Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Inkoop Opel Astra, Insignia, Zafira en andere modellen – Ook Opel verkopen met schade

Verkoop uw auto nu!


Wilt u uw tweedehands Opel verkopen? Uw Opel Astra verkopen? Of uw Opel Insignia verkopen? Dan bent u op deze website aan het juiste adres! Hier kunt u uw Opel voor export verkopen, tegen de hoogste prijs, en u krijgt van ons de beste service er gratis bij.

Wij zijn professionele auto opkopers van Opel en zorgen voor alles, van de gratis taxatie tot aan de gratis ophaaldienst bij u thuis. Laat uw auto daarom nu direct gratis en geheel vrijblijvend en profiteer direct van:

 • Direct goede prijs voor uw auto
 • Gratis waardebepaling
 • Gratis ophaaldienst in Nederland en België
 • Snelle en professionele afhandeling
 • RDW-erkende auto opkopers
 • Ook inkoop bij schade, defecten of hoge kilometerstanden

Meewis uit Venlo Toyota Prius uit 2008 zonder keuring verkocht. Betrouwbaar en plezierig contact en prima afhandeling. Aanrader.

We zijn geïnteresseerd in :

Opel verkopen opel export gevraagd

 • Opel Astra – vanaf 2008 t/m 2016
 • Opel Agila – vanaf 2008 t/m 2016
 • Opel Antara – vanaf 2007 t/m 2016
 • Opel Corsa – vanaf 2008 t/m 2016
 • Opel Insignia – vanaf 2008 t/m 2016
 • Opel Meriva – vanaf 2008 t/m 2016
 • Opel Mokka – vanaf 2012 t/m 2016
 • Opel Zafira – vanaf 2008 t/m 2016
 • Opel Vivaro – vanaf 2008 t/m 2016
Heeft u een Opel en staat het model er niet bij? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwere Opel Astra verkopen? In principe kopen wij alle modellen vanaf bouwjaar 2005 op en kunt u in elk geval ons inkoopformulier invullen. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u bellen naar +31 (0) 631-993-048 / +32 (0) 497-852-557 of een mailtje sturen naar info@inkoopautos.com

Voor welke prijs kan ik mijn Opel met defect verkopen?

Een veelvoorkomend mankement dat wij zien als Opel inkoop specialist is een defecte motor. Wist u dat u voor uw Opel met dit probleem bij ons gemiddeld 50% meer krijgt dan bij de dealer? In onderstaande tabel hebben wij dit voor u op een rijtje gezet, per model:

Opel met defecte motor. Bouwjaar 2009 t/m 2011 Inkoopautos.com Dealer Inruil Prijs
Astra 2000-2750 Euro 1250-2000 Euro
Antara 3000-4500 Euro 2500-3000 Euro
Insignia 2500-3500 Euro 1500-2250 Euro
Mokka 5500-6500 Euro 4000-5000 Euro
Zafira 1500-3000 Euro 850-1850 Euro

Wat kan ik doen met mijn gecrashte of kapotte Opel?

opel opkopersWij geven u graag advies over wat u het beste met uw Opel kunt doen en of deze schadeauto verkopen aan ons een goed idee is. Om te beginnen is dit afhankelijk van de staat van uw Opel. We kunnen schadewagens globaal indelen in drie type’s:

 • Auto’s met lichte mankementen
 • Auto’s met zware mankementen
 • Auto’s die rijp zijn voor de sloop (total loss)

Per type auto zetten wij op een rijtje wat wij u zouden adviseren.

Auto’s met lichte mankementen

Een auto met lichte mankementen is vaak eenvoudig te repareren. Denk aan defecte koplampen, versleten remblokjes of een licht motorisch defect als een distributieriem die vervangen moet worden. Wanneer u erg aan uw auto gehecht bent, zouden wij adviseren om hem te laten repareren bij uw dealer of vakgarage en er nog jaren plezier van te hebben.

Toch kan het ook interessant zijn om hem te verkopen. Een klein defect is vaak de voorbode van meer problemen, dus u zou ervoor kunnen kiezen om spreekwoordelijke eieren voor uw geld te kiezen en de auto in te ruilen voor een nieuw(er) model. Vaak is dit een voordelige optie, omdat lichte mankementen betaalbaar te repareren vallen hier in de Benelux. Toch kan het geen kwaad om ook voor zo’n Opel het inkoopformulier op deze site in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend, en u ontvangt snel een bod, zodat u de prijs die u van uw dealer krijgt kunt vergelijken met de onze om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Auto’s met zware mankementen

Auto’s met zware mankementen zijn lastig te repareren, maar dit is niet onmogelijk. Denk aan wagens met zware motorschade, defecte versnellingsbakken of lichte schade na een ongeval. Het kost voor een dealer in Nederland of België vaak meer om de auto te repareren, dan dat hij oplevert bij een eventuele doorverkoop. Daarom zal men hier niet snel een Opel met zware schade van u kopen.

Wij adviseren u dan ook om uw zwaar defecte Opel te verkopen aan een schadeauto opkoper, zoals Inkoopautos.com. Wij hebben uitgebreide contacten met garagisten en Opel opkopers in heel Oost-Europa, die dankzij de lagere lonen en een nog authentieke vakkennis uw wagen veel goedkoper kunnen repareren en hem een nieuw leven kunnen inblazen. Wij krijgen van hen dus een goede prijs, en berekenen die door aan u!

Auto’s die rijp zijn voor de sloop (total loss)

Onder een auto die rijp is voor de sloot, een ‘total loss’ wagen, verstaan we bijvoorbeeld een auto die betrokken is geweest bij een zwaar ongeval, die te water is geraakt of die zoveel kilometers heeft gereden dat vrijwel alle onderdelen vervangen zouden moeten worden. Zo’n wagen heeft enkel nog waarde voor de onderdelen. U kunt hem dan niet aan ons verkopen, maar wel aan een sloopbedrijf. Zij zullen hem dan demonteren en u geld geven voor de onderdelen en het oud ijzer. Dit zal u in het beste geval rond de 100 euro opleveren.

Hoe kan ik mijn Opel met mankementen verkopen tegen een echte prijs?

U wilt uw kapotte Opel verkopen, maar liefst wel voor de hoogste prijs, toch? Onze ervaren schade experts kunnen vaak op afstand de echte waarde van uw auto bepalen. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij een inkoopprocedure ontwikkeld. De schadeauto inkoop van East European Provider is simpel en duidelijk. Doorloop de volgende stappen wanneer u graag zo snel mogelijk uw Opel verkoop voor een eerlijke prijs.

Stap voor stap inkoopprocedure

opel corsa verkopen

 1. Vul het inkoopformulier in met de gevraagde gegevens. Vul uw type auto in, het bouwjaar, de kilometerstand, uw vraagprijs, aanvullende informatie, foto’s van de staat van uw auto en uw contactgegevens. Het is niet altijd mogelijk om het inkoopformulier volledig in te vullen. Wij helpen u graag als er iets niet lukt of als een deel van ons inkoopformulier niet duidelijk is.
 2. De informatie wordt door ons bekeken en vervolgens komen wij zo snel mogelijk met een passende aanbieding. Wij brengen een eerlijk bod uit en brengen geen taxatiekosten, transportkosten of andere kosten in rekening.
 3. U accepteert ons bod en vervolgens ontvangt u de betaling cash of per bank.
 4. Wij maken een afspraak en halen uw auto gratis op in Nederland of België.

Direct uw Opel verkopen

Heeft u besloten om uw Opel aan ons te verkopen? Dan kunt u rekenen op minimaal de volgende voordelen:

 • U ontvangt altijd een eerlijke prijs voor uw auto.
 • Het transport is gratis vanaf alle locaties in Nederland en België.
 • U ontvangt de betaling per bank of cash.
 • Wij kopen ook auto’s met schade, hoge kilometerstanden of defecten.
 • Sinds 2006 hebben wij ervaring met onze inkoopprocedure.

Laat dus nu uw auto taxeren en ontvang direct een bod om direct te starten met onze Opel inkoop dienst!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Wij zoeken tweedehands Opel auto’s met minimaal 2007 als bouwjaar. In principe accepteren wij alle soorten Opel modellen en ook andere merken.Heeft u vragen of weet u iets niet helemaal zeker? Dan kunt u in alle gevallen contact opnemen door te bellen naar +31 (0) 631-993-048 / +32 (0) 497-852-557 of door een mail naar info@inkoopautos.com.
Wij halen uw auto in heel Nederland op (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Leeuwarden, Assen, Emmen, Zwolle, Enschede, Lelystad, Almere, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Middelburg, Terneuzen, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Maastricht).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug