Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Aankoop bestelwagens – Opkoper bestelwagens in België en Nederland

Verkoop uw auto nu!

Inkoop van tweedehands bestelwagens, bedrijfswagens en andere commerciële voertuigen.

East European Provider kan uw bestelauto binnen een paar uur inkopen. Wij verzorgen het gehele pakket. Van de inkoop en het verwerken van de benodigde documenten tot het transport van de auto. Maak gebruik van de dienst inkoop deinst en u zult niet hoeven wachten op een opkoper voor uw bestelwagen.

Waarom zaken doen met ons?

  • Direct een reëel bod.
  • Contante uitbetaling.
  • Gratis ophalen van uw bestelwagen (Nederland en België).
  • Ook voor bedrijfswagens met een hoge kilometerstand.
  • Schade, verlopen keuring or roest? Geen probleem!

Miquel – Maastricht Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken.…

Jarenlange ervaring in het opkopen van bestelwagens

bestelwagen opkoper exportAls u uw bestelwagen wilt verkopen is het van belang dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Iedere dag dat uw bestelwagen te lang voor de deur staat kost het geld. De verzekering en wegenbelasting blijft een kostenpost en tevens neemt de waarde van uw bestelwagen steeds verder af. Wij weten als geen ander dat snelheid tijdens het verkoopproces van uw bestelwagen belangrijk is.

Daarnaast wacht u op een reëel bod, een bod dat past bij de waarde van uw bedrijfswagen en gegeven wordt op basis van een gedegen taxatie. Voor beide zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het opkopen van bestelwagens en garanderen u een passend bod. Tegelijk streven wij er naar het inkoopproces snel af te ronden.

Geen verborgen kosten

Misschien heeft u schade aan de bestelwagen of zijn er defecten onder de motorkap of binnen het elektrotechnische gedeelte. Schade of gebreken zijn bij Inkoopautos.com geen probleem en kunnen wij na de inkoop van uw auto gemakkelijk herstellen. Wij kopen zowel bestelwagens met als zonder schade in. Het is hierbij goed om te weten dat wij de kosten voor het herstel niet verbergen in het bod dat wij doen.

Wij zijn eerlijk en neutraal. Omdat wij de bestelwagen in zijn huidige staat binnen ons internationale netwerk kwijt kunnen hoeven wij deze kosten niet in het geheel aan u door te berekenen. U kunt uw bestelwagen dan ook beter met schade verkopen, wanneer u uw schade eerst herstelt bent u per saldo duurder uit.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Snel en efficiënt verkopen

mijn bestelwagen verkopenDoor snel te zijn kunt u veel geld besparen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw bestelwagen zelf te koop te zetten op een online platform, maar de kans dat u uw bestelwagen dan direct verkoopt is niet zo groot. Daarnaast is het de vraag of u een eerlijke vergoeding voor uw bestelwagen ontvangt. Loopt u liever geen risico?

Dan kunt u uw bestelwagen vrijblijvend ter taxatie aanbieden en brengen wij op basis van uw aangeleverde gegevens een passend bod uit. Uiteraard doen wij dat geheel vrijblijvend en verplichten wij u tot niets. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kan de verkoop snel rond zijn. Wij komen de bestelwagen halen en boeken het geld naar uw rekening. Ontvangt u het geld liever contant? Ook dat is mogelijk.

Betrouwbaar met uitstekende service

Gert Jan – Schagen Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan


bedrijfswagen export verkopenWij vinden het belangrijk dat onze klanten correct en snel worden geholpen. Wij gaan op dit gebied verder dan andere opkopers. Op onze site kunt u zien hoe onze klanten dit precies ervaren. Daarnaast hebben wij ons beleid zeer efficiënt ingericht, waardoor wij het inkoopproces een stuk soepeler laten verlopen dan normaal gebruikelijk is. U ontvangt bijvoorbeeld eerst het bedrag waarop uw bestelwagen getaxeerd is en vervolgens wordt het voertuig pas meegenomen.

Reëel bod, ook bij hoge kilometerstand

Als u veel met uw bestelwagen gereden heeft staan er waarschijnlijk veel kilometers op de teller. Mogelijk verwacht u daardoor dat wij minder geld voor uw bestelwagen bieden. Dat hoeft niet zo te zijn, ook van bestelwagens met een hoge kilometerstand erkennen wij de waarde.

Vul ons inkoopformulier in en ontvang direct een eerlijk bod op uw bestelwagen. Wij nemen spoedig contact met u op om een voorstel te doen. Gaat u akkoord? Dan betalen wij direct en halen wij u bestelwagen op iedere locatie in Nederland, België en Luxemburg (gratis) op.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug