Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Inkoop bedrijfswagens

Bied uw bedrijfsauto gratis aan!

Wilt u een bedrijfswagen verkopen? Dat doet u hier snel en eenvoudig, voor de beste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van bedrijfswagens en kunnen op elk type bedrijfsauto zeer hoog bieden. Het maakt niet uit of deze al is afgeschreven, een hoge kilometerstand heeft of dat er schade is: wij kopen alle bedrijfswagens!

Laat uw bedrijfswagen direct gratis en vrijblijvend taxeren om direct een eerlijk en passend bod te ontvangen.

Uw bedrijfswagen inkoop specialist

 • Onze diensten zijn geheel gratis en vrijblijvend
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Direct geld voor uw oude bedrijfswagen
 • Wij kopen bestelbusjes, personenbusjes en personenwagens
 • Gratis ophaalservice door heel Nederland en België
 • Standaard hoge prijzen
 • Wij zijn een (RDW-)erkend autobedrijf
Snel Direct online bod
Gratis 100% kosteloos
Direct Geld Contant of via bank
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Bedrijfsauto verkopen in 4 stappen

  1. Gratis taxatie bedrijfswagen
Wij taxeren uw Transporter gratis en vrijblijvend. Vul het taxatieformulier in en voeg enkele foto’s toe om uw wagen direct te laten taxeren.

  2. Bod op uw bedrijfswagen
Aan de hand van uw gegevens en de door u verstrekte foto’s, berekenen wij binnen 1 uur de waarde van uw auto. Het bod ontvangt u direct via e-mail.

  3. Direct geld voor uw bedrijfsauto
Gaat u akkoord met ons bod? Laat dit dan weten om uw wagen direct te verkopen. Wij zorgen dat het afgesproken bedrag direct op uw bedrijfsrekening komt.

  4. Gratis ophaal in Nederland of België
Uw bedrijfswagen wordt vervolgens gratis opgehaald in Nederland of België. Dit doen wij op afspraak, zodat u de wagen kunt laten ophalen wanneer het u uitkomt.

Meld uw bedrijfswagen gratis aan voor taxatie!

 • Gert Jan – SchagenGert Jan – Schagen
  Deze jongens zijn een voorbeeld voor de automarkt. Keurige jongens die netjes hun beloften nakomen en geven een hele mooie prijs voor je bedrijfsauto terug. Wat ook fijn is, is de contante betaling en de vrijwaring ter plekken. Dit scheelt een hele hoop moeite. Bedankt Gr. Gert Jan
 • Maurice-Sint-TruidenMaurice-Sint-Truiden
  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig.
 • Robin van Aalst (Den haag)Robin van Aalst (Den haag)
  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen.
 • Miquel – MaastrichtMiquel – Maastricht
  Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken. Een tevreden klant Miquel
 • F. Malotaux-AmsterdamF. Malotaux-Amsterdam
  Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • Annemiek – Noord BrabantAnnemiek – Noord Brabant
  Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.
 • Roy – LimburgRoy – Limburg
  Ik kan niet anders dan onderstaande reacties be-amen. Snelle en correcte service -> zelfs in het weekeinde! Vrijwaring en betaling geheel volgens afspraak. Bravo!
 • Officemeubels-HazerswoudeOfficemeubels-Hazerswoude
  Een Mercedes Sprinter bakwagen met laadklep verkocht aan EEP. Een mooie nette prijs geboden, en zeer goed de afspraken nagekomen. Een aanrader voor wie een bedrijfswagen wil verkopen.

Inkoop van bedrijfswagens van de volgende modellen

bedrijfsauto verkopen

 • Citroen – Jumpy, Jumper, Berlingo , Nemo
 • Iveco – Daily
 • Fiat – Scudo, Ducato, Doblo
 • Ford – Transit, Connect
 • Mercedes – Vito, Sprinter, Vario, Viano
 • Nissan – Cabstar, Kubistar, Primastar
 • Opel – Vivaro, Movano, Combo
 • Peugeot – Bipper, Partner, Expert, Boxer
 • Renault – Master, Kangoo, Trafic
 • Toyota – Dyna, Hiace, Hilux
 • Volkswagen – Transporter T4, T5, T6, LT, Caddy, Crafter

Naast deze bestelbussen en personenbussen, nemen wij ook zakelijk geregistreerde personenwagens in. Het maakt voor ons niet uit welk model auto of bus u aanbiedt, zo lang deze niet maar niet helemaal total loss is.

Inkoop bussen – Alle uitvoeringen en ook met hoge kilometerstand

inkoop bedrijfswagensInkoopautos.com is gespecialiseerd in de inkoop van alle soorten auto’s en bussen. Dankzij onze unieke werkwijze, waarbij we uw auto of busje na aankoop in veel gevallen exporteren naar Oost-Europa, kunnen wij voor iedere wagen in vrijwel iedere staat een goede prijs bieden. Het maakt voor ons dus niet uit welke uitvoering u heeft of welke motor er in uw busje ligt: wij hebben interesse.

Daarbij kopen wij ook auto’s en busjes met schade en problemen. Denk aan technische schade zoals motorproblemen, een kapotte versnellingsbak of slijtage aan de ophanging. Of denk aan een busje met een hoge kilometerstand, die voor lokale handelaren vaak niet aantrekkelijk zijn. Ook kopen wij bestelwagens en bussen zonder geldige APK of zonder keuringsbewijs. Daarnaast kunt u bij ons terecht met uw wagen als er sprake is van schade door een ongeval of vandalisme. Ook auto’s met deuken, krassen, kapotte bumpers en andere blikschade zijn aantrekkelijk voor ons, tenzij ze total loss zijn.

Meld uw bedrijfsauto gratis aan voor taxatie!

Bedrijfswagen verkopen BTW

Wanneer u namens uw bedrijf een auto verkoopt, dient u rekening te houden met de BTW (21%), net als bij uw overige verkopen. Het is daarbij belangrijk om te weten of de wagen die u verkoopt een zogenaamde ‘marge-auto’ is of een ‘btw-auto’. In vrijwel alle gevallen zal het een btw-auto zijn.

Een marge-auto is een auto waarbij de btw niet is teruggevraagd bij de belasting tijdens de aankoop. Daardoor blijft de BTW dus als het ware op de auto zitten, en hoeft u deze niet te rekenen bij de doorverkoop van een auto. Op tweedehands privéwagens wordt dus nooit btw geheven.

Een btw-auto daarentegen is een bedrijfsauto waarbij de btw na aankoop wel is teruggevraagd (afgetrokken). De verkoop hiervan werkt hetzelfde als de verkoop van uw normale diensten of producten: u dient hier btw over te heffen, net als bij iedere andere levering, en wij als auto inkoper dienen deze te betalen.

Kan ik ook een afgeschreven bedrijfswagen verkopen?

Ook wanneer uw bedrijfswagen al volledige is afgeschreven, kunt u deze bij ons verkopen. Wij kunnen voor elke auto vaak nog een mooi bedrag bieden, dus hoewel uw bedrijfsauto op uw balans misschien amper nog iets waard is, kan hij zomaar een veelvoud van dat bedrag opbrengen als u hem bij ons verkoopt.

Wij zijn namelijk niet gebonden aan wat men er hier in Nederland en België voor geeft, maar kunnen putten uit een zeer grote internationale afzetmarkt. Dit betekent dat u onverwachts nog een mooie winst zou kunnen boeken op uw oude bedrijfsauto!

Ook inkoop kapotte bedrijfswagens

bedrijfsauto met defect verkopenNaast bedrijfswagens in goede staat doen wij ook de inkoop van bedrijfswagens met schade, hoge kilometerstanden en zonder keuring. U kunt bij ons dus ook een bedrijfsauto met schade verkopen. Deze zijn voor ons heel interessant, omdat wij door onze unieke samenwerking veel minder geld kwijt zijn aan het repareren van auto’s met technische of carrosserie schade.

In principe worden auto’s die hier niet door de keuring komen of waarbij reparaties dienen te worden uitgevoerd die duurder zijn dan de dagwaarde van de auto economisch total loss verklaard. Dat is bij inkoopautos.com niet het geval. Onze partners kunnen bijvoorbeeld motoren en transmissies voor een fractie van de prijs die men hier vraagt weer helemaal in orde maken.

Daarom zijn auto’s met dit soort problemen voor ons veel meer waard dan voor een gemiddelde garagisten in Nederland of België. Een bedrijfswagen met defecte motor verkopen voor een goede prijs doet u dan ook altijd bij ons.

Bereken direct gratis de waarde van uw bedrijfsauto voor export

Directe inkoop van bedrijfswagens

Wilt u nu direct uw oude bedrijfsauto verkopen? Of twijfelt u nog maar wilt u graag gratis en vrijblijvend de waarde ervan laten berekenen? Aarzel dan niet en meld uw bedrijfswagen aan voor onze kosteloze taxatieservice. Als u zich kunt vinden in ons bod kunt u direct akkoord gaan en zorgen wij dat het afgesproken bedrag direct op uw bankrekening komt. Vervolgens maken we een afspraak en komen wij de auto gratis bij uw bedrijf (of thuis) ophalen.

Heeft u nog vragen over de inkoop van bedrijfswagens en waar u rekening mee dient te houden bij het verkopen van uw bedrijfsauto? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via +31 (0) 631-993-048 (voor Nederland) of +32 (0) 497-852-557 (voor België).

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug