Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met mankementen verkopen – Snel en Gratis

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een auto waarbij sprake is van mankementen? Dan kan het lastig zijn om deze te repareren en is het noodzakelijk uw auto door te verkopen. Zo kan uw wagen worden opgeknapt en vervolgens worden doorverkocht aan een eindgebruiker.

Iemand die uw wagen doorverkoopt kan uw wagen direct kopen en zal deze daarna pas repareren en te koop aanbieden. Neem contact op met Inkoopautos.com of biedt uw wagen direct te koop aan via het inkoopformulier.

Inkoopautos.com vindt het belangrijk dat uw wagen voor een eerlijke prijs ingekocht wordt. Wij zijn er dan ook eerlijk over dat vooral wagens met mankementen en schade aantrekkelijk voor ons zijn. Inkoopautos.com kan deze wagens namelijk op een eenvoudige manier repareren en deze vervolgens doorverkopen binnen de tweedehands markt.

Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Welke auto’s met mankementen worden ingekocht door Inkoopautos.com?

auto met mankement inruilenWilt u een auto met mankementen verkopen? Dan kan het om verschillende problemen gaan. Denk om auto’s met technische mankementen, problemen bij de motor, kapotte elektronica of een versnellingsbak die niet werkt. Geeft uw wagen aan dat de ABS, EPS of een ander systeem niet werkt?

Ook dan kan Inkoopautos.com uw wagen inkopen. Zelfs wanneer de volledige motor niet meer functioneert of als er sprake van een bepaalde storing is. Uiteraard zal dit van invloed zijn op het bod dat gedaan wordt. Enig verschil is dat Inkoopautos.com er goed in is uw wagen te repareren en daardoor een hoger bedrag kan bieden voor auto’s met mankementen dan bij de dealer of een andere handelaar het geval zal zijn.

Tevens kan er onderzoek worden gedaan naar auto’s die geen vermogen meer hebben. Zo kan een verstopte roetfilter of brandstoffilter worden vervangen. Daarnaast kan gekeken worden naar de oliepomp of is het noodzakelijk om de computer van uw wagen te vervangen wanneer er bijvoorbeeld vocht bij is gekomen. Door ons specialisme in het verhelpen van mankementen kunnen wij voor alles een oplossing vinden! Is er sprake van deuken of krassen? Ook dat kan door ons verholpen worden. Het enige dat gevraagd wordt is een wagen die minimaal uit bouwjaar 2005 komt. Deze wagens vertegenwoordigen vaak nog een behoorlijke waarde, zo wordt het interessant is om dit soort ingrijpende reparaties te doen en uw wagen door te verkopen.

Uiteraard hoeft u dit soort reparaties niet af te wachten. Wanneer wij een bod doen is dit bindend en kunnen wij na uw akkoord direct per bank of contant betalen. Vervolgens wordt uw wagen opgehaald.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Auto met mankementen aanbieden bij Inkoopautos.com

Inkoopautos.com vindt het belangrijk om auto’s voor een eerlijke prijs van u over te nemen. Wilt u uw wagen vrijblijvend aanbieden via Inkoopautos.com? Volg dan de onderstaande stappen en ontvang zo snel mogelijk een passend bod:

  • Allereerst is het belangrijk dat u de benodigde gegevens van uw wagen in kaart brengt. U dient te beschrijven van welke mankementen er precies sprake is en hoe u wagen er verder aan toe is. Daarnaast dient het bouwjaar, het type en merk van uw wagen gecommuniceerd te worden.
  • Als alle gegevens bekeken zijn kan onze taxateur tot een bod op uw wagen komen. Dit bod komt zo snel mogelijk naar u toe en wordt telefonisch of per e-mail gecommuniceerd.
  • Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunnen we direct een afspraak maken om uw wagen te betalen en op te halen. Voor het transport worden er geen extra kosten gerekend. Uw wagen kan overal in Nederland, België en Luxemburg kosteloos opgehaald worden.
  • Wij betalen uw auto per bank of contant en nemen uw wagen vervolgens mee.
  • Het papierwerk wordt volledig door Inkoopautos.com overgenomen. U hoeft niets te doen!
mijn defecte auto verkopenopkoper auto mer defecten
Graag persoonlijk met ons in contact komen? Bereik ons dan op verschillende manieren. Stuur een e-mail naar inkoopautos.com of neem telefonisch contact op via +31 (0) 631-993-048 (NL) en +32 (0) 497-852-557 (BE).
Inkoopautos.com koopt in principe alle populaire merken in! Denk aan Audi, Ford, Opel, Renault, Skoda, BMW, Mercedes, Toyota, Volkswagen, Volvo en tal van andere soorten.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug