Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkopers Renault – Uw (kapotte) Renault verkopen doet u hier

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Renault verkopen? Of zelfs uw Renault met defect verkopen? Dan bent u naar de juiste website gesurft. East European provider is gespecialiseerd in de schadeauto inkoop en is ook actief als opkoper van Renault Kadjar, Megane, Scenic, Espace en meer.

Renault is dankzij zijn lage prijs en zuinige reputatie erg gewild in diverse landen in Oost-Europa. Nadat u uw wagen aan ons verkocht heeft zullen wij deze dan ook exporteren naar deze landen, waar hij indien nodig gerepareerd zal worden en een nieuw leven krijgt. Lees er hieronder meer over of verkoop uw Renault direct door middel van het invullen van het handige inkoopformulier.

Ons bedrijf biedt u de snelste inkoopservice om uw gebruikte Renault gratis en zonder extra kosten te verkopen.

 • Het inkoopformulier is gratis.
 • Wij kopen alle Renault: ook met schade, defecten en zonder technische keuringen.

G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».

Wij hebben interesse in de volgende modellen:

renault export verkopenrenault inkoop

 • Renault Captur – vanaf 2013
 • Renault Clio – vanaf 2009
 • Renault Espace – vanaf 2009
 • Renault Scenic – vanaf 2009
 • Renault Kadjar – vanaf 2015
 • Renault Koleos – vanaf 2008
 • Renault Laguna – vanaf 2008
 • Renault Master – vanaf 2011
 • Renault Megane – vanaf 2008
 • Renault Scenic – vanaf 2009
 • Renault Trafic– vanaf 2006

Inkoopautos.com: Uw Renault inkoop specialist

De kans dat u uw Renault kunt verkopen voor een mooie prijs is afhankelijk van de technische staat waarin deze verkeerd. Particulieren zullen niet zo snel het risico willen nemen een auto in een mindere staat over te nemen. Hieronder vindt u een overzicht.

Renault opkoper Inkoopautos.com Particulier/Internet verkoop
Renaults met hoge kilometerstanden
Renaults zonder technische controle
Kapotte Renaults
Renaults zonder garantie op technische staat
Renaults ouder dan 10 jaar
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

De waarde van uw Renault

renault export opkopersU kunt heel eenvoudig achter de waarde van uw Renault komen. Hoe? Vul vrijblijvend en gratis het inkoopformulier in en laat onze schade-experts met behulp van de informatie die u geeft over u auto de waarde bepalen. Hierbij zijn een aantal zaken van belang:

 • Het type, bouwjaar en de uitvoering;
 • De algemene staat (denk aan kilometerstand, motortype, versnellingsbak);
 • De technische staat (heeft de auto een technische controle gehad? Welke punten kwamen hierbij naar voren?);
 • De marktvraag (in de Benelux maar ook op de exportmarkten).

Wanneer onze schade-experts de auto hebben getaxeerd, zullen wij een bod uitbrengen op uw Renault. Als u hiermee akkoord gaat, zullen wij direct het bedrag overmaken op uw bankrekening (of contant geven bij de ophaal wanneer u dit wenst). Vervolgens maken wij een afspraak voor de gratis ophaalservice en komen wij de auto ophalen. Dit kan soms de volgende dag al!

Inkoop van defecte Renault – Wat u moet weten

Wanneer u uw Renault met mankementen wilt verkopen, bent u bij ons aan het goede adres. Jaarlijks zijn er tientallen mensen die hun Renault voor export verkopen aan ons, hoewel Renault niet het meest populaire merk is voor de export. Er zijn wat minder landen waar dit merk echt gewild is, vanwege enkele moeilijk te repareren gebreken en het feit dat de wagens vrij weinig beenruimte achter hebben.

Populaire Renault export auto’s

auto voor export wegdoenToch bestaat er veel vraag naar deze zeer zuinige auto’s, al mogen ze niet te oud zijn. Een Renault die minder dan tien jaar oud is, kunnen wij nog vaak makkelijk door verkopen.  Een Renault Kadjar verkopen wij ook vrij gemakkelijk door, maar de Mégane III en Scenic III zijn echt heel gewild. Met name wanneer u een Mégane heeft met de zeer zuinige 1.5 DCI motor, kunt u in vrijwel alle gevallen rekenen op een mooie verkoopprijs.

Daarbij is het wel van belang dat de roetfilter, verstuivers, turbo en de EGR-kleppen in orde zijn. Vanaf 150.000-200.000 kilometer op de teller beginnen dit zwakke punten te worden, die bovendien lastig te repareren zijn. Hierdoor kan de waarde van een slecht onderhouden wagen snel dalen.

Waar deze wagens gewild zijn

Een bekend voetballer zei ooit: “Elk nadeel heb ze voordeel.” Zo is het ook met de beperkte waarde van Renault. Dit zorgt er namelijk voor dat hij op de markten in Polen, Oekraïne, Moldavië en Roemenië bekend staat als een zuinige én goedkope auto, waardoor hij hier erg gewild is bij de mensen met een beperkt budget. Wegens de lage lonen en de goedkope onderdelen (zeker in vergelijking met BMW of Volvo) is reparatie hier ook niet duur. Een kapotte Renault verkopen in deze landen is daarom vrijwel altijd mogelijk. Daarbij moeten we nog wel opmerken dat benzinemotoren net iets populairder zijn dan de diesels. Ook in bijvoorbeeld Polen gelden namelijk strenge Euronormen tegenwoordig.

Verkoop direct uw Renault

Als uw auto in deze lijst staan, willen wij hem vrijwel altijd van u overkopen. Een schadeauto verkopen is zoals gezegd ook mogelijk, maar houdt er wel rekening mee dat wij geen auto’s kunnen kopen die helemaal total loss zijn. Vul direct en vrijblijvend het inkoopformulier in en verkoop uw Renault vandaag nog! Onze schade-experts staan u ook altijd graag te woord. U kunt ze bereiken op +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE), of per mail via info@inkoopautos.com.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug