Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

KIA verkopen bij dé KIA inkoop specialist

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een gebruikte KIA verkopen? Doe het dan bij dé KIA inkoop specialist van de Benelux. Het maakt voor ons niet uit of uw KIA in perfecte staat verkeert of dat deze schade heeft. Motorschade, schade aan de versnellingsbak, blikschade, geen APK: alle KIA’s zijn welkom bij deze opkoper. Laat uw KIA nu gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

 • Binnen enkele uren een bod
 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • 100% gratis taxatie
 • Erkende opkoper sinds 2006
 • Standaard de allerhoogste prijzen voor KIA

Verbeke Mieke – Merelbeke Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!

Wij hebben interesse in:

kia opkopers

 • Kia Cee’d – vanaf 2007
 • Kia Niro – vanaf 2016
 • Kia Picanto – vanaf 2011
 • Kia Optima – vanaf 2010
 • Kia Rio – vanaf 2011
 • Kia Sorento – vanaf 2007
 • Kia Soul – vanaf 2008
 • Kia Sportage – vanaf 2007
 • Kia Venga – vanaf 2010

Wilt u een andere KIA verkopen aan ons?

Zolang de KIA die u ons wilt aanbieden niet helemaal in de prak zit, of zware waterschade heeft opgelopen, kan hij voor ons nog interessant zijn. Staat uw KIA hier dus niet tussen, maar wilt u toch zo’n auto verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wat is mijn KIA waard?

wat is mijn auto nog waardInkoopautos.com is niet de enige plaats waar u uw KIA kunt verkopen, maar wij zijn waarschijnlijk wel de enige opkopers van KIA die de wagen echt op waarde kunnen schatten. Zeker een KIA met mankementen verkopen voor een goede prijs is vaak lastig, maar niet bij ons!

De meeste andere particulieren en opkopers hebben namelijk niet zo’n groot netwerk als wij in Oost-Europa. Daardoor zijn zij vooral afhankelijk van de markten hier, en vooral bij een merk als KIA is dat niet ideaal. Degelijke auto’s zoals KIA worden veel meer op waarde geschat in landen waar men van degelijke auto’s houdt, zoals Polen en Roemenië.

Waarde KIA met schade

Zeker bijvoorbeeld een Kia met kapotte motor verkopen (of een defecte transmissie, geen APK, hoe kilometerstanden, schade na een ongeval, etc.) gaat hier in de Benelux erg lastig. De reparatie van zo’n wagen zal al snel duizenden euro’s kosten, wat de auto in veel gevallen economisch total loss maakt.

In Oekraïne of Moldavië zijn zulke reparaties een stuk goedkoper.  Hoe kan dat? Niet alleen zijn er veel tweedehands onderdelen beschikbaar, ook zijn de loonkosten een stukje lager. Als gevolg hiervan kunnen auto’s met technische defecten die hier total loss worden verklaard daar soms nog duizenden euro’s opleveren!

Onze partners zijn bereid erg hoge bedragen te bieden voor kapotte KIA’s. Daar kunt u van profiteren! In onderstaande tabel is dit schematisch weergegeven:

Hoe verkoop ik mijn KIA?

Uw KIA heeft: Inkoopautos.com Internet/Particulier
> 100,000 km gereden
> 150,000 km gereden
Geen APK/ technische keuring
Krasjes of lichte beschadigingen
Deuken na een ongeval
Kapotte transmissie/motor
> 5 jaar gereden
U verkoopt uw KIA voor een prima prijs
U verkoopt uw KIA voor een matige prijs
U verkoopt niet

Zo bepalen wij de waarde van uw KIA

kia opkoper exportWilt u weten hoeveel wij betalen voor uw KIA? Daar kunt u heel eenvoudig achter komen. U hoeft daarvoor alleen maar het inkoopformulier op deze pagina in te vullen. Als u foto’s heeft van belangrijke details zoals schade of defecten, vragen wij u deze mee te verzenden (dit kan ook via e-mail op info@inkoopautos.com).

Aan de hand van de gegevens die u ons geeft kunnen onze taxateurs en schade-experts de waarde van uw auto bepalen. Bent u benieuwd waar zij zoal op letten? Globaal gezien zijn er drie zaken die belangrijk zijn: de algemene status van uw KIA, de technische status en de huidige vraag naar KIA op de markt.

Algemene status van uw KIA

 • Het productiejaar
 • Gereden kilometers
 • Type motor (diesel/benzine/hybride) en inhoud
 • De uitvoering
 • Transmissie: manueel of handgeschakeld?
 • Welke kleur heeft de lak?
 • 4×4 of niet?

Technische status van uw KIA

 • Wanneer was de laatste technische keuring? (APK)
 • Hoe is het onder de motorkap? Met name met de motor en versnellingsbak?
 • Zijn er storingen of elektronische fouten?

De vraag naar KIA op de markt

Zoals bij ieder goed wordt een gebruikte auto meer waard wanneer de vraag toeneemt (en andersom). We kijken daarbij naar zowel naar de markten hier in West als in Oost-Europa. Wat we zien is dat de vraag naar KIA hier redelijk stabiel is, maar dat de vraag ernaar in Oost-Europa echt explodeert! Dat is goed nieuws, want uw KIA wordt hierdoor steeds meer geld waard voor export.

Wij kunnen een KIA in principe overal in Oost-Europa kwijt, behalve in Estland en Litouwen. Die zijn enkel geïnteresseerd in SUV’s op het moment. Met name de Sorento en de Sportage wil men daar in de Baltische staten. De KIA Ceed verdient een bijzondere vermelding. Die is op het moment erg populair in Oekraïne. In Polen, een van onze grootste afzetmarkten, zijn KIA’s met een motorinhoud tot 2000 cc het meest populair.

Inkoop defecte KIA: dit moet u weten

Wilt u een KIA met defect verkopen? Hoewel KIA’s auto’s zijn die zelden kapot gaan, zult u zeker niet de eerste zijn die aan ons een kapotte auto verkoopt, en ook zeker niet de laatste. Wij kopen vooral auto’s met schade na een ongeval of met hoge kilometerstanden van dit merk, maar we hebben gemerkt dat bepaalde defecten iets vaker voorkomen dan andere. We zetten ze voor u op een rijtje voor de Ceed en de Sportage III.

Veelvoorkomende defecten bij de Ceed

 • Zwakke lak: Zoals bij wel meer Zuid-Koreaanse wagens is de laklaag van de Ceed niet van de allerhoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de Ceed vaker dan andere wagens duidelijke krassen heeft en dat er, zeker na strenge winters, nogal eens roestvorming optreedt.
 • De handgeschakelde transmissies: De automatische versnellingsbakken gaan wel 300.000 kilometer mee, maar hun handgeschakelde varianten begeven het relatief snel. Na zo’n 130.000 kilometer begint het schakelen meer geluid te maken (vooral naar de derde versnelling) en zal de koppeling vervangen moeten worden.
 • Elektrische storingen: Ook de kwaliteit van de elektronica laat wat te wensen over. Heel vervelend is een storing aan de airbag-eenheid. Als gevolg van een slechte bedrading kan hier een storing ontstaan die ervoor zorgt dat de startonderbreking aan blijft en de auto dus niet kan starten.

Veelvoorkomende defecten bij de Sportage III

 • Problemen met de ophanging: Dit is geen auto voor ritjes offroad, en bij normaal gebruik slijten de vering, remmen en het stuurhuis toch ook relatief snel.
 • Problemen met het ontstekings- en emissiecontrolesysteem: Hoewel de motoren van KIA erg duurzaam zijn, melden eigenaren soms problemen deze systemen. Dit zorgt er voor dat de motor in de noodmodus gaat.
 • Elektronische storingen: Ook de Sportage kent enkele vervelende maar toch veel voorkomende storingen. Wat we vaak zien zijn storingen in het bluetooth-systeem, airco, de verwarmde stoelen en de parkeersensoren.

Direct uw KIA verkopen

Wilt u uw KIA direct verkopen? Laat ons uw auto dan eerst gratis en vrijblijvend voor u taxeren. U kunt het inkoopformulier elders op deze pagina invullen of u kunt uw aanvraag mailen naar info@inkoopautos.com. Bellen kan uiteraard ook. Wij zijn in Nederland te bereiken op +31 (0) 631-993-048 en in België op +32 (0) 497-852-557.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug