. Schade ontstaat doordat de ketting op den duur gaat oprekken, waardoor deze losser komt te zitten en gaat overslaan. Als u hier niet op tijd bent kan dit leiden tot onherstelbare schade aan het blok!

Koppakking

Ook olielekkages zien we vaak bij BMW’s. Ook dit probleem kan leiden tot meer defecten, zoals een kapotte turbo (die gaat niet zo lekker zonder olie). Lekkages van olie bij een BMW worden regelmatig veroorzaakt door scheurtjes in de koppakking. Deze moet dan vervangen worden. Een koppakking zelf is niet zo duur, maar door de vele uren die de monteur hiervoor nodig heeft, worden dit soort reparaties helaas dure grappen.

Opkoop BMW met schade

Schade aan BMW Wij kopen uw BMW
Technische schade algemeen
Schade aan carrosserie en plaatwerk (blikschade)
BMW zonder keuring
Motorschade (koppakking, distributie en meer)
Bakschade of koppeling
Defecte turbo
Storing elektronica of computer
Problemen met ophanging
Total loss

BMW opkoper voor export

Zoals gezegd beschikken wij over een breed internationaal netwerk, waardoor wij altijd de mogelijkheid hebben om een BMW te exporteren. Met name in het geval van serieuze defecten en schade is dit een zeer interessante manier om de beste prijs voor uw auto te krijgen. Waarom? Reparaties zijn in landen in Oost-Europa flink goedkoper dan hier in Nederland of België. Een auto met kapotte motor kan hier voor pakweg 4000 euro gerepareerd worden, terwijl dit in Hongarije bijvoorbeeld al kan voor 2000 euro. Dat is een groot verschil om de auto weer in goede staat te brengen! En daarom krijgt u bij ons dus de allerbeste prijs voor uw BMW met defect.

Zelf een auto exporteren is uiteraard ook mogelijk, maar dit is voor veel mensen een enorm gedoe. Denk aan het vinden van een (betrouwbare) koper, verzekeringen, transport, internationale betalingen enzovoorts. Door uw BMW voor export aan ons te verkopen profiteert u van het beste van twee werelden: u krijgt een extra goede prijs, zonder het gedoe dat exporteren met zich meebrengt.

Wat is mijn BMW waard?

BMW verkopenEen BMW behoudt ook tweedehands goed zijn waarde. De exacte waarde van uw BMW auto is afhankelijk van een aantal factoren. Onze taxateurs kijken bij het bepalen van de waarde van uw auto met name naar deze vier factoren:

 • De nieuwwaarde van uw auto (cataloguswaarde)
 • Kilometerstand en leeftijd
 • De algemene staat van uw auto (technisch/onderhoudshistorie)
 • Eventuele problemen, schade of defecten

Direct uw BMW verkopen

Direct uw BMW verkopen en direct een eerlijke prijs voor uw auto ontvangen? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend door onze experts taxeren. Binnen 1 uur ontvangt u van ons een bod, en dan kunt u direct besluiten om de auto te verkopen. Een tijdje erover nadenken mag natuurlijk ook, u verkoopt uw BMW immers maar één keer! Meer weten over onze auto inkoop BMW of heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug