East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Opkoper Kia auto’s in Nederland en België. Snelle inkoopservice en direct resultaat!

Wilt u een tweedehands Kia of een Kia met schade verkopen? Dan is East European Provider B.V. graag aan uw zijde! Onze inkoopservice maakt het mogelijk om alle soorten Kia auto’s op te kopen vanaf bouwjaar 2007.

Onze inkoopservice maakt het mogelijk om snel het juiste bod op uw auto te plaatsen.

 • G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».
 • Verbeke Mieke – Merelbeke Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!

Wij hebben interesse in:

kia ceed verkopenkia opkopers

 • Kia Cee’d – vanaf 2007 t/m 2015
 • Kia Picanto – vanaf 2011 t/m 2015
 • Kia Optima – vanaf 2010 t/m 2015
 • Kia Rio – vanaf 2011 t/m 2015
 • Kia Sorento – vanaf 2007 t/m 2015
 • Kia Soul – vanaf 2008 t/m 2015
 • Kia Sportage – vanaf 2007 t/m 2015
 • Kia Venga – vanaf 2010 t/m 2015
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Tweedehands Kia of een Kia met schade verkopen

kia opkoper exportHet verkopen van een auto is vaak een lastig en tijdrovend proces. East European Provider B.V. begrijpt dit als geen ander en daarom is het mogelijk om elk soort auto aan ons te verkopen. U heeft op deze manier geen omkijken meer naar het verkopen van uw auto!

Het maakt bij East European Provider niet uit wanneer uw kilometerstand opvallend hoog is, wanneer er sprake is van een defecte motor of wanneer er hagelschade op de auto aanwezig is. Zelfs wanneer uw auto is APK-afgekeurd kunnen we een passend bod op uw voertuig uitbrengen.

U kunt uw Kia op elk moment van de dag aan ons aanbieden en na onze taxatie laten wij zo snel mogelijk weten wat ons bod is. U kunt een vraagprijs meegeven wanneer u een Kia aanbiedt. Uiteraard houden wij hier rekening mee wanneer er een bod wordt uitgebracht.

Staat uw Kia niet tussen de genoemde modellen? In principe is dat geen probleem! Wanneer uw auto minimaal uit 2007 komt staan wij open voor alle auto’ en modellen.

Stap voor stap uw Kia verkopen

Staat u op het punt om een Kia Sportage, Venga of een ander model te verkopen? Dan doorloopt u vier simpele stappen om samen met ons tot een eerlijke deal te komen:

kia opkopers export

 • Wij taxeren uw Kia naar aanleiding van de opgegeven gegevens en vervolgens wordt er een passend bod uitgebracht.
 • Wij kopen uw tweedehands Kia en betalen per bank of cash.
 • Wij halen uw auto gratis op in Nederland of België.
 • Wij vinden het belangrijk om op een discrete en eerlijke manier te handelen. Sinds 2006 hebben wij ervaring opgebouwd en is onze inkoopservice steeds verder geprofessionaliseerd. Onze jarenlange ervaring heeft onze expertise steeds verder uitgebreid en uiteindelijk is dat de reden waarom we elke dag opnieuw eerlijke deals weten te sluiten.
Heeft u vragen over de inkoopservice van East European Provider B.V. of suggesties om onze inkoopservice te verbeteren? Bij het verkopen van uw Kia kunt u het best eerst het inkoopformulier invullen. U kunt ook bellen naar +31(0) 631 993 048 / +32(0) 487 603 848 of een mailtje sturen op info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met