Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met hoge kilometerstand verkopen

Bied uw auto gratis aan

Wilt u een auto met hoge kilometerstand verkopen? Dat kan moeilijk zijn, maar niet bij ons! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met een veel kilometers op de teller. Dankzij een unieke samenwerking met onder andere Poolse auto opkopers zijn wij in staat nog zeer hoge bedragen te bieden voor uw oude wagen. Zelfs auto’s met schade of problemen zijn welkom!

Laat daarom nu uw auto taxeren. Dit is gratis en geheel vrijblijvend en u profiteert dan van:

 • Gratis en vrijblijvend de waarde van uw auto berekenen
 • Gratis ophaaldienst in heel de Benelux
 • RDW-erkend autobedrijf
 • Ook inkoop van schadeauto’s
 • Direct geld en geen gedoe

 • Jan Vannieuwenhuysen-BuggenhoutJan Vannieuwenhuysen-Buggenhout
  Vlotte en correcte afhandeling, eerlijke prijs, stipt nageleefde afspraak! Mercedes e220cdi break van 11/2008 met 281.000km op de teller. Overeengekomen prijs werd zonder discussie cash betaald.
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Taxeer nu gratis mijn auto met hoge kilometerstand

U kunt bij ons de volgende auto’s verkopen

Soort auto Wij kopen
Alle merken en modellen vanaf 2007
Alle kilometerstanden
Auto’s met technische problemen
Wagens met carrosserieschade
In goede staat
Bedrijfswagens
Total loss auto’s
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Ook een schadeauto verkopen is mogelijk

auto opkoper hoge kilometersWij kopen uw auto, ook al heeft deze schade of problemen. Het is immers niet meer dan logisch dat een auto die meer dan 150.000 kilometer heeft gereden hier en daar mankementen begint te vertonen. Voor ons is dit geen enkel probleem, want wij zijn ook gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met schade en problemen.

Dankzij een unieke samenwerking met enkele buitenlandse partijen, die heel goedkoop auto’s repareren, kunnen wij altijd de hoofdprijs bieden voor uw kapotte auto. In veel gevallen zal onze prijs ver boven de waarde die men hier in Nederland en België aan uw auto geeft liggen!

Als uw auto met hoge kilometerstand ook één van de volgende defecten heeft, kunt u hem zonder problemen bij ons verkopen:

 • Motorschade
 • Problemen met de versnellingsbak of koppeling
 • Problemen met de ophanging (veren, schokdempers)
 • Schade als gevolg van een ongeval
 • Elektronische en computer storingen
 • Kapotte turbo/EGR/roetfilter/katalysator
 • Roest

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Poolse auto opkopers garanderen de hoogste waarde voor de auto

auto met hoge kilometerstand verkopenHet geheim achter het succes van inkoopautos.com is onze unieke samenwerking met export auto opkopers. Deze partners bevinden zich in onder andere Polen, Oekraïne, Letland, Rusland en zelfs Afrika. Hier wonen nog echt ‘mannen met gouden handen’: monteurs die aan het geluid van een auto kunnen horen wat er aan de hand is.

Hierdoor kunnen zij zeer snel en zonder gedoe mankementen verhelpen. Tel daarbij op dat er veel goedkope tweedehands onderdelen beschikbaar zijn en de lonen in deze landen stukken lager liggen dan hier, en u begrijpt dat het oplappen van een auto met hoge kilometerstand voor een fractie van de prijs die men hier vraagt gebeurt. Hierdoor krijgen wij van hen een goede prijs als we uw oude auto doorverkopen. En daar laten we u van profiteren!

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Auto met veel kilometers verkopen – hoe het werkt

opkoper export auto'sHet verkopen van een auto met veel kilometers op de tellers gaat heel snel en eenvoudig. Om te laten zien hoe makkelijk het is, hebben we het hieronder stap voor stap uitgewerkt. U begint bij stap 1, de auto laten taxeren, en komt dan vanzelf bij stap 4, het geld krijgen en de auto laten ophalen.

Stap 1: De auto met veel kilometers gratis laten taxeren

Voordat u uw auto verkoopt na al die kilometers, wilt u natuurlijk weten voor hoeveel u hem kunt verkopen. Daar komt u direct achter als u ons inkoopformulier invult. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Geef ons het merk, het model, het bouwjaar, de uitvoering, de kilometerstand en eventuele bijzonderheden zoals schade. Voeg daarna een of meerdere foto’s toe en druk op verzenden. Vrijwel direct krijgt u dan van ons een mailtje.

Stap 2: Ons bod op uw auto accepteren

In dit mailtje leest u wat de waarde is van uw auto. Dit bedrag is ook direct ons bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan hoeft u alleen maar een mailtje terug te sturen om te accepteren en dan is uw auto verkocht! Gaat u niet akkoord? Geen probleem, u bent tot niets verplicht.

Stap 3: Een afspraak maken voor de ophaaldienst

Na akkoord maken we graag een afspraak met u om de auto op te komen halen. Wij komen enkel wanneer het u uitkomt, dus u hoeft niet heel uw agenda om te gooien om uw auto te verkopen. Vertel ons gewoon wanneer u ons verwacht, en wij zullen zorgen dat we er zijn. Heeft u haast? Dan kunnen we ook morgen al op de stoep staan.

Stap 4: Uw auto wordt gratis opgehaald en u krijgt het geld

Op het afgesproken tijdstip staan we voor uw deur met onze oplegger. Voordat we uw auto opladen maken we alles in orde met u. Natuurlijk krijgt u van ons een envelop met geld (of een directe overschrijving als u dit kiest). Daarnaast maken wij voor u een verkoopovereenkomst en tekenen die. Als u in Nederland woont krijgt u tevens een vrijwaring. Pas als alles in orde is, nemen we afscheid en kunt u uw oude auto uitzwaaien.

Direct uw auto met hoge kilometerstand verkopen

Wilt u direct beginnen met het verkopen van een auto met een hoge kilometerstand? Wacht dan niet langer en vul het inkoopformulier in! Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets, maar als u wilt kun u binnen enkele uren uw auto al verkocht hebben voor een mooi bedrag. U krijgt dan direct het geld en eventueel kunnen wij de auto morgen al komen ophalen. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug