Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Inkoop bedrijfswagens

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een bedrijfswagen verkopen? Dat doet u hier snel en eenvoudig, voor de beste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van bedrijfswagens en kunnen op elk type bedrijfsauto zeer hoog bieden. Het maakt niet uit of deze al is afgeschreven, een hoge kilometerstand heeft of dat er schade is: wij kopen alle bedrijfswagens!

Lees hieronder alles over onze inkoopdienst of laat uw bedrijfswagen direct gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

 • Gratis en vrijblijvend taxatie
 • Direct geld voor uw oude bedrijfswagen
 • Gratis ophaalservice door heel Nederland en België
 • Standaard hoge prijzen, ook bij schade en hoge kilometerstanden
 • Wij zijn (RDW-)erkend

Inkoop van bedrijfswagens van de volgende modellen

bedrijfsauto verkopen

 • Citroen – Jumpy, Jumper, Berlingo , Nemo
 • Iveco – Daily
 • Fiat – Scudo, Ducato, Doblo
 • Ford – Transit, Connect
 • Mercedes – Vito, Sprinter, Vario, Viano
 • Nissan – Cabstar, Kubistar, Primastar
 • Opel – Vivaro, Movano, Combo
 • Peugeot – Bipper, Partner, Expert, Boxer
 • Renault – Master, Kangoo, Trafic
 • Toyota – Dyna, Hiace, Hilux
 • Volkswagen – Transporter T4, T5, T6, LT, Caddy, Crafter

Daarnaast nemen wij ook personenauto’s over die zakelijk worden gebruikt. Dit zijn natuurlijk ook bedrijfsauto’s (met name voor de belasting), maar worden zo vaak niet gezien door auto inkoop specialisten. Wij maken in ieder geval geen onderscheid!

Bedrijfsauto verkopen – Hoe werkt dat?

inkoop bedrijfswagensHet verkopen van een bedrijfswagen gaat bij ons in vijf stappen:

 1. Gratis en vrijblijvende taxatie
 2. Deal sluiten op basis van taxatie
 3. Afspraak voor ophaal maken
 4. Gratis ophaaldienst
 5. U het geld, uw oude bedrijfsauto een nieuw leven

Gratis en vrijblijvende taxatie

Om te beginnen taxeren wij uw bedrijfsvoertuig. Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. Zo weet u direct hoeveel u ervoor kunt krijgen van ons. Hiervoor vult u het taxatieformulier op deze pagina in.

Vermeld alle belangrijke gegevens over uw bedrijfsauto, zoals het merk, het model en uitvoering, het bouwjaar en de kilometerstand. Daarnaast vragen wij u om eventueel gebreken en extra’s te vermelden, zodat wij een goed inschatting kunnen maken van de prijs van uw wagen.

Deal sluiten op basis van taxatie

Binnen enkele uren ontvangt u van ons een mailtje met ons bod. Dit is ook daadwerkelijk het bedrag dat wij voor uw bedrijfswagen zullen betalen, en niet slechts een lokkertje. U bent vrij om dit bod te accepteren of het te laten gaan.

Als u accepteert hebben we een deal. U kunt dit ons laten weten door een mailtje terug te sturen, of even te bellen.

Afspraak voor ophaalservice maken

Als we overeenstemming hebben bereikte voor de overname van de bedrijfswagen, is het tijd om de gratis ophaaldienst in te plannen. Dit kan in geval van haast binnen een dag en anders wanneer het u uitkomt. U hoeft dus niet uw hele onderneming te staken om uw oude bedrijfsauto te verkopen! Laat ons weten waar en wanneer we verwacht worden en we zullen er zijn.

Gratis ophaaldienst

Op de afgesproken tijd komen wij met onze oplegger naar de afgesproken plaats gereden. Daar laden wij uw oude auto op, maar niet voordat we alles in orde hebben gemaakt. U krijgt een vrijwaring (voor Nederland) een getekende verkoopovereenkomst en natuurlijk uw geld.

U het geld, uw oude bedrijfsauto een nieuw leven

Nadat u het geld heeft gekregen rijden wij weg en gunnen we uw oude bedrijfsvoertuig een nieuw leven. De aard van dit nieuwe leven kan verschillen, maar in veel gevallen exporteren wij via onze unieke partners bedrijfsauto’s naar landen in Oost-Europa. Met enkele kleine reparaties zijn auto’s die voor u niet meer voldoen nog prima voor bijvoorbeeld Russische of Moldavische ondernemers.

Bedrijfswagen verkopen BTW

Wanneer u namens uw bedrijf een auto verkoopt, dient u rekening te houden met de BTW (21%), net als bij uw overige verkopen. Het is daarbij belangrijk om te weten of de wagen die u verkoopt een zogenaamde ‘marge-auto’ is of een ‘btw-auto’. In vrijwel alle gevallen zal het een btw-auto zijn.

Een marge-auto is een auto waarbij de btw niet is teruggevraagd bij de belasting tijdens de aankoop. Daardoor blijft de BTW dus als het ware op de auto zitten, en hoeft u deze niet te rekenen bij de doorverkoop van een auto. Op tweedehands privéwagens wordt dus nooit btw geheven.

Een btw-auto daarentegen is een bedrijfsauto waarbij de btw na aankoop wel is teruggevraagd (afgetrokken). De verkoop hiervan werkt hetzelfde als de verkoop van uw normale diensten of producten: u dient hier btw over te heffen, net als bij iedere andere levering, en wij als auto inkoper dienen deze te betalen.

Kan ik ook een afgeschreven bedrijfswagen verkopen?

Ook wanneer uw bedrijfswagen al volledige is afgeschreven, kunt u deze bij ons verkopen. Wij kunnen voor elke auto vaak nog een mooi bedrag bieden, dus hoewel uw bedrijfsauto op uw balans misschien amper nog iets waard is, kan hij zomaar een veelvoud van dat bedrag opbrengen als u hem bij ons verkoopt.

Wij zijn namelijk niet gebonden aan wat men er hier in Nederland en België voor geeft, maar kunnen putten uit een zeer grote internationale afzetmarkt. Dit betekent dat u onverwachts nog een mooie winst zou kunnen boeken op uw oude bedrijfsauto!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Ook inkoop kapotte bedrijfswagens

bedrijfsauto met defect verkopenNaast bedrijfswagens in goede staat doen wij ook de inkoop van bedrijfswagens met schade, hoge kilometerstanden en zonder keuring. U kunt bij ons dus ook een bedrijfsauto met schade verkopen. Deze zijn voor ons heel interessant, omdat wij door onze unieke samenwerking veel minder geld kwijt zijn aan het repareren van auto’s met technische of carrosserie schade.

In principe worden auto’s die hier niet door de keuring komen of waarbij reparaties dienen te worden uitgevoerd die duurder zijn dan de dagwaarde van de auto economisch total loss verklaard. Dat is bij inkoopautos.com niet het geval. Onze partners kunnen bijvoorbeeld motoren en transmissies voor een fractie van de prijs die men hier vraagt weer helemaal in orde maken.

Daarom zijn auto’s met dit soort problemen voor ons veel meer waard dan voor een gemiddelde garagisten in Nederland of België. Een bedrijfswagen met defecte motor verkopen voor een goede prijs doet u dan ook altijd bij ons.

Maak direct gebruik van de inkoop van bedrijfswagens

Wilt u nu direct uw oude bedrijfsauto verkopen of bent u gewoon benieuw welke mooie prijs wij er voor zouden betalen? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Binnen enkele uren ontvangt u dan van ons een bod en kunt u beslissen om hem voor dat bedrag te verkopen.

Heeft u nog vragen over de inkoop van bedrijfswagens en waar u rekening mee dient te houden bij het verkopen van uw bedrijfsauto? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via +31 (0) 631-993-048 (voor Nederland) of +32 (0) 497-852-557 (voor België).

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug