Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opel verkopen

Bied uw Opel gratis aan!

Wilt u snel, eenvoudig en vooral zonder gedoe uw Opel verkopen? Verkoop uw Opel dan bij Inkoopautos.com. Al sinds 2006 kopen wij auto’s volgens onze unieke succesformule. Vaak gaan auto’s direct op export, waardoor u ook voor een kapotte Opel een verrassend goed bedrag krijgt. Laat uw Opel gratis en vrijblijvend taxeren, ontvang ons bod en bij akkoord ontvangt u direct het geld op uw bankrekening.

Uw Opel inkoop specialist

 • De snelste en makkelijkste manier van verkopen
 • Direct geld
 • Gratis taxatie, gratis ophaal, gratis service!
 • Geen gedoe met tweede taxaties
 • Al sinds 2003 erkende opkoper in Nederland en België
 • Ook voor Opel met defecten, hoge kilometerstand, geen keuring, etc.
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Inkoop Opel in 4 stappen:

  1. De taxatie
Wij taxeren uw Opel gratis en helemaal vrijblijvend. Vul hiervoor het formulier in, voeg enkele foto’s toe en onze taxateurs gaan direct voor u aan de slag.

  2. Het bod
Binnen één uur ontvangt u van ons een bod op uw auto in uw e-mailbox. Dit bod is gegarandeerd en dus het bedrag dat wij ook daadwerkelijk betalen.

  3. Uw geld
Bent u tevreden met ons bod? Dan kunt u direct akkoord gaan. Wij zorgen dan dat het afgesproken bedrag direct op uw rekening verschijnt. Niet akkoord? Geen probleem!

  4. De ophaal van uw auto
Op afspraak komen wij uw oude wagen bij u thuis ophalen. Dit is geheel gratis en kan door heel Nederland en België.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

 • H.Siaens – Vlaams-BrabantH.Siaens – Vlaams-Brabant
  Dank u voor de snelle afhandeling en afhaling van de Opel Meriva. Waren er met de som die afgesproken was ! De personen met wie in relaas kwam waren heel klantvriendelijk. Dank u en zal u zeker aanbevelen bij anderen verkopers !!!!!
 • J.Kips-SneekJ.Kips-Sneek
  Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling bij afhalen bedrijfswagen. Kortom aanrader! Groeten,J. Kips
 • Patrick – HasseltPatrick – Hasselt
  De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur. Op de afgesproken dag regelmatig geïnformeerd over het tijdstip van ophalen. Alles is correct verlopen!! Aan te raden!!
 • Carla-WesterloCarla-Westerlo
  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring.
 • Erwin – UlftErwin – Ulft
  Voor mij was het de eerste keer dat ik op deze manier een auto heb verkocht. Kreeg een mooie prijs voor mijn Peugeot 5008 met een niet 100% Turbo. Geld stond de volgende dag al op de rekening terwijl de auto pas eind van de week werd opgehaald. Auto werd netjes op de afgesproken tijd…
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Leslie – WevelgemLeslie – Wevelgem
  Correcte afhandeling, top!
 • Caroline – SoestCaroline – Soest
  Uitstekende service, snel, komen afspraken na, alles keurig afgewikkeld en een goede prijs. Absoluut een aanrader!
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Patrick uit NieuwegeinPatrick uit Nieuwegein
  Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Wij kopen uw Opel – Modellen en bouwjaren

Opel Bouwjaren Opel Bouwjaren
Astra 2010 – 2019 Grandland X 2016 – 2019
Agila/Karl 2012 – 2019 Mokka 2012 – 2019
Antara 2012 – 2015 Zafira 2012 – 2019
Corsa 2012 – 2019 Vivaro 2006 – 2019
Insignia 2010 – 2019 Movano 2012 – 2019
Meriva 2012 – 2017 Combo 2012 – 2019
Crossland X 2016 – 2019 Ampera-e 2017 – 2019

 

Wij hebben interesse in alle Opel-modellen en uitvoeringen. Ook diesel auto’s, hybrides en elektrische wagens kopen wij graag van u over. Naast personenauto’s en personenbusjes hebben wij tevens interesse in bestelbusjes. Wij kopen auto’s in goede staat, maar ook in minder goede staat. Auto’s met een hoge kilometerstand, zonder keuring en met mankementen zijn ook welkom!

Wat is de waarde van een Opel?

De waarde van uw Opel wordt door onze taxateurs bepaald, aan de hand van de informatie die u ons verstrekt. Wij berekenen dus geheel op afstand de waarde van uw auto. Hier zijn wij heel transparant over en daarom vertellen we u graag op welke manier de waardebepaling werkt. Wij kijken naar drie factoren:

 • Dagwaarde. De dagwaarde wordt in principe berekend door de cataloguswaarde van uw auto te nemen, en daar dan de afschrijving van af te trekken. Hiervoor kijken wij dus naar het model en uitvoering, en dan naar eventuele extra opties. Ook het type motor en natuurlijk het bouwjaar spelen hierbij een grote rol.
 • Onderhoud en problemen. De dagwaarde wordt vervolgens vermenigvuldigd met een factor voor de onderhoudsstaat. Is de auto in prima staat, dan is die factor hoger dan wanneer er mankementen en problemen zijn. Wij kijken hiervoor naar bekende problemen, kilometerstand, de foto’s en de onderhoudshistorie. Wanneer iets ons niet duidelijk is, zullen wij contact met u opnemen.
 • Marktvraag. De derde factor is de marktvraag en de algemene marktomstandigheden voor auto’s. Hierbij kijken we zeker niet alleen naar de Benelux, maar ook naar wat er in Oost-Europa en bijvoorbeeld Afrika gebeurt. Is een bepaald model Opel daar erg geliefd? Dan wordt uw auto voor ons nog meer waard!

Meld uw Opel gratis aan voor taxatie!

Defecte Opel opkoper voor export

opel opkopersHet is vaak niet eenvoudig om een defecte Opel te verkopen. Dit heeft te maken met onzekerheid aan de kant van de koper (particulier of autobedrijf) over de reparatiekosten, die sowieso erg hoog zijn in de Benelux. Bij ons is het verkopen van een kapotte auto echter geen probleem, en wij kunnen altijd de beste waarde bieden. Dat komt omdat wij nauw samenwerken met schade-experts door heel Europa. Het is voor ons niet moeilijk om voor allerlei soorten mankementen direct in te schatten wat het gaat kosten. Bovendien kunnen wij hiervoor lage kosten rekenen, omdat met name Oost-Europese monteurs voordelig hun diensten leveren. En daar laten wij u van meeprofiteren. Benieuwd welke defecten wij vaak tegenkomen bij Opel? Lees snel verder!

Zwakke punten Opel Meriva

Een van de Opel modellen die wij het meest inkopen, is de Opel Meriva. Logisch, want dit was in zijn tijd een zeer populaire wagen. Vaak zijn deze auto’s nog in prima staat, maar regelmatig kopen wij ook Meriva’s met defecten. Met name de volgende defecten komen vaker voor bij de Meriva dan bij andere auto’s:

 • Versleten remschijven
 • Storingen aan het airbagsysteem
 • Problemen met het stuurhuis
 • Storingen aan achterklep
 • Defecte stuurbekrachtiging
 • Motorproblemen en storingen

Zwakke punten Opel Corsa

Ook de Opel Corsa is een auto die wij zeer vaak inkopen. De Corsa is een allround zeer sterke auto en niet voor niets al jaren een bestseller. Hij is ook absoluut gemaakt om veel kilometers af te leggen, maar vroeg of laat begint ook een Corsa gebreken te vertonen. Dat is het moment om uw Corsa te koop aan te bieden. De volgende problemen zien we vaak bij een Corsa:

 • Problemen met de distributieketting
 • Overmatige roestvorming, met name bij de motorkap
 • Storingen aan de EGR-klep
 • Motorstoringen, zoals in noodloop gaan of afslaan
 • Snelle slijtage van de Easytronic bakken
 • Problemen met het deurslot
 • Storingen in de elektronica en de boordcomputer

Opel Astra verkopen

Wenst u een Opel Astra te verkopen? Dat zal bij ons geen problemen opleveren, ook bij hoge kilometerstanden! De Opel Astra is een populaire zakenauto die ook bij veel kilometers op de teller nog een goed bedrag oplevert bij onze exportpartners. Benieuwd wat wij voor uw Opel Astra over hebben? Meld hem dan nu aan voor onze gratis en vrijblijvende taxatieservice!

Opel Corsa verkopen

Net als de Astra is de ook de Opel Corsa zeer geliefd bij onze partners. Met name in de steden in Oost-Europa kunnen zij de Corsa goed kwijt. Deze hoge marktvraag in het buitenland leidt ertoe dat wij altijd goed kunnen bieden op de Corsa. In goede staat, maar ook bij defecten, zoals hierboven genoemd. Dus Opel Corsa verkopen? Bied hem aan voor taxatie en ontvang binnen een uur ons bod!

Verkoop uw Opel met schade en problemen

Schade en problemen Verkoop bij ons
Algemene technische defecten
Carrosserie, bumpers, lampen, spiegels, etc.
Hoge kilometerstand (of heel hoog)
Geen APK (NL) of keuringsbewijs (BE)
Koppelingsplaat, versnellingsbak
Motorschade of motorstoringen
ESG, brandstofpomp, koelsysteem, oliepomp
Storingen aan computer, sensoren, elektronica
Schade aan wielen, ophanging, remmen, etc.
Ophanging, aandrijfas, wielen
Total loss Opel (sloopauto)

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Direct uw Opel verkopen

Direct uw Opel verkopen bij de meest betrouwbare auto inkoper van de Benelux? Laat uw auto dan nu gratis en vrijblijvend taxeren! Onze taxateurs berekenen direct voor de waarde van uw auto en binnen het uur ontvangt u ons bod. Bij akkoord is uw Opel verkocht en ontvangt u direct ons geld. Vervolgens maken wij een afspraak om de auto op te halen bij u thuis. Snel en zonder gedoe. Graag tot snel!

Wij halen uw auto in heel Nederland op (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Leeuwarden, Assen, Emmen, Zwolle, Enschede, Lelystad, Almere, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Middelburg, Terneuzen, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Maastricht).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug