East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Verkoop uw auto met een hoge kilometerstand snel, veilig en zonder kosten

East European Provider B.V. is gespecialiseerd in de inkoop van auto’s of bestelwagens met een hoge kilometerstand.

We kopen uw auto met veel kilometers voor een fatsoenlijke prijs in. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke transactie!

Oost-Europa is een grote afzetmarkt voor auto’s met een hoge kilometerstand. U hoeft zelf niet te zoeken naar een koper.

Dagelijks verkopen we auto’s met veel kilometers naar de Oekraïne, Polen en andere Oost-Europese landen.

Wij betalen het volledige bedrag van uw auto direct uit (contant of via de bank).

  • Jan Vannieuwenhuysen-Buggenhout Vlotte en correcte afhandeling, eerlijke prijs, stipt nageleefde afspraak! Mercedes e220cdi break van 11/2005 met 281.000km op de teller. Overeengekomen prijs werd zonder discussie cash betaald.

We zijn geïnteresseerd in:

  • Auto’s met hoge kilometerstand v.a. b.j. 2006;
  • Met Benzine en Diesel motoren;
  • Ook met Schade en Defecten;
  • Modellen van Audi tot Volvo.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Wilt u snel uw auto met hoge kilometerstand verkopen?

auto opkoper hoge kilometersWilt u een auto met een hoge kilometerstand of veel kilometers verkopen? Dan bent u bij East European Provider B.V. op de juiste plaats. Mogelijk wordt uw auto door een dealer of op advertentieplatformen als Marktplaats afgewezen door een hoge kilometerstand. East European Provider B.V. is instaat om alle auto’s op te kopen vanaf bouwjaar 2006. Het maakt niet uit hoeveel kilometers er gemaakt zijn.

Wij kopen regelmatig auto’s met een kilometerstand van 300.000 kilometer of meer! U kunt terecht bij Inkoopautos.com voor merken als Audi, BMW, Citroën, Peugeot, Iveco, Volkswagen, Opel, Ford, Toyota, Nissan, Fiat, Renault en Mercedes. U kunt ook terecht voor bedrijfswagens of auto’s met schade.

Eventueel kunnen wij zelfs een auto van u kopen die is APK-afgekeurd.

Auto met hoge kilometerstand aanbieden

export opkopers hoge kilometerstandStaat op het punt om uw auto met een hoge kilometerstand aan ons aan te bieden? Gebruik dan de onderstaande stappen om de inkoopprocedure eenvoudig te laten verlopen.

  1. Biedt uw auto te koop aan via ons inkoopformulier, telefonisch of per mail. Wij komen graag te weten over welke auto u beschikt om een vrijblijvend bod te doen.
  2. Op basis van uw gegevens komen wij binnen 24 uur met aan passend bod.
  3. Wanneer u het bod accepteert maken we een afspraak om uw auto op te halen.
  4. Wij betalen cash of per bank bij het ophalen van uw auto.
  5. Wij nemen het administratieve deel samen door en ronden de verkoop af.

Voordelen van auto met veel kilometers verkopen

Het verkopen van uw auto via Inkoopautos.com (East European Provider B.V.) biedt een aantal belangrijke voordelen. Allereerst krijgt u een bod waarmee u direct iets kunt. Ons bod geeft een indicatie van de waarde van uw auto. Het bod is volledig vrijblijvend.

Wanneer u ons bod accepteert hoeft u geen werk te maken van het verkopen van uw auto. Bij een akkoord halen wij uw auto op in Nederland of België en vervolgens betalen wij direct per pin of cash. Het administratieve gedeelte nemen wij volledig over met het uitbrengen van een vrijwaringsbewijs. East European Provider B.V. is erkend bij de RDW.

Sinds 2006 hebben wij ervaring met het inkopen van auto’s. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij binnen 24 uur al een bieding op uw auto kunnen uitbrengen.

opkoper export auto's

auto inkoop hoge kilometers
Ons veilige en betrouwbare procedures zijn in de loop der jaren steeds verder geperfectioneerd waardoor we snel tot een deal kunnen komen.

U neemt volledig vrijblijvend contact op en voor zaken als de taxatie worden geen kosten doorberekend. De bieding die wij aan u doorgeven is het letterlijk het bedrag dat betaald wordt voor uw auto.

Heeft u een auto met hoge kilometerstand en bent u benieuwd naar het bedrag dat u dit voertuig kunt ontvangen? Vul direct ons contactformulier in om de inkoopprocedure op te starten.

Bel ons via +31(0) 631-993-048 of via +32(0) 487-603-848 in België. Per e-mail zijn wij bereikbaar op info@inkoopautos.com

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met