Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Audi verkopen aan opkoper

Bied uw Audi gratis aan!

Audi verkopen? Doe het bij dé Audi inkoop specialist van de Benelux! Al ruim 15 jaar zijn wij actief als Audi opkoper. Dankzij onze grote internationale netwerk bent u bij ons gegarandeerd van de allerhoogste prijs voor uw Audi, zelfs bij schade en technische defecten! Laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang direct een eerlijk bod, of lees verder voor meer informatie.

Opkoper Audi sinds 2006:

 • 100% gratis. Gratis ophaaldienst en gratis taxatie.
 • Direct geld en geen gedoe
 • Alle modellen Audi vanaf 2006 zijn welkom
 • Hoogste waarde voor uw Audi
 • Ook inkoop van Audi met schade en problemen
 • Al ruim 15 jaar erkend autobedrijf (RDW in Nederland)
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Audi verkopen in 4 simpele stappen

  Gratis taxatie
Vul het taxatieformulier in om gratis en vrijblijvend uw Audi te laten taxeren. Voeg ook enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen.

  Binnen 1 uur bod
Binnen een uur ontvangt u ons bod. Dit bod is gegarandeerd. Bij akkoord is uw auto direct voor dit bedrag verkocht.

  Direct geld
Akkoord? Dan maken wij het overeengekomen bedrag direct via de bank naar u over. Contante betaling is ook mogelijk, tijdens de ophaal. Geen gedoe!

  Gratis ophaal van uw auto
Wij halen uw Audi gratis thuis op, maken het papierwerk voor u in orde en zorgen dat uw auto een nieuwe toekomst krijgt.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • R. Bouchez-LimburgR. Bouchez-Limburg
  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Limburg
 • Michiel van den Boogaart – ‘s-HertogenboschMichiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch
  Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • Jan – LeidenJan – Leiden
  27 mei mijn auto Audi A4 verkocht , 2 dagen later aanbetaling al binnen. zaterdag 30 mei auto op laten halen en restant gelijk afgerekend alles volgens afspraak. super afgehandeld en zijn dan ook zeer te spreken over inkoopautos.com zeker aan te raden
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Leslie – WevelgemLeslie – Wevelgem
  Correcte afhandeling, top!
 • Caroline – SoestCaroline – Soest
  Uitstekende service, snel, komen afspraken na, alles keurig afgewikkeld en een goede prijs. Absoluut een aanrader!
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Wij kopen uw Audi – Modellen en bouwjaren

Model Bouwjaar Model Bouwjaar
A1 2010 – 2019 Q2 2016 – 2019
A3 2006 – 2019 Q3 2011 – 2019
A4 2006 – 2019 Q5 2010 – 2019
A5 2007 – 2019 Q7 2006 – 2019
A6 2006 – 2019 Q8 2018 – 2019
A7 2010 – 2019 TT 2010 – 2019
A8 2011 – 2019

Wij hebben interesse in alle Audimodellen met een leeftijd tot ongeveer tien jaar. Is uw auto ouder? Neem dan vrijblijvend contact op. In sommige gevallen hebben wij toch interesse om uw auto over te nemen. Zoals gezegd nemen wij ook Audi-auto’s in als er sprake is van gebreken of defecten. Denk aan schade, maar bijvoorbeeld ook aan hoge kilometerstanden, een verlopen (APK-)keuring of andere problemen.

Meld uw Audi gratis aan voor taxatie!

Audi inkoop specialist – Ook bij schade en defecten

audi met mankementen verkopenHet verkopen van een Audi met technische problemen of schade als gevolg van een ongeval kan lastig zijn. Kopers zijn huiverig en zullen slechts zelden de echte waarde voor uw auto durven betalen. En dat is zonde, want een Audi is een wagen die zijn prijs dubbel en dwars waard blijft. Het merk staat internationaal bekend als relatief betrouwbaar en heeft een luxe, premium uitstraling. Ook een tweedehands Audi is zonder meer een statussymbool, met name in landen waar men wat minder snel meer dan een halve ton uittrekt voor een nieuwe bolide.

Wat we bij Audi vrij vaak zien zijn problemen en defecten aan motoren en (automatische) versnellingsbakken. Dit zijn vaak problemen waar u bij de garage flink in uw buidel moet tasten, waardoor veel mensen ervoor kiezen eieren voor hun geld te kiezen en de auto bij ons aan te bieden.

Problemen met TFSI-motoren

Heeft u een Audi met TFSI benzinemotor en brandt uw motorstoringslampje? Dan is de kans groot dat er sprake is van motorschade. Bij dit type motoren is het vaak een te losse distributieketting die problemen geeft. Ook kunnen deze motoren op den duur erg veel olie gaan verbruiken. Dit wijst vaak op schade aan de zuiger en de olieschraapveren.

Problemen met TDI

De TDI-motoren hebben met name problemen met hun oliepomp. Deze is ingebouwd in de balansmodule en gaat soms al na 100.000 kilometer kapot. De oliedruk valt dan weg, waardoor uw olie dus zonder olie komt te zitten. Wanneer dit probleem niet op tijd wordt opgemerkt, zal binnen de kortste keren de turbo het begeven en lopen de kosten dus alleen maar op.

Schade aan S tronic automaten

De S tronic automaten van Audi zorgen voor knappe prestaties en een hoop extra rijplezier. Helaas zorgen ze ook voor een hoop hoofdpijn, want het zijn niet de meest betrouwbare bakken. De mechatronica geeft regelmatig foutcodes voor de pompen, de sensoren en de actuatoren, en dan is het niet eenvoudig te achterhalen waar het probleem precies ligt. Ook moeten koppelingen vaak vroegtijdig vervangen worden, wat hoge kosten met zich meebrengt.

Audi opkoper met schade:

Probleem met uw Audi Beste prijs bij Inkoopautos
Technische problemen
Deuken en carrosserieschade
Geen APK of geldig keuringsbewijs
Problemen met motor (TDI/TSI)
Schade aan versnellingsbak (ook S-Tronic/DSG)
Kapotte koppeling
Elektronische en computerstoringen
Ophanging/vering/stuurhuis
Total loss Audi

Audi inkoop voor export

Heeft uw Audi schade? Dan zal de prijs hier in het buitenland hoger voor liggen dan in Nederland of België. Met name in Oost-Europese landen betaalt men meer voor een kapotte Audi dan hier, omdat de kosten voor reparatie daar een stuk lager liggen dan hier. Daarom is het altijd slim een schadeauto te verkopen voor export. Dit is voor autobezitters echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want vind maar eens een betrouwbare koper in Oost-Europa die uw taal spreekt. En dan hebben we het nog niet over het papierwerk, het transport, de verzekeringen en het veilig laten uitvoeren van internationale betalingen.

Omdat wij een breed netwerk hebben van Audi herstelbedrijven in landen in Oost-Europa (Polen, Moldavië, Letland en meer), kunnen wij uw kapotte Audi hier altijd kwijt voor een goede prijs. Door uw auto dus aan ons te verkopen, profiteert u van de voordelen van exporteren, zonder het gedoe dat dit met zich mee kan brengen, want wij nemen u al het ingewikkelde werk uit handen.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Wat is mijn Audi waard?

audi verkopenDe waarde van een Audi is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren die de waarde van uw Audi bepalen zijn:

 • De cataloguswaarde van het model en de uitvoering van uw auto
 • De kilometerstand en het bouwjaar
 • De technische staat van uw auto
 • Eventuele schade en defecten

Samen bepalen deze factoren hoeveel uw Audi waard is. Door uw auto door ons te laten taxeren, berekenen wij direct de waarde van uw wagen, en communiceren wij dit binnen 1 uur aan u.

Direct uw Audi verkopen

Wilt u direct uw Audi verkopen? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend door ons taxeren. Binnen een uur ontvangt u dan een eerlijk en gegarandeerd bod, en kunt u de auto direct verkopen. Vervolgens komen we de auto gratis thuis bij u ophalen. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als opkoper van Audi en kunnen ons met recht Audi inkoop specialist noemen. U bent bij ons dan ook gegarandeerd van de allerhoogste prijs en een meer dan correcte afhandeling!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug