Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Opkoper bedrijfsauto’s gezocht? – Inkoop Bedrijfswagens in Nederland en België

Verkoop uw auto nu!

Heeft u een bedrijfswagen die u wilt verkopen? Dan kunt u een advertentie op het internet plaatsen. Echter is het belangrijk om op dat moment uw geduld te bewaren. Wilt u liever snel schakelen en uw bedrijfswagen voor de juiste waarde laten verkopen? Wij kopen uw bedrijfswagen in en verkopen deze vervolgens voor de export.

Onze taxateurs zijn er in gespecialiseerd om de waarde van uw bedrijfswagen snel te berekenen. Door simpelweg de belangrijkste gegevens van uw bedrijfswagen aan te leveren kunnen wij een inschatting van de waarde maken. Vervolgens kunnen wij een goed bod op uw wagen doen.

Gert Jan – Schagen Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan

Welke bedrijfswagens kunt u bij Inkoopautos.com verkopen?

Er zijn verschillende bedrijfswagens die u bij Inkoopautos.com kunt verkopen. Denk onder andere aan:

Opkoop van Bedrijfswagens

 • Citroen – Jumpy, Jumper, Berlingo , Nemo
 • Iveco – Daily
 • Fiat – Scudo, Ducato, Doblo
 • Ford – Transit, Connect
 • Mercedes – Vito, Sprinter, Vario, Viano
 • Nissan – Cabstar, Kubistar, Primastar
 • Opel – Vivaro, Movano, Combo
 • Peugeot – Bipper, Partner, Expert, Boxer
 • Renault – Master, Kangoo, Trafic
 • Toyota – Dyna, Hiace, Hilux
 • Volkswagen – Transporter T4, T5, T6, LT, Caddy, Crafter
Wanneer u een bedrijfswagen aan ons verkoopt maakt het bij ons niet uit in welke staat uw wagen is. Ook bedrijfswagens met schade kunt u aan ons verkopen.

Bedrijfswagen met schade verkopen bij Inkoopautos.com

bus verkopen aan opkoper

U leest het goed: wij zijn opkoper van bedrijfsauto’s die schade hebben, een defect vertonen of hoge kilometerstanden hebben. Deze auto’s kunnen tegen een lager arbeidsloon opgelapt worden in Oost-Europa, waar grote vraag naar bedrijfswagens bestaat. Profiteer van die vraag en verkoop uw bedrijfswagen aan ons. Onze goede service en een snelle afhandeling hebben voor heel wat positieve referenties gezorgd.

Wanneer wij een bedrijfswagen met schade kopen gaan wij eerst uitvoerig bekijken wat er precies aan de hand is. Vervolgens kunnen wij aan de slag met de noodzakelijke reparaties en kan uw bedrijfswagen aan een nieuwe gebruiker worden aangeboden. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat u niet op een reparatie of verkoop hoeft te wachten. Uw bedrijfswagen wordt allereerst ingekocht en vervolgens gaan wij met het repareren en doorverkopen van uw bedrijfswagen aan de slag. Bied uw bedrijfswagen te koop aan door het contactformulier in te vullen of neem contact met ons op.

Heeft u een ‘gewone’ wagen met schade? Ook andere auto’s met schade kunt u bij ons te koop aanbieden.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Wat is de waarde van uw bedrijfswagen?

bedrijfsauto inkoopWilt u snel profiteren van onze inkoop van bedrijfswagens? Vul vrijblijvend ons auto inkoop formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voeg ook foto’s van uw bedrijfsauto bij, zo kunnen we een goed beeld vormen. Gebaseerd op de kilometerstand, de staat van onderhoud, het model en de vraag in Oost-Europa, kunnen wij u een eerlijke prijs bieden.

Bel vanuit Nederland naar +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug