Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto met mankementen verkopen

Gratis Taxatie

Wilt u een auto met gebreken verkopen? Inkoopautos.com heeft ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van auto’s en weet precies wat uw auto nog waard is. Verkoop uw auto dus niet met verlies aan een particulier of dealer, maar laat ons eerst een gratis taxatie doen. Zo weet u vandaag nog hoeveel geld u voor de auto kunt krijgen.
Wilt u een auto met mankementen verkopen? Bij ons profiteert u van:

  • Gratis taxatie. Zelfs als u de auto toch niet verkoopt.
  • Directe betaling. Cash of per bank.
  • Gratis ophaaldienst in Nederland en België.
  • Snelle en eerlijke service.

Heeft u geen zin om wekenlang een kapotte auto voor de deur te hebben? Neem dan contact met ons op. Binnen 24 uur kopen wij uw auto voor een eerlijke prijs over.

Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Wat is mijn auto met gebreken waard?

auto met mankement inruilenU vraagt zich waarschijnlijk af hoeveel uw auto nog waard is als er sprake is van technische gebreken. Het bedrag is waarschijnlijk hoger dan u denkt. Inkoopautos.com heeft namelijk veel ervaring in het taxeren van kapotte auto’s en we doen een snelle beoordeling. Zodra we weten wat er mankeert aan de auto, gaan we de rest van de auto beoordelen. Dan kijken we naar hoeveel kilometer de auto heeft gereden en van welk bouwjaar de auto is. Is het al een 2e hands auto die wat ouder is? Dan is ook graag de huidige staat van de auto belangrijk.

Het klinkt als veel werk, maar u hoeft zelf maar weinig te doen. Na het sturen van de informatie en wat foto’s gaan wij namelijk zelf aan de slag met een taxatie op afstand. Binnen enkele minuten weten wij precies wat de auto nog waard is.

Bent u benieuwd wat de waarde van uw auto is? Wacht niet langer en ontvang vandaag nog een gratis taxatie. Wij willen de auto alleen kopen als u zelf tevreden bent met het bod. Onze service is dus altijd geheel vrijblijvend.

Auto verkopen met mankementen; hoe werkt het?

mijn defecte auto verkopenWilt u een kapotte auto verkopen aan inkoopautos.com, dan profiteert u van meer dan 15 jaar ervaring. Dat betekent dat u snel en zonder gedoe van uw auto af bent. Benieuwd hoe het werkt? Zie hieronder zelf hoe eenvoudig het is.

  • U verzamelt alle informatie over de auto en maakt enkele foto’s. Vervolgens neemt u contact met ons op. We doen dan een gratis taxatie op afstand.
  • Wij laten u direct weten welk bedrag wij kunnen bieden voor de auto. U kunt ons vervolgens laten weten of u de auto wilt verkopen voor dat bedrag.
  • Gaat u akkoord? Dan storten we direct het bedrag op uw bankrekening. Ook maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. We kunnen ook cash betalen. Dan nemen we geld mee bij het ophalen van de auto.
  • We komen gratis de auto ophalen. Na het invullen van wat papierwerk kunnen we de auto vrijwaren. Vanaf dat moment bent u van de auto af.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Hoe snel kan ik mijn auto met gebreken verkopen?

Verkoopt u de auto met gebreken zelf? In dat geval duurt de verkoop vaak enkele weken. Weinig mensen zullen geïnteresseerd zijn in een auto die kapot is. Met name als u zelf nog geen diagnose heeft laten stellen door de garage. Kopers zijn daardoor terughoudend, omdat ze het risico lopen om een auto met verborgen gebreken te kopen.

Omdat de diagnose en de reparatie van een technische storing erg duur kan zijn, is het vaak beter om die investering niet te doen. Inkoopautos.com exporteert de auto, waardoor wij de auto goedkoper laten repareren. Om die reden kunnen wij uw auto al binnen 24 uur overkopen. Wilt u dus snel van uw auto af zijn en nog steeds een hoog bedrag ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Uw kapotte auto kost namelijk onnodig geld als hij ongebruikt voor de deur staat.

Wat voor auto’s koopt inkoopautos.com in?

opkoper auto mer defectenDoor onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel iedere auto overkopen met een bouwjaar vanaf 2007. Het maakt dan niet uit hoeveel kilometer de auto heeft gereden of wat er stuk is aan de auto. Veel voorkomende mankementen zijn storingen in de motor, de automaat versnellingsbak of gebroken onderdelen.

Vaak zijn dit soort gebreken en storingen erg duur om in Nederland te repareren. Inkoopautos.com koopt auto’s met deze gebreken ook graag van u over. Wij repareren de auto in het buitenland voor een lagere prijs. Daardoor profiteert u van een hoger bod op de auto.

Heeft u een auto gekocht met verborgen gebreken? Dat is uiteraard zonde van uw geld. U kunt de auto zelf laten repareren, maar de reparatie zal ongetwijfeld erg duur zijn. U kunt dan beter uw kapotte auto verkopen aan auto inkopers zoals wij. Een groot voordeel van onze service is dat u altijd een eerlijk bedrag van ons ontvangt. Zo kunt u de auto met gebreken alweer snel inruilen voor een betere auto.

Baalt u ook van de gebreken in uw auto? Heeft u geen zin om duizenden euro’s kwijt te zijn aan een reparatie? Maak het beste van een vervelende situatie en verkoop uw auto aan inkoopautos.com. We bieden u vandaag nog een eerlijk bedrag voor de auto. Vul het formulier op deze pagina in, mail naar info@inkoopautos.com, of bel +31 (0) 631-993-048voor Nederland en +32 (0) 497-852-557 voor België.

Inkoopautos.com koopt in principe alle populaire merken in! Denk aan Audi, Ford, Opel, Renault, Skoda, BMW, Mercedes, Toyota, Volkswagen, Volvo en tal van andere soorten.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug