Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met kapotte motor verkopen – Ontvang vandaag nog een hoog bod!

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een auto met kapotte motor verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed, ook wanneer de auto niet meer rijdt. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s en staan al meer dan vijftien jaar bekend om ons vakmanschap. Dit vertaalt zich in zeer hoge prijzen voor auto’s met kapotte motoren en standaard de beste service.

Laat uw auto daarom nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren en profiteer ook van deze voordelen:

 • Gratis ophaalservice (ook als u auto niet meer rijdt)
 • Taxatie binnen 24 uur geheel gratis en vrijblijvend
 • Standaard zeer hoge prijzen voor auto’s met motorproblemen
 • Vijftien jaar ervaring als RDW-erkend autobedrijf
 • Direct geld en geen gedoe

 • Michiel van den Boogaart – ‘s-HertogenboschMichiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch
  Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!
 • Els – LonderzeelEls – Londerzeel
  Zeer vlotte en correcte service! Ik kreeg een correct bod voor mijn defecte VW Golf. Drie dagen later werd mijn auto opgehaald en het geld stond al een dag op mijn rekening. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Neem gerust contact op vooraleer U het bod van uw garagehouder aanvaardt.
 • André Meulman – ZoetermeerAndré Meulman – Zoetermeer
  Deze week onze 10 jaar oude Volvo V50 diesel verkocht. Op hol geslagen motor. Het bod was goed (de Volvo garage bood niet hoger). De betaling vooraf via de bank. Mijnheer Sytko handelt snel en komt zijn afspraken stipt na. En toen bleek dat ik nog wat in de auto had laten liggen, belde hij…
 • Robert-RotterdamRobert-Rotterdam
  Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Timo-Maasmechelen
  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Reinout – BadhoevedorpReinout – Badhoevedorp
  De motor van mijn BMW 523i ging helaas kapot. Het bod van East European Provider was het meest aantrekkelijk. Afhandeling en vrijwaring netjes en snel geregeld. Ook snel antwoord bij vragen. Ik raad ze aan als je een auto met schade wil verkopen.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!

Taxeer nu gratis mijn auto met kapotte motor

Auto verkopen met kapotte motor – hoe het werkt

Het verkopen van een wagen met een kapotte motor werkt bij ons heel snel en eenvoudig en stap voor stap. We beginnen met stap 1: de gratis taxatie.

Stap 1: Gratis de waarde laten bepalen

inkoop auto kapotte motorOm de waarde van uw wagen te bepalen laat u hem taxeren door middel van ons inkoopformulier. Dit is gratis en vrijblijvend. U vult hiervoor het merk, type, uitvoering en bouwjaar van de wagen in. Geef ons ook wat informatie over de problemen. Weet u niet goed wat er aan de hand is met de motor? Beschrijf dan de symptomen.

Stap 2: Het bod accepteren

Binnen 24 uur (maar meestal binnen enkele uren) ontvangt u van ons een bod. U bent vervolgens geheel vrij om dit af te wijzen. Gaat u echter akkoord? Dan staat niets een succesvolle verkoop nog in de weg en is het tijd om een afspraak voor de ophaal in te plannen.

Stap 3: Afspraak maken voor de gratis ophaaldienst

Onze ophaaldienst is helemaal gratis, net als onze andere diensten. Wij houden namelijk niet van extra kosten. Bovendien komen wij enkel wanneer het u uitkomt. Dus na het akkoord gaan met ons bod nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor de ophaalservice. U kunt ons dan vertellen waar en wanneer we moeten zijn met onze oplegger.

Stap 4: Auto op laten halen en geld ontvangen

Op de afgesproken tijd komen we bij u de wagen ophalen. Hierbij krijgt u van ons een verkoopovereenkomst (en in Nederland een vrijwaring) en natuurlijk het geld. Dit kan via de bank, maar ook gewoon cash. Pas als alles in orde is en u tevreden bent, laden wij de auto op en nemen afscheid.

Snel Direct online bod
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Veelvoorkomende schade aan de motor

De motor is het hart van uw auto en krijgt flink wat te verduren. De brandstof wordt er onder hoge druk verbrandt en de bewegende onderdelen draaien met duizenden toeren per minuut om hun as. Een automotor bestaat uit honderden afzonderlijke onderdelen en dus evenzoveel onderdelen die slijten en kapot kunnen gaan.

Uw auto zal enkele signalen geven dat er iets mis is met de motor. Het motorstoringslampje zal branden, er komt rook uit de uitlaat, u hoort geluiden tijdens het rijden en de auto kan minder vermogen leveren. Uiteindelijk gaat de motor dan kapot. Wat we dan vaak zien zijn problemen als:

 • Schade aan de cilinder
 • Lekkages (olie of koelvloeistof)
 • Kromme zuigerstangen
 • Scheuren en barsten in het blok
 • Terugkomende problemen met turbo of oliepomp
 • Kapotte distributieriem

Auto met een kapotte motor verkopen of toch repareren?

wat te doen met kapotte autoWanneer er problemen zijn met de motor, heeft u natuurlijk nog een andere optie: repareren. Met name wanneer het meevalt met de leeftijd van uw auto en de kilometerstand nog uit vijf cijfers bestaat is dit geen slecht idee. Een distributieriem of -ketting vervangen is een min of meer routinereparatie en hoeft niet duur te zijn.

Een ander verhaal wordt het echter wanneer de auto op leeftijd is en flink wat kilometers op de teller heeft staan. De motor is dan simpelweg versleten en het zal niet bij een enkele reparatie blijven. Als de auto eenmaal veel motorolie gaat verbruiken, u rook ziet en geluiden hoort komen vanonder de motorkap, spreken we al snel over reparaties van duizenden euro’s. Het is dan echt tijd voor een nieuwe auto. Verkoop dan uw oude auto en laat iemand anders de problemen oplossen!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

De waarde van een auto met een kapotte motor

auto met kapotte motorWat de waarde van uw auto is hangt af van diverse factoren:

 • Het merk en het type
 • Het bouwjaar
 • Wat er kapot is aan de motor
 • De verdere onderhoudsstaat
 • De marktvraag in het binnen- en buitenland

Onze taxateurs nemen in hun beoordeling al deze punten mee. Met name de laatste, de marktvraag, is heel belangrijk. Sommige modellen zijn (ook met kapotte motoren) erg in trek en brengen veel geld op. Andere brengen wat minder op. Dit wisselt overigens snel: een auto kan binnen een paar maanden honderden euro’s in waarde stijgen of dalen!

U kunt overigens ook zelf de waarde bepalen van uw wagen. Zoek daarvoor de dagwaarde op (aan de hand van het model en bouwjaar en trek daar de reparatiekosten vanaf.

In sommige gevallen zult u zo een negatieve waarde vinden. Uw auto is dan economisch total loss, omdat de standaard reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Maar wees niet getreurd! Vaak brengt hij bij ons dan toch nog een mooi bedrag op. Wij werken namelijk samen met een aantal partijen die zeer goedkoop motors kunnen repareren. Daarom kunnen wij altijd de allerhoogste waarde geven aan elk soort wagen met schade aan de motor.

Laat jouw auto met kapotte motor vandaag nog gratis taxeren

Direct geld voor uw auto met problemen aan de motor

Wilt u direct een auto met kapotte motor verkopen? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend door ons taxeren. Vervolgens ontvangt u binnen enkele uren van ons een bod en verkoopt u uw auto vandaag nog voor die prijs. Als u direct akkoord gaat met het bod en morgen een afspraak voor de ophaal maakt, kunt u zelfs morgen al met het geld in handen staan!

Heeft u nog vragen over onze auto inkoop diensten of wilt u meer weten over de opkoop van auto’s met kapotte motoren? Aarzel dan niet en neem contact of via +31 (0) 631-993-048 (NL), +32 (0) 497-852-557 (BE) of stuur een mail naar info@inkoopautos.com. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug