Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met kapotte motor verkopen of met motorschade

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een auto met een kapotte motor of motorschade en wilt u deze mogelijk verkopen? Dan zit u op deze pagina op de juiste plaats.Het repareren van een defecte of kapotte motor neemt behoorlijke kosten met zich mee en uiteraard ook de nodige risico’s.

Als u handig bent is het niet moeilijk om uw auto te herstellen, maar reparatie bij een garagebedrijf brengt al snel hoge kosten met zich mee. U kunt uw auto met kapotte motor verkopen voor een interessant bedrag!

Inkoopbedrijven zijn instaat om uw wagen voordelig te repareren en zij komen hier gemakkelijk van af. De waarde van uw wagen met een kapotte motor is in veel gevallen hoger dan een auto waarbij u alles repareert (als u de reparatiekosten in mindering brengt).

John – Schagen Mijn Volkswagen Passat TDI verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

In welk geval is het interessant om uw schadeauto te verkopen?

Een kapotte motor of een auto met motorschade is niet de enige reden om uw wagen te koop te zetten. Een defecte koppakking, een kapotte turbo, een versleten distributieriem of een vastgelopen motor kan ook een reden zijn om uw auto te koop aan te bieden.

audi met defecte motor

Het verkopen van uw schadeauto is interessant als u in één van de volgende categorieën valt:

  • U heeft geen verstand van een defect aan de motor. U besluit uw auto te verkopen door de hoge kosten en het risico dat aan een schadeauto verbonden zit.
  • U begrijpt dat het repareren van een defect aan uw motor geen waardevermeerdering geeft die in proportie staat met de kosten voor reparatie.

Heeft u geen idee of het interessant is om een defect te repareren of om uw schadeauto direct te verkopen? Dan kunt u het best contact opnemen met uw garagebedrijf om de kosten te berekenen. Blijkt het te duur om uw schadeauto te repareren?

Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0) 631-993-048 of +32 (0) 497-852-557. U kunt ook mailen naar info@inkoopautos.com of direct ons inkoopformulier invullen om zo snel mogelijk een passend bod te ontvangen.

East European Provider B.V. is opkoper van auto’s met defecte motoren

auto met defecte motor verkopenSinds 2006 is East European Provider B.V. actief met de inkoop van auto’s met schade. De inkoopservice heeft zich de laatste jaren steeds verder geoptimaliseerd en dat heeft in de volgende werkwijze geresulteerd:

  • Vul 24 uur per dag en 7 dagen per week het inkoopformulier in.
  • Ontvang een eerlijk bod.
  • Ontvang het geld via een betaling per bank of cash.
  • Uw wagen wordt gratis opgehaald in Nederland of België.

opkoper met kapotte motor

Het kopen van uw schadeauto gebeurt altijd veilig en discreet. Uw auto wordt afgehaald op een locatie naar wens en vervolgens wordt het afgesproken bedrag cash betaald of per bank. Wij maken het verkopen van uw auto met schade graag zo eenvoudig mogelijk en het maakt niet uit met welk soort schade uw auto heeft.

Op elk type auto vanaf bouwjaar 2003 brengen wij een passend bod uit. Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om het juiste bod uit te brengen en stelt ons in de gelegenheid om de inkoopprocedure snel te laten verlopen.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Dan kunt u altijd bellen via +31 (0) 631-993-048 of +32 (0) 497-852-557. U kunt ook mailen naar info@inkoopautos.com
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug