Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Mazda opkopers – Gratis Taxatie

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Mazda verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres! East European Provider is al meer dan tien jaar uw gespecialiseerde opkoper van deze eigenzinnige Japanse auto’s.

Wij doen ook de inkoop van schadeauto’s voor export, dus ook het verkopen van een Mazda met een defecte motor of andere vorm van schade is bij ons mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk, waardoor we altijd wel iemand kunnen vinden die de hoogste prijs biedt voor uw Mazda. Daar kunt u van profiteren door direct en vrijblijvend het inkoopformulier in te vullen.

A Huisman-Hoorn Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn auto opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld.Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld

Wij hebben interesse in:

mazda inkoop specialist

 • Mazda 2 – 2008 t/m 2016
 • Mazda 3 – 2009 t/m 2016
 • Mazda 5 – 2010 t/m 2015
 • Mazda 6 – 2007 t/m 2016
 • Mazda CX-3 – 2015 t/m 2016
 • Mazda CX-5 – 2012 t/m 2016
 • Mazda CX-7 – 2007 t/m 2016
 • Mazda CX-9 – 2007 t/m 2016

Algemene informatie over Mazda: Jinba Ittai

mazda verkopen exportWeinig bedrijven kunnen zeggen dat ze een atoombom hebben overleefd, maar Mazda is er één van. Het bedrijf werd in de jaren 20 van de vorige eeuw in Hiroshima opgericht door Jujiro Matsuda. Het hield zich eerst met name bezig met de productie van kurk, maar halverwege de jaren dertig werd begonnen met de ontwikkeling van auto’s. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd dit project gestaakt, maar kon weer hervat worden toen de oorlog voorbij was. Wonder boven wonder had de Mazdafabriek bijna geen schade geleden door ‘Little Boy’ en kon de productie worden hervat.

Sindsdien is Mazda uitgegroeid tot een van de grootste automerken van de planeet. Mazda’s zijn enorm populair bij liefhebbers van budgetvriendelijke sportief ogende auto’s waarbij het rijden centraal staat. Mazda neemt dan ook al jaren de bestuurder als uitgangspunt. Deze wagens zijn om de bestuurder heen gebouwd, met als doel het bereiken van wat ze zelf noemen ‘Jinba Ittai’: een gevoel van eenheid tussen mens en machine.

Dit gaat terug op de boog schietende ruiters uit het oude Japan. Oorspronkelijk betekent Jinba Ittai dan ook de eenheid tussen een boog schietende ruiter en zijn paard. Zoals de ruiter, de boog en het paard één zijn, zo zijn ook de Mazdarijder, de weg en de Mazda één. Of dit ook daadwerkelijk het geval is kunt u als Mazdarijder misschien beter beoordelen dan wij. We laten dit dus maar even in het midden. In ieder geval komt ook aan die eenheid soms een einde, en moet ook een Mazda soms verkocht worden.

Mazda verkopen voor export

auto voor export wegdoenHoewel Mazda’s niet de meest populaire auto’s zijn in Oost-Europa, kunnen wij ze toch redelijk gemakkelijk doorverkopen. Met name in Polen is er een behoorlijke vraag naar de SUV modellen: de CX-3, CX-5 en CX-7 zijn er vrij populair. Andere wagens van dit merk kampen vaak met moeilijk te repareren defecten aan de motor. Dit maakt deze Skoda’s toch net iets minder populair dan bijvoorbeeld zeer degelijke Volvo’s of goedkoop te repareren Volkswagens en Opels. Gelukkig kunnen wij, zoals gezegd, gebruik maken van een zeer groot netwerk. Daarom kunnen wij altijd wel een koper vinden voor uw Mazda, en een heel mooi bedrag neertellen voor uw oude auto.

Uw Mazda op waarde schatten: Gratis taxatie

Wilt u weten hoeveel uw Mazda voor ons waard is? Laat hem dan gratis en vrijblijvend taxeren. Wij kunnen dit op afstand doen aan de hand van enkele gegevens die u invult. Het meest eenvoudige is om het inkoopformulier in te vullen. Binnen een dag nemen wij dan contact met u op met een bedrag. Dit is ook meteen ons bod. U kunt dus direct uw auto verkopen voor het bedrag dat onze taxateurs menen dat uw auto waard is.

U kunt ons ook altijd bellen op +31 (0) 631-993-048 (NL), of  +32 (0) 497-852-557 (BE), of een email (info@inkoopautos.com) sturen, als u dat makkelijker vindt. In onderstaand schema kunt u lezen waar onze taxateurs vooral op letten wanneer zij de waarde van uw auto bepalen:

Algemene criteria Uitleg

Algemene staat van uw Mazda

Aan de hand van deze gegevens bepaalt de taxateur de dagwaarde van uw Mazda.

 • Aantal kilometer op de teller
 • Jaar van productie
 • Handmatige of manuele versnelling
 • Type motor
 • Uitvoering (Sedan, stationwagen of hatchback?)
 • Aandrijving (4×4 of niet?)

Technische staat van Mazda

Met deze informatie kan de schade-expert bepalen hoeveel de kosten zullen zijn voor reparatie. Deze kosten worden van de dagwaarde van de auto afgetrokken. Hiervoor gebruiken wij Oost-Europese reparatieskosten!

 • In welke staat zijn de belangrijkste onderdelen? (Motor, versnellingsbak en koppeling)
 • Zijn er verder defecten of schade?
 • Wanneer heeft de auto nog APK (technische controle) gehad?
 • Zijn er storing of fouten in de computer/elektronica?

De marktvraag naar het type Mazda

De vraag naar Mazda is op dit moment (augustus 2018) redelijk. Dit kan echter altijd veranderen en de prijs doen stijgen of dalen.

 • Is er veel vraag in de Benelux naar uw wagen?
 • Hoe groot is de vraag op de exportmarkten?

Kan ik ook mijn schadeauto verkopen bij jullie? – Inkoop defecte Mazda

waarde auto defecte koppelingU kunt bij ons ook een kapotte Mazda verkopen. Wij zijn specialist op het gebied van de inkoop van auto’s met schade en defecten en zijn dus ook opkoper van kapotte Mazda’s! Wij kopen Mazda’s met alle defecten, van blikschade tot technische schade. Het is voor ons echter belangrijk dat de auto nog te repareren valt. Dus wagens die te water zijn geraakt of betrokken waren bij een zwaar ongeluk en dus total loss zijn kunnen wij helaas niet innemen.

Voor auto’s met alle andere defecten kunnen wij altijd meer bieden dan anderen. Hoe dit kan? Wij werken zoals gezegd samen met een groot aantal opkopers en garagisten in het oosten van Europa. Hier zijn de reparatiekosten een stuk lager dan in de Benelux, en dat scheelt! Veel schadewagens zullen wij op de trailer of per trein richting het oosten sturen, waarna ze daar worden gerepareerd en verkocht aan lokale consumenten.

Omdat de kosten voor reparatie een stuk lager zijn, wordt er voor een defect ook veel minder van de waarde van een auto afgetrokken. Zeker bij defecte motoren, transmissies of medium blikschade scheelt dit soms duizenden euro’s! Dit scheelt ons een hoop geld bij het doorverkopen, en dit verschil berekenen we door aan onze klanten hier in Nederland en België. Dit is dus een klassieke win-win-situatie. Zowel voor ons als voor u als klant!

Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Schade Mazda verkopen – Veelvoorkomende defecten

Grote aantallen Mazda’s hebben wij al mogen inkopen en vanwege onze specialisatie in schadewagens ook veel kapotte Mazda’s. Mazda’s kennen veel elektrische storingen en hebben ook veel problemen met de motor (motorschade).

Storingen bij Mazda

Zoals veel auto’s tegenwoordig hangt ook de Mazda vol met elektronica en computers. Dat de vooruitgang soms wat weg heeft van achteruitgang blijkt uit de vele storingen die deze geven. Vaak zien we sensors die kapot gaan, waardoor lampjes gaan branden terwijl er niets aan de hand is (behalve een kapotte sensor dus). Zo kan het lampje van de motor branden, terwijl er niets met de motor aan de hand is. Heel irritant en het kost veel moeite om alles te controleren. Ook zien wij vaak dat er storingen zijn met de ingebouwde navigatie, de bluetooth verbinding en fouten in de software voor de katalysator.

Motorproblemen

Mazda kent een groot aantal serieuze motorproblemen. Wij zien vaak defecten aan de turbo, oliepomp, nokkenas, gruis in de cilinders, kapotte lagers en verbindingen die afbreken. Ook komt het nogal eens voor dat door een storing de motor verkeerd staat afgesteld met alle gevolgen van dien. Het probleem met Mazda is vooral dat de motor moeilijk te repareren is. Hier gaat veel tijd in zitten, wat de kosten voor reparaties erg doet stijgen. Mazda’s met defecte motoren zijn daarom erg geschikt om te exporteren en te laten repareren in landen waar het uurloon lager ligt, zoals Polen en Oekraïne.

Mazda inkoop: Snel en eenvoudig uw Mazda verkopen

Wilt u vandaag nog snel en eenvoudig uw Mazda met of zonder mankementen verkopen? Vul dan direct en vrijblijvend ons inkoopformulier in, zodat onze ervaren taxateurs een bod kunnen uitbrengen op uw wagen. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken wij direct het geld over (of we geven het u in een envelop bij de ophaal) en maken we een afspraak met u om de auto zo snel mogelijk (soms zelfs binnen een dag) op te komen halen. Ook onze ophaaldienst is overigens helemaal gratis. Bovendien regelen wij alles voor u: het vrijwaringsbewijs, de verkoopovereenkomst en andere administratieve zaken hoeft u zelf niet te regelen.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug