Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkopers Land Rover – Range Rover inkoop specialist

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Land Rover verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn al meer dan vijftien jaar actief als opkoper van Range Rover en andere Land Rovers. Als u vandaag uw wagen laat taxeren, heeft u hem morgen verkocht voor de beste prijs mogelijk.

Laat uw auto daarom nu taxeren. U profiteert bij onze Land Rover inkoop service ook gegarandeerd van:

 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaaldienst in de hele Benelux
 • U doet zaken met een RDW-erkend bedrijf
 • Direct veel geld voor uw wagen
 • Ook inkoop auto’s met schade en problemen

Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Wij zijn geïnteresseerd in alle modellen Land Rover vanaf 2007

land rover verkopenHet merendeel van de Land Rovers die wij inkopen zijn natuurlijk Range Rovers, maar u kunt aan ons ook een Discovery, Evoque, Sport of Freelander verkopen:

 • Discovery
 • Freelander
 • Evoque
 • Range Rover
 • Sport

Inkoopautos.com: Uw Land Rover inkoop specialist

De kans dat u uw Land Rover kunt verkopen voor een mooie prijs is afhankelijk van de technische staat waarin deze verkeerd. Particulieren zullen niet zo snel het risico willen nemen een auto in een mindere staat over te nemen. Wij doen wel aan schadeauto inkoop. Hieronder vindt u een overzicht.

Land Rover voor export verkopen via Inkoopautos.com Particulier/Internet verkoop
Land Rovers met hoge kilometerstanden
Land Rovers zonder technische controle
Kapotte Land Rovers
Land Rovers zonder garantie op technische staat
Land Rovers ouder dan 13 jaar

Land Rover voor export verkopen – Zo werkt het

4x4 verkopenBij Inkoopautos.com kunt een eenvoudig inkoopproces volgen wanneer u uw auto te koop aanbiedt. U zult dan de volgende stappen doorlopen:

 • Allereerst is voor uzelf en ons belangrijk wat u precies te koop aanbiedt. Verzamel hiervoor belangrijke gegevens van uw wagen. Denk aan het type, bouwjaar, de kilometerstand en de staat van uw auto (defecten?). Maak bij voorkeur ook enkele foto’s en zet deze samen met de gegevens over uw auto en uw contactgegevens in het inkoopformulier.
 • Aan de hand van deze gegevens taxeren wij uw auto. Vervolgens brengen wij een bod uit. Kunt u zich vinden in dit bod? Ga dan akkoord met ons voorstel en verkoop uw wagen direct.
 • Na akkoord maken we een afspraak, wanneer het u uitkomt, om uw Land Rover op te halen. Wij rekenen geen kosten voor het transport, administratieve handelingen of taxatiekosten. Wij betalen u direct contant tijdens de ophaal, of maken het geld over vóórdat we de auto komen ophalen.

Wat is mijn Land Rover waard?

Om erachter te komen wat de waarde is van uw auto, hoeft u hem alleen maar te laten taxeren. Op dit moment is er een hoge vraag naar Land Rover vanuit onze unieke partners in Oost-Europa, dus wij kunnen bedragen bieden voor Land Rover die geen enkele andere opkoper kan bieden!

Hoeveel wij precies kunnen bieden op uw wagen hangt verder af van de volgende zaken:

 • Het model, bouwjaar en uitvoering
 • De technische staat van uw auto. Een auto met schade, zoals motorschade, transmissieschade of defecten na een ongeval is iets minder waard dan een auto in goede staat.
 • De kilometerstand

Land Rover met defect verkopen – Wat u moet weten

waarde van land roverEen Range Rover met mankementen verkopen is geen probleem, maar er zijn wel enkele zaken die wij hierover met u willen delen. Als schadeauto opkoper hebben wij veel van dit soort auto’s voorbij zien komen en het is ons duidelijk geworden dat voor de luxueuze rijervaring die deze wagen biedt wel een prijs moet worden betaald. Maar eerst nog even de voordelen op een rijtje:

Pluspunten Range Rover

De auto is prachtig. Zonder het gebruik van al te veel tierlantijnen of gekke design features is het de ontwerpers gelukt om een wagen te blijven door ontwikkelen die er fantastisch uitziet. Zowel in de afwerking van het interieur als in het lijnenspel aan de buitenkant heeft de wagen iets edels. De kracht der eenvoud is tot in de perfectie doorgevoerd.

U rijdt in luxe, ook offroad. Deze prachtige auto is in essentie nog niet eens gemaakt om naar te kijken, maar vooral om in te rijden. Sinds zijn introductie is de auto voorzien van onder andere een krachtige V8 die al de vier de willen aandrijft, zodat hij ook op onverharde stukken perfect op de weg ligt.

Hij kan tegen een stootje. Met een Range Rover hoeft u niet bang te zijn dat de veer van de achterklep breekt wanneer u erop gaat staan, of dat er kortsluiting ontstaat wanneer u door een wat diepere plas rijdt. De wagen is gemaakt voor onherbergzaam terrein, en dit ziet u aan alles.

De prijs van de pluspunten

Onze contacten in Oekraïne moesten lachen toen we hen vroegen wat nu typisch was voor Range Rover: “Alle eigenaren van Range Rovers kennen elkaar, omdat ze elkaar zo vaak tegen komen bij de garage.” Hoewel een Range Rover dus tegen een stootje kan, moet hij wel vaak voor onderhoud naar de Land Rover-garage, om echt serieuze problemen te voorkomen. Bovendien zijn de onderdelen vrij duur en kunnen reparaties complex zijn. De volgende problemen zien we vaak bij deze wagens:

 • Defecte EGR-kleppen
 • Problemen met de turbo
 • Luchtvering problemen bij elke 100.000 km
 • Kapotte automatische versnellingsbakken

Voordelen van inkoopautos.com

Wilt u uw tweedehands auto via Inkoopautos.com aanbieden? Profiteer dan van de onderstaande voordelen:

 • Wij berekenen geen extra kosten aan u door en betalen direct contant of per bank.
  Voor veel opkopers is het gebruikelijk om kosten voor de taxatie, administratieve zaken of het transport door te berekenen. Bij Inkoopautos.com doen wij dit niet en is het bod dat wij na een vrijblijvende taxatie doen ook daadwerkelijk het bedrag dat u voor uw Land Rover ontvangt.
 • Ook een wagen met veel schade, defecten of een hoge kilometerstand is welkom bij Inkoopautos.com. Door veel contacten in het binnen- en buitenland kunnen wij voordelig laten repareren of schade aan uw Land Rover laten herstellen. Op deze manier kunnen wij u een hogere vergoeding betalen en meer aanbiedingen accepteren.
 • Wij doen snel een bod en volledig vrijblijvend. Wanneer u online een bod uitbrengt zullen wij zeer snel reageren.
 • Inkoopautos.com is actief sinds 2006 en erkend door de RDW. Door onze expertise, ervaring en erkenning bij de RDW zijn wij een betrouwbare partner voor het inkopen van auto’s. U zult in ons bedrijf geen piraten vinden zoals elders.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Verkoop direct uw Land Rover

Als uw auto hiertussen staat en van na 2007 is, willen wij hem in vrijwel alle gevallen overkopen. Een schadeauto verkopen is zoals gezegd ook mogelijk, maar wij kopen geen auto’s die helemaal in de prak zitten of total loss zijn.

Heeft u vragen over het verkopen van een Land Rover? Onze experts zitten 24/7 voor u klaar. U kunt ze bereiken op +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). Mailen kan ook: info@inkoopautos.com. Of vul direct vrijblijvend het inkoopformulier in om uw land Rover vandaag nog te verkopen!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug